Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 231 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:36
 • Utrecht 77 Km / 00:56

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Vandaag er voor het eerst geweest. Ik vond het echt geweldig.
Fijne sfeer, en hoewel er erg veel mensen waren kostte het mij geen moeite om een plek te vinden waar het rustig was.
Hele open en rustige sfeer, ik kon gewoon mijn spullen laten liggen om te gaan zwemmen.

Wel een paar opmerkingen:

1. je moet vooraf betalen bij het parkeren (5 euro) en dit kan niet met de pin! Ik moest even 5 minuten verder rijden naar Klarenbeek om mijn chippas op te laden.

2. Er liepen toch nog wat mensen met kleren heen en weer, wandelaars e.d. (en bij sommige had ik het idee dat ze niet voor niks deze route hadden gekozen) ach niet echt vervelend maar toch. En er lag 1 man in textiel in de bosjes.. beetje vreemd maar ach.

3. Ik ben zelf homo en ga dus ook naar homo sauna's. Ik ben zelf geen cruiser of iemand die naar bijvoorbeeld Bussloo gaat voor sex. Maar ik kan een homo die cruised dus wel snel herkennen, en ik heb er een stuk of 3 rond zien lopen. Ik heb er zelf totaal geen problemen mee, maar toch zou ik de bosjes proberen te vermijden op Bussloo..

De 3 bovenstaande puntjes zijn voor mij totaal geen probleem. Dus ik ga er echt vaker heen, heerlijke rust!
Kirby | 05-06-2010
Meer recensies van Kirby (2)
Een heerlijk naaktstrand een heerlijk onspannen sfeer heerst er.Ik ben er morgen zeker te vinden.
En dat er na 17.00 uur "dingen "gebeuren so wat als mensen er last van hebben gaan ze wel verkassen en laten we genieten van het leven.
Marco | 04-06-2010
Dit is een prachtig strand ik kom er al 3 jaar alleen mijn vrouw die wil er niet naar toe hoe kan ik haar overtuigen dat het er prachtig is om er te vertoeven.Zij vind naakt zonnen nog niks ze gaat wel toples.Ik denk dat er meer mannen met dit probleem zitten en daarom alleen zijn.
Jeroen | 26-05-2010
Meer recensies van Jeroen (2)
Sophie ook als dame alleen kun je hier rustig gaan liggen. Er lopen echt wel wat mannen rond die kijken maar dat heb je overal. Er komen in ieder geval ook veel stellen en gezinnen. Ik ga altijd links liggen gezien vanaf parkeerplaats en kiosk en daar ligt een heel gemengd gezelschap, man/vrouw/stellen. Volgens mij zijn er géén kluisjes, het strand is elke dag en op ieder tijdstip te bezoeken.
Robert | 25-05-2010
Meer recensies van Robert (2)
De vragen hier zijn vooral van heren afkomstig. Ik ben een dame, en heb eenzelfde vraag: is het voor een vrouw alleen ook safe en relaxed hier? Ik bedoel, ik haat het om continu begluurd en aangesproken te worden. Waar laat ik overigens mijn kostbare spullen als ik het water induik? Is er een kluisje bij de kiosk o.i.d?
Ennuh, oh ja, hoe is de verhouding man/vrouw?
Is het strand inderdaad alle dagen en op alle tijden geopend?
Sophie | 25-05-2010
Meer recensies van Sophie (2)
ben vorig jaar voor eerste keer op naaktstrand geweest en koos voor bussloo. op zich is t me prima bevallen alleen ben er alleen heen gegaan en dan is t op zich iets minder gezellig dan met iemand .. dus timo misschien keer samen gaan? hahha. maar ben wel van plan vaker te komen..... en voor wat betreft het sex gebeuren. Misschien ben ik een boer hier in maar het hoort niet op een openbare recreatie gelegenheid .uit er zijn vele gelegenheden om aan je trekken te komen maak daar maar gebruik van om aan je sexuele behoeftes te komen. en dan bedoel ik niet het gefriemel of aan elkaar zitten dan wel strelen dat is geen sex in mijn ogen maar het N**k werk doe je niet op een openbare strand ongeacht welk tijdstip het ook is als je dan toch buiten wil sexxen zoek dan een bos op en ga er zo ver mogelijk in lopen waar niemand last van je heeft ! het is van de zotte dat er controleurs moeten aangesteld worden om de hormonen van de mensen te bedwingen! .........
Rene | 24-05-2010
heerlijk strand waar een gemengd publiek komt en je je als man alleen niet continu bekeken voelt door rondhangende "alleenstaande"/ zoekende mannen wat op veel andere plekken wel gebeurd. Hier kun je tenminste rustig naakt zijn zonder bijbedoelingen. Ik moet er een eindje voor rijden maar heb het er graag voor over.
robert | 23-05-2010
Meer recensies van robert (2)
Niet zozeer een mening eerder een vraag: is het als man alleen wel relaxed? Of beter om met partner te komen?
saunagast | 21-05-2010
Meer recensies van saunagast (2)
heee ik ben erg benieuwd hoe het is op dat strand alleen ik durf niet zo goed! met wie kan ik in contact komen of een keer mee? ik woon in de buurt van zwolle
Timo | 18-05-2010
Vandaag weer voor het eerst dit jaar geweest. Zalig genoten van de zon en van de mensen na de lange koude winter, heerlijke temperatuur van ca. 25 graden. Lekker gewandeld over het strand. Hoop er dit jaar nog vaak te mogen vertoeven.
Dick | 29-04-2010
Meer recensies van Dick (8)
mooi gebied er zijn altijd mensen die het naakt wel willen zien maar niet mee doen
nols | 28-03-2010
Ja een fijn strand en dat gelul over die sex toestanden mensen zijn jullie niet jong geweest?
En als je er niet tegen kan loop dan door en ga niet staan kijken.
Peter.
Peter | 27-01-2010
Geweldig! Heerlijk naaktzwemmen en zonnen, erg lekker. Prima plek voor mijn motorfiets dichtbij kiosk, en altijd reuze gezellig! Ik kom er inmiddels 8 jaar. Heb alleen nog nooit iets gezien m.b.t. buitensex/groepsex, waar en waneer kan ik daar dan aan deelnemen?

