Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 220 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:36
 • Utrecht 77 Km / 00:55

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Zijn zaterdag 14 julli geweest top strand gezellig en ook aanspraak met andere mensen.ga normaal altijd naar het rutbeek in Enschede maar hier zien ze ons vaker afstand wierden busloo of Enschede duurt net zo lang over de A1 echt top hoor????????
Harry en joke | 15-07-2018
Topstrand. Voor de kiosk liggen de gezinnen en de stellen. Gezinnen met kleine kinderen vooraan zodat ze die kids in de gaten kunnen houden. Maar de laatste tijd liggen daar ook veel alleengaande mannen. Kom op zeg. Hou een meter of 10 afstand. Ga een stuk naar achteren zodat de. Jonge vaders en moeders daar kunnen liggen. Plek zat voor alleengaande mannen. Dus hup, een meter of 10 naar achteren of opzij svp.
Ron | 04-07-2018
Meer recensies van Ron (17)
Nou Anneke,

Je kan ook rustig alleen naar naaktstrandje Rhederlaag (bij Arnhem) gaan. Ik kom er al meer dan 20 jaar en het is altijd rustig, gezellig en vriendelijke mensen die respectvol met elkaar omgaan. Natuurlijk heb je ook hier enkele turende mannen die naar vrouwen & mannen staren maar je wordt niet lastiggevallen. Ik zou zeggen; morgen wordt het zomers warm. (ik ben er ook) Probeer het maar en ik ben dan benieuwd naar je mening.

Rob.
Rob | 19-06-2018
Heel fijn naaktstrand. Veel ruimte, je hoeft niet heel dicht bij elkaar te liggen. Aan de linkerkant hebben wij vorige jaren geen vervelende ervaringen gehad met sexende mensen. Gelukkig niet! Dit jaar alleen nog aan de rechterkant (bij kiosk en gratis toiletten) geweest. Hier zijn ook veel gezinnen.
Eigenlijk het enige naaktstrand waar ik ook alleen naar toe zou gaan (behalve noordzeestrand). Parkeren voor personenauto 5 euro per dag, maar dan hoef je ook niet ver te lopen! Water is erg schoon. Als je iets dieper komt wel wat begroeiing op de bodem. Maar heerlijk naakt recreëren daar!
Anneke | 09-06-2018
Strand is super alleen gras moet gemaid worden op tijd
Daan | 27-05-2018
Meer recensies van Daan (2)
Hallo, ik ben Bert,en kom graag bij het naaktstrand,bij Bussloo. Het is een mooi groot terrein,waar je lekker en leuk kunt recreëren,en lekker naakt kunt zwemmen en zonnen. Ik ga zeker nog een keer.Groetjes van mij,Bert Grobben.
Bert grobben | 18-05-2018
Meer recensies van Bert grobben (4)
mooi ruim opgezet gebied, ga er graag heen !

