Naturismegids

Naaktstrand Bussloo

9

Gemiddeld cijfer van 219 beoordelingen.
Naaktstrand Bussloo

Adresgegevens

Naaktstrand Bussloo
Bloemenksweg
7383 RN Voorst
Website
Lat: 52.196234
Long: 6.101851

Informatie

Relatief groot recreatieterrein rondom een meer met aan de zuidkant een apart gedeelte voor naaktrecreatie. Voornamelijk gras met rustige en drukke plekken.

Parkeren kan vlak bij de ingang. Kies vanaf de Zutphensestraat de afslag Bussloo, daarna de eerste weg rechts, Bloemenksweg (er staat een groot bord Thermen Bussloo) Aan het eind van die weg is, links, de naturisteningang. (Ingang "de Kuiter"- niet gemarkeerd)

Afstanden

 • Brussel 245 Km / 02:37
 • Utrecht 77 Km / 00:54

Faciliteiten

 • Meer
 • Geschikt om te zwemmen
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Betaald parkeren
 • Bereikbaar met de fiets
 • Toegankelijk voor minder validen
 • Toiletvoorzieningen
 • Douches aanwezig
 • Verkoop van eten en drinken

Meningen en ervaringen van bezoekers met Naaktstrand Bussloo.

Ga normaal graag naar bussloo,maar gisteren opgevreten door een soort vliegende torretjes of zo.en er lag veel hondepoep,en das niet prettig.
Ga er normaal gesproken juist heen omdat het altijd schoon is.
En de kiosk was ook niet open,jammer
Dus teleurgesteld naar huis gegaan.
gr hendriette
Hendriette | 27-05-2017
Tot 12 uur zeer veel vliegen, daarna waren ze verdwenen. Verder prima. Gemengd publiek voor de kiosk. Links of rechts kom ik niet. Wel een paar dames met bikinibroeken aan vandaag. Dan vraag ik mij af wat je daar komt doen. Tenzij de maandelijkse ongemakken ze parten spelen. Anders vind ik , of allemaal naakt of allemaal gekleed. Maar niet half half.
Ron | 26-05-2017
Meer recensies van Ron (16)
Tijdens mijn motortoertje van vandaag even een half uurtje op Bussloo gestopt. Ik ga normaal altijd naar het Twiske maar omdat ik nu hier in de buurt op vakantie ben wilde ik eens zien hoe het hier is. Ik was blij verrast !! Wat een mooi groot terrein zeg en ook de diversiteit stond me erg aan. Nog beter als het Twiske en dat is al top. Wel jammer dat het een behoorlijk eind van ons weg is anders kwamen mijn vrouw en ik hier zeker regelmatig . Zo zouden alle naturistenstranden moeten zijn.
Mike | 26-05-2017
Meer recensies van Mike (2)
Mooi strand waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen maar helaas niet meer voor iedereen bereikbaar met auto moet namelijk nu parkeergeld met pin betalen dit was nergens vermekd dus wuj vandaag voor niks daar heen gereden hadden geen pas bij ons
Jammer hoor er zijn mensen die niet net pin kunnen betalen omdat ze leefgeld hebben
Misschien toch maar terug draaien zodat het weer voor iedereen toegangelijk is
Atie van Tuil-Hakkenhaar | 26-05-2017
Wij (hetero stel) waren er vandaag rond 19:00. Nietsvermoedend helemaal naar rechts gelopen alwaar wij aangestaard werden door 20 verschillende mannen. Maar ach, wij zijn niet zo onzeker maar 1 persoon hield naar mijn mening niet genoeg afstand en deze persoon complimenteerde mij dan ook, waarna hij oogcontact bleef zoeken en ook aan zijn geslachtsdeel zat. Op dit punt hadden wij wel zo'n beetje in de gaten dat dit een ontmoetingsplaats is voor mannen. Ik heb enkele mannen samen de bosjes uit zien komen en van de pakweg 20 mannen die we zagen zaten er wel 4 met zichzelf te spelen. Ontzettend gelachen samen, volgende keer slaan we wel even linksaf.
E. | 16-05-2017
Afgelopen donderdag middag heerlijk gelegen. Gelukkig kwam de zon ook nog even door. Erg gezellig was het. Bedankt! Gtz tietsia
Tietsia | 14-05-2017
Hoi Anja,
Ik zat even te denken of ik wel of niet zou reageren.
Ik kan namelijk ligfiets niet al te serieus nemen.
Ik heb hem die middag zien fietsen. Via het H gedeelte kwam hij aanrijden naar het middenstuk. Ligfiets had een duidelijk zichtbare camera op de helm gemonteerd. (Mogelijk leuk als je op de fiets naar je werk gaat, echter hier niet). Het gaf nogal wat onrust onder de gasten die hem voorbij zagen komen. Ik denk dan ook dat als hij zelf dit gevoel van onrust niet kon of kan bevatten er wat mis moet zijn.

