Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 240 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:49
 • Utrecht 78 Km / 00:51

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Onze ervaringen in 2015 zijn heel goed! mooi schoon en groot. Voor elk wat wils, gezinnen bij kiosk, stellen richting sauna, heerlijk! 2016 nog niet geweest, de planning is om a.s. vrijdagmiddag/avond te gaan, wij liggen bij de sauna in de buurt. Hopelijk zijn we niet de enigen vrijdag!
Alfred en Sandra | 06-07-2016
Helemaal met Ellen eens.
J&J | 05-07-2016
Ik vindt Bussloo geweldig lekker bloot liggen dan weer ff een rondje lopen en dan komt je vanzelf wel iemand tegen voor een babbel
Gezellige hoor de eerste vraag komje hier wel vaker? (grappig) mooi natuur en alle maal bloot je valt niet op
Ik vindt het echt ontspannen doe iemand goed !
Groetjes, jan Jansen
jan jansen | 26-06-2016
Gisteren nog maar eens geweest, en een fijne dag gehad. Alles schoon, en van niemand last gehad.
Een beetje links van de kiosk gelegen, mannen, vrouwen, stellen, alles door elkaar, niets gezien wat niet door de beugel kon. Dat zou richting sauna wel zijn, maar dat ga je dan toch niet opzoeken! Kortom, wij hadden een topdag op een toplocatie! Het is voor ons iets verder rijden, maar dat hebben we er graag voor over.
A. en H. | 07-06-2016
Meer recensies van A. en H. (2)
Voor de kiosk op het veld is het prima toeven voor gezinnen en alleenstaanden die niets te maken willen hebben met praktijken die niks met naturisme te maken hebben. Wel steeds meer geklede jeugd en de man met de grote gele zwembroek irriteer mij ook. Zijn vrouw is wel naakt maar hij niet en dus paradeert hij een paar keer per dag over het veld in een grote gele zwem/sportbroek. Oh ja, beheerders, het is tijd om te maaien...
Rob | 07-06-2016
Meer recensies van Rob (17)
Een heerlijk naaktstrand waar lekker kunt genieten van het mooie weer..,..het is alleen jammer dat er nog steeds mannen zijn die het niet snappen dat je er niet van gediend bent als ze voor je gaan liggen te rukken.., maar het toppunt is het kale mannetje dat elke dag met veel bravoure Bussloo op komt rijden met zijn witte racemotor en dan niets anders doet dan stellen lastig vallen, en als je er dan een stel iets van zegt dan wordt deze meneer ook nog verbaal erg agressief.., en dit is al bij meerdere stellen gebeurd,..erg jammer dit!
Verder een toplocatie!!
Ellen | 07-06-2016
Ben er geweest voor de eerste keer was zelf onzeker totdat een jongen mij aansprak en toen werd het een relax dagje ik ga zeker weer als het weet toelaat afzender dirk
Dirk | 27-05-2016
In de loop der jaren heb ik aardig wat verschillende naaktstranden in NL en het buitenland meegemaakt, maar, in mijn ogen, onderscheidt naaktstrand Bussloo zich POSITIEF.
Het strand is niet een of ander onooglijk, weggestopt, postzegeltje ver weg, maar een heel groot naturistenterrein met een grote parkeerplaats direct naast het strand (nog net niet erop).
Er is een kiosk met toiletten, een buitendouche, drie strandjes en eigenlijk een mooie verdeling van de verschillende bezoekers: links, de stellen; bij de kiosk, de gezinnen; rechts van de kiosk, neutraal; helemaal naar rechts en uit het zicht, de (bejaarde) homo's.
De sfeer ervoer ik als gemoedelijk en zelfs een 'man alleen' kan liggen zonnen en lezen zonder dat door desperate homo-mannen 'de jacht' direct geopend wordt. Natuurlijk zijn er wandelende mannen die 'spontaan' hun koers verleggen, maar gelukkig geen idioten die, op een leeg veld, op twee meter afstand van je komen zitten en dan gaan zitten staren.
Wat een verademing in vergelijking met veel andere naaktstranden, waar een 'man of vrouw alleen' eerder als 'prooi' dan als te respecteren persoon wordt gezien!
En van de hieronder, meermalen, genoemde 'vijandigheid' t.o.v. een 'man alleen' op het gezinsstrand en stellenstrand heb ik niets gemerkt. Maar ik kan me voorstellen dat iemand die, eenmaal bloot, nog steeds een 'witte zwembroek' aan blijkt te hebben, zichzelf in het spotlicht zet en in de gaten gehouden wordt. Zeker in combinatie met een smartphone en/of gluurgedrag.

