Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van de laatste 93 reviews.

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst

Website
Lat: 52.196234 / Long: 6.101851
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 192 Km
 • Utrecht 78 Km / 00:50

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Gezellig en veel te beleven
Marco | 07-06-2023
Mooi strand, kom er al meer dan twintig jaar, heerlijk om te relaxen. Ben er woensdag
1 juni geweest, was weer gezellig druk, af en toe even een rondje lopen. Praatje maken, heerlijk van de zon genoten.
Nudist65 | 02-06-2023
Meer recensies van Nudist65 (11)
Bussloo is een heerlijke plek om te vertoeven. Mooie ligweide, diverse strandjes en een tentje voor een hapje en een drankje.
Mijn vrouw en ik kwamen hier al toen er nog geen kinderen waren. En nu 13 jaar later komen we er nog steeds met de kinderen. Bootje varen, zwemmen, zonnen, kletsen het kan allemaal in een ongedwongen en relaxte sfeer.
Andre | 24-05-2023
Heel mooi schoon strand, fijne mensen leuk om praatje mee te maken, je mag zijn zoals je bent

Nooit gekke dingen gezien

Hoop er volgende jaar weer te komen
Johan | 04-10-2022
Vandaag 7 september kwam ik er om 18.00 aan en werd door meerdere mensen weggestuurd vanwege mijn aangelijnde labradoodle. Regeltjes regeltjes….. op het naaktstrand denk je vrijheid blijheid. Je mag je met 20 cockringen om af lopen sjorren op alles en nog wat. De hond deed nog een plasje tegen een boom. Alsof niemand stiekem een plasje doet ih water. Niet mijn volk. Ordinair.Een keurige hond is niet welkom. Koste nog €6,- ook. Nooit meer.
Jeroen | 07-09-2022
Veel controle door politie en Leisureland, gelukkig! Jammer dat die man die elke dag op Bussloo rondloopt een interview in de krant heeft gegeven dat er van alles gebeurd op het strand. Juist trekt dit weer de verkeerde mannen aan. Het treurige is dat hij zelf altijd vrouwen lastig valt
Erik | 26-07-2022
Ik en mijn vriending willen aankomkende zaterdag naar Bussloo. Wij gaan normaal naar Engelen, echter wij zijn wel eens benieuwd naar een ander strand. Wij zijn zeer benieuwd.
Frank | 14-06-2022
Hoi mo wij gaan aanstaande zaterdag ook naar bussloo als je zin hebt mag je wel met ons mee hoor
Harry en joke | 09-06-2022
Meer recensies van Harry en joke (4)
Mooi en schoon naaktstrand. Was vorige week voor het eerst alleen op het naaktstrand (mijn partner is er helaas niet meer).

Vind het nog niet leuk als vrouw alleen, beetje ongemakkelijk, teveel aanspraak. Lastig om iemand te vinden die mee wil.....
MO | 06-06-2022
Ff voorstellen

