Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 240 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:49
 • Utrecht 78 Km / 00:51

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Hoi Peter,
Kom al 17 jaar op naaktstranden, meestal op Bussloo, prachtig strand. Heb ook wel eens last van een stijve, is toch menselijk, gewoon niets van aantrekken, precies zoals Mariël zegt, we hebben toch allemaal gevoelens, ga gewoon genieten. Ben altijd alleen, vrouw wil helaas nog steeds niet mee. Zoek nog een praatmaat daar wel zo gezellig, misschien iets voor jou? lavande1…live…
Dick | 11-07-2010
Meer recensies van Dick (9)
Peter
wat maakt het uit!!! We zijn toch allemaal mens, en met gevoelens. Maak daar geen punt van, wanneer je dat doet zal het allemaal meevallen!!
Succes!!!! Ga genieten!!!
Mariël | 10-07-2010
Meer recensies van Mariël (2)
En wat nou als ik een stijve krijg? is dat heel raar word dat wel geaccepteerd. als ik van mezelf weet; nu geen stijve krijgen peter... sjah dan weet je wat er gebeurd.
Peter | 10-07-2010
Vandaag voor het eerst op het naaktstand geweest.
Een geweldige bijzondere ervaring, ga zeker vaker.
Heerlijk zo zonder iets, met kleding aan heb je soms juist een schaamte gevoel, hier valt alles gewoon van je af. Nixs geen schaamte..... Genieten!!!! En die €5.00 sjee waar zeuren ze over...het was allemaal keurig en schoon!!!!
Mariël | 10-07-2010
Meer recensies van Mariël (2)
Ik ben zondag voor de eerste keer mee geweest naar het naaktstrand.
Ik vond het eerst helemaal niks om er heen te gaan.
Mijn man ging al jaren alleen die vond het prachtig.
Mijn man heeft me toch een keer mee knnen krijgen.
Ik vond het toch wel geweldig de eerste keer naakt tussen zo veel mensen. Maar het viel helemaal niet op dat ik er voor het eerst er was. Ik dacht dat iedereeen naar met zou kijken maar dat was niet zo.
Het is een prachtige plek ik kom er nu wel vaker met m'n man.
Anita | 01-07-2010
Meer recensies van Anita (2)
hoi carly ben het helemaal met je eens geweldig daar en wat die sex daar ook nog nooit iets van vernomen jammer zou ook wel eens mee willen doen,dus wanneer ga je weer kom ik ook en wie weet kunnen wij ook eens mee doen groetjes teun
teun | 30-06-2010
hoi carly ben het helemaal met je eens geweldig daar en wat die sex daar ook nog nooit iets van vernomen jammer zou ook wel eens mee willen doen,dus wanneer ga je weer kom ik ook en wie weet kunnen wij ook eens mee doen groetjes teun
teun | 30-06-2010
fantastische plek, Op andere naaktstranden word je een beetje weggestopt en wordt je aan borden overal herinnerd waar het voorbij is. Hier kan je maar liefst een kwartier wandelen. Het is als een 'naked universe'. mooi dat zoiets nog bestaat!
Thomas | 28-06-2010
Ik ben hier kort bij geboren en heb het zien ontstaan prachtig gebied.
Ik kom hier vrij regelmatig na het fietsen om lekker uit te rusten en te ontspannen.Kijk graag naar mensen net zoals ik ook in de stad op een terasje zit mensen te kijken.
Het naaktstrand is toch wel het meest relaxt de mensen zijn er vriendelijk en ik voel me erg op mijn gemak in mijn blootje.Heb daar kennisen ontmoet die ook lekker bloot lagen heerlijk mee bij gekletst en lekker ontspannen .Voor mij bloot op Bussloo fantastisch.En wat betreft de sex lekker wil wel meedoen maar heb hier nog nooit wat van gezien.
Carly | 18-06-2010
Vandaag er voor het eerst geweest. Ik vond het echt geweldig.
Fijne sfeer, en hoewel er erg veel mensen waren kostte het mij geen moeite om een plek te vinden waar het rustig was.
Hele open en rustige sfeer, ik kon gewoon mijn spullen laten liggen om te gaan zwemmen.

