Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9.1

Gemiddeld cijfer van 257 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 245 Km / 02:21
 • Utrecht 78 Km / 00:50

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Als het vrijdag mee zit gaan we weer ff een aantal uurtjes aan het strand liggen
mits het niet al te druk is ivm met corona
harry en joke | 06-05-2020
Meer recensies van harry en joke (8)
Ik kom er al sinds het bestaat.geweldig dat het er is.zo dichtbij huis .schoon en rustig strand en fijne kiosk.en mij voornaamste reden is zeker het naakt recreëren maar zeker ook zwemmen wat ik nu ontzettend mis.super dat het weer kan ,vooral in deze corona tijd.uiteraard op afstand ,en laten we ons eraan houden zodat het open blijft.blijf gezond ????????????????
Agnes | 28-04-2020
In 2019 hier een aantal keer geweest met mijn vriendin en het tropische weer. Het was enorm fijn toeven! Heerlijk water, goede kiosk. Rust, stilte. Alle vreemde dingen,zoals in de reviews staan, herken ik niet. Het is veel zedelijker geworden dan voorgaande jaren. Ik zie wel eens wat, maar goed, 1 hardrijder in de straat maakt het nog niet een racebaan, of wel?
John | 21-03-2020
Meer recensies van John (16)
Wij willen bij deze iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen en hopen op veel mooi weer in 2020 namens ons gr Harry en joke
Harry en joke | 30-12-2019
Meer recensies van Harry en joke (8)
Voor mij hoeft de kiosk niet. Vieze baklucht,zelfs als je zwemt.
Harry | 02-12-2019
Ilya goed opgemerkt wij zijn afgelopen zondag geweest en zagen daar bepaalde dingen wat niet kunnen op het naakt strand maar heb me wijs stil gehouden voor mijn vriendin
Harry en joke | 24-09-2019
Meer recensies van Harry en joke (8)
Prima ervaringen alleen jammer dat sommige mensen nogal overspannen reageren als ze een man alleen zien lopen. Nooit geweten dat er onder naturisten zulke idioten rondliepen. Ik heb altijd geleerd dat iedereen gelijk was op een naaktstrand.
Ilya van Doorn | 20-09-2019
Afgelopen maandag en woensdag ook weer geweest, was erg warm weer, echt genoten van het naakt zijn en naakt zwemmen samen met anderen, water was heerlijk.
Heerlijke plek om naakt te recreeren.
Nudist | 29-08-2019
Meer recensies van Nudist (2)
Wat een heerlijke plek. Ik ben er afgelopen week 4 dagen samen met mijn partner geweest. We zijn vanuit de kiosk naar rechts gewandeld en hebben ons daar onder de bomen gesetteld en zijn tot laat (rond 21.30 uur) gebleven. Er heerste een rustige, prettige sfeer. Rondom ons lagen veel stellen (voornamelijk 40+) en wat vrouwen alleen. We hebben ook verschillende keren gezwommen. De temperatuur en de kwaliteit van het water zijn perfect. We zijn naar uiterst links en naar uiterst recht gezwommen en weer teruggelopen. Wij hebben helemaal geen ongemakkelijke situaties ervaren. Links inderdaad wat meer "feestend" publiek (veel groepjes). Uiterst rechts veel mannen alleen. Overal een relaxte sfeer. Echt een aanrader.
Patricia | 27-07-2019
De afgelopen week was tropisch, vele van ons hebben naar hartelust kunnen genieten op die fijne strand. Met veel respect heb ik gezien hoe de medewerkers van de kiosk alle zeilen bij gezet hebben om toch, de altijd zo vriendelijke service te verlenen. Buiten was het dan weliswaar 40 graden, daarbinnen in die kiosk was het wel 50 graden denk ik. En toch uitstekende service, niks tropenrooster voor hun ! Ik wil in dit forum mijn dank uitspreken voor die mensen die zich uit de naad werken om ons te voorzien van uitstekende koffie en andere versnaperingen. Ook met die supper warme dagen. De prijzen die men hanteert zijn bescheiden, en als ze dan, nadat de kosten betaald zijn, iets overhouden is dat meer dan gegund voor deze geweldige service. Denk daar maar eens aan als u uw waterflesje weer vult in het toiletgebouw...

