Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 270 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 245 Km / 02:26
 • Utrecht 77 Km / 00:53

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
wij gaan in het begin van de avond nog ff heen het is nog lang warm vanavond hoop op veel gezellige mensen
harry en joke | 22-09-2020
Meer recensies van harry en joke (9)
Mijn man en ik zijn zaterdag voor het eerst op het strand geweest.
Wat een mooie fijne plek,wat een rust.
Wij lagen links ,wat blijkbaar een beruchte plek is,hebben wel wat gezien,maar niet overdreven en denk dan ga ergens anders liggen als je je eraan stoort,er is plek genoeg.
Laat iedereen doen waar die plezier in heeft,ze verplichten je toch niet om mee te doen.
Wij gaan zeker vaker heen.
Anoniem | 22-09-2020
Vandaag voor het eerst geweest: een prachtig gebied om naakt te zijn. Het was vandaag ook prachtig weer. Ik heb hieronder de recensie gelezen over seks en orgie op het linker deel, ik was er tot een uur of 5, maar ik heb niks bijzonders gezien. Nou ja, een heel lief stel, van over de zeventig dat in elkaars armen lag.
George Van | 19-09-2020
Nu de gemeente Voorst het bestemming plan heeft gewijzigd ben ik bang dat we weer een leuk strandje moeten gaan missen ten gunste van asfalt voor de sauna. Als ik zie dat op dat gedeelte wel 300 mensen recreëren dan vraag ik me af waar Leisuren al die mensen laat op een mooie zomer dag.
Het publiek wat er ligt zijn volwassen jonge mensen die je niet tussen de andere badgasten zou moeten hebben. Zij hebben hun eigen plek gevonden. Dat er wel eens iets onoorbaars gebeurd mag niet de reden zijn om het stuk grond te verhuren aan sauna. Waar is de term van Leisuren op gebaseerd dat er voldoende plek is als deze 300 mensen een andere plek moeten zoeken.
Er zij zeker te weinig zwem strandjes dan. Ik zou zeggen Leisuren probeer het maar eens uit het volgende seizoen. Dan kun je kijken hoe het gaat. Ik heb begrepen dat bezoekers een handtekening actie zijn begonnen. Ik hoop dat Leisuren deze mensen serieus neemt het zijn tenslotte hun klanten.
hagel | 16-09-2020
Vrijdag avond nog ff geweest was vrij rustig vonden we maar was ondanks toch wel gezellig hoop nog op een paar mooie dagen in september
Harry en joke | 24-08-2020
Meer recensies van Harry en joke (2)
Gisteren geweest, en wat een overdreven reacties hieronder!
Het is een énorm gebied waar je naakt kunt recreëren. Als je je wat inleest in waar je naar toe gaat, weet je als je preuts aangelegd bent, niet helemaal links moet gaan liggen.
Genoeg...maar dan ook werkelijk heeeel veel ruimte om ergens anders te gaan liggen.
En laat dan links de wat vrijer denkende mens liggen.
Maar ik vind wat gewrijf hier en daar bij stelletjes zeer overdreven om als orgies te bestempelen.
Maar ja...helaas heb je stellen die hierheen gaan, waarbij ze eerst stiekem gaan kijken en dan klagen.
Pfff, waarschijnlijk balers die het ook willen, maar de partner niet ;-)
Beau | 07-08-2020
Hallo Anthony
Ik ben het met je eens de mensen die klagen zijn meestal katholiek/christelijk met
5 of 8 tot 13 kinderen dus dat zijn de smeerkezen en goed luisteren na mijnheer

pastoor

Gerrit
Gerrit | 06-08-2020
Heel fijn naaktstrand, die rare verhalen in sommige recensies zijn zwaar overdreven. Misschien omdat die mensen jaloers zijn,dat enkele recreanten plezier hebben. We leven toch niet in de DDR, waar de een de ander aanbrengt. Geniet van je leven, als je je er niet thuis voelt blijf je er toch weg.
Anthony | 04-08-2020
Graag alle klachten naar
https://www.leisurelands.nl/contact/klachten/
Ook kunt melding maken bij politie Voorst
Tel 0900 - 8844
www.politie.nl. Voorst

