Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 231 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:36
 • Utrecht 77 Km / 00:56

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Schitterend mooie natuur gezellig en ontspannen lekker bloot allemaal het zelfde wat wilje nog meer

Ik ga 9 mei bloot
Groeten, Peter
Peter | 08-05-2016
Wat een fantastische plek. Iedereen laat elkaar in zijn of haar waarde. Vrijwel geen mensen met badkleding. Toiletten in orde en een leuke kiosk.
Robert | 07-05-2016
Meer recensies van Robert (17)
Heerlijk met mijn vriendin al weer voor de tweede keer naar bussloo geweest . Echt een heerlijke plaats om lekker naakt te zonnen . Morgen weer
Naturisten stelletje | 06-05-2016
Meer recensies van Naturisten stelletje (2)
Was ook een beetje nerveus maar na een uurtje was het wel oké ben zelf bi maar ga zeker weer alleen als je nieuw bent kijken ze wel niks mis mee morgen weer
Dikkie | 04-05-2016
Ik ben dit jaar voor het eerst in mijn leven naar het naaktstrand in busaloo gegaan ,
om te proberen of het wat is , ik heb met mijn vrindin er over gesproken en ze zei je gaat maar maar ik ga niet mee , ik naar bussloo gegaan met de gedache als het niets is ga ik weer terug , de sfeer was zo nieuw voor mij dat ik besloot te blijven ik was zo bang dat ik een stijve penis zou kreigen dat ik na dat ik mijn onder broek uit deed geleik op mijn buik ging liggen zo dat als het gedeurt niemand kon zie , het gebeurde niets bus ik het water in , toen kreeg ik zelfvertrouwe en ben gaan wandelen over het stand ik ben er totaal 5 keer geweest ,
ik kan bijna niet wachte om er weer heen te gaan en van
onzedelijk gederacht niets van gemerkt als je om 4 uur weer naar huis gaat blijft het gewoon zeer leuk om naakt
Te lopen en mensen te ontmoeten
ronald rensen | 15-11-2015
Meer recensies van ronald rensen (3)
Vandaag weer naar Bussloo geweest. Op het familie gedeelte in de buurt van de kiosk is het ronduit gezellig. Iedereen behandeld elkaar respectvol en een gezellig praatje is gauw gemaakt. Als je de sfeer daar proeft zou je wensen dat iedereen naturist zou zijn. Naturisten mogen met recht trots zijn op hun manier van omgang met anderen. We hebben allemaal onze schoonheidsfoutjes maar niemand heeft daar opmerkingen over. Vind het mooi dat zelfs mensen hier ongekleed durven te gaan omdat niemand hen raar aan kijkt.
Marco | 23-08-2015
Vandaag geweest op Bussloo en vind het een heerlijk strand er werd best wel zo links en rechts een beetje gefriemeld maar geen extreme dingen gezien
De mensen die lopen te zeuren zitten volgens mij alleen maar op te letten of er iets gebeurt en geven dan commentaar mijn mening is ga niet of blijf bij de kiosk liggen dan is er niks aan de hand
50+ stel | 22-08-2015
Vandaag voor het eerst geweest en ik ben meteen verkocht. Mooi ruim opgezet en relaxed publiek.

Nooit geweten van dit gedeelte want heb altijd een ander stukje aangezien als het naaktstrand.

