Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 226 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 240 Km / 02:36
 • Utrecht 77 Km / 00:56

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Naaktstrand Bussloo

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Naaktstrand Bussloo. Laat het ons weten!
Gezien de drukt e op de linkerzijde van het strand is er een behoefte aan deze vorm van recreatie. Er is geen geweld of agressie en er wordt niemand lastig gevallen. Er heerst een sfeer van harmonie, vrijheid en liefde voor elkaar. Ook jij hebt de vrijheid om een keuze te maken waar je wil gaan liggen. Zonder geconfronteerd te worden met andere bezoekers. Laat iedereen genieten van het strand, en het water en van elkaar.
Radsja | 05-09-2017
Sam, Hans,
Soms kunnen op dat specifieke deel een aantal mensen het inderdaad niet laten om seks te bedrijven. Enige weken geleden heeft de politie hier ook aandacht aan geschonken en op de overige delen van het naturistenstrand van Bussloo is het zo als Sam beschrijft. Ik kom al zo'n 20 jaar op het naturistenstrand van Bussloo, en het bevalt me uitstekend, ik lig uiteraard niet op het deel tegen de sauna aan. Bij constatering van norm overschrijdend gedrag raad ik aan om de politie te bellen of de beheerder van Bussloo op tel.nr. 06 53 455 076, die is tevens BOA (bijzonder opsporings ambtenaar) en is bevoegd om boetes op te leggen.
Albert | 01-09-2017
Meer recensies van Albert (2)
Verrast door hoe groot en netjes het strand is! En de aanwezigheid van de kiosk is super, ook erg vriendelijk personeel.
We lagen aan de linkerkant (richting de thermen) en ik moet Hans helaas gelijk geven. Vanaf een uur of 17:00 vond er toch behoorlijk merkbaar een verandering van sfeer plaats. Alsof het afgesproken werk was, werd er ineens flink wat afbetast en gekeken naar elkaar en wij zijn dan ook weggegaan voor het echt "los ging".
Al lopend richting de kiosk/auto voelde de sfeer op het overige strand al snel weer prettig en ontspannen zoals dat eigenlijk de hele dag zo was geweest. Het leek zich vooral aan de linkerkant af te spelen.
Wij komen zeker terug, omdat we ons door zulk gedrag niet zo'n fijne plek willen laten ontnemen en we over het algemeen een fijne dag hebben gehad. Dat wordt gewoon een ander plekje zoeken en uiteraard een melding maken richting de eigenaar/organisatie.
Sam | 31-08-2017
Gisterenmiddag voor het eerst naar het naaktstrand in Bussloo. We zochten een mooi plekje helemaal links(sauna kant)
Wat eerst een mooi en gezellig sfeertje leek bleek al snel één grote seks orgie. En niet een beetje gefriemel.
Mijn vrouw en ik zijn dan ook direct vertrokken. Dan waren wij nog zonder kinderen. Moet je toch niet aan denken dat die hiermee geconfronteerd worden
Hans | 28-08-2017
22-7 daar voor de eerste keer geweest en het was super! Het enigste waar wij ons aan stoorde waren de mannen die met hun cockring liepen rond te paraderen.., ze moeten dat zelf weten maar dat hoeft niet op een strandje waar alle kinderen zijn!!
Angelique | 27-07-2017
Prima strand, kom er sinds vorig jaar, alleen of met een vriend, altijd leuk en nooit problemen gehad. Afgelopen zondag alleen wel geconstateerd dat er teken in het gras zitten, dus goed controleren thuis!
Jessica | 21-06-2017
Normaalgesproken ga ik altijd samen met mij lief naar Bussloo. Gisteren voor het eerst alleen. En in no time had ik allemaal mannen om me heen liggen. Niemand hoeft van mij zijn/haar ogen dicht te houden. Maar er is een verschil tussen kijken en ongegeneerd gluren. Gelukkig is de sociale controle groot op Bussloo. En haalt niemand het in zijn hoofd om 'rare' dingen te doen. Ik voel me dus volkomen veilig en zal ook zeker weer alleen gaan als de gelegenheid zich voordoet. Overigens wil ik hiermee niet alle mannen over 1 kam scheren. Er zijn ook plenty mannen die genieten van het naakt recreeren.
Anna | 20-06-2017
Prima vooral in de buurt van de kiosk. Veel gezinnen maar ook alleenstaanden. Wel steeds meer vrouwen die een broekje aanhouden. Ik voel mij daar niet zo prettig bij. Gewoon allemaal bloot. Anders aan de overkant gaan liggen. Kom op dames. Na 5 minuten wil je niet anders meer.
Rob | 12-06-2017
Ik sluit mee aan bij Regina, het is een veilig naaktstrand met veel sociale controle. Als alleenstaande man durf ik het zonder meer aan om bij mijn tas/handdoek weg te lopen om te zwemmen of naar de kiosk te gaan.
Albert | 05-06-2017
Meer recensies van Albert (2)
ik wil graag reageren op hetgeen John zegt. Je kunt gerust je pinpas in je broekzak of tas laten zitten. Er is veel sociale controle. Ik ben nog nooit mijn portemonnee of telefoon kwijtgeraakt op Bussloo. Gewoon lekker genieten dus!
hartelijke Groet Regina
Regina | 04-06-2017
Meer recensies van Regina (4)
Hoe doet een alleengaande man ermee nu hij als hij.met de auto op busloo wil parkeren hij per pinpas betalen moet. Als hij wil gaan zwemmen kan men dat ding. Toch niet laten liggen bij zijn kleding..
Ik ga nu dus maar niet meer.
Jhon | 01-06-2017
top strand ik heb Bussloo z u en ontstaan .Dit is mijn favoriete plek relaxete mensen en altijd gezellig en vriendelijk kom er graag na het racefietsen of mtben om even heerlijk bij te komen. En er is ook altijd wat te beleven.
carly | 01-06-2017
Erg mooi en vooral erg gezellig strand, voor ieder wat wils, rust of actie het is maar waar je naar op zoek bent,

