Naturismegids

Bredene

8.1

Gemiddeld cijfer van de laatste 44 reviews.

Adresgegevens

Bredene
Bredene

Lat: 51.260692 / Long: 2.987401
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Naaktstrand te Bredene (350 m), ten oosten van Oostende, aan de grens van de gemeente Den Haan.

Het naaktstrand is "open" elke dag vanaf de zaterdag voor de paasvakantie tot en met de tweede zondag van de maand oktober (bij politieverordening van de gemeente Bredene dd. maart 2017, artikel 6.1.4.).

Afstanden

  • Brussel 118 Km / 01:20
  • Utrecht 253 Km / 02:29

Faciliteiten

  • Zee
  • Geschikt om te zwemmen
  • Toezicht op zwemmers
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Toiletvoorzieningen

Reviews van bezoekers over Bredene

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Bredene. Laat het ons weten!
Het naaktstrand is "open" elke dag vanaf de zaterdag voor de paasvakantie tot en met de tweede zondag van de maand oktober (bij politieverordening van de gemeente Bredene dd. maart 2017, artikel 6.1.4.).
VtX | 04-09-2017
Meer recensies van VtX (3)
Sep,

Het is op zich niet raar dat je op jouw leeftijd eens graag naar het naaktstrand wil gaan. Er bestaat een speciale groep voor jonge naakt recreanten. Lees dit forum maar eens helemaal door en je gaat dit vinden. Ikzelf ben al jaren een fervent naturist. In Bredene vind je heel weinig jongere mensen. de meeste zijn oudere mannen.
Ik wens je veel succes.
V | 03-09-2017
Meer recensies van V (18)
Hallo ik ben 17 jaar en ik wil een keer naar het naaktstrand maar zouw het raar zijn op mijn leeftijd?
Zijn er veel jonge mensen die naar naaktstrand bredene gaan ?
Sep | 03-09-2017
Meer recensies van Sep (2)
En toen op een zonnige zaterdagnamiddag 2 september was het naaktstrand (dat overigens 300 meter breed is, en geen 350 meter zoals hierboven staat) gevuld met maar liefst 15 personen.
Makkelijk om de armen en benen te strekken zonder iemand anders te raken.
En geen enkele wolk die voor zon is geschoven. Denk dat Bredene zo bestelt.
VtX | 02-09-2017
Meer recensies van VtX (3)
Luc,
Misschien eerst eens naar de sauna gaan om het naakt zijn met anderen gewoon te worden.
Daarna op een zomerse dag eens naar het naaktstrand van Bredene gaan. Je loopt daar even rond en zoekt een leuk plekje uit. Je kleed je uit tot op je zwembroek. Na een tijdje zo vertoefd te hebben doe je die uit. Het eerste kwartier is wat onwennig maardaarna zal je zeker genieten van het naakt zijn.
Lekker zonnen, wandelen en eventueel naakt zwemmen.
Veel succes ermee.
Yvo | 21-08-2017
Meer recensies van Yvo (18)
Zou wel eens proberen maar ben bang voor de eerste keer
Luc | 21-08-2017
Vandaag in de late namiddag naar naaktstrand geweest,zeer weinig volk.Plaatsje uitgezocht,kleren uit en zalig genieten van het zonnetje,wandelingetje gemaakt langs de waterlijn.Het is leuk om naakt te zijn.
H. | 15-08-2017
heb gisteren naar het naakstrand geweest het was weer top echt waar redelijk wat volk lekker naakt gelopen het is zo vrij gevoel zit altijd thuis ook naakt en waarom daar niet ga soms naakt lopen op het strand in bredene
syb | 02-08-2017
Meer recensies van syb (2)
Heb mij volledig uitgekleed bij bord begin naaktstrand. Een rustige plaats op het familiestrand uitgezocht. Er waren vriendelijke redders aanwezig. Veel blootlopers en naaktrecreanten gezien. Heb een gelukzalig vrijheidsgevoel ervaren
N | 08-07-2017
Meer recensies van N (18)
Vandaag voor de eerste keer langs geweest en een superdag beleefd. Geen last van gluurders en alleen vriendelijke mensen gezien.
Erik | 22-06-2017
Vandaag weer een superdag geweest. Zeer warm op het strand en in het water kon je afkoelen. Door de afwezigheid van de redders, zaten de mensen over de hele lengte van het strand in het water. Niemand ging echter te diep in het water.
Meer volk op het naaktstrand dan op het strand van Bredene ernaast. Aan de kant van Wenduine (De Haan) zaten er nog geen 5 mensen. Een warme oproep aan het gemeentebestuur van De Haan. Graag een extra zone voor het naaktstrand.
R. | 21-06-2017
Meer recensies van R. (10)
Hoi Jo,
Het is helemaal niet raar om op jonge leeftijd naar het naaktstrand te gaan. Je zal je volledig vrij voelen om naakt te kunnen zonnen, wandelen en te zwemmen. Veel plezier er mee. Doe wat jij graag doet.
Yvo | 05-06-2017
Meer recensies van Yvo (18)
Hoi ik had een vraagje ik ben 16 en ben er sinds laatst achtergekomen dat ik het fijn vind naakt te zijn maar ik vroeg me af of het raar zou zijn als ik op deze leeftijd naar het naakstrand ging?
Grtjes Jo
Jo | 05-06-2017
Gisteren superdag. Niet te veel volk, lekker briesje nno en veel zon.
j-y | 03-06-2017
Wat betreft ik ga maandag 29/05/2017 ook nog eens naar Naaktstrand Te Bredene Ik ben al tweejaarlijkse niet meer geweest. Ben ook bi maar gaat wel voor de gezelligheid niet voor viezerik uit te hangen en me niets aan te trekken wat er allemaal gebeurd tussen het bosrijke!! Zijn er ook nog geïnteresseerd en niet alleen durven naakt en ook voor jou spullen te laten stelen!! Mag je naar me mailen naar Herwig.pipo@gmail.com
Ben nu 47 jaar geboren op 02/06/1968
de Breucker | 28-05-2017
De golfbrekers zijn niet weg maar zitten onder het zand.
Het is veel beter zo, nu kan je de volledige breedte van het naaktstrand wandelen ook bij hoog tij.