Ga jaarlijks naar Zuid-Frankrijk voor het nudisme, maar ben erg gelukkig met zo'n mooi stukje strand in de buurt.
Sundaypeople | 21-08-2015
Zaterdag gaan we weer. Het fijnste stuk vinden wij voor de kiosk. Lekker dichtbij parkeren. Iedereen laat iedereen in zijn/haar waarde. Prima!
Rob | 21-08-2015
Meer recensies van Rob (17)
Gisteren geweest, voor het eerst. Lag links van de kiosk. Waren ook gezinnen en andere alleenstaande mannen. Niets gezien wat ik niet wil zien zoals Nel zei. Of gebeurt dat elders? Strand gaat rondom zag ik.
Mark | 15-08-2015
heerlijk strand en volop ruimte en ja als je wat zie wat je niet wil zien gewoon de andere kant op kijken
het water is heerlijk genoeg schaduw
super plek
nel en henk
nel | 14-08-2015
Nu voor de tweede dag hier. Heerlijk! De dame van de kiosk is zeer oplettend. Gisteren stuurde ze een man weg die met verkeerde intenties tussen de gezinnen zat. Top! Wij genieten en iedereen doet verder maar wat hij/zij niet laten kan. Wees wel waakzaam als je met je kinderen gaat!
Lan | 12-08-2015
Dit jaar ben ik al een aantal malen naar Bussloo geweest. Intussen alle delen van het strand bezocht. Wat mij opvalt is dat de sfeer heel goed is en eigenlijk niemand zich stoort aan elkaar maar vooral ieder in zijn/haar waarde laat. Het is een ruim en zeer overzichtelijk strand waar je overal in de zon en schaduw van alles kunt genieten. Het strand is ook netjes onderhouden. Dat er hier en daar op bepaalde tijdstippen wat gebeurt hoort er denk ik bij en stoort mij in ieder geval niet. Vreedzaam en respectvol met elkaar en met de natuur omgaan is naar mijn mening het belangrijkst.
Jan56 | 12-08-2015
Het is een mooi groot naturismegebied met heerlijk schoon zwemwater. Er is voor ieder wat wils, een homogedeelte, familie gedeelte en een heterostellen gedeelte.
Er gebeuren wel af en toe wat stoute dingen, naar mijn idee in het homogedeelte wat discreter in de bosjes dan bij de heterostellen open en bloot.
Ik heb er zelf geen moeite mee, ik kijk evengoed de andere kant op als ik het niet wil zien, maar mensen met kinderen die hier aanstoot aan nemen kunnen zich beter op het familiegedeelte concentreren.
Al met al een prima locatie en ook nog met een snackbar voor een hongerig moment.
Alex | 10-08-2015
Vandaag weer naar Bussloo geweest en kan alleen maar samenvatten als schoon, gezellig en rust. Was 1 klein minpuntje dat de uitrij poorten niet werkten maar was na 10 minuten opgelost. We hebben echt weer genoten hier. Schone toiletten en prima kiosk. Het was opvallend dat het naturistendeel behoorlijk drukker was als de textiel overzijde. Ik hoop dat in Nederland steeds meer naturistenstranden komen. Tot op heden valt mij de rust en het schoon achterlaten van het strand op. Ook hebben de mensen respect voor elkaar ongeacht leeftijd, ras of kom af. Als iedereen elkaar zou behandelen en respecteren zoals naturisten doen zou het een stuk vriendelijker zijn in Nederland
Marco | 09-08-2015
Meer recensies van Marco (2)
ik kom hier voor het naturisme,wat er om me heen gebeurt daar stoor ik me niet aan kortom genieten van een mooie standdag..........gr.peter.
peter | 08-08-2015
Meer recensies van peter (2)
Goedemorgen,
Vanmiddag ben ik van plan om naar Bussloo te rijden. Jammer dat er altijd zoveel kritiek is op naturistenstranden. Door er zoveel over te schrijven houdt je het ook in stand en blijft ongenodigde aantrekken die je liever niet ziet op een naturistenstrand. Echter gebeuren dit soort afspraken ook op een gekleed strand! By the way is het hebben van sex iets natuurlijks. Maar niet in het bijzijn van andere die er niet om vragen. De mevrouw die reageert dat er afspraken staan op swingers websites is toch wel typisch! Hoe weet u dat? Ik ga gewoon genieten van de zon, het naturist zijn.
John | 07-08-2015
hoy
kom al een paar jaar op dit naaktsstrand maar wat mij opvalt is dat er steeds meer mensen met bikini en zwembroek rondlopen dat vind ik zeer storend mensen maak een keus het is voor naakt recreatie
het recreatie geheel is super schoon en rustig
top locatie