doch een groooot nadeeel.

op de ligweide waar de paren liggen staan eiken bomen wat door de processie rups vol zit. DUS PAS OP,
richard | 31-05-2017
Prachtig strand, ligweide en bos, ik was hier nog nooit geweest en dit overtrof mijn verwachtingen: ouderwets druk en goed publiek.
Zeer mooie omgeving en wat is het hier groot!
Aanrader!
Wim | 30-05-2017
Meer recensies van Wim (4)
Ga normaal graag naar bussloo,maar gisteren opgevreten door een soort vliegende torretjes of zo.en er lag veel hondepoep,en das niet prettig.
Ga er normaal gesproken juist heen omdat het altijd schoon is.
En de kiosk was ook niet open,jammer
Dus teleurgesteld naar huis gegaan.
gr hendriette
Hendriette | 27-05-2017
Tot 12 uur zeer veel vliegen, daarna waren ze verdwenen. Verder prima. Gemengd publiek voor de kiosk. Links of rechts kom ik niet. Wel een paar dames met bikinibroeken aan vandaag. Dan vraag ik mij af wat je daar komt doen. Tenzij de maandelijkse ongemakken ze parten spelen. Anders vind ik , of allemaal naakt of allemaal gekleed. Maar niet half half.
Ron | 26-05-2017
Meer recensies van Ron (17)
Tijdens mijn motortoertje van vandaag even een half uurtje op Bussloo gestopt. Ik ga normaal altijd naar het Twiske maar omdat ik nu hier in de buurt op vakantie ben wilde ik eens zien hoe het hier is. Ik was blij verrast !! Wat een mooi groot terrein zeg en ook de diversiteit stond me erg aan. Nog beter als het Twiske en dat is al top. Wel jammer dat het een behoorlijk eind van ons weg is anders kwamen mijn vrouw en ik hier zeker regelmatig . Zo zouden alle naturistenstranden moeten zijn.
Mike | 26-05-2017
Meer recensies van Mike (2)
Mooi strand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen maar helaas niet meer voor iedereen bereikbaar met auto moet namelijk nu parkeergeld met pin betalen dit was nergens vermekd dus wuj vandaag voor niks daar heen gereden hadden geen pas bij ons
Jammer hoor er zijn mensen die niet net pin kunnen betalen omdat ze leefgeld hebben
Misschien toch maar terug draaien zodat het weer voor iedereen toegangelijk is
Atie van Tuil-Hakkenhaar | 26-05-2017
Wij (hetero stel) waren er vandaag rond 19:00. Nietsvermoedend helemaal naar rechts gelopen alwaar wij aangestaard werden door 20 verschillende mannen. Maar ach, wij zijn niet zo onzeker maar 1 persoon hield naar mijn mening niet genoeg afstand en deze persoon complimenteerde mij dan ook, waarna hij oogcontact bleef zoeken en ook aan zijn geslachtsdeel zat. Op dit punt hadden wij wel zo'n beetje in de gaten dat dit een ontmoetingsplaats is voor mannen. Ik heb enkele mannen samen de bosjes uit zien komen en van de pakweg 20 mannen die we zagen zaten er wel 4 met zichzelf te spelen. Ontzettend gelachen samen, volgende keer slaan we wel even linksaf.
E. | 16-05-2017
Afgelopen donderdag middag heerlijk gelegen. Gelukkig kwam de zon ook nog even door. Erg gezellig was het. Bedankt! Gtz tietsia
Tietsia | 14-05-2017
Hoi Anja,
Ik zat even te denken of ik wel of niet zou reageren.
Ik kan namelijk ligfiets niet al te serieus nemen.
Ik heb hem die middag zien fietsen. Via het H gedeelte kwam hij aanrijden naar het middenstuk. Ligfiets had een duidelijk zichtbare camera op de helm gemonteerd. (Mogelijk leuk als je op de fiets naar je werk gaat, echter hier niet). Het gaf nogal wat onrust onder de gasten die hem voorbij zagen komen. Ik denk dan ook dat als hij zelf dit gevoel van onrust niet kon of kan bevatten er wat mis moet zijn.

