Naturismegids

Bredene

8.1

Gemiddeld cijfer van de laatste 44 reviews.

Adresgegevens

Bredene
Bredene

Lat: 51.260692 / Long: 2.987401
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Naaktstrand te Bredene (350 m), ten oosten van Oostende, aan de grens van de gemeente Den Haan.

Het naaktstrand is "open" elke dag vanaf de zaterdag voor de paasvakantie tot en met de tweede zondag van de maand oktober (bij politieverordening van de gemeente Bredene dd. maart 2017, artikel 6.1.4.).

Afstanden

  • Brussel 118 Km / 01:20
  • Utrecht 253 Km / 02:29

Faciliteiten

  • Zee
  • Geschikt om te zwemmen
  • Toezicht op zwemmers
  • Geschikt voor kinderen
  • Bereikbaar met de auto
  • Bereikbaar met de fiets
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Toiletvoorzieningen

Reviews van bezoekers over Bredene

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Bredene. Laat het ons weten!
De zomer is weer voorbij, helaas.
weer een heel jaar wachten vooraleer we opnieuw naakt op het strand kunnen.
Ik lees veel reacties van mannelijke gluurders, en het is waar. maar evengoed zijn er ook vrouwelijke gluurders. ik herinner me nog goed hoe 3 tienermeisjes (gekleed) langs de waterlijn liepen en maar al te graag bleven gapen en giechelen toen ik passeerde, dat is toch wel wat gênant voor een jongen in puberteit...
ook wordt ik wel eens bekeken door de homo's op het strand of (geklede) wandelaars met hun hond.
Maar ik vind dat die enkele minpunten niet opwegen tegen het het naturisme op het strand. ik kan niet wachten tot volgend jaar.
willem 19 jaar | 20-10-2014
We zijn 58 en 55 jaar en komen al een drietal jaar naar het naakstrand. De eerste keer was wat onwennig, maar de tweede keer voel je dat al niet meer. Het is een zalig gevoel, zo tof en niemand die je stoort hoor op het strand en aan het water. Naaktrecreanten zijn vriendelijk. Enige nadeel is op de hogere duin gefrusteerde mannen die staan te loeren, zielepoten. Maar we storen er ons niet aan.
Jotine | 09-09-2014
Fantastisch zonnen in je nakie, maar er zijn steeds meer gluurders boven op de duin , vooral mannen heel ziekelijk.
Vervelende engerds met een slappe lul en hangende buik.
Rustig genieten was het afgelopen donderdag niet door die gluiperds. Gelukkig zijn de naaktrecreanten op het strand en in het water tof. Toch een aanrader voor wie het nog niet deed: naaktrecreatie is bevrijdend en gezond, tof samen met je lieverd. Als je het éénmaal deed wil je het nog doen.
Alleen jammer van de viezerikken die talrijker worden.
Tine
Tine | 08-09-2014
vandaag op mijn solo-wandeling geen aangename ervaring.
Ik bezocht de zone net achter het naaktstrand, om daar, genietend vd stilte en het strand te lezen. Helaas, zoalsal vermeld, vele naakte mannen id duinen daar.
Ze vertoeven daar niet als "naturisten" ,maar als ziekelijke ". voyeuristen!
Ik voelde me niet veilig en ben helaas, opgestapt.
Dit is dus een niet bedoelde uitwas van het naaktstrand.
Schandalig dat er perverten zijn, die er misbruik van maken!
linda | 03-09-2014
Hallo,

Ik zie dat er wel wat mensen klagen over voyeurs en zo.
Nu heb ik dat ook al ervaren, en daarmee vind ik het ook beter om met gezelschap te gaan.Wie wil mag me contacteren, wie weet kunnen we dan eens samen ergens naar toe.
yuri_meynckens@hotmail.com
yuri | 18-08-2014
Reeds meerdere keren met mijn schat naar het naakstrand Bredene geweest. Heerlijk in het mulle zand en in het zilte water. Naaktzwemmen, bevrijdend en tof. Zonnen in je nakie heel prettig gevoel. We zijn vijftigers en voelen ons thuis in Bredene aan het naakstrand. Gluurders zijn er overal, maar als je kiest om in je blootje te zonnen neem je dat er bij.
martine | 12-08-2014
Hoi,

ik en mijn vriendin gaan regelmatig naar Bredene.Mijn ervaring is dat het er wel socialer aan toe gaat dan op een textiel strand.Vooral als je steeds op de zelfde plaatst gaat liggen zie je veel dezelfde mensen en zijn contacten rapper gemaakt.

