Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 240 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:49
 • Utrecht 78 Km / 00:51

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Goedemorgen,
Vanmiddag ben ik van plan om naar Bussloo te rijden. Jammer dat er altijd zoveel kritiek is op naturistenstranden. Door er zoveel over te schrijven houdt je het ook in stand en blijft ongenodigde aantrekken die je liever niet ziet op een naturistenstrand. Echter gebeuren dit soort afspraken ook op een gekleed strand! By the way is het hebben van sex iets natuurlijks. Maar niet in het bijzijn van andere die er niet om vragen. De mevrouw die reageert dat er afspraken staan op swingers websites is toch wel typisch! Hoe weet u dat? Ik ga gewoon genieten van de zon, het naturist zijn.
John | 07-08-2015
hoy
kom al een paar jaar op dit naaktsstrand maar wat mij opvalt is dat er steeds meer mensen met bikini en zwembroek rondlopen dat vind ik zeer storend mensen maak een keus het is voor naakt recreatie
het recreatie geheel is super schoon en rustig
top locatie


mensen met kleding blijf weg of ga aan de overkant liggen ook al ga je met iemand mee die wel naakt gaat
dennis | 07-08-2015
Een heerlijk en vooral gezellig strand. Begrijp niet waar mensen zich druk over maken. Of kom eens kijken hoe gezellig en gemoedelijk het echt is, of hou gewoon op met negatieve verhalen de wereld in te helpen.
Maar gelukkig is niemand verplicht om precies daar op het strand plaats te nemen als hij of zij dat niet leuk vindt. Zoek een ander stukje strand waar je je wel happy voelt. Dat doen heel veel mensen namelijk ook op Bussloo. Veel strand-plezier allemaal.
Marloes.
Marloes | 05-08-2015
Ik ga al jaren naar het naakstrand op Bussloo en ik zie een kentering plaatsvinden.

Daar waar de reguliere bezoeker vroeger heus wel wist dat er af en toe gesekst werd in de bosjes, blijkt dit nu allemaal in het openbaar te moeten plaatsvinden.

Ik schrik als ik lees dat er blijkbaar zones zijn voor swingers, homo's en de reguliere naturisten.

Naturisme is een sociale beweging die wordt gekenmerkt door een gemeenschappelijke naaktheid, met als doel het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens, het versterken van onderlinge banden en eerbied voor de natuur en het milieu.

Volgens mij begrijpen een aantal 'het versterken van onderlinge banden' niet helemaal zoals het bedoeld is in naturisme.
Ella | 02-08-2015
En weer staan er op de dating/ swingerssite SDC speeddates om elkaar te ontmoeten voor sex . Persoonlijk vind ik dat schandalig. Een naturist id niet per definitie een swinger en andersom ook niet. Ookal heb ik meerdere vrienden uitgelegd dat dit een gewoon naturisitsch gebied is, lijken zij hier lak aan te hebben en vinden neuken in de natuur spannend. Joh.... doe dat ff lekker in je achtertuin!!! Maar faar zijn zij te schijnheilig voor vanwege het komentaar van de buren.
joke | 02-08-2015
Meer recensies van joke (2)
Wij zitten altijd voor de kiosk. Prima daar. Paradijsje.
Rob | 27-07-2015
Meer recensies van Rob (17)
hartstikke gezellig, toen het zo knetter warm zaterdag wat gekletst met 2 zussen, heel relaxt , ook handig, die kiosk alles is aanwezig, het is netjes alles is prima geregeld, kinderen hadden daar ook naar hun zin op het strand, kortom prima dag gehad met mn familie op het strand doen we weer.!
jan | 23-07-2015
Meer recensies van jan (3)
Ik begrijp niet goed waarom mensen altijd negatief schrijven over de nudisten stranden. Altijd gaat het over gluurders en allerlei activiteiten die er plaats zouden vinden. Allemaal onzin en ik geloof niet dat dit mensen zijn die daadwerkelijk deze stranden bezoeken.
Pieter | 14-07-2015
de waardering voor het naakt strand van Bussloo is behoorlijk naar beneden gegaan, de sexactiviteiten die er steeds plaatsvinden, de gezinnen die op het terrein naast de sauna willen plaats nemen worden direct al weg gepest of gevraagd wat ze daar met de kinderen komen doen gehoon en gelach , dus ze vertrekken wel weer gewoon jammer, het is op dit moment zo erg dat `s morgens al de sex partijen beginnen er wordt gepijpt geneukt enz. vroeger kregen de mannen daar de schuld van maar op dit moment komen er allemaal mensen uit parenclubs en bordelen daar, zou meer toezicht en arrestaties moeten komen het is gewoon niet normaal , dit is een nudistenstrand en daar zou leisurelands beslist iets aan moeten doen het is toch strafbaar als je wild plast dit is wild neuken, pak dit eens goed aan, de naam en omgeving wordt werkelijjk besmeurd, was zo`n mooi strand en wij kunnen dit weten , daar ik uit de buurt kom.
Mary | 07-07-2015
We komen ook latste tijd op naakte strand en vinden super gezelig af en toe komen langs manen die willen graag kijken maar als blijft op afstand is prima
Daan | 15-06-2015
Meer recensies van Daan (2)
Deze week voor het eerst geweest, mooie locatie en vriendelijke mensen, alleen het gras had wel gemaaid mogen worden.

