Naturismegids

Recensies van Yvo

Bredene

08-07-2017
Heb mij volledig uitgekleed bij bord begin naaktstrand. Een rustige plaats op het familiestrand uitgezocht. Er waren vriendelijke redders aanwezig. Veel blootlopers en naaktrecreanten gezien. Heb een gelukzalig vrijheidsgevoel ervaren

Bredene

05-10-2019
Ik ben de enige die in zijn blote kont recreër.
Zalige wind en geen pottenkijkers in de duinen.
Tot volgend jaar.

YF

Bredene

14-06-2018
Het was afgelopen zondag weer fijn om geheel naakt te vertoeven op het naaktstrand in Bredene.
Er was er rustig en een zachte zeebries. Er zijn pas vanaf 1 juli redders aanwezig.
Een aanrader aan eenieder die dit leest om daar eens naar toe te gaan.

Bredene

29-10-2017
Het was afgelopen zomer weer leuk om volledig naakt te recreëren op het enige naaktstrand dat wij hebben. Een oproep aan jonge mensen om het naaktstrand van Bredene volgend jaar te bezoeken. Het is een voorrecht om in alle vrijheid van het naakt zijn te genieten.

Bredene

03-09-2017
Sep,

Het is op zich niet raar dat je op jouw leeftijd eens graag naar het naaktstrand wil gaan. Er bestaat een speciale groep voor jonge naakt recreanten. Lees dit forum maar eens helemaal door en je gaat dit vinden. Ikzelf ben al jaren een fervent naturist. In Bredene vind je heel weinig jongere mensen. de meeste zijn oudere mannen.
Ik wens je veel succes.

Bredene

21-08-2017
Luc,
Misschien eerst eens naar de sauna gaan om het naakt zijn met anderen gewoon te worden.
Daarna op een zomerse dag eens naar het naaktstrand van Bredene gaan. Je loopt daar even rond en zoekt een leuk plekje uit. Je kleed je uit tot op je zwembroek. Na een tijdje zo vertoefd te hebben doe je die uit. Het eerste kwartier is wat onwennig maardaarna zal je zeker genieten van het naakt zijn.
Lekker zonnen, wandelen en eventueel naakt zwemmen.
Veel succes ermee.

Bredene

05-06-2017
Hoi Jo,
Het is helemaal niet raar om op jonge leeftijd naar het naaktstrand te gaan. Je zal je volledig vrij voelen om naakt te kunnen zonnen, wandelen en te zwemmen. Veel plezier er mee. Doe wat jij graag doet.

Bredene

27-05-2017
Ben weer eens lekker in mijn blote kont gaan zonnen. Het naaktstrand in Bredene is veranderd. De golfbrekers zijn weg en het strand is veranderd. Het duingebied is volledig afgebakend met palen en draad wat een verbetering is. Heb de hele dag aan naaktrecreatie gedaan. Het was een heerlijk gevoel van vrijheid.

Bredene

09-05-2017
Beste marc,
Vraag aan een mede naturist om je spullen inde gaten te houden als je naakt gaat zwemmen.

Bredene

08-05-2017
Ik doe ook al jaren poedelnaakt aan naaktrecreatie in Bredene. Ik vindt het heerlijk om daar naakt te zonnen, te baden en te wandelen. Als het beter weer is kan je mij daar weer vinden.

Bredene

17-04-2017
Ik kom al sinds 2011 op het naaktstrand in Bredene. Ik vind er iedere keer een andere ervaring. Ik heb wel eens volledig naakt aan hardlopen gedaan op een vroege morgen toen ik er nog maar alleen was. Alleen in juli, augustus en in de weekends van september zijn er vriendelijke redders aanwezig. Spijtig dat er geen andere accommondatie aanwezig is. Zo ben je bijna genoodzaakt om je eigen eten en drinken mee te brengen. Ik doe graag aan naakt wandelen maar helaas is de kustlijn maar driehonderd meter lang. En in de duinen magj je niiet komen. Ik ben tevreden dat Bredene als enige kustgemeente mogelijkheden stelt om naakt te kunnen zonnen, zwemmen en te wandelen.

Bredene

05-04-2017
Alex, lees dit forum maar eens door. Er zijn voldoende verhalen van naaktrecreanten. Veel succes op het naaktstrand van Bredene.