Wel is het idd zo dat je meer en meer jongeren ziet rondhangen die gekleed over en weer wandelen.Gewoon om te gluren en lachen.Dat was gisteren zo het geval.Er was weinig volk vanwege de wind en dan valt het des te meer op.
Daar zouden de redders ook wel eens iets van mogen zeggen.

Voor de rest is het daar heel tof,en telkens het in het weekend goed weer is zijn we daar te vinden.

Groetjes,
Rudy en Hilde
Rudy | 10-08-2014
hoi,

ik ben 19 jaar en op zoek naar andere meisjes of een familie metwie ik mee kan gaan naar het strand. ik wil niet alleen gaan omdat ik soms negatieve reacties lees hier.
ik vroeg me ook af of het toegelaten is als ik eerst gewoon topless ga om een beetje te wennen.

groetjes

jolien.vdh@outlook.com
jolien | 05-08-2014
Hallo iedereen, ik lees hier vrij negatieve commentaar over het naaktstrand in Bredene. Hopelijk valt het wel nee want ik ga er vandaag met mijn gezin naartoe voor de eerste keer. Niet omdat ik het zo fantastisch leuk vind maar omdat ik men dochters te jong vind om daar alleen te laten gaan. Zijn er nog mensen die vandaag naar het strand komen?
Tom, Sofie, Maaike en Lore | 01-08-2014
Vandaag heb ik voor eerste keer naaktstrand gegaan.
begin vondt dat beetje raar dat de mensen gewoon naakt rondloop.
Na tijdje geen en weer gewandeld heb ik dan een plaatsje gevonden op het strand.
En dan heb ik me half beschaamt volledige mij uitgekleed.
De de eerste minuten vond dat raar gevoel na een tijdje krijgn een aangenaam gevoel van de wint en de zonnestraal.

Ik vind dat wel spijtig dat er weinig mijn leeftijd categorie waren rond 20
En er waren weinig meisjes op het strand
En er waren veel te veel vreemde nationaliteit.
brecht | 17-07-2014
Ben een nette , zeer sportieve kerel en nog nooit de stap ( durven ) gezet om te zonnen op het naakstrand te bredene .
Deze namiddag toch alle moed bijeenrapen , is wel een beetje vreemd als man alleen?! . Zal gewoon op het strand plaatsnemen en zonnen ( verstand op nul ) . Is de kans niet groot om vreemd te worden aangekeken... ? enfin 'k zal m'n ervaring wel neerpennen nadien . (mrcpsi64@gmail.com)
Mach | 17-07-2014
Ik ben een jonge gast van midden de dertig en ben donderdag voor de eerste maal naar Bredene geweest voelde mij daar op mijn gemak en van niemand geen last gehad ik kom zeker nog eens terug
Bart | 05-07-2014
naar het naaktstrand gaan vind ik echt de max.
er zijn niet veel tieners maar gewoon even in je blootje zonnen is echt fantastisch.
het is leuk dat iedereen gewoon naakt mag zijn, het is iets bijzonder. Ik hoop snel enkele mensen te leren kennen, maakt niet uit welke leeftijd.
jasper | 02-07-2014
gisteren 2 uurtjes op het strand geweest,
mooi weer maar frisse wind.
misschien donderdag namiddag nog eens
jeroen | 24-06-2014
Meer recensies van jeroen (2)
strand is praktisch dubbel zo groot als vorige jaren
ignace | 12-06-2014
Meer recensies van ignace (2)
wij zijn een koppel, nu 50 en 47 j, en wij gaan sinds enkele jaren naar t naaktstrand in Bredene en het bevalt ons heel zeker. vanaf 19 mei zitten we enkele daagjes aan zee en hopelijk valt het weer een beetje mee en kunnen we gaan zonnen. Het gewoon zalig om naakt te zijn tussen al die anderen en waar sex totaal niets mee te maken heft, want dan ben je verkeerd bezig. gewoon naakt genieten, zalig toch.
Erik en Krista | 12-05-2014
Ik ben 3 jaar geleden voor de eerste keer daar gekomen,daar wij in Juli/augustus normaal op camping zijn.Daar mijn vrouw ons huisdier niet alleen wil achterlaten in een caravan,ga ik dan maar alleen.Wat natuurlijk minder plezant is.Achterop in de duinen zie ik veel mannen alleen,die mijn gedacht op zoek zijn naar andere mannen.Dat vind ik wel niet zo leuk,maar ja ik trek mij daar niets van aan en zit of lig lekker in het zonnetje.
Geert.RC | 09-10-2013
Gisteren eindelijk voor het eerst naar het naaktstrand geweest samen met een vriendin. Ondanks de negatieve berichten over Bredene viel het zeer goed mee, geen last van gluurders of bizarre figuren, de sfeer was heel relax. Drempelvrees was er helemaal niet en het was heerlijk om in je blootje in het water te duiken en te zonnen. We komen zeker terug.
Benno | 22-08-2013
Wij zijn deze zomer vier keer naar het naaktstrand van Bredene geweest. Het is er rustiger dan op het textielstrand (weinig kinderen). Er lopen jammer genoeg enkele oudere mannen (steeds dezelfden) die graag zien en gezien worden. Maar ik denk dat je zulke gluurders overal aantreft. Wij gaan in elk geval graag terug!
Karel | 09-08-2013
Hallo
verleden week voor eerste keer naar Bredene geweest en enorme tegenvaller. Bijna geen volk ondanks verlof en super goed weer. Maar begrijp ook waarom. Mannen lopen gewoon te paraderen van strand naar duinen en terug. Als je even naar duinen kijkt dan zie je gewoon de koppen wegduiken.Gewoon degoutant hoe het daaraan toegaat. Gisteren terug naar Groede geweest ondanks de langere afstand maar supergezellige dag gehad