Betalen voor uitrijkaart, kan alleen met muntgeld of pinnen.
naaktstrand liefhebber | 07-06-2015
Hoi Mars,

eurotje of 4 of 5 in munten betalen chippen kan niet hoor of pinnen

Succes
Andy | 04-06-2015
Hallo

Wil dit weekeinde voor het eerst gebruik gaan maken van dit strand, maar wat kost de entre en het parkeren ik kan het nergens terug vinden op de site.
Wie kan mijn dit vertellen zou het wel fijn vinden.

Mvg,

Mars.
Mars | 04-06-2015
Onze ervaringen... wij gaan al jaren naar Bussloo. Heerlijk strand. Tja, je moet weten waar je gaat liggen, dat is waar. Als je van de parkeerplaats naar het water loopt is links het homogedeelte. Voor het huisje liggen gezinnen, iets rechts daarvan liggen stellen die er gewoon liggen om de zon en de gezelligheid. Ga je nog verder naar rechts richting de sauna, dan kom je op het swingersgedeelte. Het is maar wat je zoekt!
Wij liggen al jaren net rechts van het strandje, we komen er al jaren dezelfde mensen tegen, altijd gezellig!
Het is een leuk, schoon gebied, met voldoende faciliteiten!
Monique. | 24-05-2015
Meer recensies van Monique. (4)
Heel goed wij kijken elk jaar naar uit om naar naaktstrand busslo te gaan samen met mijn vriendin en de kiosk is super goed wc aanwezig ja helemaal goed . Kom op met het mooie weer.
David thomas | 18-05-2015
Meer recensies van David thomas (3)
Vandaag, 11 mei, met mede naturisten en nudisten weer heerlijk genoten op naaktstrand Bussloo. Was een perfecte dag, deze eerste zomerse dag. Hoop op nog veel mooie dagen deze zomer.
Nudist 66Jr | 12-05-2015
Meer recensies van Nudist 66Jr (9)
Vandaag 15 april met vriendin geweest...natuurlijk super weer, 23 graden....en natuurlijk veel met zichzelf friemelende vieze mannetjes...weer jammer!!!
Wat gaan wij hier nu eens aan doen...boos kijken vragen niet naar je te staren..het helpt geen bal...
Peter | 15-04-2015
Ik wil daar nog iets aan toevoegen. Als je als ouder niet wil dat je kinderen iets zien wat ze niet mogen zien, zorg dan voor een oppas thuis en laat ze dan ook daar. Ik zie liever dat mensen de liefde met elkaar bedrijven dan dat ze elkaar doodschieten of steken. Zo zit onze maatschappij nu eenmaal in elkaar. Uiteraard zijn er grenzen van het toelaatbare maar men doet er niemand kwaad mee. Ik geloof niet dat mijn ouders überhaupt naar een naaktstrand gingen en de kinderen mochten al helemaal niet eens mee. Maar tegenwoordig moet kinderen alles zien en alles moet mogen. Als je daar niet tegen kan moet je zeker niet naar een naaktstrand gaan waar je dergelijke dingen kunt verwachten.
E. Jansen | 19-01-2015
Meer recensies van E. Jansen (4)
De mensen die hier om het hardst schreeuwen dat het "vies" en "smerig" en "goor" is, als andere op welke manier dan ook de liefde in de buitenlucht bedrijven, zijn vaak mensen waar je op moet letten. Laat een ieder doen wat hij of zij willen doen. Henk Elsink (carbatier) zei het in de jaren zeventig al. Die had het over Sjerpstra uit Appelscha. Die kwam ook elke dag op het naaktstrand. Die kwam elke dag kijken hoe "vies" het wel was. Bepaalde groepen mensen uit onze samenleving zijn echt niets gewend.
E. Jansen | 19-01-2015
Meer recensies van E. Jansen (4)
Ik ben hier dit jaar een aantal keer geweest.

