Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.5

Gemiddeld cijfer van 111 beoordelingen.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond
Website
Lat: 51.184824
Long: 5.934755

Informatie

Afstanden

  • Brussel 147 Km / 01:43
  • Utrecht 144 Km / 01:34

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
Op dit strand veel vooral oude mannen die andere mensen met sexueke handelingen lastig vallen. Na diverse klachten zijn al diverse mannen aangehouden en worden ook nummerborden hier gefotografeerd om het strand voor iedereen toegankelijk te houden dan alleen sex zoekende mannen, dezelfde die hier schrijven dat hier niets aan de hand is.
Hans | 29-04-2013
Ik ben vorig jaar verscheidene malen te gast geweest op het naaktstrand en heb heerlijk genoten van de natuur en de zonnige temperaturen.

Als de zon deze week haar best doet zal ik voor dit jaar weer een eerste bezoek brengen en verheug mij nu al om gelijk te zijn met de andere natuurgenieters en de weelderige omgeving.

Enige hinderlijke taferelen van mannelijke bezoekers heb ik tot nu toe niet waargenomen.

Voor Roermond en omstreken is deze plaats voor naturisten een echte aanrader. Jezelf geheel vrij voelen.
Giovanni | 22-04-2013
Meer recensies van Giovanni (2)
Heb lang gezocgt in limburg naar een rustig naaktstrand en heb het in
Ool gevonden heb van de wilde verhalen over vrijpartijen en mastruberende mannen niks gezien heb genoten van mijn verblijf in Ool
werner | 09-04-2013
Zijn er vandaag nog leuke mensen die er heen gaan? Ik ben rob 31 jaar.
rob | 29-08-2012
Ben dit jaar voor het eerst naar ool geweest. het is een prachtig stukje natuur. ga er zeker vaker naar toe. Je kunt er heerlijk wandelen en een praatje maken met de mensen.je bent daar allemaal gelijk.
Henk | 25-08-2012
Wij komen al jaren op dit strandje.
En zijn nog nooit lastig gevallen.
Het is een heerlijk stukje natuurgebied waar je lekker naakt mag zonnen en heerlijk kan zwemmen.
Waar je vaak de zelfde mensen ontmooet
En waar iedereen elkaar groet en graag een praatje maakt.
het gebied word bij gehouden door vrijwilligers van de stichting wat zij bijzonder goed doen van opruimen van afval(wat sommige mensen laten slingeren) en het snoeien van taken voor mooie paden te maken en het bijhouden van de internet site die zeker de moeite is om een keer te bekijken.

wij hopen nog veel mooie dagen te krijgen zodat we daar lekker kunnen genieten.
J&A | 24-08-2012
@Anna,

Hoi anna, jammer dat jij er bent lastig gevallen, je kunt het beste in het midden stuk gaan liggen (daar waar je links de boten en rechts het zwemwater hebt) daar liggen wij altijd, komen veel mannen langs maar je hebt er geen last van.

Wij hopen snel weer eens tijd te hebben om ook langs te komen, helaas door het werk is er deze week niks van gekomen. Isabella griend is gewoon een prima strand !
stelzuidlimburg | 28-07-2012
2 hele zielige mannen moesten weer zonodig de boel verpesten voor de rest van de naturisten. En dat op het strand waar kleding wel gewenst is. Er wordt door de gemeente roermond geen cent gestoken in de aanwezigheid van enige sociale controle op dit punt. Wat zulke mannen doen kan gewoon niet. Voer je masturberende zaken uit op straat wordt je hiervoor opgepakt. Hier komen ze er gewoon mee weg. Ik zal de volgende keer er persoonlijk zelf voor zorgen dat die 2 gasten geen zon meer willen zien deze zomer.
Jaques | 26-07-2012
Ik was hier met Pinksteren voor het eerst en ben helaas maar liefst vier keer vervelend lastiggevallen door opdringerige mannen. Een man die bij mij kwam en bleef staan gluren met een lid in opgewonden toestand, een "spelende"man die dat deed terwijl hij mij begluurde, een man die een keer of tien langliep en zijn handdoek vervolgens een meter van mijn plek neerlegde. Ik zag ook nog een stelletje dat elkaar vond in het beleven van seks in de vrije natuur.Ik begreep van een ouder stel dat er veel door stadswachten (haha) gesurveilleerd wordt en dat er gedeeltes zijn om te spelen, een deel voor homo's , een deel voor exibitionisme(??) en een veilig en rustig deel op het terrein. Maar ja,dat zou dus officieel niet mogen en mocht dat kloppen, hoe kan ik dat weten waar dan het veilige gedeelte is, daar staan geen borden over. Jammer, want ik ben uiteindelijk vertrokken met een vervelend en teleurgesteld gevoel.
anna | 27-06-2012
Relaxter genieten in alle rust midden in de natuur gaat in Nederland nergens. Geen voorzieningen, maar daardoor rustiger, veel stellen, meiden, jongens en weinig kinderen. Over het algemeen komt hier iedereen om gewoon te genieten, te zonnen en mensen te ontmoeten. Leeftijden van 16 tot 80 jaar, erg gezellig en iedereen laat elkaar met rust. Natuurlijk wel eens wat vrijende stelletjes tegen de avond, maar nooit storend. Het verhaal van de homo's is volgens mij een een beetje broodje aap verhaal. Achter die APV zal de lokale CdA fractie wel zitten (leven nog in kuisheid)
Mark en Kim | 07-06-2012
Hoi ik ben een regelmatige bezoeker van het strandje, vind het heerlijk vertoeven daar en om lekker naakt te kunnen wandelen en een praatje te maken met de mensen. Verder heb ik nog nooit last van de mannen gehad. geniet gewoon van het water de omgeving en je hebt nergens last van toch?
een naturistische veertiger nu lol | 20-03-2012
Ik heb gisteren, op een uitzonderlijk zomerse zondag in de herfst, voor het eerst een bezoek gebracht aan het naaktstrand en met een lange wandeling kennis genomen van al hetgeen daar aanwezig was.

