Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 238 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:49
 • Utrecht 78 Km / 00:51

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Vandaag weer een uurtje geweest , met de motor.. parkeren gartis das een bijkomend voordeel.

was lekker druk, veel gezinnen met kinderen.

Ik heb in het middelgedeelte gezeten en dat bevalt beter , hier weinig "flanerende mannen " .

Het water was redelijk op temperatuur, helaas had ik vandaag weinig tijd volgende keer meer tijd hoop ik
cees | 26-05-2012
Meer recensies van cees (2)
Ik wou altijd nog eens naar een ander naaktstrand, maar kom toch altijd weer 'hier' uit, waarom? Omdat ik het hier ken en vaker ben geweest, ik weet wat me te wachten staat, een mooie relaxte, gezellige (hopelijk mooi weer) dag.

Ik ga morgen weer, toch als ik al die reacties lees heb ik toch wel een beetje een naar gevoel om hier heen te gaan. Ik ben namelijk een man alleen, die er van houd om soms wel eens alleen uit te gaan, zo ook morgen.

Nu hoop ik (van harte) niet dat ik een stempel krijg van 'vieze gluurende man,'want dat ben ik zeer zeker niet. Ik wil graag genieten van de zon en lekker relaxen. Ik zou het harstikke leuk vinden om een praatje aan te gaan met wie dan ook.

En ja, ik ga niet recht liggen en ook niet links, hahaha! Mooi bij de kiosk, kan ik in het midden van de middag een grote ijsco halen.

Prima Bussloo, ga zo door!
Noaberschap | 25-05-2012
Meer recensies van Noaberschap (3)
Ik ben er vandaag voor het eerst geweest .. na lang twijfelen of ik het wel aan durfde heb ik de stap genomen en mijn kleren uitgetrokken .

wat een geweldige ervaring...

Ik had plaats genomen op het rechter gedeelte .. niet dat ik gevoelens heb voor mannen (schijnt het "mannen " gedeelte te zijn ) , deze keuze heb ik bewust gemaakt , omdat ik weet dat er bij mij t.a.v. de groei met mannen in de buurt geen last is ..

volgende keer zoek ik meer het gemengde gedeelte op , nu ik weet dat mijn manlijkheid zich weet te gedragen..

Ik heb geen last gehad van vervelende kerels , hoogstens een paar die wel erg naar beneden kijken , naar de merchandise , maar daar sta je snel boven .. Hij mag er wezen toch ??

Verder is et een heerlijk rustig strand , geen herrie van radio's , geen voetballende jeugd , scooters en ander rumoer.. geen onzedelijke activiteiten waargenomen !

Een aanrader voor een ieder die het eens wil proberen.

Ik ben overtuigd , helaas ken ik niemand die met mij mee zou willen gaan , dus ja ik ben die jonge 40-er alleen ......
cees | 25-05-2012
Meer recensies van cees (2)
wat duurt dat wachten op mooi weer toch lang!
Arie | 08-05-2012
Meer recensies van Arie (5)
bussloo heb een gezelige naaktstrand zijn er ook veel mensen uit apeldoorn ik kom uit apeldoorn en heb een jaarkaart voor pakeeren.
cor van der haar | 09-04-2012
Meer recensies van cor van der haar (2)
Prima plek om te recreeren, rustige sfeer.
Perfect parkeren, gewoon jaarkaart kopen dan valt 't wel mee.
Kom er sinds 2 jaar, altijd overdag, nog nooit rare dingen gezien.
Arie | 24-03-2012
Meer recensies van Arie (5)
GEWELDIGE PLEK
Harry | 02-11-2011
Meer recensies van Harry (3)
Hoi Jordy en Karin,

Jullie gaan absoluut van ons horen!! We hebben het nog veel over de ervaringen en zijn helemaal enthousiast.
We hopen ook op volgend jaar een prachtige zomer met veel Bussloo-weer! Ik droom er al van. Heel leuk dat je hierop gereageerd hebt.

warme :-) zonnige groet alvast van ons!

namens ons,
Isabelle
isabelle | 07-10-2011
hey isabelle,

we dufden er wel overheen, hahaha, maar het was olie achtig wat op het water dreef, en dat vonden we vies.
maar wel leuk dat je dit hebt geschreven.
hoor graag weer van jullie

gr, karin en jordy
jordy | 07-10-2011
Meer recensies van jordy (2)
Vandaag voor het eerst in mijn leven de stoute schoenen aangetrokken.... of moet ik zeggen uitgetrokken want voor het eerst naar het naaktstrand Bussloo gegaan. Hoewel eerst eng en spannend, wil ik nu niets anders meer! De gewone textielstranden hebben afgedaan.

