Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 273 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 236 Km / 02:25
 • Utrecht 78 Km / 00:52

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
wij zijn gisteren geweest was gezellig druk kwamen nog bekenden tegen en hebben wel lol gehad hoop dat het stel uit Hengelo ook weer tegen hopen volgende keer weer tegen te komen
harry en joke | 16-08-2021
Meer recensies van harry en joke (3)
Wordt lid van de besloten Facebookgroep voor het naaktstrand bij Bussloo.
Groep: https://m.facebook.com/groups/395011894237709
NB Geen anonieme accounts.
Stefan | 15-08-2021
Meer recensies van Stefan (7)
Zijn vandaag geweest met de buurvrouw was wel weer relaxt hebben genoten van andere gezellige mensen om ons heen we komen vaker
Harry en joke | 21-07-2021
Meer recensies van Harry en joke (3)
Hoi,
Vanochtend was ik voor het eerst op het naaktstrand. Het was mooi en redelijk rustig. Maar het is nog even zoeken waar ik het beste Kan liggen.
Het liefste ga ik voor 12.00 of na 16.00
Ik Ben een man alleen, klinkt altijd beetje treurig, maar ja het is zo
Groeten Wouter
Wouter | 18-07-2021
Wij waren er woensdag 16 juni. Druk maar de 1,5 meter kon prima voor de kiosk. Fijnste naaktstrand dat ik ken. Publiek niks mis mee, geen overlast. Kinderen, bejaarden alles door elkaar zoals het hoort.
Robert | 16-06-2021
Meer recensies van Robert (19)
Beste lezer,

Het is daar heerlijk toeven , gewoon genieten van de zon.
Daar kom je toch voor , en als je wat ziet stoor je er niet aan .
Je komt tenslotte voor jezelf .
Ach en beetje spanning is ook niets mis mee , het is maar net waar je voor open staat .


Marcel
Marcel | 11-06-2021
Wij zijn gistermiddag geweest tot ongeveer 18.30 uur naar rechts normaal links maar zie wel eens dingen die het daglicht niet kan verdragen wij storen ons er niet aan leven en laten leven we hebben in iedergeval een leuke middag gehad met onze buurvrouw
Harry en joke | 02-06-2021
Meer recensies van Harry en joke (3)
Door de kaalslag van Leisurelands ( de gemeenten zijn hier eigenaar en aandeelhouder van) is Bussloo vernietigd.. Veel natuur weg en uitbreiding van de sauna zoals ook elders in Nederland. Het gaat om geldverdienen en veel ook. Jammer, het was ooit heeel mooi..
Marijke | 03-05-2021
afgelopen dagen genoten op busloo naaktstrand.
nu helemaal rechts gelegen.
helaas links totale inkijk vanaf de straat.
er zijn wel boompjes gepoot, miniminimini boompjes die helaas tig jaren nodig hebben om het zicht weg te nemen.
de nieuwe strandjes zijn op zich wel okey alhoewel ik echt hoop dat het riet snel en weer goed terugkomt, het is overal wel echt een kale boel.