stef
Stef van de Ven | 27-07-2019
Ik kom niet gergeld bij naaktstrand Bussloo maar wanneer ik er ben lig ik of helemaal rechts of helemaal links. Nu ik de reviews lees van vele bezoekers die aangeven dat er veel seksuele activiteiten plaats vinden op het linkerdeel is nu juist datgene wat de lezer (mogelijk) aantrekt en er zo dus steeds meer bezoekers komen die juist daarvoor komen. Overigens dat ik zelden of nooit een activiteit op seksueel gebied heb gezien wil niet zeggen dat het er niet is. Wel valt me op dat de zogenaamde degelijke gezinnetjes met kleine kinderen die in het midden van het terrein liggen waarvan de man geregeld een wandelingetje maakt of juist naar het linker deel toe zwemt! Hoe hypocriet is dat? Laat ook die mensen die zeker ook naturisten zijn in hun waarde. Je mag het er niet mee eens zijn maar juist door dat hard te roepen krijg je alleen maar meer publiciteit. Ik woon bij het Engelenmeer bij Den Bosch waar een naturistenvereniging de boel in de gaten houdt op seksuele activiteiten. Dat gaat prima. Wat er s avonds gebeurd? Tja dat gebeurt overal, ook op textielstranden. We zijn immers mens en met dit weer gaat ons testosteron gehalte aardig omhoog. Geniet van het mooie weer en van ons land waar naaktrecreatie is toegestaan. In vele landen kunnen we dat niet zeggen.
John | 25-07-2019
Kom hier inmiddels al 10 jaar. Het is echt een van de beste naaktstranden van Nederland. Druk bezocht door een divers publiek, en het strand is dusdanig breed dat je zelfs op de drukste dagen nog wel een rustig plekje kunt vinden.

Aan het begin van het seizoen zijn er soms want bezoekers die denken dat je er ook seks kunt hebben, maar er wordt streng op gelet. Mocht je zelf iets zien of overlast ondervinden, meteen de politie bellen. Dat raad Leisureland zelf ook aan en volgens hun site en de Stentor (lokale krant) werken zij nauw samen met de politie om de swingers en cruisers snel aan te pakken. In mijn beleving gebeurt dit ook en is het aantal foute mensen in de afgelopen jaren flink afgenomen.
Yoran | 24-07-2019
Meer recensies van Yoran (2)
De makkelijke manier om informatie uit te wisselen:
https://www.facebook.com/groups/395011894237709/
Stef | 19-07-2019
Meer recensies van Stef (5)
Beste Stefan,

Als jij je het niet kan voorstellen en er regelmatig komt betekent niet meer en minder dat je er blind voor bent geworden en je er niet veel kwaad meer in ziet of het niet wil zien, en de politie hebben wij nog niet (nooit) gezien, die moet je volgens de kiosk zelf benaderen wanneer je ongewenst gedrag constateert.
De sensatiezoekers die jij benoemd zijn al in grote getale aanwezig, er word zelfs online door party people aangegeven dat er after party's worden georganiseerd.
Ik ben helaas niet de enige die hier rapporteert dat er een hoop niet door de beugel kan op dit moment.
Wij moeten dus als nette naturisten onze kinderen vertellen dat naar links gaan verboden terrein is, misschien handig dat handhaving borden gaat plaatsen met 21+ zijn we gelijk van alle discussies af.