Je kon voelen dat de mensen, die massaal aanwezig waren, met hun naakte lichaam genoten van de natuur, de zon en de omgeving. Ook velen die naakt een wandeling maakte door het natuurgebied straalde duidelijk een vrijheid uit en gaven aan niemand enige aanstoot van onbegrip.

Van de aanwezige gay's heb ik geen gedragingen waargenomen die ook maar enigszins hinderlijk noch aanstotelijk voor anderen waren.

Vanaf volgend jaar zal ik zeker in de zomerse periode meerdere keren een bezoek brengen om zodoende met een natuurlijke uitstraling van het lichaam een eenheid te vormen met en te genieten van de vrije natuur.

Een echte aanrader voor iedereen die graag naakt en ongestoord van de natuur wil genieten.
john | 03-10-2011
Meer recensies van john (2)
lekker stukje strand waar je goed kunnen zonnen en lekker naakt lopen.
met vriendelijke mensen.
mastruberende mannen zijn er wel maar wij hebben er geen last van gehad.
wij houden als hetrostel ook wel van om de liefde in de buitenlucht te bedrijven.
en zolang er niemand geen last van heeft moet het kunnen.
lekkertje69 | 24-09-2011
Wij komen al jaren met de boot op dit strand en vinden het het paradijs. De natuur is er erg mooi en er staan prachtige bloemen waaronder orchideeen. En natuurlijk lopen ook mannetjes, maar op alle stranden komen zij. Dat is vervelend omdat sommige zich niet kunnen beheersen en het verpesten voor anderen. Wat wel jammer is dat je er maar 3 dagen met de boot mag vertoeven maar de boten als het mooi weer is weken blijven liggen.
Mw. W.S. Majoor Jansen | 13-09-2011
Marcel,

Wij zijn gister naar dit naaktstrand geweest, het is best nog wel een eindje lopen vanaf de parkeerplaats. Er waren hoofdzakelijk alleen gaande mannen, waarvan één het lekker vondt om met zich zelf te spelen.

Verder is het jammer dat er totaal geen voorzieningen aanwezig zijn.
Marcel | 22-08-2011
Meer recensies van Marcel (2)
Wij zijn recent ook eens op het naaktstrandje geweest, het is er mooi groen, rustig en vriendelijke mensen.

Wat wij ons afvragen is of er in de drukkere zomermaanden ook enige voorziening geplaatst word om bv eens naar het toilet te kunnen gaan enz?

