Naturismegids

Bredene

8.5

Gemiddeld cijfer van 113 beoordelingen.

Adresgegevens

Bredene
Bredene
Lat: 51.260692
Long: 2.987401

Informatie

Naaktstrand te Bredene (350 m), ten oosten van Oostende, aan de grens van de gemeente Den Haan.

Het naaktstrand is "open" elke dag vanaf de zaterdag voor de paasvakantie tot en met de tweede zondag van de maand oktober (bij politieverordening van de gemeente Bredene dd. maart 2017, artikel 6.1.4.).

Afstanden

 • Brussel 118 Km / 01:25
 • Utrecht 254 Km / 02:44

Faciliteiten

 • Zee
 • Geschikt om te zwemmen
 • Toezicht op zwemmers
 • Geschikt voor kinderen
 • Bereikbaar met de auto
 • Bereikbaar met de fiets
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer
 • Toiletvoorzieningen
 • Verkoop van eten en drinken

Reviews van bezoekers over Bredene

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Bredene. Laat het ons weten!
Naaktstrand naaktstrand V komt er aan. Naaktstrand Bredene V is voldaan. Pure naturisten komen massaal naar daar en hebben het zonneklaar. Naakte mensen hebben géén textiel rond hun lijf textielstranden dát staat buiten kijf. Als je vergeet je in te smeren dat zul je de volgende keer wel leren. Blote kinderen spelen onschuldig in het zand en de ouders houden toezicht op het strand. Naakte geslachtsdelen of een blote kont spiernaakt wandelen is super gezond. Gluurders zijn er overal daar trekken wij ons níets van aan géén bal. Hetero homo of bi gezind beschut gaan liggen op het strand en uit de wind . Respect voor elkaar en natuur gezind dat is wat je op een textielstrand minder vindt.
Naakt sporten of zwemmen in zee véle naturisten doen mee. Minder bagage mee te nemen naar zee zo zijn wij allen tevree. Jongeren zijn er minder daar heeft dat te maken met hun pubertijd jaar. Passerende textielgasten zorgt soms tot wat lasten.Als het regent kunnen wij niet gaan dan is alles naar de maan Sommige naturisten zijn veeleer nudisten. Van mensen die naakt recreëren kunnen anderen nog veel leren. In het duingebied geldt er een naaktverbod voor je het weet krijg je van de politie een mooi lot. Blote piemel vagina borsten of een kont poedelnaakt zonnen vinden wij gezond. Bloot baden in de zee ik doe altijd mee. Vele geklede wandelaars kijken wel maar durven niet naakt te zijn dus doen we wat water bij de wijn. Als er veel wind staat zijn wij gezandstraald hebben wij kleren aan dan hebben wij gefaald. Blauwe lucht warme temperaturen wij zijn al blij al staan wíj even in de file dat nemen wij erbij.Lieve mensen díe dit lezen op het forum van naaktstrand sluit U stilaan aan hand aan hand. Zo kan ik nog uren blijven schrijven over blote lijven. Ik zie je waarschijnlijk volgend jaar want dat is zonneklaar.
Tot dan
V | 06-10-2016
Meer recensies van V (18)
Ben gisteren opnieuw naar het naaktstrand van Bredene geweest. Het was weer een fijne ervaring om poedelnaakt te recreëren. In de voormiddag was er maar weinig zon en redelijk wat wind. Namiddag was het warmer daar ik op het naaktstrand beschut lag. Het was er vrij rustig wat naaktrecreanten betrof. Aan geklede wandelaars was er geen gebrek die door de naaktzone lopen. Het was zalig om de wind te voelen tussen je blote benen. Toch een paar zielige geklede gluurders gezien vanuit Het duingebied. Heb ook een zalige naaktwandeling gemaakt op het strand en in het water. Wat mij opvalt is dat de naturisten het naaktstrand zeer proper houden. De gescheiden afvalbakken worden zeer goed gebruikt. De textielstranden liggen er veel bevuilder bij. Ik heb toch als naturist kunnen genieten van deze kleerloze ervaring. Jammer dat we weer een half jaar moeten wachten op de volgende naaktervaring
Groeten
F
F | 06-10-2016
Meer recensies van F (18)
Ik lag lekker naakt te genieten van de warme zonnestralen in het duingebied. Wel veel geklede gluurders en wandelaars gezien. Daar trek ik mij niet veel van aan omdat mijn vrijheid hier tegenover staat. Opeens kwam er een man met mij contact zoeken. Hij kleedde zich uit en we hadden een leuke conversatie. Opeens zei hij dat er een naaktverbod in het duingebied was. Met een risico op een boete. Dat was het míj niet waard om gepakt te worden. Ben dan maar op het strand gaan liggen en heb nog een heerlijke blote strandwandeling gemaakt. Ik ga nog wel eens terug naar Bredere . Is voor herhaling vatbaar.
Y | 13-09-2016
Meer recensies van Y (18)
Eerste ervaring met naturisme en een meevaller.voor herhaling vatbaar.
Mt x | 12-09-2016
Wij zijn ook op het naaktstrand geweest, was er lekker druk met ook veel koppels,ook wel veel mannen maar geen last van gehad
Wel jammer dat het. Maar een klein strand is , waar wel veel gebruik van wordt gemaakt
He en ke | 08-09-2016
Vandaag nog een prachtige namiddag gehad in Bredene.
Nog veel bezoekers, ook koppels.
Spijtig genoeg geen redders meer.
Vandaag ook geen gluurders gezien die bewust met kleren aan in de zone zitten.
R. | 07-09-2016
Meer recensies van R. (9)
Vandaag nog eens terug geweest. Veel minder volk dan afgelopen zaterdag maar ook iets minder warm.
Het blijft leuk om terug te keren en te genieten van zon, zee en strand in alle vrijheid.
Wel nog steeds zielig om steeds dezelfde mensen, met kleren aan, te zien heen en terug lopen door het strand. Meestal zijn het geen Belgen, maar ik wil niet racistisch overkomen. Gelukkig nog geen boerkini's
gezien ;)
R. | 31-08-2016
Meer recensies van R. (9)
heb gisteren geweest naar het naakstrand en moet zeggen een heerlijke ervaring auto redelijk ver dan beslist om met sttring aan gewoonweg tevoet tot aan het strand te gaan. dan string uit en heerlijk gevolleybalt echt heerlijk thuis zit ik ook altijd naakt alhoewel ouders daar niet echt over te spreken zijn maarja hun probleem echt zalig naakt zijn als ik kan ga ik overaal naakt