Ik vond het aanvankelijk wat eng want als man weet je nooit hoe je reageert he (stijgerende lichaamsdelen) maar het is me meegevallen.

Hopelijk morgen later op de middag weer afhankelijk van weer. Ik hoop dan of volgend jaar mijn vriendin mee te nemen. Ik weet dat zij het niet zo op het naaktlopen heeft. Maar het zag er zo gezellig uit, die stelletjes (maar ook vrienden/vriendinnen) die samen zaten te keuvelen en te zonnen. Ben ik echt jaloers op. Zat ik daar als man alleen, ik kan me voorstellen dat sommige dan ook zitten te denken...

Geen last van oude mannetjes die blijven hangen, maar wel veel wandelaars die hun hond uitlaten ach zij weten natuurlijk ook wel waar ze doorheen lopen he. Tot slot vond ik het aandoenlijk, die oudjes die met wandelstok en al een stukje met hun partner gingen wandelen. Ben ik echt jaloers op. Zo hoop ik mijn oude dag ook te beleven.
Apeldoorner | 02-10-2011
ik lig nu lekker op bussloo te genieten van het zonnetje het is helemaal top hier.

ik weet niet waar iedereen het over heeft hoor (kan zijn dat ik blind ben hoor) maar ik merk helemaal niks van dat er 18+ dingen gebeuren hier hoor lig nu op het linker deel gezien vanaf de kiosk maar iedereen is alleen heerlijk aan het genieten van het weer.

ik zoek eigenlijk alleen nog wel iemand om mee samen te gaan want alleen is ook maar alleen :P
ik zoek eigenlijk wel iemand van mun eigen leeftijd (ik ben een jongeman van 22)
Mun mail is liebherr_317@hotmail.com
liebherr | 24-09-2011
Als er dan zoveel geklaagd moet worden om al die vieze oude mannetjes waar dan eens wat aan gedaan moet worden bedenk dan dit. Wat zij doen is wanneer het open gedaan wordt het niet als gluren wordt aan gemerkt, het is niet netjes, dat ben ik er wel mee eens. Maar de mensen die er heen gaan voor de 18+ handelingen doen iets wat bij wet verboden is. Wanneer dat niet gebeurt is er voor die oude vieze mannetjes ook niet veel plezier aan te beleven.
Ed Groot | 27-08-2011
Prima strand, enkel niet na 6 en dan blijven er vervelende vaak oudere mannen uren om je heen hangen als stel. Diep droevig als je zo moet lopen gluren in de huidige tijd met voldoende media voor zulke mensen om aan hun trekken te komen.
Stellen die 'los' gaan hebben we nog nooit gezien, wij zijn best tevreden.
Hans | 16-08-2011
Meer recensies van Hans (3)
ben er vandaag voor het eerst geweest, gewoon de stoute schoenen aangetrokken...
als ik dit geweten had, was ik véél eerder gegaan.
wat een verademing het is me prima bevallen.

en ja, alle eerdere berichten kloppen wel zo'n beetje.
ben zelf op het rechter gedeelte geweest en daar lopen inderdaad veel mannen heen en weer ( zou het bijna zelf ook gedaan hebben want die rug speelt op een gegeven moment wel op na een lange lig ).

mijn vraag aan de kenners, is het altijd zo 'rustig'? of heeft dat met de dag te maken..
alle ruimte om als je wilt gepaste afstand te nemen van anderen, dus voor de twijfelaars, gewoon doen, alleengaand is mij nu in ieder geval niet tegen gevallen,( maar dan mis je wel iemand om je rug in te smeren ).

als het lukt dan ga ik woensdag weer.
Gijsbert | 01-08-2011
prima strand, niks mis mee.
niek | 01-08-2011
Helemaal mee eens wat Erik schrijft. Het gras wordt veel te weinig gemaaid, en wij betalen wel elk jaar 35 euro aan parkeer geld.

Ook het vollybal net is niet handig geplaats, je krijgt vaak een bal op je lichaam. Het net achter de jeu de boulle baan maken zou veel beter zijn.

