Naturismegids

Voorbeeld flexbanner:

Een camping, appartement of vakantiehuis opvallend presenteren op Naturismegids?

Ontdek de kracht van online adverteren

Naturismegids is vernieuwd. Met een nieuw logo en een vernieuwde layout. De traditionele banners zijn verdwenen, daarvoor is een opvallende easy-flex-wisselbanner in de plaats gekomen. Easy omdat je zelf op elk moment de foto's en tekst online kunt wijzigen en flex omdat de banner zichzelf automatisch aanpast aan de breedte van het scherm zodat deze zowel op mobiel als op een desktop goed uitkomt.

Ook de toepassing van kaarten op de site is verbeterd. Het is het makkelijker geworden voor bezoekers om te zien welke mogelijkheden er zijn in de omgeving. Zeker voor mensen onderweg zoals fietsers en campers is dat handig.

De reviews maken nog steeds een belangrijk deel uit van de site. Je kan zien welke reviews geplaatst zijn door een bezoeker en de foto's daarbij komen ook nog beter uit.

Kortom een belangrijke site voor bestemmingen van naturisten uit vele landen waar jouw accommodatie niet mag ontbreken.

Een basis vermelding is gratis maar niet gegarandeerd

Basisvermelding van de adres gegevens zonder foto en vermelding op de kaart. De vermelding is niet gegarandeerd, plaatsing alleen als de accommodatie onmisbaar is voor de site.

Wat zijn de mogelijkheden

De verschillende mogelijkheden oplopend in effectiviteit.

Volledige vermelding

Vermelding met punt op de kaart, met één foto op de locatie-pagina.

De mogelijkheid om advertenties te plaatsen op het prikbord, bijvoorbeeld voor het doen van een aanbieding.
25 euro per jaar
excl. btw

Sponsorvermelding

vermelding met onbeperkt aantal foto's op de accommodatiepagina en opname in de sponsorgalerij. De sponsorgalerij is een blok met 3 wissel fotos op de home, landen en regio pagina's. Deze vallen extra op en verwijzen direct naar de accommodatiepagina. Voor de foto wordt de eerste foto van de locatie-pagina gebruikt.
55 euro per jaar
excl. btw

Easy flexbanner

Een opvallende banner op basis van foto's op de locatie-pagina en een quote/slogan die je zelf eenvoudig kunt wijzigen. Deze opvallende banner wordt afwisselend met andere banners vertoond op de homepage, de landenpagina van de accommodatie en regio pagina. Per land is het maximum aantal 6 dus op-is-op. De Sponsorvermelding is inbegrepen.
350 euro per jaar
excl. btw

Voorbeeld sponsorgalerij:

Wil je hiervan gebruikmaken?

Neem contact op met Naturismegids:
info@naturismegids.nl
of bel +31 (0)6 413 09 663
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.026