Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 231 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:36
 • Utrecht 77 Km / 00:56

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Gisteren voor de eerste keer naar Bussloo geweest.
Voor een aspirant naturist een zeer goede ervaringen.
Mooie locatie, lekker zwemwater en een ongedwongen sfeer.
Afgelopen zomer ging ik voor het eerst naakt op het strand tussen ijmuiden en egmond, en daar was ik bijna alleen.
Het was voor mij een uitdaging tussen meerdere blote mensen.
Vandaaag wordt het weer wederom uitstekend, dus ga ik vanmiddag weer naar Bussloo!
svd | 05-09-2013
Vandaag weer lekker naar het naaktstrand bussloo geweest.
Lekker vlakbij de kiosk gelegen. Lekker rustig ontspannen sfeer.
Hoop dat het vrijdag nog lekker weer is dan zal ik er weer zijn.!
extran | 27-08-2013
Verreweg de meerderheid bestaat uit m/v stellen, niet alleen op linkerhelft maar over het hele terrein genomen. En het zijn deze stellen die graag kijken en bekeken willen worden. Vrijhed blijheid open en bloot.
cas | 27-08-2013
Prachtig gebied, tis alléén jammer dat er altijd over alleenstaande mannen wordt gepraat.
Ik (man 44) kom hier ook geregeld en ga uit voorzorg al op een stil plekje liggen.(links)
Dit omdat je als alleenstaande man toch wel wordt gezien als één vd mannen die zich niet kan gedragen.
Ik probeer al zo min mogelijk recht op te zitten, want dan krijg je de blikken al....
en vooral niemand aanspreken....
Jammer, als ik in het buitenland een strand bezoek is het toch wat meer naturisten onder elkaar.
Dank voor de gastvrijheid.

Maar ik ga morgen toch weer.....
Le | 26-08-2013
Ik ben hier nu een paar keer geweest en ik vind het een geweldige plaats om lekker naakt te zonnen. Ik ben ook wel vaker dan een keer aangesproken door (oudere) mannen, maar heb hier geen problemen mee. Vaak komen ze dan bij je staan of zitten en praten of alles en nog wat. Natuurlijk zie ik ook wel dat zij je helemaal bekijken of dat er iets groeit...... Ik ga er gewoon vaker naar toe en wil er van genieten. Dat zou iedereen moeten doen.
Inge | 16-08-2013
ja Jan, deze lui ( of moet ik uit respect mensen zeggen ) vinden het nodig om een mooi naturistisch gebied om te dopen tot een openbaar swingers terrein. maar misschien komen ze zichzelf nog eens tegen op een filmpje dat gemaakt door de recreanten van het textiel gedeelte, want ja aan die kant zitten ze te smullen met verrekijker en telelens van deze akties.

Sex op Bussloo, waar ook meer dan genoeg kinderen lopen is hoe dan ook onacceptabel. Maar hoe ga je dat deze lui uitleggen???.... zolang hun eigen kids er maar niet mee geconfronteerd worden.

Wij weten op welk deel we wel veilig met onze kinderen kunnen vertoeven, maar een rondje lopen is er niet bij
Ik | 08-08-2013
Meer recensies van Ik (3)
We zijn nu voor de derde keer geweest, vinden het erg leuk op Bussloo.
Jammer dat er zaterdag 3 Augustes een groepje mensen aanwezig waren, die het nodig vonden, openlijk de liefde te bedrijven, en dat niet 1 keer maar meerdere keren.
Jan | 05-08-2013
Wij komen er al jaren, en zijn bekend met waar wel en niet te komen ;-).

Een van de beste van Nl, niet alles is up to date maar in elk geval wel aanwezig.

Inderdaad als de meeste mensen om 5 a 6 gaan, kun je ook beter gaan.
Het aantal droeftoeters op leeftijd dat dan aan hun veel te kleine dingetje trekt, laat je als vrouw tijdelijk compleet van mannen bekeren.
Echt triest.

Negeer het en het is echt een prima strand.
Marel | 03-08-2013
Meer recensies van Marel (3)
Wij komen er al jaren, en zijn bekend met waar wel en niet te komen ;-).

Een van de beste van Nl, niet alles is up to date maar in elk geval wel aanwezig.