Wat de gebeurtenissen betreft, ik heb ook wel eens mensen zien neuken, maar ik heb liever dat ze er eentje maken, dan kapot maken.
John | 16-07-2011
Het is een mooi gebied.Wij komen er al 20 jaar. Vind wel dat het gras vaker gemaaid mag worden! En dat er een douche bij mag komen aan de rechter kant van de kiosk. Er komtten slotte genoeg geld binnen aan parkeer geld
Erik | 16-07-2011
hallo,

wij zijn gister voor de eerste keer naar een naaktstrand geweest, we hadden gekozen voor Bussloo, een beetje bij ons uit de buurt, (2 uurtjes rijden) maar toevallig moesten we in de buurt zijn en hebben het even gecombineerd.

Het was een heerlijke ervaring, helaas hebben we geen personen van rond onze leeftijd waargenomen (33j), maar dit strand is zeker de moeiten om te herhalen waard, nu maar wachten op een dagje mooi weer en hopen dat ik dan ook nog vrij heb.

Wat ons wel op veel waren veel alleen gaande mannen die naar mijn inziens zenuwachtig op en neer liepen. maar verder niet echt storend.
Marcel | 16-07-2011
Meer recensies van Marcel (2)
die vieze gluuders moeten ze keer goet aan pakken ook is het 1900 avonds ze verpesten voor de gewone mensen ik noe het ziek kereltjes
twello | 12-07-2011
Ik ben een alleenstaand man en naturist. Ben door een tip van een meisje van 17 jaar, wiens ouders en zijzelf ook naturisten zijn, hier heen gegaan en het beviel me meteen goed. veel gezinnen met kleine en grote kinderen die zich daar goed kunnen vermaken. Ik verkies de plek om te genieten in de zon vlak bij de kiosk en de toiletten, dus zo ongeveer in het midden van het strand. Als ik dorst heb , neem ik gewoon een lekker bakkie koffie en eventueel een patatje met, als ik honger krijg. Van alle gebeurtenissen die hier heb gelezen, heb ik niets waar genomen, behalve dan dat het rond een uur of 6 als er veel gezinnen naar huis gaan, veel mannen rondrijden en rondkijken, maar ik vind dat niet storend, als je het maar negeert. Inderdaad komen er soms knapen en houden hun zwembroek of short aan. Ook niets van aantrekken en ik heb er ook nooit last van gehad, want aan zee op het naaktstrand lopen ook geklede mensen langs de waterlijn en kijken naar de duinranden , om een plaatsje te zoeken denk ik dan, maar daar loop je dan ook rustig in je nakie als je het water in loopt of er net uit komt.
Kortom, ik vind het nog steeds een fijn naaktstrand, want ik heb wel gemerkt dat bij de textielstranden meer agressie is dan op het naaktstrand. vooral die scooterlui die daar rondscheuren. Nou ja , in mijn tijd deden we dat met onze Puch en Tomos.
Ton | 01-07-2011
Wat betreft de parkeerkosten, koop een pasje bij de RVG 32,50 en je kunt er het hele jaar op :-)
natuurstel | 30-06-2011
Wij komen hier al jaren (man en vrouw)en vinden het hier geweldig, alleen jammer dat die parkeerkosten steeds maar hoger worden. Waar is het einde? En ze mogen het toiletgebouw wel eens beter onderhouden, het is er een vieze kledderboel en er liggen geen wc-brillen op de toiletten.
En ze mogen op het naturistenstrand aan de rechterkant van
het stillere strand wel eens een betere kant maken zodat je beter het water in kunt gaan. De meeste kanten zijn te stijl.Voor de rest vind ik het over het algemeen aardige mensen die hier komen.
Wel komen er wel eens jongelui van de overkant naar het naaktgedeelte zwemmen om iedereen te begluren en homo's uit te schelden. Dit vind ik schandalig en hier moet tegenop getreden worden. Wij mogen ook niet naakt op een gekleed strand lopen, want dan wordt je gelijk opgepakt.
Dick | 29-06-2011
Wij zijn al een paar jaar trouwe bezoekers van Bussloo.

Ik heb alle reacties gelezen en herken alles.

Wat ik raar vind is dat de mensen met kinderen zeggen last te hebben van de mensen die wat willen 'knuffelen' met elkaar.

Ook wij zijn hier jarenlang met onze kinderen geweest, maar dan ga je uiteraard RECHTDOOR, bij het strandje waar de speeltoestellen staan. Bij de kiosk dus.
Onze kinderen hebben nooit vervelende dingen gezien, die gebeuren inderdaad vooral linksachteraan en rechts achteraan.

Daar moet je dus ook niet gaan liggen met je kinderen.