syb | 29-08-2016
Meer recensies van syb (2)
Onderstaand voorval dateert van donderdag 25/08/2016 voor alle duidelijkheid.
WT | 29-08-2016
Meer recensies van WT (2)
Heb op zich een plezante dag gehad in Bredene. Na sommige negatieve beoordelingen had ik er wat schrik voor. Toch heb ik een incident voorgehad: 2 jonge Afrikaanse mannen namen met zwembroek plaats op het naakstrand. Ze vertoefden er een drietal uur, intussen zich duidelijk vergapend aan en vermakend met de naakte strandgasten. Telkens als er een naakte vrouw passeerde zag ik ze lachend commentaar geven. Op een bepaald moment was voor mij de maat vol en ben ik gaan zeggen dat het textielstrand wat verder was en dat deze zone bedoeld was voor mensen die naakt willen recreëren. Ik werd vervolgens door de heerschappen voor klootzak uitgescholden en verder wisten ze me nog mee te geven dat ze net als ik belastingen betaalden en evenveel recht hadden daar te zijn. Een andere strandgast zag onze discussie en stoorde zich ook aan hun respectloos gedrag. Wat later is hij het gaan melden aan de strandwachters die meedeelden dat ze niet de bevoegdheid hebben om mensen te ontzetten van het strand. Heel jammer, want dit soort individuen verpest de sfeer voor heel wat mensen.
WT | 29-08-2016
Meer recensies van WT (2)
Hebben gisteren (2 Jonge twintigers, m) heel leuke dag beleefd aan het strand van Bredene. Mooi weer, voldoende ruimte en van niemand last gehad.
Lennert | 28-08-2016
Het was vandaag een prachtige dag in Bredene.
Ook veel koppels gezien. Mijn vrouw en ik vinden dat er de laatste jaren toch meer en meer koppels, zelfs soms met kleine kinderen, durven komen.
Toch op vrije dagen zoals vandaag. Ook eens een duim voor de redders die continue mensen uit de onbewaakte zones moeten halen die te ver in zee gaan.
R. | 28-08-2016
Meer recensies van R. (9)
Ik heb niets tegen alleenstaande mannen die willen naakt wandelen en genieten,maar er lopen er wat teveel met andere bedoelingen ,ik noem er een paar : blijven recht staan tussen de andere liggende bezoekers,of tussen de liggende bezoekers doorlopen terwijl je perfect langs de waterlijn kunt wandelen,er zijn dan ook mensen die wel langs de waterlijn lopen maar die continu naar de duinen kijken(gluren dus)ze lopen bijna tegen de andere mensen aan.Ik kan wel begrijpen dat dames en koppels niet meer terugkomen.Naakt zou in de mindere drukke zones overal of toch op meedere plaatsen moeten toegestaan zijn,op vrije basis natuurlijk
maria | 26-08-2016
Spijtig dat het strand niet uitgebreid wordt richting De Haan. Op dat strand zitten er soms maar 10 mensen. Indien dat strand erbij genomen wordt, kan je verder wandelen langs het water. Het strand zou dan waarschijnlijk 500 m lang zijn.
R. | 25-08-2016
Meer recensies van R. (9)
Ben op zondag 21/08/2016 voor de eerste keer naar het naaktstrand te bredene geweest. Twas er leuk en veel volk vond ik. Is eens leuk om met je piemel bloot rond te lopen. Zoals men hier zegd zijn er inderdaad veel gluurders,maar daar trok ik me niets van aan. Ben zelf bi maar ik ga om er te genieten en niet voor de sex. Groetjes van een 41 jarige man.
Jensje8560 | 22-08-2016
We moeten Bredene dankbaar zijn dat ze het als enige Belgische gemeente aandurft om een naaktstrand in te richten. Wat uiteraard niet wil zeggen dat we geen kritiek mogen hebben. Zelf heb ik geen gluurders opgemerkt, maar als je je naakt op een openbare plek bevindt, moet je er wel tegen kunnen dat er ook textielrecreanten door de zone wandelen. En dat die wel eens staren naar zaken die ze te weinig zien in hun beklagenswaardige levens.
Het is inderdaad spijtig dat single mannen zo enorm oververtegenwoordigd zijn in Bredene, maar in de eerste plaats is dat jammer voor hen. Ik leid hier vooral uit af dat er veel eenzaamheid is in onze maatschappij. Ik heb trouwens niet de indruk dat het allemaal homo's zijn. Alle naaktstranden die ik ooit bezocht heb, trekken overigens homofiele medemensen aan. Zolang ze in Bredene het duinenreservaat intrekken om intieme handelingen te bedrijven, kan ik daar persoonlijk wel tegen. Maar er zijn zaken die niet kunnen. Bij mijn laatste bezoek lag er een man op het strand met een prominente erectie. Dat kan elke man overkomen, maar dan draai je je snel op je buik. Deze man bleef op zijn rug liggen. Ik bemoei me niet graag met andermans leven, maar na - pakweg - een kwartier ben ik hem toch gaan zeggen dat zo'n stijve echt niet hoort op een strand waar iedereen die wil genieten van het naakt recreëren zich thuis moet kunnen voelen: vrouwen, mannen, homo's, hetero's, koppels, gezinnen. Het allerbelangrijkste voor Bredene lijkt me dan ook dat iedereen vooral blijft komen. En dat je niet achteraf klaagt op een forum wanneer je ziet dat iemand zich - bijvoorbeeld - masturbeert, maar dat je meteen aan die man gaat zeggen dat hij zich elders moet bevredigen. Kortom: blijf allemaal naar Bredene komen en laat ons er samen een beter strand van maken.
Eugène Dhaemes | 19-08-2016
Mich, je hebt gelijk!
Ook wij hebben daardoor opgestapt.
Wij waren rustig aan het strandtennissen tot er plots wat mensen van vreemde origine vergezeld met een oude blanke man het nodig vonden om met de verrekijker ons en vele andere naturisten te bekijken!
Zelf hadden ze natuurlijk het lef niet om ook naakt te zonnen.
De politie controle van afgelopen zaterdag achter de prikkeldraad in de duinen vonden we daarentegen wel zeer geslaagd, dit mag en moet zelfs elke dag gebeuren voor zij die dit fijne strand zo om zeep helpen!