groetjes
wij | 24-04-2011
Wij, ( echtpaar 65 ) kwamen er deze zomer terecht toen het een beetje bewolkt was op donderdag, we lagen aan het nét niet naakt oevertje met de boot en we wilden eigenlijk maar 1 dag blijven, tot de zon op vrijdag doorbrak en het reuzedruk werd. de walkantjes waren dubbel bezet en een hoop boten lagen op anker. het was er erg gezellig en wij zijn tot maandagmorgen ( naakt )gebleven
niks gezien van masturberende mannetjes.
wél een paar grote zwarte runderen die hun kop ín het raam van de boot staken om even te kijken ....maar heel gemoedelijk. daar komen wij terug!
Annie en Adrie | 01-02-2011
ik ben dit jaar voor het eerst een aantal keren op dit prachtige naturisten strand geweest. Van de verhalen dat er veel sex zou zijn tussen mannen of koppels heb ik (helaas) niets gezien. Maar heb wel enorm genoten van de vrijheid om daar naakt te recreëren. Leuke mensen ontmoet en genoten van de mooie omgeving. Ik zal er komend jaar zeker vaker te zien zijn.
Gilbert | 21-10-2010
Meer recensies van Gilbert (2)
ik ben dit jaar voor het eerst een aantal keren op dit prachtige naturisten strand geweest. Van de verhalen dat er veel sex zou zijn tussen mannen of koppels heb ik (helaas) niets gezien. Maar heb wel enorm genoten van de vrijheid om daar naakt te recreëren. Leuke mensen ontmoet en genoten van de mooie omgeving. Ik zal er komend jaar zeker vaker te zien zijn.
Gilbert | 21-10-2010
Meer recensies van Gilbert (2)
hallo
wij zijn er weer een paar dagen geweest met de boot
het is er hopeloos een ligplek te krijgen ondanks dat er op de bordjes van limburglandschap staat max 3x24 uur
schijnbaar kunnen de duitsers dier er zeker 6 weken liggen dit niet lezen word tijd dat de toezichthouders daar wat aan gaan doen
han | 22-07-2010
Der Strand ist relativ naturbelassen und recht erfreulich zu besuchen. Uns - älteres Paar mit Hund - wollte sich ein nackerter Segelbootseigentümer (nebst erigiertem Penis)aus Kerkrade zugesellen, aber nachdem wir ihm deutlich gemacht hatten, dass der Schäferhund das nicht möchte, wendete er sich anderen potentiellen Interessenten zu.
Da wir glauben, solchen Begegnungen gewachsen zu sein und das Gelände gerade wegen des vorhandenen Raumes, der auch das Alleinsein zu zweit erlaubt, als attraktiv empfinden, werden wir auch in der nächsten Zeit öfter mal dort sein. Was etwaigen Sex unter "Gleichgesinnten" betrifft, ist festzuhalten, dass heute jedes entsprechende Handbuch dies gelegentlich empfiehlt. So lange es keinen stört - oder allzusehr animiert - why not. Wär' aber schade, wenn dieser hübsche Platz allmählich zu einem "Anmachgelände" verkommen würde...
Klaus | 01-07-2010
Heel erg leuke plek om naakt te zonnen en rondlopen, een minpuntje... weinig M/V leeftijdsgenoten (25-30),hehe, maar voor de rest erg relaxed daar, super!!!
Wolf | 04-06-2010
mooie natuur gebied.
en inderdaad daar lopen mannen de hele tijd rond,maar heb je helemaal geen last ze zijn allemaal even vriendelijk .
we zijn hier nu een paar keer geweest,en komen zeker terug
en wat ze zeggen over mastruberende mannen hebben wij niet gezien.maar dat kom je regelmatig tegen op een naakt strand .
en als ze het doen dat niemand er last van heeft of er geen kinderen in de buurt zijn heb ik er geen probleem mee.
hetro stellen kunnen er ook wat van.
maar zo als wij gezegt hebben ,nooit iets gezien.
het is een geweldig natuurgebied wat zeker de moeite waard is om te bezoeken
Pim | 03-06-2010
Komen hier al enige jaren, vinden het tot nu toe de mooiste plek wat natuur betreft waar je naakt mag genieten van het buitenzijn. Wij genieten ook graag van elkaar, ook buiten, doch respecteren de regels die hier gelden en bedrijven geen sex in dit gebied.
Ook wij vinden het oostelijke gedeelte op een homo ontmoetingsplaats lijken, hebben echter nog nooit wat ongehoords meegemaakt in ons gezichtsveld.

Vinden wel dat sex moet kunnen buiten in de natuur, zolang het dan maar gebeurd uit het zicht en er ook niemand normaliter bij uit mag/kan komen.
Maar zoals gezegd, regels zijn regels en dat heeft iedereen te respecteren en zich eraan te houden zodat nog lang genoten kan worden van de zon/natuur in ons blootje.
gevonny | 22-09-2009
Wat Marcel 09-09-09 vertelt is regelrechte onzin. Er is geen kassajuffrouw (is er nooit, want het strand is gratis) en er waren dit jaar op geen enkele datum 700 kinderen die het naaktstrand in bezit zouden hebben genomen. Als er zoiets zou zijn dan zou dit zeker en tijdig en met grote letters bij het nieuws op de site hebben gestaan. Dit moet in verwisseling zijn met een ander naaktstrand, als het niet verzonnen is.
Bestuur Naturisme Isabellagriend
Ad van Zeeland, secretaris | 21-09-2009

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.029