Er waren wel nog geen redders. Maar dat is ook nog niet echt nodig omdat het water nog te koud is om er lang en ver in te zwemmen
R | 27-05-2017
Meer recensies van R (10)
Ben weer eens lekker in mijn blote kont gaan zonnen. Het naaktstrand in Bredene is veranderd. De golfbrekers zijn weg en het strand is veranderd. Het duingebied is volledig afgebakend met palen en draad wat een verbetering is. Heb de hele dag aan naaktrecreatie gedaan. Het was een heerlijk gevoel van vrijheid.
E | 27-05-2017
Meer recensies van E (18)
Beste marc,
Vraag aan een mede naturist om je spullen inde gaten te houden als je naakt gaat zwemmen.
Y | 09-05-2017
Meer recensies van Y (18)
Is er ergens een plaats waar je jouw kleren kan achterlaten zodat deze niet onbeheerd blijven als je wil gaan zwemmen?
marc | 09-05-2017
Ik doe ook al jaren poedelnaakt aan naaktrecreatie in Bredene. Ik vindt het heerlijk om daar naakt te zonnen, te baden en te wandelen. Als het beter weer is kan je mij daar weer vinden.
N? | 08-05-2017
Meer recensies van N? (18)
Zalig om helemaal spiernaakt te kunnen zonnen en wandelen. Ik ben een echte naturist en ga binnenkort weer eens naar Bredene. Jammer dat dit de enige plaats in België is waar je naakt mag rondlopen. Zeker de moeite waard!
David | 01-05-2017
Meer recensies van David (3)
30 APRIL 2017,Heb er geweest vandaag was redelijk mooi weer,Redelijk veel volk die met kleren in passage aan de waterlijn,Heb ook een hele tijd naakt aan de waterlijn gezeten genieten van het zeewater de mensen die in kledij passeerden keken voor hun of zijden een goeden dag sommigen staken hun neus op,Maar ze wisten wel dat ze op een naakt strand aan het lopen waren mss sommigen wel sommigen niet,Maar geen probleem voor mij,Zo lang we elkaar maar respecteren met kleren of zonder,Wat ik wel tegen gekomen ben is op het strand aan de duinen dat er een vreemdelingen man naakt van de ene kant naar de andere kant rond aan het lopen was,En die passeerde mij en zij tegen mij wil je neuken?,Sorry maar het moet nog altijd gezellig blijven en zo'n opmerkingen vind ik dan ook niet gepast op een naakt strand,Heb geen problemen met homo's als ze hun manieren houden,Oké voor de rest was het een leuke dag,Heb ervan genoten,Er zou wel Accommodatie mogen aanwezig zijn voor drank en eten,Wel jammer dat het enkel maar in Bredene is waar je naakt kan gaan in het binnen land zou ook wel leuk zijn moet ieder keer zo ver rijden
Philippe | 01-05-2017
Ik kom al sinds 2011 op het naaktstrand in Bredene. Ik vind er iedere keer een andere ervaring. Ik heb wel eens volledig naakt aan hardlopen gedaan op een vroege morgen toen ik er nog maar alleen was. Alleen in juli, augustus en in de weekends van september zijn er vriendelijke redders aanwezig. Spijtig dat er geen andere accommondatie aanwezig is. Zo ben je bijna genoodzaakt om je eigen eten en drinken mee te brengen. Ik doe graag aan naakt wandelen maar helaas is de kustlijn maar driehonderd meter lang. En in de duinen magj je niiet komen. Ik ben tevreden dat Bredene als enige kustgemeente mogelijkheden stelt om naakt te kunnen zonnen, zwemmen en te wandelen.
T | 17-04-2017
Meer recensies van T (18)
Ben er zaterdag heen geweest het was meer bouw werf ... Voor de rust moest je niet gaan. Weinig volk en idd veel volk die langs lopen en u zo aan staren als of gij enige bent die bloot is of zo mja kijk dan andere kant he er staat duidelijk naaktstrand. Miss volgende x beter.
Alex | 10-04-2017
Meer recensies van Alex (2)
het stand op zich is OK, alleen zijn er daar altijd mannen die denken dat ze in een etalage zitten, en dan nog liefst tot aan het wandelpad, zielig ! met de benen wijd op lekker provoceren denken ze dan, moesten ze onmiddellijk arresteren.
blootgewoon | 08-04-2017
Meer recensies van blootgewoon (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Bredene" ?
Hoe waardeer je Bredene in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.033