mensen met kleding blijf weg of ga aan de overkant liggen ook al ga je met iemand mee die wel naakt gaat
dennis | 07-08-2015
Een heerlijk en vooral gezellig strand. Begrijp niet waar mensen zich druk over maken. Of kom eens kijken hoe gezellig en gemoedelijk het echt is, of hou gewoon op met negatieve verhalen de wereld in te helpen.
Maar gelukkig is niemand verplicht om precies daar op het strand plaats te nemen als hij of zij dat niet leuk vindt. Zoek een ander stukje strand waar je je wel happy voelt. Dat doen heel veel mensen namelijk ook op Bussloo. Veel strand-plezier allemaal.
Marloes.
Marloes | 05-08-2015
Ik ga al jaren naar het naakstrand op Bussloo en ik zie een kentering plaatsvinden.

Daar waar de reguliere bezoeker vroeger heus wel wist dat er af en toe gesekst werd in de bosjes, blijkt dit nu allemaal in het openbaar te moeten plaatsvinden.

Ik schrik als ik lees dat er blijkbaar zones zijn voor swingers, homo's en de reguliere naturisten.

Naturisme is een sociale beweging die wordt gekenmerkt door een gemeenschappelijke naaktheid, met als doel het bevorderen van zelfrespect, respect voor de medemens, het versterken van onderlinge banden en eerbied voor de natuur en het milieu.

Volgens mij begrijpen een aantal 'het versterken van onderlinge banden' niet helemaal zoals het bedoeld is in naturisme.
Ella | 02-08-2015
En weer staan er op de dating/ swingerssite SDC speeddates om elkaar te ontmoeten voor sex . Persoonlijk vind ik dat schandalig. Een naturist id niet per definitie een swinger en andersom ook niet. Ookal heb ik meerdere vrienden uitgelegd dat dit een gewoon naturisitsch gebied is, lijken zij hier lak aan te hebben en vinden neuken in de natuur spannend. Joh.... doe dat ff lekker in je achtertuin!!! Maar faar zijn zij te schijnheilig voor vanwege het komentaar van de buren.
joke | 02-08-2015
Meer recensies van joke (2)
Wij zitten altijd voor de kiosk. Prima daar. Paradijsje.
Rob | 27-07-2015
Meer recensies van Rob (17)
hartstikke gezellig, toen het zo knetter warm zaterdag wat gekletst met 2 zussen, heel relaxt , ook handig, die kiosk alles is aanwezig, het is netjes alles is prima geregeld, kinderen hadden daar ook naar hun zin op het strand, kortom prima dag gehad met mn familie op het strand doen we weer.!
jan | 23-07-2015
Meer recensies van jan (3)
Ik begrijp niet goed waarom mensen altijd negatief schrijven over de nudisten stranden. Altijd gaat het over gluurders en allerlei activiteiten die er plaats zouden vinden. Allemaal onzin en ik geloof niet dat dit mensen zijn die daadwerkelijk deze stranden bezoeken.
Pieter | 14-07-2015
de waardering voor het naakt strand van Bussloo is behoorlijk naar beneden gegaan, de sexactiviteiten die er steeds plaatsvinden, de gezinnen die op het terrein naast de sauna willen plaats nemen worden direct al weg gepest of gevraagd wat ze daar met de kinderen komen doen gehoon en gelach , dus ze vertrekken wel weer gewoon jammer, het is op dit moment zo erg dat `s morgens al de sex partijen beginnen er wordt gepijpt geneukt enz. vroeger kregen de mannen daar de schuld van maar op dit moment komen er allemaal mensen uit parenclubs en bordelen daar, zou meer toezicht en arrestaties moeten komen het is gewoon niet normaal , dit is een nudistenstrand en daar zou leisurelands beslist iets aan moeten doen het is toch strafbaar als je wild plast dit is wild neuken, pak dit eens goed aan, de naam en omgeving wordt werkelijjk besmeurd, was zo`n mooi strand en wij kunnen dit weten , daar ik uit de buurt kom.
Mary | 07-07-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.025