Groet

Roy
Roy | 01-07-2019
Meer recensies van Roy (5)
Roy, ik kan me dat niet voorstellen. De politie van Voorst houdt toch een oog in het zeil? Ik heb eerder deze week nog handhaving van de politie op de foutparkeerders bij het naaktstrand gezien. Ook een gedachte: trek je met dit soort berichten niet juist ook de sensatiezoekers aan?
Stefan | 30-06-2019
Meer recensies van Stefan (5)
Wij ko.en hier al meer dan 20 jaar, en hebben wel het een en ander zien veranderen, geheel links is het veld letterlijk en figuurlijk over genomen door swingers en party gangers die het heel gewoon vinden drugs te nuttigen en daarna gewoon de auto instappen met alle risico,s van dien, als je links het veld oploopt met kinderen word je al gewaarschuwd dat er handelingen verricht worden die niet geschikt zijn voor de ogen van kinderen. Kortom het veld ligt vol met sexbeluste zogenaamde naturisten die als het zo door gaat de boel verpesten voor de echte naturisten. Kortom we zien het ieder jaar erger worden, en er word gewoon niet opgetreden. Ik zeg maar de parkeerplekken dusdanig duur dat er continu toezicht geplaatst kan worden
Roy | 30-06-2019
Meer recensies van Roy (5)
Hallo Lukas, als jongeman ven 25 jaar kun je net als iedereen overal gaan liggen. Wel is het zo dat stellen vaak in het midden liggen en mensen met kinderen ook. vanaf dekiosk gezien helemaal rechts liggen altijd veel mannen alleen.
Even daarvoor is ook een heel groot gedeelte waar alleengaanden, zowel mannen als vrouwen maar ook stellen
liggen.
Je kunt dus zelf kiezen waar je wilt gaan liggen, op een naaktstrand is immers iedereen gelijk.
Nudist | 25-06-2019
Meer recensies van Nudist (10)
Even een vraagje, volgens mij is het naaktstrand daar vrij breed. Ik ben nog een onervaren naakt genieter ;) maar kan iemand mij vertellen waar ik als jongen alleen kan gaan liggen. Zijn daar een soort van sociale regels voor, is er een soort van indeling? Ik heb werkelijk geen idee maar zou het fijn vinden een beetje viirbereid te kunnen komen.
Ik ben 25, en wil dus graag alleen komen. Wie weet kan ik mijn vriendin ook zo ver krijgen binnenkort.
Lukas | 25-06-2019
Leuk en lekker strand
Het mooiste naakstrand van nederland.
Leuke mensen ook vooral danielle , die ik afgelopen zondag sprak 23-6 . Erg leuk gesprek gehad.
Hoop haar weer te ontmoeten en te spreken .
Groet edward uit Almelo.
Misschien kontakt met elkaar via deze site.
Edward Timmerman | 24-06-2019
Het verhaal van Nick lijkt mij verzonnen. Het is gewoon een open terrein met vooral gras. Bovendien is er toezicht van de politie in Voorst.
Sarah | 24-06-2019
Ik geloof die opgeklopte verhalen over sex gewoon niet. Ik kom er ook regelmatig. Bij mijn weten gebeurt er heel weinig. Dat stellen elkaar omhelzen en zo lijkt me normaal. Gebeurt ook op het textielstrand.
Stefan | 24-06-2019
Meer recensies van Stefan (5)
nick je hebt groot gelijk .laat ze dat thuis doen
harry en joke | 23-06-2019
Meer recensies van harry en joke (8)
Ik kom hier ieder jaar, woon 15 min verderop..Om naakt te recreëren is het goed vertoeven maar zodra mensen zonodig in de buitenlucht moeten sexen dan bel ik meteen de politie of handhaving... Die het lekker in je achtertuin of ga naar een parenclub... Er lopen hier ook kleine kinderen en volwassen mensen die dat allemaal niet hoeven te zien... Het is een recreatie gebied en geen sex afwerkplek...!!!
Nick | 22-06-2019
Fijn strand, vorig jaar ontdekt. Gisteren 2e keer dit seizoen geweest. Prima sfeer en kiosk. Voldoende schaduwplekken wat belangrijk voor mij is. Mis dat wel op andere plaatsen. Mede daardoor is Bussloo favoriet. Leuke mensen ook gesproken...
Arend | 02-06-2019
Wat een heerlijke dag weer! Hele lieve mensen leren kennen helemaal uit Almere. Wat hebben we toch geluk met dit prachtige gebied. Hopen dat we er nog lang van mogen genieten. Op naar nog een warme vrije dag. Hartelijke groet Regina
Regina | 21-04-2019
Meer recensies van Regina (5)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.034