Naturismegids

Bredene

8.5

Gemiddeld cijfer van 113 beoordelingen.

Adresgegevens

Bredene
Bredene
Lat: 51.260692
Long: 2.987401
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Reviews van bezoekers over Bredene

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Bredene. Laat het ons weten!
De gemeenteraad van Bredene heeft helaas besloten het naaktstrand voor 1 jaar te sluiten wegens de coronacrisis. Volgens het lokale bestuur is het strand te klein om een optimale spreiding te verzekeren met de coronacrisis in het achterhoofd. Ze hoopt wel de naaktrecreanten volgende jaar weer te verwelkomen. Meer informatie op http://www.bredene.be/artikel2011.asp?pid=1&id=11203
Chris2000 | 08-08-2020
Ik ben de enige die in zijn blote kont recreër.
Zalige wind en geen pottenkijkers in de duinen.
Tot volgend jaar.

YF
Yvo | 05-10-2019
Meer recensies van Yvo (18)
Vandaag, op de world cleanup day, nog eens genoten van het naaktstrand. Toch nog redelijk wat volk maar geen redders meer. Hoeft voor mij ook niet wat het water is toch te fris om er lang in te verblijven. En het mag gezegd worden, het naaktstrand is nog altijd proper, geen zwerfvuil of plastiek te bespeuren.
Ro | 21-09-2019
Meer recensies van Ro (9)
Zaterdag en zondag weer 2 fantastische dagen gehad. Bijna geen zeebries en strandwater van 20°C (volgens de info op de reddersstoel) Veel volk, een proper strand en helder water. Ik kon op een gegeven moment visjes zien zwemmen in het strandwater. Dank u wel aan de redders en Bredene.
Toch zalig als je uit het water komt en je geen natte zwembroek aan hebt. Je maakt een wandeling en je bent zo weer droog. Heerlijk.
Ro | 25-08-2019
Meer recensies van Ro (9)
Hallo, is België wel (of mensen die in bredene naar naaktstrand komen met vreemden bedoelingen ) toe aan naaktrecreatie ??) Stoor me eigenlijk nergens aan maar aangekleed uren zitten kijken ?? Duingebied?? Vrouwen nog nooit gezien ?? En nog wel naakt !!! Heb je toch wel wat gemist. Rudi & moniek
Ruud | 27-05-2019
Mooi naaktstrand. Prettig vertoeven. Heerlijke zeebries die je naakt door je hele lichaam voelt gaan. In de duinen achter het strand wordt flink gecruisd door mannen van alle leeftijden. Ook hetero paartjes zoeken er hun plekjes. Zo was er een afgelopen week een jong goed geschapen stel dat elkaar flink opwindend lag te betasten tot veel plezier van de andere naaktbezoekers. Wel alles uit het zicht van het strand. Dus overal voor elk wat wils.
Guy | 19-08-2018
Lijkt me wel leuk om even in het water te gaan zonder die vervelende zwembroek.
Dries | 30-06-2018
Het was afgelopen zondag weer fijn om geheel naakt te vertoeven op het naaktstrand in Bredene.
Er was er rustig en een zachte zeebries. Er zijn pas vanaf 1 juli redders aanwezig.
Een aanrader aan eenieder die dit leest om daar eens naar toe te gaan.
Y | 14-06-2018
Meer recensies van Y (18)
Deze week in het nieuws.
Op sommige warme dagen is het erg druk op het naaktstrand in Bredene. Hierdoor is men op zoek naar een 2 de naaktstrand langs de Belgische kust.
Volgens mij is de beste oplossing nog steeds een uitbreiding van het naaktstrand aan de kant van De Haan.
Op dat strand palende aan het naaktstrand, zitten er soms nog geen 10 mensen.
Daarom een warme oproep aan de gemeente De Haan : Laat een uitbreiding van het naaktstrand toe aan jullie kant. Vele Duitse toeristen zullen het graag horen.
R | 31-10-2017
Meer recensies van R (9)
heel goede ervaring, maar als alleenstaande is het niet zo leuk om er vol van te genieten!
J. | 31-10-2017
Meer recensies van J. (2)
Het was afgelopen zomer weer leuk om volledig naakt te recreëren op het enige naaktstrand dat wij hebben. Een oproep aan jonge mensen om het naaktstrand van Bredene volgend jaar te bezoeken. Het is een voorrecht om in alle vrijheid van het naakt zijn te genieten.
F | 29-10-2017
Meer recensies van F (18)
hi, vorige maand heb naar bredene geweest, t was heel leuk, en voor nu zijn er nog volk in deze dagen? of is t een beetje koud om naakt te gaan zwemmen? bedankt,
G
g | 26-09-2017
Overigens is openbare dronkenschap ook op het naaktstrand verboden.