spijtig dat jullie het enige Belgische naaktstrand zo om zeep helpen.

Groetjes Els
Els | 05-08-2013
Hello,mijn schatje en ik,zijn voor de eerste keer naar het naaktstrand van Bredene geweest.Het was voor ons ook onze doop in het naturisme.De eerste momenten waren een beetje raar,maar we zijn er snel aan gewend geworden. We waren wel wat verbaasd,dat er koppels waren die niet alleen om te bruinen kwamen,als jullie begrijpen wat ik bedoel.Maar voor de rest hebben we prachtige dag door gebracht. En zeker dit jaar,bij goed weer,gaan we het nog eens overdoen. Zijn er mensen,die in belgie nog andere naaktstranden of parken kent? Alain.
Alain en Gina | 24-07-2013
dinsdag voor de eerste keer van dit jaar naar het strand geweest
Heb gezien dat er een strandbar met terras geïnstalleerd wordt juist naast het douche en toiletgebouw
ignace | 20-06-2013
Meer recensies van ignace (2)
hallo met peter uit nijmegen nederland ik ben al 10 keer naar bredene naaktstrand geweest.blijf altijd plus-minus 2 weken in een hotel in oostende en in de morgen uren met de auto naar bredene.ik vind het geweldig om een met de natuur te zijn het hemd omhoog en de broek omlaag.geen last van gluurders nooit gezien.eten en drinken zelf meenemen in de koelbox voor in de middaguren en het is weer helemaal kompleet..oke groetjes van peter..
peter | 19-05-2013
Meer recensies van peter (5)
Manneke Paul

In de aanloop naar de provincieraadsverkiezingen in het kiesdistrict Brugge werd door een politieke partij gepleit voor meer naaktbossen in West Vlaanderen. De redactie van het programma Manneke Paul (VTM) is daarom op zoek naar een paar enthousiaste en overtuigde naturisten die een mening hebben over naaktrecreatie.
Bent u naaktrecreant en wilt u hier a.s. zondag 7 oktober in het programma Manneke Paul over vertellen neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de redactie.
Jeroen.ras@levex.vmma.be of 02 / 255 34 37
Manneke Paul | 03-10-2012
De uitbreiding van het naakstrand te Bredene geraakt niet op de politieke agenda. Spijtig, maar dank aan iedereen die het voorstel heeft gesteund.
bartel | 01-10-2012
Meer recensies van bartel (3)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Bredene" ?
Hoe waardeer je Bredene in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.029