Baptiste
Baptiste | 15-08-2016
Heb het verleden zondag dan toch eens geprobeerd. Zoals door anderen reeds opgemerkt : veel oudere mannen ( 85 a 90%) die maar blijven heen en weer lopen over het strand. Ben hetero man en niet geïnteresseerd in mannen en heb er dan ook geen last van gehad. Geen jonge mensen, ook de zeldzame koppels zijn eerder oudere mensen. Uiteraard ook geen gezinnen met kinderen, dus niks familaals. Al bij al een vrij eenzijdige en saaie bedoening. Echt geen reclame voor naaktrecreatie en ik begrijp dan ook best dat de andere kustgemeentes geen interesse hebben in dergelijke naaktstranden. Ga er in elk geval niet meer naar toe.
Bart Cadox | 07-08-2016
Ik wil gaan naar naakstrand ben 22 j maar wie wil nog van mijn leeftijd? 0477695544
jonas | 31-07-2016
Zou er graag naar toe gaan maar werd tot nu toe weerhouden door het "crapuul" dat er blijkbaar rondloopt. Geef het morgen wellicht toch eens een kansje. Misschien kan de politie wat harder optreden door toepassing van onderstaande nieuwe wet en wordt het strand er een stuk familiaaler en vriendelijker door.
"Voyeurisme voortaan strafbaar
23/02/2016
Voyeurisme is voortaan strafbaar. Daders riskeren een gevangenisstraf van 6 maanden tot 5 jaar. Is het slachtoffer jonger dan 16, dan kan die straf oplopen tot 15 jaar cel. Maar de wetgever voegt ook ‘het verspreiden van naaktbeelden’ toe aan het Strafwetboek, met daarop dezelfde straffen."
Bart Cadox | 30-07-2016
voor de eerste maal geweest met mijn vriendin en ook dadelijk voor de laatste keer. veel homo's die er wat met mekaar komen spelen en dan nog gezwegen van de groepjes moslimmannen die er voortdurend glurend komen doorwandelen en als ze een naakte vrouw zien er een tijdje blijven hangen tot je er echt genoeg van hebt en dan maar opkrast. voor ons geen bredene meer.
mixed koppel | 26-07-2016
ik ben 21jr, men vriend en ik zijn vorig jaar geweest, de eerste momenten dat we daar waren waren wat onwennig voor mij. hoewel ik thuis graag naakt loop. inderdaad er liggen meer ouder publiek dan jonger publiek. mss nog jongere mensen die af en toe gaan ?
geoffke

