Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 263 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 245 Km / 02:21
 • Utrecht 78 Km / 00:50

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Heel fijn naaktstrand, die rare verhalen in sommige recensies zijn zwaar overdreven. Misschien omdat die mensen jaloers zijn,dat enkele recreanten plezier hebben. We leven toch niet in de DDR, waar de een de ander aanbrengt. Geniet van je leven, als je je er niet thuis voelt blijf je er toch weg.
Anthony | 04-08-2020
Graag alle klachten naar
https://www.leisurelands.nl/contact/klachten/
Ook kunt melding maken bij politie Voorst
Tel 0900 - 8844
www.politie.nl. Voorst

Hartelijk dank
Pim | 17-07-2020
Beste Elvira volgens mij beschik jij over een zeer rijke fantasie wij komen regelmarig ook op dat gedeelt lijkt mij allemaal zeer overdreven
Klaas | 28-06-2020
Beste Elvira ik deel jou mening wij waren gisteren ook op het strand tegen 17.00 en 18.00 uur wij hebben het ook gezien wij lagen tegen thermen bussloo aan omdat we daar waren wij zagen het ook wat jij zag ook die twee daar tegen het hek en die oude mensen maar het slimste vind ik die ouwe mannen die zich daar af zitten te trekken bah
Harry en joke | 27-06-2020
Beste mensen van de voorgaande meningen,
Ik deel jullie mening , het tweede veld naast de sauna, gebeurt veel wat niet door de beugel kan .En ik snap nog steeds niet, dat er niets aan gedaan wordt, kentekens opschrijven en natrekken. de drugs en de alcohol in zo een grote mate moet worden ingedamd. Jaap heeft gelijk , controleurs net als in de jaren 70 en 80 op busloo .
een weldaad voor gezin en normale zon aanbidders, Kom er net vandaan , en ja ging weg , omdat de orgies weer beginnen , de ene sabbelt nog harde aan een tiet , de ander neemt de snikkel in de mond of het een ijsco is. hitsige mannen die aan hun leuter sjorren. Gezinnen worden weggestuurd. in de tentjes worden met vrouwen door verschillende mannen seks bedreven .En inderdaad oud politie mensen uit het oosten verwittigen de boel als de politie of mensen van leisuurlands aan komen . Afzetten de ingangen en uitgangen , laten blazen op alles en anoniem er tussen bewegen om zo dat hele veld te bekeuren . zoveel parenclubs, ze logeren veelal op de campings . en niet alleen komen, controle uit oefenen s morgens begin om 14.00 uur en zo alle uren tot s nachts want zelfs s nachts zijn ze hier.die mensen horen niet op dit strand maar lekker goedkoop voor 5 euro per 4 personen , anders waren ze in zo een tent zonder drank 160,00 euro kwijt. maar ze verzieken het voor ons. de normale nudist, Ga eens man , daad uitvoeren, zodat het weer normaal wordt.
Elvira | 26-06-2020
Beste Stella/Anoniem,

Ik ben er van het jaar al een aantal keren geweest, heb namelijk een parkeerkaart, en heb dat wat jullie nog nooit meegemaakt en gezien, mijn advies is om leisurelands te bellen/mailen omdat ik dit nogal ongepast vindt en niet vindt horen eventueel de kiosk beheerders te vragen naar wie van leisurelands je moet hebben.

Afgelopen maandag ben ik nog geweest en niks gezien, was gewoon gezellig ondanks dat ik een handicap heb en ik zal dit tevens in de facebook groep aankaarten.
Jan Wesseling | 25-06-2020
Meer recensies van Jan Wesseling (2)
Beste Stella , en Anoniem
Ik zou niet zo hard weg rennen van dit strand, ik zie het nu letterlijk oprukken richting het strand tentje.Het naakt lopen zoals bedoeld word echt overspoeld met paren clubs , en seks recreanten , die net niet nauw nemen om van elkaar af te blijven . Gore seks met alles erop en eraan schuwen ze niet. en als je er wat van zegt, wordt je uit gehoond en weg gejaagd . het klopt dat ze ingeseind worden , er zitten gewoon tussen die viezeriken ook politie mensen , die hier weleens op aan gesproken mogen worden . Ik weet het is gewoon een hoere-zooi aan het worden. , en de drugs en drank, en snuif, loopt totaal uit de hand. Leisuurland en de politie, zouden nu zeker in coronatijd, eens in burger met veel mensen moeten controleren en niet 1 keer maar avond en avond, eens dit moeten uitvoeren , wordt voor hun grof geld verdienen , Het is gewoon verschrikkelijk hoe dit strand naast de sauna , door criminelen wordt bezet, Amsterdam , Utrecht ,Arnhem, Nijmegen , allemaal uit de parenclub wereld.En oh ja Anoniem schrijt, Jan en Petra ze komen uit Haarlem , en zitten op de camping ,,De Hoek'" aan de leemsteeg te wilp achterhoek zij voorzien iedereen aan pillen en snuif, en ,savonds zijn er complete orgies die vaak ,s middags om 16.00 uur aanvangen . de gewone mens word verjaagd , mensen die er al veel jaren komen. dit strand bestaat vanaf 1983 , was er altijd netjes en reuze gezellig . er zijn borden geplaatst , DOE er wat aan.De naam Kuiter op Bussloo word gewoon bezoedeld , zo een mooi stukje natuur. een schande dat dit door leisuurland en de gemeente voorst. word toegelaten . stel iemand zoals vroeger aan . die controleert dag in dag uit .en bekeurd U ze . Het moet wil U geen naam verliezen. Kom al vanaf mijn jeugd 1973 op de plas, maar deze verloedering, moet U stoppen.
jaap | 25-06-2020
Dinsdag naar het naaktstrand geweest na 17.00 was er weer een orgie en veel gebruik
van GHB Hasj en pillen
De handelaren zijn Jan en Petra makkelijk te erkennen jan loopt mank en helemaal
onder de tatoeage hopelijk stopt dit snel