Groetjes Ilse
Ilse | 08-09-2009
Wat een fantastische locatie is Bussloo zeg! Heerlijk ruim, dus je kan er een flink stuk lekker wandelen. Het water is helder en je kan er iets te drinken kopen, erg prettig.

Het naturisme heb ik een jaar of drie geleden ondekt dus ik ben nog een beginner. Ben nu op vier naaktstranden in Nederland geweest, maar tegen Bussloo kan niets op. Ik hoop dat er dit jaar nog een paar mooie dagen komen, dan ben ik zeker weer te vinden op Bussloo!
Sjoerd | 28-08-2009
Prima strand. Van buitensex heb ik nooit iets gemerkt, ook niet op het zgn linkergedeelte, maar als dat gedoe zoals gezegd pas na 5 uur begint dan is dat logisch want dan ben ik meestal al weg. Voor mij zou dat op zich nog geen reden zijn om te verkassen, ik laat me niet wegjagen, maar ik zit er ook niet echt op te wachten. Als mensen daar op kicken, prima, fijn voor ze, maar zoek dan een plek waar je anderen er niet mee lastig valt. Maar goed, die anderen zorgen ongetwijfeld voor die kick. Hoe dan ook, voor mij blijft Bussloo een prima strand waar ik graag 30 km voor fiets.
Baz | 22-08-2009
Een prachtig naturisten gebied, en leuke en gezellige mensen, en buitensex? hebben we niets van gemerkt, of bedoeld men de stelletjes die met elkaar liggen te vrijen en waar kinderen totaal geen besef of kijk op hebben, en dat is nog wel eens anders op textiel stranden, kom jongens, je leeft maar een keer, laten we het elkaar niet zo moeilijk maken en gewoon genieten van het weinige tolerante wat Nederland nog te bieden heeft, we zijn inmiddels al aardig wat strandjes gewend, maar Bussloo verdiend en 10 ten opzichte van de andere locaties.

Groetjes Joke en Ray
Joke en Ray | 19-08-2009
Zouden graag zien dat er wat vaker gemaaid werd, voor de rest een super strand.
T&J | 16-08-2009
Wat een onzin dat homo's er een potje van maken. Wij krijgen al snel de schuld van alles maar de meeste overlast is toch wel van mannen die denken dat op een naaktstrand alles mag. Het zijn vaak de getrouwde mannen die een witte kont hebben die aan het gluren zijn en naakt bij het fietspad staan. Laten we elkaar geen mietje noemen, seks is niet alleen op het naaktstrand te zien, kijk dan 's avonds maar ook overdag op het geklede strand, ook daar wordt seks bedreven maar dan heet dat, "verlieft zijn" Jammer dat er altijd mensen zijn die vinden dat op een naaktstrand "alles mag" , die mensen maken voor de echte naaktlopers alles stuk en voor de buitenwereld een slechte naam. Hoe meer er over geschreven wordt, hoe meer mensen er op afkomen, zijn wij daar wel van bewust? Ik loop er zelf al meer dan 20 jaar daar, ik vind dat het zwaar overtrokken word, wanneer je ziet hoeveel mensen er gebruik van maken, valt alles best wel mee. En vergeet niet, waar is het zo mooi in Nederland als Bussloo en waar je met de auto zo dicht bij kunt parkeren.
Fons | 14-08-2009
Je merkt gewoon dat er steeds meer behoefte is aan buitensex, steeds meer mensen doen het bij Bussloo, en inderdaad ook steeds vroeger in de middag begint het. Maar wel zo dat de kinderen er geen last van hebben. Moet er niet een stukje komen waar het gewoon vrij mag. Dan weet iedereen waar hij of zij aan toe is.
Diny - Huub. | 13-08-2009
Peter en Marian,
Dat is toch de omgekeerde wereld. Als mensen op het linker deel willen liggen omdat het daar rustiger is, moeten ze toch niet weggejaagd worden door mensen die de wet overtreden. Openbare sex is nog steeds verboden in Nederland, dus ook op een naaktstrand. Iedereen heeft zich daar aan te houden en het kan zeker niet zo zijn dat degenen die de wet overtreden zeggen dat de rest zich maar moet aanpassen!