@lukas het is niet raar hoor om alleen te gaan, ik ga ook altijd alleen, en er zijn er meer die dat doen! gewoon gaan en genieten ! plezier gewenst
rene | 11-05-2018
Dag Lukas
Het is zeker niet raar om alleen te komen. Je bent van harte welkom!
Hartelijke groeten van Regina
Reina jochems | 10-05-2018
Meer recensies van Reina jochems (3)
Ik heb een vraag over het nudistenstrand. Ik ben een jongen van 24 maar heb geen vrienden die met mij mee willen. Ook mijn vriendin lijkt dit niets. Is het raar als ik in m'n eentje ben? En als ik alleen ben komen er dan mensen met je praten zodat het toch een beetje gezellig word? Of vinden mensen het raar dat je als 24 jarige dan daar in je eentje ligt?
Hoor heel graag jullie reactie. Wil er graag eens heen, lijkt me super fijn maar ben er dis nooit geweest.
Lukas | 10-05-2018
Wij komen nu ruim 3 jaar op het nudisten stand van bussloo. Wij zijn heel erg tevreden en blij dat het zo dichtbij ons in de buurt ligt.
Je voelt dat de sfeer hier relaxed is en wil je even bij je plek weg kan dat rustig zonder dat er wat gebeurt.
Het eerste jaar lagen wij bij de kiosk, prima plek ,niks mis mee .
Het jaar erop zijn wij naar het linker veld gegaan.
Persoonlijk vinden wij het hier prettig.
De sfeer is goed, de mensen praten met elkaar. Dit is idd geen plek waar je met kinderen moet gaan zitten,maar daar is het familie nudistenstrand voor.
Dus wij zeggen, geniet van de zon en van Bussloo!
Li | 19-04-2018
De wilde verhalen in de reviews komen op mij nogal extreem over. Nooit gezien. Hoeft voor mij ook niet.
Ter aanvulling op mijn onderstaande bericht: de facebookgroep heet 'Bezoekers van naaktstrand Bussloo'
Makkelijk op te zoeken. Die is bedoeld voor de rustige naaktrecreanten die gewoon willen zonnen en zwemmen. Ik probeer het te promoten om juist die groep mensen vooruit te helpen.
Stefan | 10-04-2018
Meer recensies van Stefan (2)
We komen al vele jaren om naakt te recreëren op Bussloo, en hebben met de jaren veel zien veranderen, voor ons gevoel zit de handhaving met de handen in het haar gezien er al die jaren niets tot nauwelijks iets is veranderd op het met name links gelegen terrein, na 16.00 uur middags gaat een ieder los, en zijn er geen grenzen op seksueel gebied, onder invloed van geestverruimende middelen komen veel stellen aan hun gerief, wij zouden het niet erg vinden als er camera toezicht zou komen, zodat een ieder die zich misdraagt op de korrel genomen word en kan worden bekeurd, ontkennen is er dan niet bij, het ligt namelijk vast.

