Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 231 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:36
 • Utrecht 77 Km / 00:56

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
We komen ook latste tijd op naakte strand en vinden super gezelig af en toe komen langs manen die willen graag kijken maar als blijft op afstand is prima
Daan | 15-06-2015
Meer recensies van Daan (2)
Deze week voor het eerst geweest, mooie locatie en vriendelijke mensen, alleen het gras had wel gemaaid mogen worden.

Betalen voor uitrijkaart, kan alleen met muntgeld of pinnen.
naaktstrand liefhebber | 07-06-2015
Hoi Mars,

eurotje of 4 of 5 in munten betalen chippen kan niet hoor of pinnen

Succes
Andy | 04-06-2015
Hallo

Wil dit weekeinde voor het eerst gebruik gaan maken van dit strand, maar wat kost de entre en het parkeren ik kan het nergens terug vinden op de site.
Wie kan mijn dit vertellen zou het wel fijn vinden.

Mvg,

Mars.
Mars | 04-06-2015
Onze ervaringen... wij gaan al jaren naar Bussloo. Heerlijk strand. Tja, je moet weten waar je gaat liggen, dat is waar. Als je van de parkeerplaats naar het water loopt is links het homogedeelte. Voor het huisje liggen gezinnen, iets rechts daarvan liggen stellen die er gewoon liggen om de zon en de gezelligheid. Ga je nog verder naar rechts richting de sauna, dan kom je op het swingersgedeelte. Het is maar wat je zoekt!
Wij liggen al jaren net rechts van het strandje, we komen er al jaren dezelfde mensen tegen, altijd gezellig!
Het is een leuk, schoon gebied, met voldoende faciliteiten!
Monique. | 24-05-2015
Meer recensies van Monique. (4)
Heel goed wij kijken elk jaar naar uit om naar naaktstrand busslo te gaan samen met mijn vriendin en de kiosk is super goed wc aanwezig ja helemaal goed . Kom op met het mooie weer.
David thomas | 18-05-2015
Meer recensies van David thomas (3)
Vandaag, 11 mei, met mede naturisten en nudisten weer heerlijk genoten op naaktstrand Bussloo. Was een perfecte dag, deze eerste zomerse dag. Hoop op nog veel mooie dagen deze zomer.
Nudist 66Jr | 12-05-2015
Meer recensies van Nudist 66Jr (8)
Vandaag 15 april met vriendin geweest...natuurlijk super weer, 23 graden....en natuurlijk veel met zichzelf friemelende vieze mannetjes...weer jammer!!!
Wat gaan wij hier nu eens aan doen...boos kijken vragen niet naar je te staren..het helpt geen bal...
Peter | 15-04-2015
Ik wil daar nog iets aan toevoegen. Als je als ouder niet wil dat je kinderen iets zien wat ze niet mogen zien, zorg dan voor een oppas thuis en laat ze dan ook daar. Ik zie liever dat mensen de liefde met elkaar bedrijven dan dat ze elkaar doodschieten of steken. Zo zit onze maatschappij nu eenmaal in elkaar. Uiteraard zijn er grenzen van het toelaatbare maar men doet er niemand kwaad mee. Ik geloof niet dat mijn ouders überhaupt naar een naaktstrand gingen en de kinderen mochten al helemaal niet eens mee. Maar tegenwoordig moet kinderen alles zien en alles moet mogen. Als je daar niet tegen kan moet je zeker niet naar een naaktstrand gaan waar je dergelijke dingen kunt verwachten.
E. Jansen | 19-01-2015
Meer recensies van E. Jansen (4)
De mensen die hier om het hardst schreeuwen dat het "vies" en "smerig" en "goor" is, als andere op welke manier dan ook de liefde in de buitenlucht bedrijven, zijn vaak mensen waar je op moet letten. Laat een ieder doen wat hij of zij willen doen. Henk Elsink (carbatier) zei het in de jaren zeventig al. Die had het over Sjerpstra uit Appelscha. Die kwam ook elke dag op het naaktstrand. Die kwam elke dag kijken hoe "vies" het wel was. Bepaalde groepen mensen uit onze samenleving zijn echt niets gewend.
E. Jansen | 19-01-2015
Meer recensies van E. Jansen (4)
Ik ben hier dit jaar een aantal keer geweest.