De kritiek op de catering is een tweede. De afgelopen 10 jaar heb ik het altijd als zeer goed ervaren. Geen hoge prijzen. Een beperkt assortiment en een uitstekende bediening van de familie. Toen de desbetreffende dame er het afgelopen jaar er een dag niet was (i.v.m. een speciale verjaardag) was het ook direct te merken. Ik waardeer haar aanwezigheid dan ook zeer en ben altijd blij gestemd als ik de catering geopend is. Ik had een afweging of ik wel of niet zou reageren op de fiets. Immers Ik vind zijn reactie totaal misplaatst. Eerder iets van iemand die op zijn gedrag is aangesproken en moeite heeft om dit te kunnen plaatsen.
Henk | 18-04-2017
Het gras zou vaker gemaaid moeten worden. Er komt geld genoeg binnen! Wij betalen er tenslotte ieder jaar 40 euro voor, en dat velen met ons.
Jolanda | 30-11-2016
Bussloo is al jaren onze favorite plek om heerlijk te zonnen en te zwemmen .
afgelopen seizoen heerlijk schoon water.
tot volgend jaar.
Bram | 23-10-2016
wat leuk om alle reacties van de afgelopen jaren terug te lezen.
Ik kom al jaren op het "mannenstrand" van Bussloo.
in 2008 lees ik nog "alle homomannen verbannen".
Nadat het bos is afgesloten is openbare homosex vrijwel niet meer aanwezig, of echt buiten zicht. Uitzondering hierop zijn de heterostellen. Waren die vroeger alleen helemaal links op het swingerstrand actief (ook voor 17.00 uur) komen ze nu ook op "ons" gedeelte, zonder gene midden op de dag. De realiteit is nu, als er strand dicht gaat vanwege onoirbaar gedrag ligt dat niet aan de mannen, maar aan de hetero exibitionisten en hun voyeurmannetjes!!
Ik ben begonnen ze aan te spreken met het verzoek zich te verwijderen, rustig, keurig, zonder misbaar. Tot mijn verbazing met effect. Wie doet er mee!!!
Aangeven dat een simpel belletje van mij een bon oplevert van 140 euro helpt enorm.
jeroen | 29-09-2016
Mijn ervaring was zeer negatief de eigenaren van die friettent "gluren" naar de mensen die naakt zijn zij zelf dragen namelijk kleren houden iedereen met mobiele telefoon of camera tegen omdat ze denken dat er foto's of films gemaakt zijn van bezoekers dat kun je tegenwoordig met brillen mobiele telefoon ect dus het is verstilde energie ik zou zeggen hou je bij frietjes en trek wat warms uit zoals je bezoekers
Ligfiets | 27-09-2016
Mijn vrouw en ik zijn dit jaar weer op bussloo geweest na een goede ervaring vorig jaar.
wat een prima sfeer daar, allemaal nette mensen.
ook de kiosk erbij met een mooi terras top.
parkeren voor de deur kan niet beter.
naturisten houe zo dit moeten we koesteren zo n mooie plek.
bart&agnes | 25-09-2016
Ik ben nu op het naaktstrand ma er liggen veel oudere mensen durf zelf nu niet echt naakt te lopen heb op de een of André manier iets van schaamte wil dol graag bevrijd lopen ma iets houd me steets tegen hoopte eigenlijk dat er wat meer jongeren zouden lopen gemiddeld van 18 jaar tot een jaar of 30
Rover | 12-09-2016
Ik kom hier al 35 jaar,als 17 jarige voor het eerst meegesleept door mijn vriendin.
Nooit echt nare ervaringen gehad, een enkele keer een gluurder,maar daar werd al gauw korte metten mee gemaakt door andere vaste gasten
Veel respect en Privacy.
Voel me daar altijd prima
Carla gelling | 12-09-2016
Vandaag geweest en genoten van het lekkere weer en van elkaar..
R en S | 09-09-2016
Fijn en gezellig, geen gedoe en iedereen let op zichzelf , althans voor mijn idee. ..ik ga in ieder geval weer
Agnes | 24-08-2016
Vandaag voor het eerst op een naaktstrand geweest, ben als alleengaande man braaf richting de sauna gelopen en daarna nog een rondje over het hele terrein.