Bredene

03-04-2017
Vanaf zaterdag 8 april 2017 kan je weer naar het naaktstrand van Bredene. Het is heerlijk om weer volledig naakt te kunnen recreeeren.

Breskens (Groede)

01-12-2016
Hoe doe je dat met de auto als je eerder dan 11.00u aanwezig bent op de parking?

Bredene

06-10-2016
Naaktstrand naaktstrand V komt er aan. Naaktstrand Bredene V is voldaan. Pure naturisten komen massaal naar daar en hebben het zonneklaar. Naakte mensen hebben géén textiel rond hun lijf textielstranden dát staat buiten kijf. Als je vergeet je in te smeren dat zul je de volgende keer wel leren. Blote kinderen spelen onschuldig in het zand en de ouders houden toezicht op het strand. Naakte geslachtsdelen of een blote kont spiernaakt wandelen is super gezond. Gluurders zijn er overal daar trekken wij ons níets van aan géén bal. Hetero homo of bi gezind beschut gaan liggen op het strand en uit de wind . Respect voor elkaar en natuur gezind dat is wat je op een textielstrand minder vindt.
Naakt sporten of zwemmen in zee véle naturisten doen mee. Minder bagage mee te nemen naar zee zo zijn wij allen tevree. Jongeren zijn er minder daar heeft dat te maken met hun pubertijd jaar. Passerende textielgasten zorgt soms tot wat lasten.Als het regent kunnen wij niet gaan dan is alles naar de maan Sommige naturisten zijn veeleer nudisten. Van mensen die naakt recreëren kunnen anderen nog veel leren. In het duingebied geldt er een naaktverbod voor je het weet krijg je van de politie een mooi lot. Blote piemel vagina borsten of een kont poedelnaakt zonnen vinden wij gezond. Bloot baden in de zee ik doe altijd mee. Vele geklede wandelaars kijken wel maar durven niet naakt te zijn dus doen we wat water bij de wijn. Als er veel wind staat zijn wij gezandstraald hebben wij kleren aan dan hebben wij gefaald. Blauwe lucht warme temperaturen wij zijn al blij al staan wíj even in de file dat nemen wij erbij.Lieve mensen díe dit lezen op het forum van naaktstrand sluit U stilaan aan hand aan hand. Zo kan ik nog uren blijven schrijven over blote lijven. Ik zie je waarschijnlijk volgend jaar want dat is zonneklaar.
Tot dan

Bredene

06-10-2016
Ben gisteren opnieuw naar het naaktstrand van Bredene geweest. Het was weer een fijne ervaring om poedelnaakt te recreëren. In de voormiddag was er maar weinig zon en redelijk wat wind. Namiddag was het warmer daar ik op het naaktstrand beschut lag. Het was er vrij rustig wat naaktrecreanten betrof. Aan geklede wandelaars was er geen gebrek die door de naaktzone lopen. Het was zalig om de wind te voelen tussen je blote benen. Toch een paar zielige geklede gluurders gezien vanuit Het duingebied. Heb ook een zalige naaktwandeling gemaakt op het strand en in het water. Wat mij opvalt is dat de naturisten het naaktstrand zeer proper houden. De gescheiden afvalbakken worden zeer goed gebruikt. De textielstranden liggen er veel bevuilder bij. Ik heb toch als naturist kunnen genieten van deze kleerloze ervaring. Jammer dat we weer een half jaar moeten wachten op de volgende naaktervaring
Groeten
F

Bredene

13-09-2016
Ik lag lekker naakt te genieten van de warme zonnestralen in het duingebied. Wel veel geklede gluurders en wandelaars gezien. Daar trek ik mij niet veel van aan omdat mijn vrijheid hier tegenover staat. Opeens kwam er een man met mij contact zoeken. Hij kleedde zich uit en we hadden een leuke conversatie. Opeens zei hij dat er een naaktverbod in het duingebied was. Met een risico op een boete. Dat was het míj niet waard om gepakt te worden. Ben dan maar op het strand gaan liggen en heb nog een heerlijke blote strandwandeling gemaakt. Ik ga nog wel eens terug naar Bredere . Is voor herhaling vatbaar.

Bredene

23-04-2016
Ik ben er al een paar keer geweest en vind het geweldig om naakt te zonnen en te baden. Ik ga achter 2 weken terug als het tenminste goed weer is. Blootje
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.046