groetjes Johan.
Johan | 10-04-2018
Meer recensies van Johan (3)
Het mooie weer komt er aan! Komen er meer gezellige mensen aankomend weekend? Als het weer beetje meewerkt natuurlijk. Hartelijke groet van Regina
Regina | 02-04-2018
Meer recensies van Regina (3)
Fijn strand! Ik kom er graag.
Facebookgroep: https://m.facebook.com/groups/395011894237709?tsid=0.6378346705216249&source=result
Stefan | 26-03-2018
Meer recensies van Stefan (2)
Gezien de drukt e op de linkerzijde van het strand is er een behoefte aan deze vorm van recreatie. Er is geen geweld of agressie en er wordt niemand lastig gevallen. Er heerst een sfeer van harmonie, vrijheid en liefde voor elkaar. Ook jij hebt de vrijheid om een keuze te maken waar je wil gaan liggen. Zonder geconfronteerd te worden met andere bezoekers. Laat iedereen genieten van het strand, en het water en van elkaar.
Radsja | 05-09-2017
Sam, Hans,
Soms kunnen op dat specifieke deel een aantal mensen het inderdaad niet laten om seks te bedrijven. Enige weken geleden heeft de politie hier ook aandacht aan geschonken en op de overige delen van het naturistenstrand van Bussloo is het zo als Sam beschrijft. Ik kom al zo'n 20 jaar op het naturistenstrand van Bussloo, en het bevalt me uitstekend, ik lig uiteraard niet op het deel tegen de sauna aan. Bij constatering van norm overschrijdend gedrag raad ik aan om de politie te bellen of de beheerder van Bussloo op tel.nr. 06 53 455 076, die is tevens BOA (bijzonder opsporings ambtenaar) en is bevoegd om boetes op te leggen.
Albert | 01-09-2017
Meer recensies van Albert (2)
Verrast door hoe groot en netjes het strand is! En de aanwezigheid van de kiosk is super, ook erg vriendelijk personeel.
We lagen aan de linkerkant (richting de thermen) en ik moet Hans helaas gelijk geven. Vanaf een uur of 17:00 vond er toch behoorlijk merkbaar een verandering van sfeer plaats. Alsof het afgesproken werk was, werd er ineens flink wat afbetast en gekeken naar elkaar en wij zijn dan ook weggegaan voor het echt "los ging".
Al lopend richting de kiosk/auto voelde de sfeer op het overige strand al snel weer prettig en ontspannen zoals dat eigenlijk de hele dag zo was geweest. Het leek zich vooral aan de linkerkant af te spelen.
Wij komen zeker terug, omdat we ons door zulk gedrag niet zo'n fijne plek willen laten ontnemen en we over het algemeen een fijne dag hebben gehad. Dat wordt gewoon een ander plekje zoeken en uiteraard een melding maken richting de eigenaar/organisatie.
Sam | 31-08-2017
Gisterenmiddag voor het eerst naar het naaktstrand in Bussloo. We zochten een mooi plekje helemaal links(sauna kant)
Wat eerst een mooi en gezellig sfeertje leek bleek al snel één grote seks orgie. En niet een beetje gefriemel.
Mijn vrouw en ik zijn dan ook direct vertrokken. Dan waren wij nog zonder kinderen. Moet je toch niet aan denken dat die hiermee geconfronteerd worden
Hans | 28-08-2017
22-7 daar voor de eerste keer geweest en het was super! Het enigste waar wij ons aan stoorde waren de mannen die met hun cockring liepen rond te paraderen.., ze moeten dat zelf weten maar dat hoeft niet op een strandje waar alle kinderen zijn!!
Angelique | 27-07-2017
Prima strand, kom er sinds vorig jaar, alleen of met een vriend, altijd leuk en nooit problemen gehad. Afgelopen zondag alleen wel geconstateerd dat er teken in het gras zitten, dus goed controleren thuis!
Jessica | 21-06-2017
Normaalgesproken ga ik altijd samen met mij lief naar Bussloo. Gisteren voor het eerst alleen. En in no time had ik allemaal mannen om me heen liggen. Niemand hoeft van mij zijn/haar ogen dicht te houden. Maar er is een verschil tussen kijken en ongegeneerd gluren. Gelukkig is de sociale controle groot op Bussloo. En haalt niemand het in zijn hoofd om 'rare' dingen te doen. Ik voel me dus volkomen veilig en zal ook zeker weer alleen gaan als de gelegenheid zich voordoet. Overigens wil ik hiermee niet alle mannen over 1 kam scheren. Er zijn ook plenty mannen die genieten van het naakt recreeren.
Anna | 20-06-2017
Prima vooral in de buurt van de kiosk. Veel gezinnen maar ook alleenstaanden. Wel steeds meer vrouwen die een broekje aanhouden. Ik voel mij daar niet zo prettig bij. Gewoon allemaal bloot. Anders aan de overkant gaan liggen. Kom op dames. Na 5 minuten wil je niet anders meer.
Rob | 12-06-2017
Ik sluit mee aan bij Regina, het is een veilig naaktstrand met veel sociale controle. Als alleenstaande man durf ik het zonder meer aan om bij mijn tas/handdoek weg te lopen om te zwemmen of naar de kiosk te gaan.
Albert | 05-06-2017
Meer recensies van Albert (2)
ik wil graag reageren op hetgeen John zegt. Je kunt gerust je pinpas in je broekzak of tas laten zitten. Er is veel sociale controle. Ik ben nog nooit mijn portemonnee of telefoon kwijtgeraakt op Bussloo. Gewoon lekker genieten dus!
hartelijke Groet Regina
Regina | 04-06-2017
Meer recensies van Regina (3)
Hoe doet een alleengaande man ermee nu hij als hij.met de auto op busloo wil parkeren hij per pinpas betalen moet. Als hij wil gaan zwemmen kan men dat ding. Toch niet laten liggen bij zijn kleding..
Ik ga nu dus maar niet meer.
Jhon | 01-06-2017

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.029