Wat een heerlijke ervaring om zo rond te kunnen lopen. Helaas door weinig mensen aangesproken, had iets meer gezelligheid verwacht. Geen gekke dingen gezien.

Ga hier zeker vaker even stoppen tijdens mijn motorritjes.
Jeroen | 14-08-2016
Kom er nu al een jaar of 5 met enige regelmaat. De eerste jaren links van de kiosk gelegen, waar de stelletjes en groepen van 30-ers vertoeven.
de laatste drie jaar lig ik als alleen gaande man rechts naast de kiosk, waar ook een aantal andere vaste bezoekers (oudere stellen, alleenstaande moeders met kinderen, gezinnen met kinderen en stelletjes) liggen.
'k denk dat we door deze mix van bezoekers met elkaar ervoor kunnen zorgen dat het gezellig blijft voor iedereen
@Patrick, doordat er sociale controle is, kun je met een gerust hart je waardevolle spullen laten liggen. Al is het natuurlijk beter geen waardevolle spullen mee te nemen naar het strand.
@Ron, dat van die alleen gaande mannen, ben ik het met je eens dat die niets te zoeken hebben tussen de gezinnen in het eerste deel voor het strand. Je ziet met name een toename aan het eind van de werkdag na 16.00 uur.
Dinand | 22-07-2016
Het stuk voor de kiosk en dan met name de strook gras vlak voor het zand begint was altijd een plek voor gezinnen met jonge kinderen. Nu liggen er veel alleengaande mannen . Kom op mannen. Laat gezinnen met kleine kinderen vooraan liggen en gaan jullie wat meer naar achteren. Of ga een stuk haar rechts of links. Wat ik neem aan dat jullie er niet voor de kleine kinderen komen. Toch?
Ron | 19-07-2016
Meer recensies van Ron (16)
Hallo Patrick, Ga al zo'n 20 jaar in de zomer naar naturistenstrand Bussloo omdat het een heel mooi en relaxt strand is. Om je gerust te stellen, ben in die jaren nog nooit iets kwijtgeraakt doordat het is weggenomen. Laat m'n spullen als ik naar het toilet moet of ga zwemmen gewoon liggen. De sfeer onder naturisten/nudisten is nl anders dan op een z.g. textiel strand, er ligt ook nooit geen rommel, iedereen daar neemt het mee of gooit het in een van de afvalbakken.
Groet van een Senior Nudist. | 19-07-2016
Meer recensies van Groet van een Senior Nudist. (7)
Op dit moment lig ik voor het eerst op een naaktstrand. Dit is ook mijn allereerste kennismaking met het naturisme. En het bevalt prima hier op Bussloo!

Ik vond het al fijn om thuis bloot rond te lopen, maar dit is voor het eerst in het openbaar.

Op Bussloo is veel ruimte, en het is ondanks dat het redelijk vol zit heerlijk rustig. Ik heb me nog geen moment bekeken gevoeld.

Ik ben alleen het water niet in geweest. Aangezien ik alleen ben durf ik mijn spullen niet zomaar achter te laten. Het zou eigenlijk mooi zijn als daar kluisjes voor waren. Misschien dat iemand een keer samen met mij wil gaan. Ik ben 25 jaar.

Maar verder, zeker voor herhaling vatbaar.
Patrick | 18-07-2016
In het weekend voor het eerst samen opnemen naaktstrand geweest. Bussloo, was volgens reviews een aanrader, en dat is gebleken.
Wat een rust en mooie plaats. De eerste kennismaking smaakt naar meer!
Benjamin | 12-07-2016
Onze ervaringen in 2015 zijn heel goed! mooi schoon en groot. Voor elk wat wils, gezinnen bij kiosk, stellen richting sauna, heerlijk! 2016 nog niet geweest, de planning is om a.s. vrijdagmiddag/avond te gaan, wij liggen bij de sauna in de buurt. Hopelijk zijn we niet de enigen vrijdag!
Alfred en Sandra | 06-07-2016
Helemaal met Ellen eens.
J&J | 05-07-2016
Ik vindt Bussloo geweldig lekker bloot liggen dan weer ff een rondje lopen en dan komt je vanzelf wel iemand tegen voor een babbel
Gezellige hoor de eerste vraag komje hier wel vaker? (grappig) mooi natuur en alle maal bloot je valt niet op
Ik vindt het echt ontspannen doe iemand goed !
Groetjes, jan Jansen
jan jansen | 26-06-2016

Geef hier jouw beoordeling

Wat is jouw ervaring met "Naaktstrand Bussloo" ?
Hoe waardeer je Naaktstrand Bussloo in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.048