Enige minpuntje: ik hou zelf absoluut niet van betaald parkeren en op Bussloo is daar geen ontkomen aan. Maar die € 4,-- zullen je de kop niet kosten en als je vaker dan 10x per jaar gaat, koop je gewoon een jaarkaart van € 39,50.
Ik vind naaktstrand Bussloo een absolute aanrader.
Pegota | 09-05-2016
Meer recensies van Pegota (6)
Schitterend mooie natuur gezellig en ontspannen lekker bloot allemaal het zelfde wat wilje nog meer

Ik ga 9 mei bloot
Groeten, Peter
Peter | 08-05-2016
Schitterend mooie natuur gezellig en ontspannen lekker bloot allemaal het zelfde wat wilje nog meer

Ik ga 9 mei bloot
Groeten, Peter
Peter | 08-05-2016
Wat een fantastische plek. Iedereen laat elkaar in zijn of haar waarde. Vrijwel geen mensen met badkleding. Toiletten in orde en een leuke kiosk.
Robert | 07-05-2016
Meer recensies van Robert (17)
Heerlijk met mijn vriendin al weer voor de tweede keer naar bussloo geweest . Echt een heerlijke plaats om lekker naakt te zonnen . Morgen weer
Naturisten stelletje | 06-05-2016
Meer recensies van Naturisten stelletje (2)
Was ook een beetje nerveus maar na een uurtje was het wel oké ben zelf bi maar ga zeker weer alleen als je nieuw bent kijken ze wel niks mis mee morgen weer
Dikkie | 04-05-2016
Ik ben dit jaar voor het eerst in mijn leven naar het naaktstrand in busaloo gegaan ,
om te proberen of het wat is , ik heb met mijn vrindin er over gesproken en ze zei je gaat maar maar ik ga niet mee , ik naar bussloo gegaan met de gedache als het niets is ga ik weer terug , de sfeer was zo nieuw voor mij dat ik besloot te blijven ik was zo bang dat ik een stijve penis zou kreigen dat ik na dat ik mijn onder broek uit deed geleik op mijn buik ging liggen zo dat als het gedeurt niemand kon zie , het gebeurde niets bus ik het water in , toen kreeg ik zelfvertrouwe en ben gaan wandelen over het stand ik ben er totaal 5 keer geweest ,
ik kan bijna niet wachte om er weer heen te gaan en van
onzedelijk gederacht niets van gemerkt als je om 4 uur weer naar huis gaat blijft het gewoon zeer leuk om naakt
Te lopen en mensen te ontmoeten
ronald rensen | 15-11-2015
Meer recensies van ronald rensen (3)
Vandaag weer naar Bussloo geweest. Op het familie gedeelte in de buurt van de kiosk is het ronduit gezellig. Iedereen behandeld elkaar respectvol en een gezellig praatje is gauw gemaakt. Als je de sfeer daar proeft zou je wensen dat iedereen naturist zou zijn. Naturisten mogen met recht trots zijn op hun manier van omgang met anderen. We hebben allemaal onze schoonheidsfoutjes maar niemand heeft daar opmerkingen over. Vind het mooi dat zelfs mensen hier ongekleed durven te gaan omdat niemand hen raar aan kijkt.
Marco | 23-08-2015
Vandaag geweest op Bussloo en vind het een heerlijk strand er werd best wel zo links en rechts een beetje gefriemeld maar geen extreme dingen gezien
De mensen die lopen te zeuren zitten volgens mij alleen maar op te letten of er iets gebeurt en geven dan commentaar mijn mening is ga niet of blijf bij de kiosk liggen dan is er niks aan de hand
50+ stel | 22-08-2015
Vandaag voor het eerst geweest en ik ben meteen verkocht. Mooi ruim opgezet en relaxed publiek.