Ik vind het erg meevallen met het lastigvallen (op een enkeling na). Als je duidelijk aangeeft dat je het niet wenst lopen ze gewoon door en geen moeilijkheden.

Sexuele intimiteiten? Erecties? Ja dat zie je we na 1700 - 1800 uur. Maar ze kicken er op , dus geen aandacht aan geven. Vind je het leuk om te zien? Ga je toch kijken, prima. Zolang ze maar niet voor je neus gaan staan en je lastig vallen.

Opmerkingen moeten ze voor zich houden.
Kinderen? Die hoeven dat nog niet te zien.
En iederen moet zijn rommel opruimen en dat geef ik na, homostukje is een stuk netter dan het stellenstrand.
John | 12-12-2014
Meer recensies van John (14)
Mijn zoon, zijn vriendje en diens zusje, alle drie basisschool kinderen waren gisteren toen ze met hun bootje naar de overkant van het meer peddelden, getuige van twee mannen die aan de waterkant sex met elkaar hadden (bij het naturisten strand). De mannen waren zich duidelijk bewust van de kinderen en gingen gewoon door. Wat je doet als volwassene en met wie en waar moet je helemaal zelf weten, maar niet voor de ogen van argeloze kinderen. Dat kan elk mens met slechts een heel klein beetje gezond verstand en enig verantwoordelijkheidsbesef bedenken. Maar dat was bij deze mannen duidelijk niet het geval. Een hele ongepaste en zielige vertoning. Jammer dat dit soort mensen het verpesten voor anderen.
Nadine | 18-09-2014
Goedenmiddag,

Ik wil even iets kwijt over het naturistenstrand op Bussloo.
Wij waren er een tijdje geleden aan het lopen vorig jaar sept. Ik was met mijn zoontje en onze hond rond Bussloo aan het lopen en waren daar nog niet vaak geweest. Op eeb gegeven moment kwamen we dus bij het naturisten terrein aan en hadden niet direct in de gaten dat er een paar gasten naakt lagen. Om precies te zijn 2 op leeftijd zijnde mannen. Ze waren daar met dingen bezig waar een hond geen brood van lust. Ik was niet blij met de situatie waar we in beland waren mede doordat ik er met mijn zoon liep. Kijk als mensen daar naakt rond willen lopen, heb ik geen problemen mee. Ook omdat we niet direct in de gaten hadden dat we al op het strand liepen kwam het dus als een verassing dat we dat moesten zien.

Ik ben erg teleurgesteld in die mensen die dat soort dingen open en bloot aan het doen zijn, daat waar het strand niet voor bedoeld is.

Ik kan me voorstellen dat het gebeurd, maar ik vond het niet echt gepast en hoort niet in het openbaar thuis.
Teleurgestelde wandelaar | 12-09-2014
Wij waren begin aug. enkele keren in Bussloo. Mooi strand en grote ligweide, ruim parkeren, nette Kiosk en wc´s. Strand met douchegelegenheid direkt aan het water. Naturisten van alle leeftijden liggen rond de Kiosk, homostellen vooral rechts van de Kiosk. Stellen links van de Kiosk, tegene terrein de Thermen.
Links heeft zich ontwikkelt tot een soort swingerstrand met overwegend paren en kindervrij. Enkele alleenglurende mannen, maar deze voelen zich er niet zo op hun gemak, worden toch een beetje weggekeken. Ook alleengaande vrouwen die zonnen. Veel stellen hebben een soort tentje of windscherm waarachter zich e.e.a. afspeelt. In de vroege avond zoekt men elkaar op en wordt er volop gesexed in het openbaar. Prima plek voor mensen die deze Lifestyle aanhangen.
Dolf | 10-08-2014
Bedankt!!