Hartelijk dank
Pim | 17-07-2020
Beste Elvira volgens mij beschik jij over een zeer rijke fantasie wij komen regelmarig ook op dat gedeelt lijkt mij allemaal zeer overdreven
Klaas | 28-06-2020
Beste Elvira ik deel jou mening wij waren gisteren ook op het strand tegen 17.00 en 18.00 uur wij hebben het ook gezien wij lagen tegen thermen bussloo aan omdat we daar waren wij zagen het ook wat jij zag ook die twee daar tegen het hek en die oude mensen maar het slimste vind ik die ouwe mannen die zich daar af zitten te trekken bah
Harry en joke | 27-06-2020
Meer recensies van Harry en joke (2)
Beste mensen van de voorgaande meningen,
Ik deel jullie mening , het tweede veld naast de sauna, gebeurt veel wat niet door de beugel kan .En ik snap nog steeds niet, dat er niets aan gedaan wordt, kentekens opschrijven en natrekken. de drugs en de alcohol in zo een grote mate moet worden ingedamd. Jaap heeft gelijk , controleurs net als in de jaren 70 en 80 op busloo .
een weldaad voor gezin en normale zon aanbidders, Kom er net vandaan , en ja ging weg , omdat de orgies weer beginnen , de ene sabbelt nog harde aan een tiet , de ander neemt de snikkel in de mond of het een ijsco is. hitsige mannen die aan hun leuter sjorren. Gezinnen worden weggestuurd. in de tentjes worden met vrouwen door verschillende mannen seks bedreven .En inderdaad oud politie mensen uit het oosten verwittigen de boel als de politie of mensen van leisuurlands aan komen . Afzetten de ingangen en uitgangen , laten blazen op alles en anoniem er tussen bewegen om zo dat hele veld te bekeuren . zoveel parenclubs, ze logeren veelal op de campings . en niet alleen komen, controle uit oefenen s morgens begin om 14.00 uur en zo alle uren tot s nachts want zelfs s nachts zijn ze hier.die mensen horen niet op dit strand maar lekker goedkoop voor 5 euro per 4 personen , anders waren ze in zo een tent zonder drank 160,00 euro kwijt. maar ze verzieken het voor ons. de normale nudist, Ga eens man , daad uitvoeren, zodat het weer normaal wordt.
Elvira | 26-06-2020
Beste Stella/Anoniem,

Ik ben er van het jaar al een aantal keren geweest, heb namelijk een parkeerkaart, en heb dat wat jullie nog nooit meegemaakt en gezien, mijn advies is om leisurelands te bellen/mailen omdat ik dit nogal ongepast vindt en niet vindt horen eventueel de kiosk beheerders te vragen naar wie van leisurelands je moet hebben.

Afgelopen maandag ben ik nog geweest en niks gezien, was gewoon gezellig ondanks dat ik een handicap heb en ik zal dit tevens in de facebook groep aankaarten.
Jan Wesseling | 25-06-2020
Meer recensies van Jan Wesseling (2)
Beste Stella , en Anoniem
Ik zou niet zo hard weg rennen van dit strand, ik zie het nu letterlijk oprukken richting het strand tentje.Het naakt lopen zoals bedoeld word echt overspoeld met paren clubs , en seks recreanten , die net niet nauw nemen om van elkaar af te blijven . Gore seks met alles erop en eraan schuwen ze niet. en als je er wat van zegt, wordt je uit gehoond en weg gejaagd . het klopt dat ze ingeseind worden , er zitten gewoon tussen die viezeriken ook politie mensen , die hier weleens op aan gesproken mogen worden . Ik weet het is gewoon een hoere-zooi aan het worden. , en de drugs en drank, en snuif, loopt totaal uit de hand. Leisuurland en de politie, zouden nu zeker in coronatijd, eens in burger met veel mensen moeten controleren en niet 1 keer maar avond en avond, eens dit moeten uitvoeren , wordt voor hun grof geld verdienen , Het is gewoon verschrikkelijk hoe dit strand naast de sauna , door criminelen wordt bezet, Amsterdam , Utrecht ,Arnhem, Nijmegen , allemaal uit de parenclub wereld.En oh ja Anoniem schrijt, Jan en Petra ze komen uit Haarlem , en zitten op de camping ,,De Hoek'" aan de leemsteeg te wilp achterhoek zij voorzien iedereen aan pillen en snuif, en ,savonds zijn er complete orgies die vaak ,s middags om 16.00 uur aanvangen . de gewone mens word verjaagd , mensen die er al veel jaren komen. dit strand bestaat vanaf 1983 , was er altijd netjes en reuze gezellig . er zijn borden geplaatst , DOE er wat aan.De naam Kuiter op Bussloo word gewoon bezoedeld , zo een mooi stukje natuur. een schande dat dit door leisuurland en de gemeente voorst. word toegelaten . stel iemand zoals vroeger aan . die controleert dag in dag uit .en bekeurd U ze . Het moet wil U geen naam verliezen. Kom al vanaf mijn jeugd 1973 op de plas, maar deze verloedering, moet U stoppen.
jaap | 25-06-2020
Dinsdag naar het naaktstrand geweest na 17.00 was er weer een orgie en veel gebruik
van GHB Hasj en pillen
De handelaren zijn Jan en Petra makkelijk te erkennen jan loopt mank en helemaal
onder de tatoeage hopelijk stopt dit snel