Stella
Stella | 25-06-2020
Het wordt de laatste tijd steeds meer een gangbangstrand met veel alcohol en drugs.
Tijdens zo,n gangbang of sexspel lopen er wel 5 van die trekmangolen omheen om zichzelf af te trekken of hopen mee te mogen doen. Walgelijk.
Hierop controleren helpt niet want ze seinen elkaar.
De hele intentie van het naaktzwemmen en zonnen gaat hierdoor verloren.
Volgend jaar maar een ander strand opzoeken.
Ik word er misselijk van
Anoniem | 25-06-2020
Als het vrijdag mee zit gaan we weer ff een aantal uurtjes aan het strand liggen
mits het niet al te druk is ivm met corona
harry en joke | 06-05-2020
Meer recensies van harry en joke (8)
Ik kom er al sinds het bestaat.geweldig dat het er is.zo dichtbij huis .schoon en rustig strand en fijne kiosk.en mij voornaamste reden is zeker het naakt recreëren maar zeker ook zwemmen wat ik nu ontzettend mis.super dat het weer kan ,vooral in deze corona tijd.uiteraard op afstand ,en laten we ons eraan houden zodat het open blijft.blijf gezond ????????????????
Agnes | 28-04-2020
In 2019 hier een aantal keer geweest met mijn vriendin en het tropische weer. Het was enorm fijn toeven! Heerlijk water, goede kiosk. Rust, stilte. Alle vreemde dingen,zoals in de reviews staan, herken ik niet. Het is veel zedelijker geworden dan voorgaande jaren. Ik zie wel eens wat, maar goed, 1 hardrijder in de straat maakt het nog niet een racebaan, of wel?
John | 21-03-2020
Meer recensies van John (16)
Wij willen bij deze iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen en hopen op veel mooi weer in 2020 namens ons gr Harry en joke
Harry en joke | 30-12-2019
Meer recensies van Harry en joke (8)
Voor mij hoeft de kiosk niet. Vieze baklucht,zelfs als je zwemt.
Harry | 02-12-2019
Ilya goed opgemerkt wij zijn afgelopen zondag geweest en zagen daar bepaalde dingen wat niet kunnen op het naakt strand maar heb me wijs stil gehouden voor mijn vriendin
Harry en joke | 24-09-2019
Meer recensies van Harry en joke (8)
Prima ervaringen alleen jammer dat sommige mensen nogal overspannen reageren als ze een man alleen zien lopen. Nooit geweten dat er onder naturisten zulke idioten rondliepen. Ik heb altijd geleerd dat iedereen gelijk was op een naaktstrand.
Ilya van Doorn | 20-09-2019
Afgelopen maandag en woensdag ook weer geweest, was erg warm weer, echt genoten van het naakt zijn en naakt zwemmen samen met anderen, water was heerlijk.
Heerlijke plek om naakt te recreeren.
Nudist | 29-08-2019
Meer recensies van Nudist (2)
Wat een heerlijke plek. Ik ben er afgelopen week 4 dagen samen met mijn partner geweest. We zijn vanuit de kiosk naar rechts gewandeld en hebben ons daar onder de bomen gesetteld en zijn tot laat (rond 21.30 uur) gebleven. Er heerste een rustige, prettige sfeer. Rondom ons lagen veel stellen (voornamelijk 40+) en wat vrouwen alleen. We hebben ook verschillende keren gezwommen. De temperatuur en de kwaliteit van het water zijn perfect. We zijn naar uiterst links en naar uiterst recht gezwommen en weer teruggelopen. Wij hebben helemaal geen ongemakkelijke situaties ervaren. Links inderdaad wat meer "feestend" publiek (veel groepjes). Uiterst rechts veel mannen alleen. Overal een relaxte sfeer. Echt een aanrader.
Patricia | 27-07-2019
De afgelopen week was tropisch, vele van ons hebben naar hartelust kunnen genieten op die fijne strand. Met veel respect heb ik gezien hoe de medewerkers van de kiosk alle zeilen bij gezet hebben om toch, de altijd zo vriendelijke service te verlenen. Buiten was het dan weliswaar 40 graden, daarbinnen in die kiosk was het wel 50 graden denk ik. En toch uitstekende service, niks tropenrooster voor hun ! Ik wil in dit forum mijn dank uitspreken voor die mensen die zich uit de naad werken om ons te voorzien van uitstekende koffie en andere versnaperingen. Ook met die supper warme dagen. De prijzen die men hanteert zijn bescheiden, en als ze dan, nadat de kosten betaald zijn, iets overhouden is dat meer dan gegund voor deze geweldige service. Denk daar maar eens aan als u uw waterflesje weer vult in het toiletgebouw...