Inderdaad als de meeste mensen om 5 a 6 gaan, kun je ook beter gaan.
Het aantal droeftoeters op leeftijd dat dan aan hun veel te kleine dingetje trekt, laat je als vrouw tijdelijk compleet van mannen bekeren.
Echt triest.

Negeer het en het is echt een prima strand.
Marel | 03-08-2013
Meer recensies van Marel (3)
Een heerlijk gebied om naakt te recreëren, alleen erg veel mannen die graag rondkijken en naar het lijkt "op zoek" zijn. Voelt op het grasveldje rechts niet zo prettig. Veel mannen lopen regelmatig heen en weer. Grasveldje bij toiletten en douche is prima, ook gezinnen en stellen. Grasveld meest links ook beetje dubieus, mannen komen graag kijken door langs te lopen of met de auto vanaf de parkeerplaats. Fijn dat er douches en toiletten zijn. Verder een heerlijk plek!
Wilma | 31-07-2013
Bussloo is een heerlijk strand. Ik kom er al jaren enkele malen per jaar. Eerst met partner en dit jaar kom ik helaas alleen. Meestal lig ik op Rhederlaag/ Lathum omdat ik daar dicht bij woon. Ook een heerlijk strand trouwens. Als ik een dag wat meer tijd heb rijd ik naar Bussloo. Hele gemoedelijke sfeer en veel genieten van de natuur en de ontspanning. Morgen is het 32 graden en ik heb vrij. Yes, morgen naar Bussloo.
Groetjes.
Erik | 21-07-2013
Wij waren er voor t eerst. We hebben helemaal links gelegen. Eerst keken we rechts. Daar zijn alleen maar mannen!!! Toen terug langs het middenstuk. Met recht een middenstuk, daar zit van alles ook kids. Wij zochten een kindervrij stukje dus door naar de linkerkant. Veel openminded mensen. Links en rechts word er wel wat gefrummeld door stellen. Sommige zijn iets te uitbundig aanwezig. Voor de rest is het er relaxed. Alleen die kijkende mannen..... Das wel even wennen. Maar zeker voor herhaling vatbaar. (Stel eind 30)
Jack en pat | 09-07-2013
Nu het heerlijk weer er eindelijk is,kunnen we gelukkig ook weer hier genieten van de zon en gezelligheid. Nou ja gezelligheid... het ligt er aan waar je je begeeft op het naturisten gedeelde want de speed dates op de swingers sites liegen er niet om en komen ze massaal weer naar Bussloo om het links gelegen gebied onveilig te maaken
trix | 08-07-2013
Meer recensies van trix (3)
Gisteren, 7 juli, voor 't eerst hier geweest met vriendin.
We zijn wel wat gewend met naakstranden aan de kust en wilden hier eens kijken.
Als je er voor 't eerst komt bedenk dan wel dat je gepast muntgeld bij je hebt. Sta je daar voor die balk met auto's achter je en je moet terug. Dan maar naar 'n dorpje in de buurt om wat te wisselen. Niet echt handig zo'n systeem.
Wat ons opviel was dat het er anders is als aan zee.
Mensen zitten dicht op elkaar, was wel n drukke dag door het mooie weer natuurlijk.
En wat erg opviel is dat mensen graag kijken en bekeken willen worden. Je ziet ze gemiddeld niet relaxed zonnen, maar rechtop zitten en mooi kijken.
Wat ook opviel was dat er veel mannen 'alleen' zitten, die ook niet bezig zijn met de zon maar meer naar 't kijken.
Voor ons niet echt 'n prettig gevoel. Het water was heerlijk verkoelend en mooi schoon en je hoort veel vogeltjes en kikkers. Heel mooi gebied!
We gaan dan ook liever weer gewoon naar n naaktstrand aan zee.
Groeten S & K
S & K | 08-07-2013
7-7 en 6-7 bedoel ik
Rob | 08-07-2013
Meer recensies van Rob (17)
Op 7 en 7 juli geweest. Je waant je in Frankrijk. Gezellig druk. Ik schat toch wel meer dan 1000 naturisten. Alleen wat pubers gekleed. En hier en daar een enkele vrouw met een bikinibroekje aan.
Rob | 08-07-2013
Meer recensies van Rob (17)
Vanmiddag lekker van het zonnetje genoten op deze warme dag. Heerlijk! Ik vind het een mooi en gemoedelijk naaktstrand. Goed sanitair, leuk winkeltje om je flesje water te kopen. Leuke en gezellige sfeer. De klachten over sex begrijp ik niet zo goed. Ik heb vandaag aan het begin van de avond, (toen het behoorlijk leeg was gelopen) drie stelletjes gezien die elkaar sexueel liefkoosden. Hoe natuurlijk wil je het hebben! Ik word er zelf niet opgewonden van, maar ik stoor me er ook niet aan. Ik vind het prima en moet ervan glimlachen. Laat ze lekker genieten... Leven en laten leven zeg ik.
Niwi | 08-07-2013
Vandaag voor het eerst na een paar jaar weer op Bussloo geweest. Zelf niets gemerkt van andere soort activiteiten. Het was gewoon weer druk en gezellig. Voor mij blijft Bussloo toch nog steeds een gezellig strand. Wij gaan zeker weer regelmatig hier naar toe!
Jolanda | 07-07-2013
Ik kom al jaren op Bussloo, echter afgelopen 2 jaar zeker niet meer. Lees nu dat er nog steeds niets veranderd is aan de sex orgies van stellen en mannen. Heel jammer! Ik probeer iedereen duidelijk te maken dat naturisme geen sex orgie is, maar hoe leg ik het gebeuren in Bussloo uit? Strenge controle zou heel fijn zijn, de echte naturisten willen gewoon geniten. Vandaag wil ik wer komen en hoop dat het toch weer leuk is, zo niet, dan zal ik er zeker nooit meer komen. Jmmer van deze mooie locatie.
Jolanda | 07-07-2013
Leo