En wij gaan nu altijd op het linkerveld liggen, waar 'vroeger' nog die mooie heuvel lag!

En ja... hier gebeurt regelmatig wat... Maar, het valt me ook op dat iedereen wel kijkt, maar het allemaal wel toelaat.
Dit omdat de meesten wel weten dat dat op dit veld vaak gebeurt!

Ik zelf ben een echte naturist, maar mijn man is meer een nudist, die mag daar graag naar kijken. Ik geniet ondertussen van de natuur, de insecten, de plantjes en het water.
En uiteraard is het ook wel eens spannend om te kijken wat anderen doen... Ben zelf volwassene en ook dit is gewoon natuur en als je een stelletje bezig ziet, nou, wat is er mooier dan 2 mensen gelukkig te zien met elkaar! Zeker als in onze vriendenkring het scheidingspercentage enorm hoog is...

Ik mag er best naar kijken, geen probleem. Heb ik daar wel problemen mee, dan ga ik op een ander stukje liggen, bijv. bij dat kinderstrandje!

Verder is het nu wel wat rustiger geworden, daar oom agent in uniform er regelmatig zijn dag van zijn leven heeft als hij daar een rondje moet lopen!

We hebben hem er onlangs nog zien lopen. Echt een geweldig gezicht... hij komt het veld op (vanaf de kant waar de sauna is) en ineens... iedereen ligt stil en braaf te zonnen... het is ook muisstil dan! .. Iedereen volgde de agent in uniform!

Maar toen de agent inmiddels weer uit het zicht was, ging men verder waarmee men was gebleven....

Ach, ik heb zoiets van: Wat doet men moeilijk....
Bijna iedereen weet dat dit op het linkerstrandje gebeurt! En w.b.t. alleengaande mannen: Vandaag waren er opvallend weinig en erg veel stellen!
En ik heb er geen last van, heb een Hollandse mond die kan zeggen dat ze weg moeten gaan!

Ik kan niet oordelen over het rechterveld, daar kom ik eigenlijk nooit!

Ik vind dit een geweldig naaktstrand, daar je de auto lekker dichtbij kan parkeren en wij kopen elk jaar een parkeerabonnement, dat hebben we er ook zo weer uit!

Ook is het bijzonder dat er gewoon een kiosk is! Op welk naaktstrand vind je dat nog meer???

Ook de toiletten zijn prima in orde.

Al met al, wij gaan hier graag naar toe.

Het enige wat ik mis.... ik lig persoonlijk liever op het zand en in Bussloo is het strand altijd vrijwel leeg en ligt iedereen op het gras... Ik mis dus een lekker groot zandstrand. Ach, je kan niet alles hebben!

Verder.. inderdaad jammer van de kaalslag, maar goed, men doet er alles aan om de 18+ handelingen te vermijden... ik vrees dat dat nooit zal lukken. Dit zit in de mens en waar mag zoiets dan wel??? Nergens toch?
Ik zie er het probleem niet van in, juist niet op Bussloo, daar is het groot genoeg om het gescheiden te houden, wat overdag ook al gebeurt!

Heerlijk dat er geen complete gezinnen met kinderen liggen op het linkerstrand!

Ik ben vandaag geweest en morgen gaan we weer.

Groetjes van de vrouw van mijn man...
van Dijk | 03-06-2011
Meer recensies van van Dijk (5)
Ben vandaag weer geweest; lekker weer en lekker druk. Van vunzige mannetjes geen spoor (of ik ben blind). Iedereen moet doen wat ie niet laten kan zolang anderen het niet hoeven zien en/of er in ieder geval geen last van hebben.
Afgaande op de reacties gebeurt het zowel links als rechts van de kiosk dus dan maar rechtdoor?
groet Ed
Ed | 02-06-2011
Jammer dat hiet door de eigenaar zoveel aan de bestaande situatie aan gerommeld is. Zeker aan het linker gedeelte van dit gebied. Vreselijk wat daar gerooid en vernield wordt door RVG. Doe met ons parkeergeld eens iets nuttigs zoals meer toiletgebouwen.

Verder is het een prachtig gebied met mooi water. Helaas dat de commercie (lees Sauna Bussloo) zo dichtbij komt.
Veel leuke mensen die graag een praatje maken. Geen probleem het is een echt natuurlijk gebied. Nogmaals, jammer dat er zo veel aan de natuur door de eigennaar wordt kapotgemaakt.
Johan Antoni | 18-05-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.024