groetjes anoniem
anoniem | 01-04-2021
Meer recensies van anoniem (2)
Voor de sfeer: https://www.instagram.com/naaktstrandbussloo/
Anton | 15-02-2021
Meer recensies van Anton (7)
Afgelopen zomer een keer of 10 op het naaktstrand geweest. Zowel helemaal links als helemaal rechts. Links zie je 's avonds wel vrijende stelletjes. Waarom sommige zedenmeesters zich daarover zo druk maken, is mij een raadsel. Niemand is toch verplicht daar te komen of mee te doen? Ik vind het wel leuk om te zien, vooral ook omdat de sfeer daar zo ontspannen is.
Helemaal rechts, ver van het familiegedeelte in het midden bij de kiosk, is het terrein voor homomannen. Heel spannend natuurlijk. En ja, je ziet daar 's avonds zo nu en dan wel eens iets dat op seks lijkt. Waarom dat zo kwalijk zou zijn, ik weet het niet.
Kortom, er is voor iedereen een aantrekkelijke plek. Laten we nou toch eens iedereen vrij zijn in zijn keuze, dan is een bezoekje aan het werkelijk prachtige naaktstrand voor iedereen een fijne dag uit.
Simon van Soeterwou | 12-02-2021
hoi ook ik stoor me aan de kaalslag, gaat idd het natuurlijke uiterlijk van bussloo min of meer vanaf.
wat betreft het uitbreiden van de thermen,tja leuk is anders.
maar wij denken op de eerste plaats toch aan ons persoonlijk belang,ook leisurelands heeft heeft helaas een kosten baten plaatje.
eigenlijk moeten we blij zijn dat we hier nog steeds de ruimte hebben om ons ding te doen.
wat betreft het gedrag op het linkergedeelte,dat vind ik persoonlijk meevallen.
dat is eigenlijk maar hoe je het ziet of wilt zien,je kunt ook op afstand blijven.
ik stoor mezelf meer aan het gedrag aan de rechterkant,als ik weer is een paar benen voor mijn tentje zie en een geslachtsdeel binnen heb hangen met de vraag al wat gevangen :)
idd je leest het het goed,ik ben een bewo
ner van een van die groene tentjes met een paar karperhengels ervoor.
over het algemeen kan ik met de gasten van het nktstrand prima overweg,maar net als in de normale wereld zijn daar uitzonderingen bij.
maar idd iets meer inspraak zou best prettig zijn, laten we blij zijn met ons bussloo.
grt karpervisser
hans | 10-02-2021
Wij zijn al jaren bezoeker van het naaktstrand, hebben parkeerpas dus zijn er regelmatig te vinden en dan meestal op het linkergedeelte naast thermen Bussloo, gezellig strand, je ziet wel eens wat gebeuren maar om nou te spreken van complete orgie, s, ja er wordt gewaarschuwd als er toezicht aankomt niemand zit te wachten op een boete maar er wordt ook gewaarschuwd als er kinderen aankomen, je zou er voor kunnen kiezen om wat meer rechts te gaan liggen, gebeurt niks ruimte genoeg, jammer dat het linker gedeelte parkeerplek wordt hoop dat het gedeelte wat we nieuw krijgen dezelfde mensen aantrekt zodat we het vrije karakter van het linker strand kunnen behouden
Peter en Marion | 20-01-2021
Ik kom er al jaren lig op de linker gedeelte heb nooit gezien dat die Jan wat word beschreven hier pilletjes en hasj verhandeld, je ziet vrijende stelletjes wat geeft dat we leven in een vrij land, ga ergens anders liggen als je daar aan stoord ik ben geen crimineel ik zie het ook niet als een crimineel gedeelte van het strand, zwaar overdreven allemaal, je kunt er prettig en ongestoord liggen het is er gezellig
Jan van der wal | 06-12-2020
Dit naturistenstrand was het mooiste naaktstrand van Nederland volgens velen. Een flink deel, rond de 30% dreigt echter opgeslokt te worden door de megalomanie van Sauna Bussloo. In de zomer is dit deel van Bussloo het drukst bezochte strand. Verkleining is daarom zeer ongewenst. Komt er geen goed alternatief dan zal het bloot recreëren op divers andere plekken van Bussloo gaan opduiken.
Deze herfst heeft Leisureland het terrein weer verder onaantrekkelijk gemaakt voor naturisme. Alles wat beschutting tegen wind kon bdeien is weggehaald. Kleine heuveltjes zijn weggeschoven en al het riet is op zeer grove wijze vernietigd. Watervogels kunnen straks geen nest meer maken hier. Heel raar dat riet op andere delen van Bussloo mag blijven bestaan. Gevolg is dat er volgend jaar grote aantallen windschermen en strandtentjes te zien zullen zijn, wat eigenlijk helemaal niet past op een naturistenstrand. Leisureland maakt hier totaal verkeerde keuzes.
Het werk is verricht met grote zware voertuigen met grote geribbelde banden, waardoor de grond voor een groot deel nu een groot hobbelveld is waar je niet meer op een handdoek kunt liggen en waar wandelaars moeten oppassen dat ze niet door de enkel gaan.
Leisureland is dus totaal verkeerd bezig hier. Zo jammer.
Pim | 26-11-2020
Mijn man en ik zijn zaterdag voor het eerst op het strand geweest.
Wat een mooie fijne plek,wat een rust.
Wij lagen links ,wat blijkbaar een beruchte plek is,hebben wel wat gezien,maar niet overdreven en denk dan ga ergens anders liggen als je je eraan stoort,er is plek genoeg.
Laat iedereen doen waar die plezier in heeft,ze verplichten je toch niet om mee te doen.
Wij gaan zeker vaker heen.
Anoniem | 22-09-2020
Vandaag voor het eerst geweest: een prachtig gebied om naakt te zijn. Het was vandaag ook prachtig weer. Ik heb hieronder de recensie gelezen over seks en orgie op het linker deel, ik was er tot een uur of 5, maar ik heb niks bijzonders gezien. Nou ja, een heel lief stel, van over de zeventig dat in elkaars armen lag.
George Van | 19-09-2020
Nu de gemeente Voorst het bestemming plan heeft gewijzigd ben ik bang dat we weer een leuk strandje moeten gaan missen ten gunste van asfalt voor de sauna. Als ik zie dat op dat gedeelte wel 300 mensen recreëren dan vraag ik me af waar Leisuren al die mensen laat op een mooie zomer dag.
Het publiek wat er ligt zijn volwassen jonge mensen die je niet tussen de andere badgasten zou moeten hebben. Zij hebben hun eigen plek gevonden. Dat er wel eens iets onoorbaars gebeurd mag niet de reden zijn om het stuk grond te verhuren aan sauna. Waar is de term van Leisuren op gebaseerd dat er voldoende plek is als deze 300 mensen een andere plek moeten zoeken.
Er zij zeker te weinig zwem strandjes dan. Ik zou zeggen Leisuren probeer het maar eens uit het volgende seizoen. Dan kun je kijken hoe het gaat. Ik heb begrepen dat bezoekers een handtekening actie zijn begonnen. Ik hoop dat Leisuren deze mensen serieus neemt het zijn tenslotte hun klanten.
hagel | 16-09-2020
Gisteren geweest, en wat een overdreven reacties hieronder!
Het is een énorm gebied waar je naakt kunt recreëren. Als je je wat inleest in waar je naar toe gaat, weet je als je preuts aangelegd bent, niet helemaal links moet gaan liggen.
Genoeg...maar dan ook werkelijk heeeel veel ruimte om ergens anders te gaan liggen.
En laat dan links de wat vrijer denkende mens liggen.
Maar ik vind wat gewrijf hier en daar bij stelletjes zeer overdreven om als orgies te bestempelen.
Maar ja...helaas heb je stellen die hierheen gaan, waarbij ze eerst stiekem gaan kijken en dan klagen.
Pfff, waarschijnlijk balers die het ook willen, maar de partner niet ;-)
Beau | 07-08-2020
Hallo Anthony
Ik ben het met je eens de mensen die klagen zijn meestal katholiek/christelijk met
5 of 8 tot 13 kinderen dus dat zijn de smeerkezen en goed luisteren na mijnheer