Voor mij was het een grote stap maar al een lange gedachte om eens een naaktstrand te bezoeken. De vrijheid om zonder kleren te bewegen leek mij een heerlijke ervaring. Ik had me al menig maal in gelezen en kwam tot de conclusie dat een man alleen nie een hele fijne positie is en ik met mijn 35 jaar en man maakte me dat toch een beetje angstig. Maar na lang aarzelen heb ik toch de stap fpgenomen en ben gegaan bij aankomst op het termijn gierde de zenuwe door mijn lichaam en het ergste is om op vreemd gebied als man alleen door al die naakte mensen te moeten. Ik ken de de weg niets nie. Ik kwam bij de kiosk aan en besloot rechts aan te houden en net achter de drukte te gaan liggen. Toen ik me van mij. Kleren had ontdaan voelde ik al een last van me schouders af vallen en een met de rest. Ik ben eerst rustig gaan lezen en heb me gewoon met mezelf bezig gehouden na een tijdje tijd voor de volgende stap. Zwemmen omlaag kijken niemand voor zin hoofd willen stoten ben ik na het water gegaan en het was heerlijk. Na de dag verstreek voelde ik me steeds zekerder en liep na meer zwemrondjes zelfverzekerder rond en het viel me op hoe vriendelijk de mensen kijke en soms lief glimlache heel gemoedelijk. De dag was een bevrijding en ben nu al veel vaker geweest en. Kijk er na uit om weer te gaan ik kom er zo vrij helemaal tot rust. Mij valt het op dat er veel vooroordelen zijn maar als je aan de goed kant gaat zitten. Je niemand tot last ben. Een ander in zijn waarde laat en gewoon lekker van het vrijzijn geniet het als man goed te doen is. Al zou het lekker zijn als sommige er nie standaard van uit gaan dat alle manne opt strand op sex en loeren na vrouwen belust zijn er liggen ook zat vrouwen alleen dus waarom zou een man dat nie kunne. Op wat oudere viespeuken na dat valt me wel op.
Respecteer een ander en jij zal ook geaccepteerd worden!!

Bussloo bedankt voor jullie gastvrijheid tot snel!!
Mart | 02-08-2014
Vandaag voor het eerst naar het naturistestrand geweest.
Mooi rustig plekje gezocht en onze handdoek er neergelegd. Heerlijk ontspannen. Na verloop van tijd merkte we op dat 2 mensen wel intiem waren. Beetje vreemd, maar ok, maar na 10 minuten hebben we ons weer aangekleed omdat een naastgelegen stel hun slaapkamergeheimen met het hele strand deelde, terwijl het eerste stel nog wat handwerk verrichtte.
Onsmakelijk in onze ogen.
Elisa en mathijs | 30-07-2014
Als je als man alleen komt wordt je al scheef aangekeken. Ook als je tussen de gezinnen gaat liggen. Gelukkig verandert dit als ze door hebben dat je echt op je handdoek blijft liggen en niet loopt te gluren. Dan wordt je gewoon opgenomen in het geheel. Begrijpelijk natuurlijk maar niet prettig als je als jonge man voor het zonnen komt. Mijn ervaring is dat cruisende mannen ineens van richting veranderen om toch de inhoud tussen je benen te kunnen komen controleren en je met een smerig lachje duidelijk maken dat opa wel zin in zijn kleinzoon heeft bij wijze van spreken. Dit is voor de omstanders ook niet fijn en helemaal voor mij niet. Wil ook wel eens gewoon op mijn rug liggen. Raak er inmiddels aangewend en wordt er niet meer boos om. Verder een heerlijke plek
Aart | 30-07-2014
Meer recensies van Aart (2)
Hallo luitjes, vandaag voor de derde keer dit seizoen met mijn vriend naar Bussloo geweest. We zijn een jong stel van 19 jaar en mijn vriend is totaal niet naturistisch opgevoed (ik wel)Eén ding wil ik eens vragen aan ervaren Bussloo gangers.

Ik heb hem overgehaald met mij mee te gaan en hij heeft er nog steeds wat moeite en gêne om naakt te gaan zonnen en zwemmen. Het overkomt hem eigenlijk elk bezoek daar wel paar keer dat zijn mannelijk lichaamsdeel wat grotere vorm aanneemt zeg maar. Niks mis mee puur natuur.

Wat ons dan ergert is die mannen die dan langslopen en net bij ons aangekomen blijven staan en ons bekijken.
Eentje vond het zelfs nodig aan zijn geslachtsdeel te gaan friemelen, een ander hoorde ik tegen me vriend zeggen "zozo kerel wat heb jij een enorme lul". Wij vinden dit zeer storend.