Wel een paar opmerkingen:

1. je moet vooraf betalen bij het parkeren (5 euro) en dit kan niet met de pin! Ik moest even 5 minuten verder rijden naar Klarenbeek om mijn chippas op te laden.

2. Er liepen toch nog wat mensen met kleren heen en weer, wandelaars e.d. (en bij sommige had ik het idee dat ze niet voor niks deze route hadden gekozen) ach niet echt vervelend maar toch. En er lag 1 man in textiel in de bosjes.. beetje vreemd maar ach.

3. Ik ben zelf homo en ga dus ook naar homo sauna's. Ik ben zelf geen cruiser of iemand die naar bijvoorbeeld Bussloo gaat voor sex. Maar ik kan een homo die cruised dus wel snel herkennen, en ik heb er een stuk of 3 rond zien lopen. Ik heb er zelf totaal geen problemen mee, maar toch zou ik de bosjes proberen te vermijden op Bussloo..

De 3 bovenstaande puntjes zijn voor mij totaal geen probleem. Dus ik ga er echt vaker heen, heerlijke rust!
Kirby | 05-06-2010
Meer recensies van Kirby (2)
Een heerlijk naaktstrand een heerlijk onspannen sfeer heerst er.Ik ben er morgen zeker te vinden.
En dat er na 17.00 uur "dingen "gebeuren so wat als mensen er last van hebben gaan ze wel verkassen en laten we genieten van het leven.
Marco | 04-06-2010
Dit is een prachtig strand ik kom er al 3 jaar alleen mijn vrouw die wil er niet naar toe hoe kan ik haar overtuigen dat het er prachtig is om er te vertoeven.Zij vind naakt zonnen nog niks ze gaat wel toples.Ik denk dat er meer mannen met dit probleem zitten en daarom alleen zijn.
Jeroen | 26-05-2010
Meer recensies van Jeroen (2)
Sophie ook als dame alleen kun je hier rustig gaan liggen. Er lopen echt wel wat mannen rond die kijken maar dat heb je overal. Er komen in ieder geval ook veel stellen en gezinnen. Ik ga altijd links liggen gezien vanaf parkeerplaats en kiosk en daar ligt een heel gemengd gezelschap, man/vrouw/stellen. Volgens mij zijn er géén kluisjes, het strand is elke dag en op ieder tijdstip te bezoeken.
Robert | 25-05-2010
Meer recensies van Robert (2)
De vragen hier zijn vooral van heren afkomstig. Ik ben een dame, en heb eenzelfde vraag: is het voor een vrouw alleen ook safe en relaxed hier? Ik bedoel, ik haat het om continu begluurd en aangesproken te worden. Waar laat ik overigens mijn kostbare spullen als ik het water induik? Is er een kluisje bij de kiosk o.i.d?
Ennuh, oh ja, hoe is de verhouding man/vrouw?
Is het strand inderdaad alle dagen en op alle tijden geopend?
Sophie | 25-05-2010
Meer recensies van Sophie (2)
ben vorig jaar voor eerste keer op naaktstrand geweest en koos voor bussloo. op zich is t me prima bevallen alleen ben er alleen heen gegaan en dan is t op zich iets minder gezellig dan met iemand .. dus timo misschien keer samen gaan? hahha. maar ben wel van plan vaker te komen..... en voor wat betreft het sex gebeuren. Misschien ben ik een boer hier in maar het hoort niet op een openbare recreatie gelegenheid .uit er zijn vele gelegenheden om aan je trekken te komen maak daar maar gebruik van om aan je sexuele behoeftes te komen. en dan bedoel ik niet het gefriemel of aan elkaar zitten dan wel strelen dat is geen sex in mijn ogen maar het N**k werk doe je niet op een openbare strand ongeacht welk tijdstip het ook is als je dan toch buiten wil sexxen zoek dan een bos op en ga er zo ver mogelijk in lopen waar niemand last van je heeft ! het is van de zotte dat er controleurs moeten aangesteld worden om de hormonen van de mensen te bedwingen! .........
Rene | 24-05-2010
heerlijk strand waar een gemengd publiek komt en je je als man alleen niet continu bekeken voelt door rondhangende "alleenstaande"/ zoekende mannen wat op veel andere plekken wel gebeurd. Hier kun je tenminste rustig naakt zijn zonder bijbedoelingen. Ik moet er een eindje voor rijden maar heb het er graag voor over.
robert | 23-05-2010
Meer recensies van robert (2)
Niet zozeer een mening eerder een vraag: is het als man alleen wel relaxed? Of beter om met partner te komen?
saunagast | 21-05-2010
Meer recensies van saunagast (2)
heee ik ben erg benieuwd hoe het is op dat strand alleen ik durf niet zo goed! met wie kan ik in contact komen of een keer mee? ik woon in de buurt van zwolle
Timo | 18-05-2010
Vandaag weer voor het eerst dit jaar geweest. Zalig genoten van de zon en van de mensen na de lange koude winter, heerlijke temperatuur van ca. 25 graden. Lekker gewandeld over het strand. Hoop er dit jaar nog vaak te mogen vertoeven.
Dick | 29-04-2010
Meer recensies van Dick (9)
mooi gebied er zijn altijd mensen die het naakt wel willen zien maar niet mee doen
nols | 28-03-2010
Ja een fijn strand en dat gelul over die sex toestanden mensen zijn jullie niet jong geweest?
En als je er niet tegen kan loop dan door en ga niet staan kijken.
Peter.
Peter | 27-01-2010
Geweldig! Heerlijk naaktzwemmen en zonnen, erg lekker. Prima plek voor mijn motorfiets dichtbij kiosk, en altijd reuze gezellig! Ik kom er inmiddels 8 jaar. Heb alleen nog nooit iets gezien m.b.t. buitensex/groepsex, waar en waneer kan ik daar dan aan deelnemen?

