Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 245 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:38
 • Utrecht 77 Km / 00:54

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Meningen en ervaringen van bezoekers met Naaktstrand Bussloo.

Een heerlijk naaktstrand een heerlijk onspannen sfeer heerst er.Ik ben er morgen zeker te vinden.
En dat er na 17.00 uur "dingen "gebeuren so wat als mensen er last van hebben gaan ze wel verkassen en laten we genieten van het leven.
Marco | 04-06-2010
Dit is een prachtig strand ik kom er al 3 jaar alleen mijn vrouw die wil er niet naar toe hoe kan ik haar overtuigen dat het er prachtig is om er te vertoeven.Zij vind naakt zonnen nog niks ze gaat wel toples.Ik denk dat er meer mannen met dit probleem zitten en daarom alleen zijn.
Jeroen | 26-05-2010
Meer recensies van Jeroen (2)
Sophie ook als dame alleen kun je hier rustig gaan liggen. Er lopen echt wel wat mannen rond die kijken maar dat heb je overal. Er komen in ieder geval ook veel stellen en gezinnen. Ik ga altijd links liggen gezien vanaf parkeerplaats en kiosk en daar ligt een heel gemengd gezelschap, man/vrouw/stellen. Volgens mij zijn er géén kluisjes, het strand is elke dag en op ieder tijdstip te bezoeken.
Robert | 25-05-2010
Meer recensies van Robert (2)
De vragen hier zijn vooral van heren afkomstig. Ik ben een dame, en heb eenzelfde vraag: is het voor een vrouw alleen ook safe en relaxed hier? Ik bedoel, ik haat het om continu begluurd en aangesproken te worden. Waar laat ik overigens mijn kostbare spullen als ik het water induik? Is er een kluisje bij de kiosk o.i.d?
Ennuh, oh ja, hoe is de verhouding man/vrouw?
Is het strand inderdaad alle dagen en op alle tijden geopend?
Sophie | 25-05-2010
Meer recensies van Sophie (2)
ben vorig jaar voor eerste keer op naaktstrand geweest en koos voor bussloo. op zich is t me prima bevallen alleen ben er alleen heen gegaan en dan is t op zich iets minder gezellig dan met iemand .. dus timo misschien keer samen gaan? hahha. maar ben wel van plan vaker te komen..... en voor wat betreft het sex gebeuren. Misschien ben ik een boer hier in maar het hoort niet op een openbare recreatie gelegenheid .uit er zijn vele gelegenheden om aan je trekken te komen maak daar maar gebruik van om aan je sexuele behoeftes te komen. en dan bedoel ik niet het gefriemel of aan elkaar zitten dan wel strelen dat is geen sex in mijn ogen maar het N**k werk doe je niet op een openbare strand ongeacht welk tijdstip het ook is als je dan toch buiten wil sexxen zoek dan een bos op en ga er zo ver mogelijk in lopen waar niemand last van je heeft ! het is van de zotte dat er controleurs moeten aangesteld worden om de hormonen van de mensen te bedwingen! .........
Rene | 24-05-2010
heerlijk strand waar een gemengd publiek komt en je je als man alleen niet continu bekeken voelt door rondhangende "alleenstaande"/ zoekende mannen wat op veel andere plekken wel gebeurd. Hier kun je tenminste rustig naakt zijn zonder bijbedoelingen. Ik moet er een eindje voor rijden maar heb het er graag voor over.
robert | 23-05-2010
Meer recensies van robert (2)
Niet zozeer een mening eerder een vraag: is het als man alleen wel relaxed? Of beter om met partner te komen?
saunagast | 21-05-2010
Meer recensies van saunagast (2)
heee ik ben erg benieuwd hoe het is op dat strand alleen ik durf niet zo goed! met wie kan ik in contact komen of een keer mee? ik woon in de buurt van zwolle
Timo | 18-05-2010
Meer recensies van Timo (2)
vind het een heerlijk en mooi schoon en ruim strand,heb nog nooit last gehad van de buitensex zoals veel geschreven word wie kan mij vertellen waar dat gebeurt zou wel eens mee willen doen maar nogmaals een geweldig mooistuk natuur laten we daar zuinig op zijn.
teun | 13-05-2010
Vandaag weer voor het eerst dit jaar geweest. Zalig genoten van de zon en van de mensen na de lange koude winter, heerlijke temperatuur van ca. 25 graden. Lekker gewandeld over het strand. Hoop er dit jaar nog vaak te mogen vertoeven.
Dick | 29-04-2010
Meer recensies van Dick (10)
Sorry, ben er al achter, en we hebben de kaart al besteld.
tevreden stel | 26-04-2010
Meer recensies van tevreden stel (2)
We hebben gisteren Bussloo ontdekt, wat een weelde na andere naaktstranden.

We hebben nog wel een vraag, is het mogelijk om een parkeerjaarkaart te kopen?
elke week 5 euro betalen hakt er aardig in, en als er dan een jaarkaart is, hebben we er die zo uit.