stef
Stef van de Ven | 27-07-2019
Ik kom niet gergeld bij naaktstrand Bussloo maar wanneer ik er ben lig ik of helemaal rechts of helemaal links. Nu ik de reviews lees van vele bezoekers die aangeven dat er veel seksuele activiteiten plaats vinden op het linkerdeel is nu juist datgene wat de lezer (mogelijk) aantrekt en er zo dus steeds meer bezoekers komen die juist daarvoor komen. Overigens dat ik zelden of nooit een activiteit op seksueel gebied heb gezien wil niet zeggen dat het er niet is. Wel valt me op dat de zogenaamde degelijke gezinnetjes met kleine kinderen die in het midden van het terrein liggen waarvan de man geregeld een wandelingetje maakt of juist naar het linker deel toe zwemt! Hoe hypocriet is dat? Laat ook die mensen die zeker ook naturisten zijn in hun waarde. Je mag het er niet mee eens zijn maar juist door dat hard te roepen krijg je alleen maar meer publiciteit. Ik woon bij het Engelenmeer bij Den Bosch waar een naturistenvereniging de boel in de gaten houdt op seksuele activiteiten. Dat gaat prima. Wat er s avonds gebeurd? Tja dat gebeurt overal, ook op textielstranden. We zijn immers mens en met dit weer gaat ons testosteron gehalte aardig omhoog. Geniet van het mooie weer en van ons land waar naaktrecreatie is toegestaan. In vele landen kunnen we dat niet zeggen.
John | 25-07-2019
Kom hier inmiddels al 10 jaar. Het is echt een van de beste naaktstranden van Nederland. Druk bezocht door een divers publiek, en het strand is dusdanig breed dat je zelfs op de drukste dagen nog wel een rustig plekje kunt vinden.

Aan het begin van het seizoen zijn er soms want bezoekers die denken dat je er ook seks kunt hebben, maar er wordt streng op gelet. Mocht je zelf iets zien of overlast ondervinden, meteen de politie bellen. Dat raad Leisureland zelf ook aan en volgens hun site en de Stentor (lokale krant) werken zij nauw samen met de politie om de swingers en cruisers snel aan te pakken. In mijn beleving gebeurt dit ook en is het aantal foute mensen in de afgelopen jaren flink afgenomen.
Yoran | 24-07-2019
Meer recensies van Yoran (2)
De makkelijke manier om informatie uit te wisselen:
https://www.facebook.com/groups/395011894237709/
Stef | 19-07-2019
Meer recensies van Stef (5)
Beste Stefan,

Als jij je het niet kan voorstellen en er regelmatig komt betekent niet meer en minder dat je er blind voor bent geworden en je er niet veel kwaad meer in ziet of het niet wil zien, en de politie hebben wij nog niet (nooit) gezien, die moet je volgens de kiosk zelf benaderen wanneer je ongewenst gedrag constateert.
De sensatiezoekers die jij benoemd zijn al in grote getale aanwezig, er word zelfs online door party people aangegeven dat er after party's worden georganiseerd.
Ik ben helaas niet de enige die hier rapporteert dat er een hoop niet door de beugel kan op dit moment.
Wij moeten dus als nette naturisten onze kinderen vertellen dat naar links gaan verboden terrein is, misschien handig dat handhaving borden gaat plaatsen met 21+ zijn we gelijk van alle discussies af.

Groet

Roy
Roy | 01-07-2019
Meer recensies van Roy (5)
Roy, ik kan me dat niet voorstellen. De politie van Voorst houdt toch een oog in het zeil? Ik heb eerder deze week nog handhaving van de politie op de foutparkeerders bij het naaktstrand gezien. Ook een gedachte: trek je met dit soort berichten niet juist ook de sensatiezoekers aan?
Stefan | 30-06-2019
Meer recensies van Stefan (5)
Wij ko.en hier al meer dan 20 jaar, en hebben wel het een en ander zien veranderen, geheel links is het veld letterlijk en figuurlijk over genomen door swingers en party gangers die het heel gewoon vinden drugs te nuttigen en daarna gewoon de auto instappen met alle risico,s van dien, als je links het veld oploopt met kinderen word je al gewaarschuwd dat er handelingen verricht worden die niet geschikt zijn voor de ogen van kinderen. Kortom het veld ligt vol met sexbeluste zogenaamde naturisten die als het zo door gaat de boel verpesten voor de echte naturisten. Kortom we zien het ieder jaar erger worden, en er word gewoon niet opgetreden. Ik zeg maar de parkeerplekken dusdanig duur dat er continu toezicht geplaatst kan worden
Roy | 30-06-2019
Meer recensies van Roy (5)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.047