Groetjes Ilse
Ilse | 08-09-2009
Wat een fantastische locatie is Bussloo zeg! Heerlijk ruim, dus je kan er een flink stuk lekker wandelen. Het water is helder en je kan er iets te drinken kopen, erg prettig.

Het naturisme heb ik een jaar of drie geleden ondekt dus ik ben nog een beginner. Ben nu op vier naaktstranden in Nederland geweest, maar tegen Bussloo kan niets op. Ik hoop dat er dit jaar nog een paar mooie dagen komen, dan ben ik zeker weer te vinden op Bussloo!
Sjoerd | 28-08-2009
Prima strand. Van buitensex heb ik nooit iets gemerkt, ook niet op het zgn linkergedeelte, maar als dat gedoe zoals gezegd pas na 5 uur begint dan is dat logisch want dan ben ik meestal al weg. Voor mij zou dat op zich nog geen reden zijn om te verkassen, ik laat me niet wegjagen, maar ik zit er ook niet echt op te wachten. Als mensen daar op kicken, prima, fijn voor ze, maar zoek dan een plek waar je anderen er niet mee lastig valt. Maar goed, die anderen zorgen ongetwijfeld voor die kick. Hoe dan ook, voor mij blijft Bussloo een prima strand waar ik graag 30 km voor fiets.
Baz | 22-08-2009
Een prachtig naturisten gebied, en leuke en gezellige mensen, en buitensex? hebben we niets van gemerkt, of bedoeld men de stelletjes die met elkaar liggen te vrijen en waar kinderen totaal geen besef of kijk op hebben, en dat is nog wel eens anders op textiel stranden, kom jongens, je leeft maar een keer, laten we het elkaar niet zo moeilijk maken en gewoon genieten van het weinige tolerante wat Nederland nog te bieden heeft, we zijn inmiddels al aardig wat strandjes gewend, maar Bussloo verdiend en 10 ten opzichte van de andere locaties.

Groetjes Joke en Ray
Joke en Ray | 19-08-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.032