pastoor

Gerrit
Gerrit | 06-08-2020
Heel fijn naaktstrand, die rare verhalen in sommige recensies zijn zwaar overdreven. Misschien omdat die mensen jaloers zijn,dat enkele recreanten plezier hebben. We leven toch niet in de DDR, waar de een de ander aanbrengt. Geniet van je leven, als je je er niet thuis voelt blijf je er toch weg.
Anthony | 04-08-2020
Graag alle klachten naar
https://www.leisurelands.nl/contact/klachten/
Ook kunt melding maken bij politie Voorst
Tel 0900 - 8844
www.politie.nl. Voorst

Hartelijk dank
Pim | 17-07-2020
Beste Elvira volgens mij beschik jij over een zeer rijke fantasie wij komen regelmarig ook op dat gedeelt lijkt mij allemaal zeer overdreven
Klaas | 28-06-2020
Beste mensen van de voorgaande meningen,
Ik deel jullie mening , het tweede veld naast de sauna, gebeurt veel wat niet door de beugel kan .En ik snap nog steeds niet, dat er niets aan gedaan wordt, kentekens opschrijven en natrekken. de drugs en de alcohol in zo een grote mate moet worden ingedamd. Jaap heeft gelijk , controleurs net als in de jaren 70 en 80 op busloo .
een weldaad voor gezin en normale zon aanbidders, Kom er net vandaan , en ja ging weg , omdat de orgies weer beginnen , de ene sabbelt nog harde aan een tiet , de ander neemt de snikkel in de mond of het een ijsco is. hitsige mannen die aan hun leuter sjorren. Gezinnen worden weggestuurd. in de tentjes worden met vrouwen door verschillende mannen seks bedreven .En inderdaad oud politie mensen uit het oosten verwittigen de boel als de politie of mensen van leisuurlands aan komen . Afzetten de ingangen en uitgangen , laten blazen op alles en anoniem er tussen bewegen om zo dat hele veld te bekeuren . zoveel parenclubs, ze logeren veelal op de campings . en niet alleen komen, controle uit oefenen s morgens begin om 14.00 uur en zo alle uren tot s nachts want zelfs s nachts zijn ze hier.die mensen horen niet op dit strand maar lekker goedkoop voor 5 euro per 4 personen , anders waren ze in zo een tent zonder drank 160,00 euro kwijt. maar ze verzieken het voor ons. de normale nudist, Ga eens man , daad uitvoeren, zodat het weer normaal wordt.
Elvira | 26-06-2020
Beste Stella/Anoniem,

Ik ben er van het jaar al een aantal keren geweest, heb namelijk een parkeerkaart, en heb dat wat jullie nog nooit meegemaakt en gezien, mijn advies is om leisurelands te bellen/mailen omdat ik dit nogal ongepast vindt en niet vindt horen eventueel de kiosk beheerders te vragen naar wie van leisurelands je moet hebben.

Afgelopen maandag ben ik nog geweest en niks gezien, was gewoon gezellig ondanks dat ik een handicap heb en ik zal dit tevens in de facebook groep aankaarten.
Jan Wesseling | 25-06-2020
Meer recensies van Jan Wesseling (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.033