Ben Peter Jansen
ik kom hier al 20 jaar
altyd gezellig rustig en dan weer ff een rondtje lopen
en dan kom je weer iemand tegen van ben je hier voor het eerst ha ha
en zo ff een babbel
of mensen die er voor het eerst zijn ff een praatje
vind het wel gezellig
en die wandelaars en fietsers die komen kijken
ja moeten ze maar doen als ze het leuk vinden kijken ze naar je en als ze er niks aan vinden gaan ze vanzelf wel door (grappig!)
Peter Jansen | 01-03-2022
wij zijn gisteren geweest was gezellig druk kwamen nog bekenden tegen en hebben wel lol gehad hoop dat het stel uit Hengelo ook weer tegen hopen volgende keer weer tegen te komen
harry en joke | 16-08-2021
Meer recensies van harry en joke (4)
Wordt lid van de besloten Facebookgroep voor het naaktstrand bij Bussloo.
Groep: https://m.facebook.com/groups/395011894237709
NB Geen anonieme accounts.
Stefan | 15-08-2021
Meer recensies van Stefan (7)
Zijn vandaag geweest met de buurvrouw was wel weer relaxt hebben genoten van andere gezellige mensen om ons heen we komen vaker
Harry en joke | 21-07-2021
Meer recensies van Harry en joke (4)
Hoi,
Vanochtend was ik voor het eerst op het naaktstrand. Het was mooi en redelijk rustig. Maar het is nog even zoeken waar ik het beste Kan liggen.
Het liefste ga ik voor 12.00 of na 16.00
Ik Ben een man alleen, klinkt altijd beetje treurig, maar ja het is zo
Groeten Wouter
Wouter | 18-07-2021
Wij waren er woensdag 16 juni. Druk maar de 1,5 meter kon prima voor de kiosk. Fijnste naaktstrand dat ik ken. Publiek niks mis mee, geen overlast. Kinderen, bejaarden alles door elkaar zoals het hoort.
Robert | 16-06-2021
Meer recensies van Robert (21)
Beste lezer,

Het is daar heerlijk toeven , gewoon genieten van de zon.
Daar kom je toch voor , en als je wat ziet stoor je er niet aan .
Je komt tenslotte voor jezelf .
Ach en beetje spanning is ook niets mis mee , het is maar net waar je voor open staat .


Marcel
Marcel | 11-06-2021
Wij zijn gistermiddag geweest tot ongeveer 18.30 uur naar rechts normaal links maar zie wel eens dingen die het daglicht niet kan verdragen wij storen ons er niet aan leven en laten leven we hebben in iedergeval een leuke middag gehad met onze buurvrouw
Harry en joke | 02-06-2021
Meer recensies van Harry en joke (4)
Door de kaalslag van Leisurelands ( de gemeenten zijn hier eigenaar en aandeelhouder van) is Bussloo vernietigd.. Veel natuur weg en uitbreiding van de sauna zoals ook elders in Nederland. Het gaat om geldverdienen en veel ook. Jammer, het was ooit heeel mooi..
Marijke | 03-05-2021
afgelopen dagen genoten op busloo naaktstrand.
nu helemaal rechts gelegen.
helaas links totale inkijk vanaf de straat.
er zijn wel boompjes gepoot, miniminimini boompjes die helaas tig jaren nodig hebben om het zicht weg te nemen.
de nieuwe strandjes zijn op zich wel okey alhoewel ik echt hoop dat het riet snel en weer goed terugkomt, het is overal wel echt een kale boel.