Andre
Andre | 11-08-2009
Meer recensies van Andre (2)
Een schitterend gebied, wij komen er al een hele tijd.
maar wil wel even reageren op marlien, Je weet dit naakstrand is best wel groot en je weet dat om plus minus 1700 uur wat ondeugende dingen gebeuren, ga dan op het andere gedeelte liggen en als je er toch gaat liggen kijk er dan niet naar, en anders ga lekker in je tuin liggen. en die mannen die daar liggen te gluren komen helemaal niet aan je, nee loop jij maar s,avonds door je dorp of stad kan ook zo maar iemand staan te rukken, dus hou aub stil over het linker gedeelte van bussloo, en ga en blijf lekker bij het kiosk liggen. zon ze
peter en marian | 08-08-2009
betse Ido en Grietje

ik ben zo blij met jullie reactie
ik heb n.l altijd het gevoel dat ik de enige ben die dit gedrag zo afschuwelijk vindt
hopenlijk melden zich meer normale nudisten en is er een moglijkheid dit te stoppen
marlien | 05-08-2009
Meer recensies van marlien (2)
Wij kunnen ons helemaal vinden in het bericht van Marlien. Na 17.00 uur begint inderdaad het "feest". Afgelopen weekend werd er weer vrolijk van partner gewisseld en gen***t. Gewoon op 5 meter afstand van waar je ligt en als je er last van hebt dan moet je maar ergens anders gaan liggen wordt er gedacht. De grens is voor ons wel bereikt wij gaan verkassen naar het middengedeelte, want de bijbehorende glurende mannen gaan gewoon met tientallen rondom je heen zitten als je als stel wat langer blijft en dat begint behoorlijk te irriteren terwijl je gewoon lekker wilt genieten van een heerlijke dag aan het strand maar de zon kun je niet onder zien gaan op deze manier.
Wij komen nu 2 jaar op Bussloo en vinden het echt een super strand maar op het strand het dichtst bij de sauna gaan we de laatste paar keer steeds met een naar gevoel weg.
Ido & Grietje | 04-08-2009
ik ben toch blij dat ik op deze side zoveel positieve dingen lees
ik kom zelf sinds 1983 op dit geweldige strand maar ik moet helaas toegeven dat er de laatste drie jaar een grote verandering gaande is
ik kom meestal op het laatste strand , dicht bij de Thermen en daar weten de mensen steeds minder het verschil tussen naturisme en sexclubs
vooral na 17 uur begint het "'feest ""
ik heb niets tegen sex , integendeel , en iets verderop is een parenclub die erg leuk is , waarom gaan die mensen daar niet heen ?
het lijkt nu net of wij de enigen zijn die niet aan dit sexgedoe meedoen
het is echt afschuwelijk en ik voel me daardoor erg onprettig op dit strand
moet ik dan verkassen naar één van de andere stranden ? om deze mensen die iets doen wat daar niet thuishoort ,hun gang te latnen gaan ?
ik hoop dat er toch een oplossing komt
maar ik zou niet weten hoe , want als er een opzichter loopt is iedereen voorbeeldig want ook deze mensen weten wel dat het eigenlijk niet zo hoort
Marlien | 04-08-2009
Meer recensies van Marlien (2)
Mooi ruim terrein waar iedereen een plek kan vinden, welke geaardheid je ook hebt. Het stukje zandstrand is klein maar voor kinderen ideaal. Ben er in de zomer geregeld te vinden, kan er altijd heerlijk ontspannen. Je kunt er omdat het zo groot is ook heerlijk in je blootje wandelen.
Dick. | 31-07-2009
Meer recensies van Dick. (8)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.03