Dinsdag 18 juni voor het eerst op een naaktstrand geweest !
Eerst een beetje vreemd gevoel, maar na een uurtje of twee voelde ik mij daar zeer op mijn gemak en er hangt z'n ontspannen sfeer ! Bussloo is mij goed bevallen en ik kom er zeker weer !
Leo | 21-06-2013
Wij genieten al jaren op het naturisten gedeelte.
de toiletten zijn schoon en in de kis kan je van alles kopen om de honger te stillen.
het meeste publiek is prettig en weet nu een naturist zich hoort te gedragen. Het blijft jammer dat dat er toch nog mensen ((single)mannen en swingers) zijn die denken dat sex en naturisme samen een feit is. Zo blijf ik hopen dat de controle hier op nog strenger wordt dan de voorgaande jaren. Alleen zo blijft het ook voor onze kinderen veilig
moi | 12-06-2013
Meer recensies van moi (3)
Het is gewoon een schande te zien dat men niets onderneemt aan de bezoekers die niets hebben met naturisme, maar des te meer op sex belust zijn, het naturisme komt zo in een verdomhoekje, met als resultaat dat gedeeltes afgesloten zijn, of gekortwiekt, het is toch niet te geloven dat de goede onder de kwade moeten lijden, we ben bang dat dit terrein binnen de kortste keer vervalt als textiel recreatie, met dank aan de oversekste medemens die niets met naturisme te maken hebben, en waar is de gevestigde orde????????? die draaien prenten uit bij 10 km te veel, dat brengt ten minste iets op pppfffffffffffff we zijn e klaar mee, vaarwel naturisme in Nederland.

groet B en R
Berge en Rod | 11-06-2013
Meer recensies van Berge en Rod (3)
Jan en J

Voor het eerst samen geweest (zelf wel meer geweest )
Mooie nette lokatie waar je volop kan genieten van naakt zijn!
Keurige toilet voorzieningen en eetgelegenheid.
Je moet wel op het midden gedeelte zitten , volgens zeggen is er en mannen en stellen gedeelde , zelf totaal niets gezien hiervan
We zullen zeker terug komen .
Jan en J | 11-06-2013
Jammer dat er zo veel gesnoeid word en er haast geen plek over blijft om uit de wind te kunnen liggen
Hans | 11-06-2013
Een mooie dag op een mooi naturisten strand.
Alleen jammer dat er weer van die jongeren (turken of marokanen,je ziet het verschil niet)zonodig met een schooter over het strand moeten rijden.
LATEN DIE GASTEN OPROTTEN!!
Jan | 08-06-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.033