We horen het graag.

tevreden stel.
tevreden stel | 26-04-2010
Meer recensies van tevreden stel (2)
mooi gebied er zijn altijd mensen die het naakt wel willen zien maar niet mee doen
nols | 28-03-2010
Ja een fijn strand en dat gelul over die sex toestanden mensen zijn jullie niet jong geweest?
En als je er niet tegen kan loop dan door en ga niet staan kijken.
Peter.
Peter | 27-01-2010
mozes | 14-12-2009
Op bussloo zie je toch wel eens rare dingen,we stonden te wachten bij de kiosk op ons patatje,gaat er ook een man in de rij staan wachten,met een cockring om en een halve erectie,dit kan toch niet,er stonden ook kinderen in de rij.
Voor de rest een prachtig strand.
Jos | 07-12-2009
Zijn de mensen die zich ergeren aan vrijende stellen nog wel van deze tijd?
Het is nog altijd zo dat je er naar opzoek moet gaan om dat te zien.
Het is nou eenmaal zo dat die mensen een min of meer afgelegen stukje van het strand opzoeken.
En ja als je dan nou net daar met je kindjes wil lopen ben je dan niet zelf op zoek naar de dingen die daar gebeuren?
Sinds de heksenjacht door de bejaarde naturisten is geopend is het een stuk gezelliger geworden met dank daar voor.
Het enige wat je nu nog tegen komt zijn een stel bejaarde vellen,en wat ooh en wee klagende stellen die uit preutsheid een hele donkere zonnebril op zetten zodat ze hun eigen geslachtsdeel niet kunnen zien.
Provo | 30-11-2009
echt een geweldig strand, familiar en heel mooi aangelegd geweldig dus
Jan | 24-09-2009
Prachtig naaktstrand. Totale lengte van het gehele naturistengebied is bijna een kilometer!!!! Dus waarom zeuren over een stukje waar men "aan elkaar zit", wat overigens inderdaad pas na 17.00 uur gebeurt. Nee, laten we niet al te moeilijk doen! Veel klagen zou kunnen leiden tot sluiting van deze prachtige locatie. Het RGV heeft echt geen behoefte aan nog meer controles uitvoeren. Als het uit de hand dreigt te lopen kunnen wij naturisten beter zelf deze mensen aanspreken en verzoeken te gaan of te stoppen met hun activiteiten.
Ik kom hier nu ruim 10 jaar met veel plezier, en hoop dat nog vele jaren te kunnen blijven doen.
Gerard | 13-09-2009
Meer recensies van Gerard (3)
Kom er nu voor het derde jaar, en daarvoor dertien jaar op een ander strand. Bussloo is voor mij favoriet, prachtig ruim strand, mooi gelegen ook. Je kunt er heerlijk in je blootje vertoeven en zo nu en dan een wandeling maken. En van die stelletjes die met elkaar liggen te vrijen heb ik totaal geen last, integendeel! Laat ze rustig hun gang gaan. Ben het helemaal eens met Joke en Ray, geniet er van elkaar en van het prachtige strand, je leeft maar een keer.
Dick. | 11-09-2009
Meer recensies van Dick. (10)
Geweldig! Heerlijk naaktzwemmen en zonnen, erg lekker. Prima plek voor mijn motorfiets dichtbij kiosk, en altijd reuze gezellig! Ik kom er inmiddels 8 jaar. Heb alleen nog nooit iets gezien m.b.t. buitensex/groepsex, waar en waneer kan ik daar dan aan deelnemen?

Groetjes Ilse
Ilse | 08-09-2009
Meer recensies van Ilse (2)
Wat een fantastische locatie is Bussloo zeg! Heerlijk ruim, dus je kan er een flink stuk lekker wandelen. Het water is helder en je kan er iets te drinken kopen, erg prettig.

Het naturisme heb ik een jaar of drie geleden ondekt dus ik ben nog een beginner. Ben nu op vier naaktstranden in Nederland geweest, maar tegen Bussloo kan niets op. Ik hoop dat er dit jaar nog een paar mooie dagen komen, dan ben ik zeker weer te vinden op Bussloo!
Sjoerd | 28-08-2009
Prima strand. Van buitensex heb ik nooit iets gemerkt, ook niet op het zgn linkergedeelte, maar als dat gedoe zoals gezegd pas na 5 uur begint dan is dat logisch want dan ben ik meestal al weg. Voor mij zou dat op zich nog geen reden zijn om te verkassen, ik laat me niet wegjagen, maar ik zit er ook niet echt op te wachten. Als mensen daar op kicken, prima, fijn voor ze, maar zoek dan een plek waar je anderen er niet mee lastig valt. Maar goed, die anderen zorgen ongetwijfeld voor die kick. Hoe dan ook, voor mij blijft Bussloo een prima strand waar ik graag 30 km voor fiets.
Baz | 22-08-2009
Een prachtig naturisten gebied, en leuke en gezellige mensen, en buitensex? hebben we niets van gemerkt, of bedoeld men de stelletjes die met elkaar liggen te vrijen en waar kinderen totaal geen besef of kijk op hebben, en dat is nog wel eens anders op textiel stranden, kom jongens, je leeft maar een keer, laten we het elkaar niet zo moeilijk maken en gewoon genieten van het weinige tolerante wat Nederland nog te bieden heeft, we zijn inmiddels al aardig wat strandjes gewend, maar Bussloo verdiend en 10 ten opzichte van de andere locaties.

Groetjes Joke en Ray
Joke en Ray | 19-08-2009
Zouden graag zien dat er wat vaker gemaaid werd, voor de rest een super strand.
T&J | 16-08-2009

Geef hier jouw beoordeling

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.022