Nu hoorde ik dat het nogal verschilt waar je gaat liggen enzo, bedoel qua bekijks en rondwandelende mannen.
Wie kan mij vertellen waar we minst last hebben?

lottevanderstruik@hotmail.com
lotte vanderstruik | 24-07-2014
Vandaag als man alleen naar Bussloo geweest. Rechts alleen maar mannen, links plekje gezocht met schaduw. In de loop van de middag waren verschillende stellen met sexuele handelingen bezig met elkaar. Ik heb daar opzich geen moeite mee, maar hou wel ff rekening met eventuele kinderen! Verder heerlijk en schoon gebied om lekker te recreëren .
Wim | 22-07-2014
19-7-2014 ( single boy die er komt om te chillen)
Vandaag dagje bussloo aangedaan.
Heerlijk genoten van het mooie strand en de natuurlijke rust op het ligveld en in het water.
Altijd super schoon strand & keurig gemaaide ligweide met voldoende schaduw van bomen om onder te liggen bij vandaag felle zon ( 34c )
Wel jammer dat er nogal wat (opa's) mannen zijn die zo nodig met enige regelmaat bijna over mijn badlaken moeten lopen om te zien wat een jongere tussen zijn benen heeft hangen......
Kom op oldies! Laat aub ook ik en de overige jeugd met rust!
Anders verpest je het alleen voor je zelf & zie je zowel mij als mijn leeftijd genoten daar helemaal niet meer terug!
Ik heb ook respect voor jullie en val jullie vrdr toch ook niet lastig?
Ps, zijn er meer jongeren die dit probleem herkennen daar?
Voor mij namelijk vaak een reden om er niet alleen naar toe tegaan opdat ik anders steeds van die verzoeken krijg om mijn rug in te laten smeren....
Ben benieuwd naar de reacties van anderen!
M.vr.gr. Remco v.d. Berg ( Apeldoorn)
Remco v.d.Berg | 19-07-2014
Voor het eerst naaktreacreatie gedaan. wel veel suana ervaring maar nog nooit hier aan toe gekomen. ik vond het erg lekker en ontspannend. gebied en bezoekers helemaal goed.

viel me wel op dat er een vrij grote groep mensen zijn die " vaste" bezoekers zijn. zie je ook veel bij sauna's .

strand en douche heerlijk.
voelde erg goed en vertrouwd
Geert | 15-06-2014
Mooi onderhouden gebied, lekker gras en zandstrandjes. Ruimte genoeg voor iedereen, makkelijk parkeren dichtbij voor €4. Prettige sfeer, schoon en leuke cafetaria met terrasje. Allerlei publiek, van gezinnen tot motorrijders.
Guido | 03-06-2014
PAS OP VOOR TEKEN!! Afgelopen vrijdag naar Bussloo geweest, overigens weer prima bevallen.
Maar pas op voor teken, ze zijn er weer, er liep er eentje over m'n voet, meteen verwijderd en platgedrukt.
Kijk je goed na als je thuis komt!!
Dick | 01-06-2014
Meer recensies van Dick (8)
Wij waren vorig jaar ook bij de invallieden stijger aan het zonnen en zwemmen, het is daar mooi schoon we ergeren ons alleen aan een Klarenbeker die vindt dat hij zo interessant is dat hij iedereen maar kan aanspreken , irritant mannetje. We gingen terug ,met de fiets over het bruggetje en zagen tot onze ontsteltenis op het textielstrand een ROTZOOI!! onbegrijpelijk wat deze mensen aan rommel achter laten, vaak vinden deze individuen de mensen op het naaktstrand viezerikken. Laat deze mensen eerst hun eigen rotzooi eens opruimen voor ze commentaar leveren op deze naakt recreanten!!!
Jean | 10-03-2014
Siska en Melvin;

Wij komen hier al decennia en zullen er ook elke zomer een paar bezoekjes brengen.
Schoon, prettige sfeer, eten en drinken, goed sanitair, veilig voor kinderen.

Op seks beluste homo's liggen allemaal op een plek waar niemand er last van heeft.
Hier en daar een alleengaande man maar die komen er al jaren en hebben nooit voor problemen of overlast gezorgd.

Personeel in de kiosk werkt hard en is erg vriendelijk.

Van ons mag er hier en daar wel wat meer schaduw zijn.

Geweldige plek.
Siska en Melvin | 01-03-2014
Meer recensies van Siska en Melvin (5)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.023