Nooit geweten van dit gedeelte want heb altijd een ander stukje aangezien als het naaktstrand.

Ga jaarlijks naar Zuid-Frankrijk voor het nudisme, maar ben erg gelukkig met zo'n mooi stukje strand in de buurt.
Sundaypeople | 21-08-2015
Zaterdag gaan we weer. Het fijnste stuk vinden wij voor de kiosk. Lekker dichtbij parkeren. Iedereen laat iedereen in zijn/haar waarde. Prima!
Rob | 21-08-2015
Meer recensies van Rob (17)
Gisteren geweest, voor het eerst. Lag links van de kiosk. Waren ook gezinnen en andere alleenstaande mannen. Niets gezien wat ik niet wil zien zoals Nel zei. Of gebeurt dat elders? Strand gaat rondom zag ik.
Mark | 15-08-2015
heerlijk strand en volop ruimte en ja als je wat zie wat je niet wil zien gewoon de andere kant op kijken
het water is heerlijk genoeg schaduw
super plek
nel en henk
nel | 14-08-2015
Nu voor de tweede dag hier. Heerlijk! De dame van de kiosk is zeer oplettend. Gisteren stuurde ze een man weg die met verkeerde intenties tussen de gezinnen zat. Top! Wij genieten en iedereen doet verder maar wat hij/zij niet laten kan. Wees wel waakzaam als je met je kinderen gaat!
Lan | 12-08-2015
Dit jaar ben ik al een aantal malen naar Bussloo geweest. Intussen alle delen van het strand bezocht. Wat mij opvalt is dat de sfeer heel goed is en eigenlijk niemand zich stoort aan elkaar maar vooral ieder in zijn/haar waarde laat. Het is een ruim en zeer overzichtelijk strand waar je overal in de zon en schaduw van alles kunt genieten. Het strand is ook netjes onderhouden. Dat er hier en daar op bepaalde tijdstippen wat gebeurt hoort er denk ik bij en stoort mij in ieder geval niet. Vreedzaam en respectvol met elkaar en met de natuur omgaan is naar mijn mening het belangrijkst.
Jan56 | 12-08-2015
Het is een mooi groot naturismegebied met heerlijk schoon zwemwater. Er is voor ieder wat wils, een homogedeelte, familie gedeelte en een heterostellen gedeelte.
Er gebeuren wel af en toe wat stoute dingen, naar mijn idee in het homogedeelte wat discreter in de bosjes dan bij de heterostellen open en bloot.
Ik heb er zelf geen moeite mee, ik kijk evengoed de andere kant op als ik het niet wil zien, maar mensen met kinderen die hier aanstoot aan nemen kunnen zich beter op het familiegedeelte concentreren.
Al met al een prima locatie en ook nog met een snackbar voor een hongerig moment.
Alex | 10-08-2015
Vandaag weer naar Bussloo geweest en kan alleen maar samenvatten als schoon, gezellig en rust. Was 1 klein minpuntje dat de uitrij poorten niet werkten maar was na 10 minuten opgelost. We hebben echt weer genoten hier. Schone toiletten en prima kiosk. Het was opvallend dat het naturistendeel behoorlijk drukker was als de textiel overzijde. Ik hoop dat in Nederland steeds meer naturistenstranden komen. Tot op heden valt mij de rust en het schoon achterlaten van het strand op. Ook hebben de mensen respect voor elkaar ongeacht leeftijd, ras of kom af. Als iedereen elkaar zou behandelen en respecteren zoals naturisten doen zou het een stuk vriendelijker zijn in Nederland
Marco | 09-08-2015
Meer recensies van Marco (2)
ik kom hier voor het naturisme,wat er om me heen gebeurt daar stoor ik me niet aan kortom genieten van een mooie standdag..........gr.peter.
peter | 08-08-2015
Meer recensies van peter (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.025