Ik vind het erg meevallen met het lastigvallen (op een enkeling na). Als je duidelijk aangeeft dat je het niet wenst lopen ze gewoon door en geen moeilijkheden.

Sexuele intimiteiten? Erecties? Ja dat zie je we na 1700 - 1800 uur. Maar ze kicken er op , dus geen aandacht aan geven. Vind je het leuk om te zien? Ga je toch kijken, prima. Zolang ze maar niet voor je neus gaan staan en je lastig vallen.

Opmerkingen moeten ze voor zich houden.
Kinderen? Die hoeven dat nog niet te zien.
En iederen moet zijn rommel opruimen en dat geef ik na, homostukje is een stuk netter dan het stellenstrand.
John | 12-12-2014
Meer recensies van John (14)
Mijn zoon, zijn vriendje en diens zusje, alle drie basisschool kinderen waren gisteren toen ze met hun bootje naar de overkant van het meer peddelden, getuige van twee mannen die aan de waterkant sex met elkaar hadden (bij het naturisten strand). De mannen waren zich duidelijk bewust van de kinderen en gingen gewoon door. Wat je doet als volwassene en met wie en waar moet je helemaal zelf weten, maar niet voor de ogen van argeloze kinderen. Dat kan elk mens met slechts een heel klein beetje gezond verstand en enig verantwoordelijkheidsbesef bedenken. Maar dat was bij deze mannen duidelijk niet het geval. Een hele ongepaste en zielige vertoning. Jammer dat dit soort mensen het verpesten voor anderen.
Nadine | 18-09-2014
Goedenmiddag,

Ik wil even iets kwijt over het naturistenstrand op Bussloo.
Wij waren er een tijdje geleden aan het lopen vorig jaar sept. Ik was met mijn zoontje en onze hond rond Bussloo aan het lopen en waren daar nog niet vaak geweest. Op eeb gegeven moment kwamen we dus bij het naturisten terrein aan en hadden niet direct in de gaten dat er een paar gasten naakt lagen. Om precies te zijn 2 op leeftijd zijnde mannen. Ze waren daar met dingen bezig waar een hond geen brood van lust. Ik was niet blij met de situatie waar we in beland waren mede doordat ik er met mijn zoon liep. Kijk als mensen daar naakt rond willen lopen, heb ik geen problemen mee. Ook omdat we niet direct in de gaten hadden dat we al op het strand liepen kwam het dus als een verassing dat we dat moesten zien.

Ik ben erg teleurgesteld in die mensen die dat soort dingen open en bloot aan het doen zijn, daat waar het strand niet voor bedoeld is.