Stella
Stella | 25-06-2020
Het wordt de laatste tijd steeds meer een gangbangstrand met veel alcohol en drugs.
Tijdens zo,n gangbang of sexspel lopen er wel 5 van die trekmangolen omheen om zichzelf af te trekken of hopen mee te mogen doen. Walgelijk.
Hierop controleren helpt niet want ze seinen elkaar.
De hele intentie van het naaktzwemmen en zonnen gaat hierdoor verloren.
Volgend jaar maar een ander strand opzoeken.
Ik word er misselijk van
Anoniem | 25-06-2020
Als het vrijdag mee zit gaan we weer ff een aantal uurtjes aan het strand liggen
mits het niet al te druk is ivm met corona
harry en joke | 06-05-2020
Meer recensies van harry en joke (9)
Ik kom er al sinds het bestaat.geweldig dat het er is.zo dichtbij huis .schoon en rustig strand en fijne kiosk.en mij voornaamste reden is zeker het naakt recreëren maar zeker ook zwemmen wat ik nu ontzettend mis.super dat het weer kan ,vooral in deze corona tijd.uiteraard op afstand ,en laten we ons eraan houden zodat het open blijft.blijf gezond ????????????????
Agnes | 28-04-2020
In 2019 hier een aantal keer geweest met mijn vriendin en het tropische weer. Het was enorm fijn toeven! Heerlijk water, goede kiosk. Rust, stilte. Alle vreemde dingen,zoals in de reviews staan, herken ik niet. Het is veel zedelijker geworden dan voorgaande jaren. Ik zie wel eens wat, maar goed, 1 hardrijder in de straat maakt het nog niet een racebaan, of wel?
John | 21-03-2020
Meer recensies van John (16)
Wij willen bij deze iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar wensen en hopen op veel mooi weer in 2020 namens ons gr Harry en joke
Harry en joke | 30-12-2019
Meer recensies van Harry en joke (9)
Voor mij hoeft de kiosk niet. Vieze baklucht,zelfs als je zwemt.
Harry | 02-12-2019
Ilya goed opgemerkt wij zijn afgelopen zondag geweest en zagen daar bepaalde dingen wat niet kunnen op het naakt strand maar heb me wijs stil gehouden voor mijn vriendin
Harry en joke | 24-09-2019
Meer recensies van Harry en joke (9)
Prima ervaringen alleen jammer dat sommige mensen nogal overspannen reageren als ze een man alleen zien lopen. Nooit geweten dat er onder naturisten zulke idioten rondliepen. Ik heb altijd geleerd dat iedereen gelijk was op een naaktstrand.
Ilya van Doorn | 20-09-2019
Afgelopen maandag en woensdag ook weer geweest, was erg warm weer, echt genoten van het naakt zijn en naakt zwemmen samen met anderen, water was heerlijk.
Heerlijke plek om naakt te recreeren.
Nudist | 29-08-2019
Meer recensies van Nudist (2)
Wat een heerlijke plek. Ik ben er afgelopen week 4 dagen samen met mijn partner geweest. We zijn vanuit de kiosk naar rechts gewandeld en hebben ons daar onder de bomen gesetteld en zijn tot laat (rond 21.30 uur) gebleven. Er heerste een rustige, prettige sfeer. Rondom ons lagen veel stellen (voornamelijk 40+) en wat vrouwen alleen. We hebben ook verschillende keren gezwommen. De temperatuur en de kwaliteit van het water zijn perfect. We zijn naar uiterst links en naar uiterst recht gezwommen en weer teruggelopen. Wij hebben helemaal geen ongemakkelijke situaties ervaren. Links inderdaad wat meer "feestend" publiek (veel groepjes). Uiterst rechts veel mannen alleen. Overal een relaxte sfeer. Echt een aanrader.
Patricia | 27-07-2019

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.029