groetjes anoniem
anoniem | 01-04-2021
Meer recensies van anoniem (2)
Voor de sfeer: https://www.instagram.com/naaktstrandbussloo/
Anton | 15-02-2021
Meer recensies van Anton (7)
Afgelopen zomer een keer of 10 op het naaktstrand geweest. Zowel helemaal links als helemaal rechts. Links zie je 's avonds wel vrijende stelletjes. Waarom sommige zedenmeesters zich daarover zo druk maken, is mij een raadsel. Niemand is toch verplicht daar te komen of mee te doen? Ik vind het wel leuk om te zien, vooral ook omdat de sfeer daar zo ontspannen is.
Helemaal rechts, ver van het familiegedeelte in het midden bij de kiosk, is het terrein voor homomannen. Heel spannend natuurlijk. En ja, je ziet daar 's avonds zo nu en dan wel eens iets dat op seks lijkt. Waarom dat zo kwalijk zou zijn, ik weet het niet.
Kortom, er is voor iedereen een aantrekkelijke plek. Laten we nou toch eens iedereen vrij zijn in zijn keuze, dan is een bezoekje aan het werkelijk prachtige naaktstrand voor iedereen een fijne dag uit.
Simon van Soeterwou | 12-02-2021
hoi ook ik stoor me aan de kaalslag, gaat idd het natuurlijke uiterlijk van bussloo min of meer vanaf.
wat betreft het uitbreiden van de thermen,tja leuk is anders.
maar wij denken op de eerste plaats toch aan ons persoonlijk belang,ook leisurelands heeft heeft helaas een kosten baten plaatje.
eigenlijk moeten we blij zijn dat we hier nog steeds de ruimte hebben om ons ding te doen.
wat betreft het gedrag op het linkergedeelte,dat vind ik persoonlijk meevallen.
dat is eigenlijk maar hoe je het ziet of wilt zien,je kunt ook op afstand blijven.
ik stoor mezelf meer aan het gedrag aan de rechterkant,als ik weer is een paar benen voor mijn tentje zie en een geslachtsdeel binnen heb hangen met de vraag al wat gevangen :)
idd je leest het het goed,ik ben een bewo
ner van een van die groene tentjes met een paar karperhengels ervoor.
over het algemeen kan ik met de gasten van het nktstrand prima overweg,maar net als in de normale wereld zijn daar uitzonderingen bij.
maar idd iets meer inspraak zou best prettig zijn, laten we blij zijn met ons bussloo.
grt karpervisser
hans | 10-02-2021
Wij zijn al jaren bezoeker van het naaktstrand, hebben parkeerpas dus zijn er regelmatig te vinden en dan meestal op het linkergedeelte naast thermen Bussloo, gezellig strand, je ziet wel eens wat gebeuren maar om nou te spreken van complete orgie, s, ja er wordt gewaarschuwd als er toezicht aankomt niemand zit te wachten op een boete maar er wordt ook gewaarschuwd als er kinderen aankomen, je zou er voor kunnen kiezen om wat meer rechts te gaan liggen, gebeurt niks ruimte genoeg, jammer dat het linker gedeelte parkeerplek wordt hoop dat het gedeelte wat we nieuw krijgen dezelfde mensen aantrekt zodat we het vrije karakter van het linker strand kunnen behouden
Peter en Marion | 20-01-2021
Ik kom er al jaren lig op de linker gedeelte heb nooit gezien dat die Jan wat word beschreven hier pilletjes en hasj verhandeld, je ziet vrijende stelletjes wat geeft dat we leven in een vrij land, ga ergens anders liggen als je daar aan stoord ik ben geen crimineel ik zie het ook niet als een crimineel gedeelte van het strand, zwaar overdreven allemaal, je kunt er prettig en ongestoord liggen het is er gezellig
Jan van der wal | 06-12-2020
Dit naturistenstrand was het mooiste naaktstrand van Nederland volgens velen. Een flink deel, rond de 30% dreigt echter opgeslokt te worden door de megalomanie van Sauna Bussloo. In de zomer is dit deel van Bussloo het drukst bezochte strand. Verkleining is daarom zeer ongewenst. Komt er geen goed alternatief dan zal het bloot recreëren op divers andere plekken van Bussloo gaan opduiken.
Deze herfst heeft Leisureland het terrein weer verder onaantrekkelijk gemaakt voor naturisme. Alles wat beschutting tegen wind kon bdeien is weggehaald. Kleine heuveltjes zijn weggeschoven en al het riet is op zeer grove wijze vernietigd. Watervogels kunnen straks geen nest meer maken hier. Heel raar dat riet op andere delen van Bussloo mag blijven bestaan. Gevolg is dat er volgend jaar grote aantallen windschermen en strandtentjes te zien zullen zijn, wat eigenlijk helemaal niet past op een naturistenstrand. Leisureland maakt hier totaal verkeerde keuzes.
Het werk is verricht met grote zware voertuigen met grote geribbelde banden, waardoor de grond voor een groot deel nu een groot hobbelveld is waar je niet meer op een handdoek kunt liggen en waar wandelaars moeten oppassen dat ze niet door de enkel gaan.
Leisureland is dus totaal verkeerd bezig hier. Zo jammer.
Pim | 26-11-2020

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048