Ik kan me voorstellen dat het gebeurd, maar ik vond het niet echt gepast en hoort niet in het openbaar thuis.
Teleurgestelde wandelaar | 12-09-2014
Wij waren begin aug. enkele keren in Bussloo. Mooi strand en grote ligweide, ruim parkeren, nette Kiosk en wc´s. Strand met douchegelegenheid direkt aan het water. Naturisten van alle leeftijden liggen rond de Kiosk, homostellen vooral rechts van de Kiosk. Stellen links van de Kiosk, tegene terrein de Thermen.
Links heeft zich ontwikkelt tot een soort swingerstrand met overwegend paren en kindervrij. Enkele alleenglurende mannen, maar deze voelen zich er niet zo op hun gemak, worden toch een beetje weggekeken. Ook alleengaande vrouwen die zonnen. Veel stellen hebben een soort tentje of windscherm waarachter zich e.e.a. afspeelt. In de vroege avond zoekt men elkaar op en wordt er volop gesexed in het openbaar. Prima plek voor mensen die deze Lifestyle aanhangen.
Dolf | 10-08-2014
Bedankt!!

Voor mij was het een grote stap maar al een lange gedachte om eens een naaktstrand te bezoeken. De vrijheid om zonder kleren te bewegen leek mij een heerlijke ervaring. Ik had me al menig maal in gelezen en kwam tot de conclusie dat een man alleen nie een hele fijne positie is en ik met mijn 35 jaar en man maakte me dat toch een beetje angstig. Maar na lang aarzelen heb ik toch de stap fpgenomen en ben gegaan bij aankomst op het termijn gierde de zenuwe door mijn lichaam en het ergste is om op vreemd gebied als man alleen door al die naakte mensen te moeten. Ik ken de de weg niets nie. Ik kwam bij de kiosk aan en besloot rechts aan te houden en net achter de drukte te gaan liggen. Toen ik me van mij. Kleren had ontdaan voelde ik al een last van me schouders af vallen en een met de rest. Ik ben eerst rustig gaan lezen en heb me gewoon met mezelf bezig gehouden na een tijdje tijd voor de volgende stap. Zwemmen omlaag kijken niemand voor zin hoofd willen stoten ben ik na het water gegaan en het was heerlijk. Na de dag verstreek voelde ik me steeds zekerder en liep na meer zwemrondjes zelfverzekerder rond en het viel me op hoe vriendelijk de mensen kijke en soms lief glimlache heel gemoedelijk. De dag was een bevrijding en ben nu al veel vaker geweest en. Kijk er na uit om weer te gaan ik kom er zo vrij helemaal tot rust. Mij valt het op dat er veel vooroordelen zijn maar als je aan de goed kant gaat zitten. Je niemand tot last ben. Een ander in zijn waarde laat en gewoon lekker van het vrijzijn geniet het als man goed te doen is. Al zou het lekker zijn als sommige er nie standaard van uit gaan dat alle manne opt strand op sex en loeren na vrouwen belust zijn er liggen ook zat vrouwen alleen dus waarom zou een man dat nie kunne. Op wat oudere viespeuken na dat valt me wel op.
Respecteer een ander en jij zal ook geaccepteerd worden!!

Bussloo bedankt voor jullie gastvrijheid tot snel!!
Mart | 02-08-2014
Vandaag voor het eerst naar het naturistestrand geweest.
Mooi rustig plekje gezocht en onze handdoek er neergelegd. Heerlijk ontspannen. Na verloop van tijd merkte we op dat 2 mensen wel intiem waren. Beetje vreemd, maar ok, maar na 10 minuten hebben we ons weer aangekleed omdat een naastgelegen stel hun slaapkamergeheimen met het hele strand deelde, terwijl het eerste stel nog wat handwerk verrichtte.
Onsmakelijk in onze ogen.
Elisa en mathijs | 30-07-2014

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.028