Het naaktstrand dat volgens de betreffende politieverondening ongeveer 250m bedraagt, volgens bredene 350 meter, en volgens mijn eigen meting bijna exact 300m.
VtX | 05-09-2017
Meer recensies van VtX (3)
Danku voor u antwoord
Nog zolang om te kunne genieten in je blootje
Lekker zonnen in je blootje kwil da weer doen
En zwemmen in je blote lul dus tis maar open vanaf oktober
Mike | 05-09-2017
Meer recensies van Mike (2)
Het naaktstrand is "open" elke dag vanaf de zaterdag voor de paasvakantie tot en met de tweede zondag van de maand oktober (bij politieverordening van de gemeente Bredene dd. maart 2017, artikel 6.1.4.).
VtX | 04-09-2017
Meer recensies van VtX (3)
Sep,

Het is op zich niet raar dat je op jouw leeftijd eens graag naar het naaktstrand wil gaan. Er bestaat een speciale groep voor jonge naakt recreanten. Lees dit forum maar eens helemaal door en je gaat dit vinden. Ikzelf ben al jaren een fervent naturist. In Bredene vind je heel weinig jongere mensen. de meeste zijn oudere mannen.
Ik wens je veel succes.
V | 03-09-2017
Meer recensies van V (18)
Hallo ik ben 17 jaar en ik wil een keer naar het naaktstrand maar zouw het raar zijn op mijn leeftijd?
Zijn er veel jonge mensen die naar naaktstrand bredene gaan ?
Sep | 03-09-2017
Meer recensies van Sep (2)
En toen op een zonnige zaterdagnamiddag 2 september was het naaktstrand (dat overigens 300 meter breed is, en geen 350 meter zoals hierboven staat) gevuld met maar liefst 15 personen.
Makkelijk om de armen en benen te strekken zonder iemand anders te raken.
En geen enkele wolk die voor zon is geschoven. Denk dat Bredene zo bestelt.
VtX | 02-09-2017
Meer recensies van VtX (3)
Luc,
Misschien eerst eens naar de sauna gaan om het naakt zijn met anderen gewoon te worden.
Daarna op een zomerse dag eens naar het naaktstrand van Bredene gaan. Je loopt daar even rond en zoekt een leuk plekje uit. Je kleed je uit tot op je zwembroek. Na een tijdje zo vertoefd te hebben doe je die uit. Het eerste kwartier is wat onwennig maardaarna zal je zeker genieten van het naakt zijn.
Lekker zonnen, wandelen en eventueel naakt zwemmen.
Veel succes ermee.
Yvo | 21-08-2017
Meer recensies van Yvo (18)
Zou wel eens proberen maar ben bang voor de eerste keer
Luc | 21-08-2017
Vandaag in de late namiddag naar naaktstrand geweest,zeer weinig volk.Plaatsje uitgezocht,kleren uit en zalig genieten van het zonnetje,wandelingetje gemaakt langs de waterlijn.Het is leuk om naakt te zijn.
H. | 15-08-2017
heb gisteren naar het naakstrand geweest het was weer top echt waar redelijk wat volk lekker naakt gelopen het is zo vrij gevoel zit altijd thuis ook naakt en waarom daar niet ga soms naakt lopen op het strand in bredene
syb | 02-08-2017
Meer recensies van syb (2)
Heb mij volledig uitgekleed bij bord begin naaktstrand. Een rustige plaats op het familiestrand uitgezocht. Er waren vriendelijke redders aanwezig. Veel blootlopers en naaktrecreanten gezien. Heb een gelukzalig vrijheidsgevoel ervaren
N | 08-07-2017
Meer recensies van N (18)
Vandaag voor de eerste keer langs geweest en een superdag beleefd. Geen last van gluurders en alleen vriendelijke mensen gezien.
Erik | 22-06-2017
Vandaag weer een superdag geweest. Zeer warm op het strand en in het water kon je afkoelen. Door de afwezigheid van de redders, zaten de mensen over de hele lengte van het strand in het water. Niemand ging echter te diep in het water.
Meer volk op het naaktstrand dan op het strand van Bredene ernaast. Aan de kant van Wenduine (De Haan) zaten er nog geen 5 mensen. Een warme oproep aan het gemeentebestuur van De Haan. Graag een extra zone voor het naaktstrand.
R. | 21-06-2017
Meer recensies van R. (9)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Bredene" ?
Hoe waardeer je Bredene in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.034