mail: vraag maar
geoffke | 16-07-2016
vorige week voor het eerst naar bredene geweest naar het naaktstrand en moet zeggen een zalige ervaring. auto gezet aan parking hippodroom en dan verder tevoet tot aan het strand broekje uit slipje uit en gewoon zalig in je blooten zijn echt massas leuk .
syb | 04-07-2016
Hoi vandaag langs geweest op het strand mooi liggen bakken in het zonnnetje was zalig. Ook een leuke spot gevonden niet te veel gluurders of wandelaars gezien en mooi uit de wind. Dus al bij al een plezante ervaring en voor herhaling vatbaar. Toch zou een medezonneklopper wel het bezoekje aangenamer maken, dus bijdeze als er een dame is die graag ook van het zonnetje geniet en niet alleen wil gaan bij deze mag je me altijd mailen of een berichtje sturen op 0471.07.89.01 of abcjustletters@gmail.com

Groetjes Laurens
Laurens | 08-06-2016
Ik ben er zondag geweest, twintiger en was alleen.
Het klopt inderdaad dat er vervelende oudere homomannen voortdurend op uitkijk liggen vanuit de duinen, maar ook vanop het strand!
Ik was het op de duur beu en heb dan maar een zalige naaktwandeling gemaakt door het water om erna een ander plekje te zoeken waar er 'normalere' zonnekloppers lagen, was zo opgelost!
Er zouden veel meer anonieme controleurs op het strand moeten patrouilleren zodat we rustig kunnen genieten van de vrijheid want vind dit bij momenten écht niet gepast!
Kenny | 10-05-2016
Meer recensies van Kenny (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Bredene" ?
Hoe waardeer je Bredene in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.029