De kritiek op de catering is een tweede. De afgelopen 10 jaar heb ik het altijd als zeer goed ervaren. Geen hoge prijzen. Een beperkt assortiment en een uitstekende bediening van de familie. Toen de desbetreffende dame er het afgelopen jaar er een dag niet was (i.v.m. een speciale verjaardag) was het ook direct te merken. Ik waardeer haar aanwezigheid dan ook zeer en ben altijd blij gestemd als ik de catering geopend is. Ik had een afweging of ik wel of niet zou reageren op de fiets. Immers Ik vind zijn reactie totaal misplaatst. Eerder iets van iemand die op zijn gedrag is aangesproken en moeite heeft om dit te kunnen plaatsen.
Henk | 18-04-2017
Het gras zou vaker gemaaid moeten worden. Er komt geld genoeg binnen! Wij betalen er tenslotte ieder jaar 40 euro voor, en dat velen met ons.
Jolanda | 30-11-2016
Bussloo is al jaren onze favorite plek om heerlijk te zonnen en te zwemmen .
afgelopen seizoen heerlijk schoon water.
tot volgend jaar.
Bram | 23-10-2016
wat leuk om alle reacties van de afgelopen jaren terug te lezen.
Ik kom al jaren op het "mannenstrand" van Bussloo.
in 2008 lees ik nog "alle homomannen verbannen".
Nadat het bos is afgesloten is openbare homosex vrijwel niet meer aanwezig, of echt buiten zicht. Uitzondering hierop zijn de heterostellen. Waren die vroeger alleen helemaal links op het swingerstrand actief (ook voor 17.00 uur) komen ze nu ook op "ons" gedeelte, zonder gene midden op de dag. De realiteit is nu, als er strand dicht gaat vanwege onoirbaar gedrag ligt dat niet aan de mannen, maar aan de hetero exibitionisten en hun voyeurmannetjes!!
Ik ben begonnen ze aan te spreken met het verzoek zich te verwijderen, rustig, keurig, zonder misbaar. Tot mijn verbazing met effect. Wie doet er mee!!!
Aangeven dat een simpel belletje van mij een bon oplevert van 140 euro helpt enorm.
jeroen | 29-09-2016
Mijn ervaring was zeer negatief de eigenaren van die friettent "gluren" naar de mensen die naakt zijn zij zelf dragen namelijk kleren houden iedereen met mobiele telefoon of camera tegen omdat ze denken dat er foto's of films gemaakt zijn van bezoekers dat kun je tegenwoordig met brillen mobiele telefoon ect dus het is verstilde energie ik zou zeggen hou je bij frietjes en trek wat warms uit zoals je bezoekers
Ligfiets | 27-09-2016

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.018