Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.5

Gemiddeld cijfer van 114 beoordelingen.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond
Website
Lat: 51.184824
Long: 5.934755

Afstanden

  • Brussel 148 Km / 01:42
  • Utrecht 144 Km / 01:35

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
mooie natuur gebied.
en inderdaad daar lopen mannen de hele tijd rond,maar heb je helemaal geen last ze zijn allemaal even vriendelijk .
we zijn hier nu een paar keer geweest,en komen zeker terug
en wat ze zeggen over mastruberende mannen hebben wij niet gezien.maar dat kom je regelmatig tegen op een naakt strand .
en als ze het doen dat niemand er last van heeft of er geen kinderen in de buurt zijn heb ik er geen probleem mee.
hetro stellen kunnen er ook wat van.
maar zo als wij gezegt hebben ,nooit iets gezien.
het is een geweldig natuurgebied wat zeker de moeite waard is om te bezoeken
Pim | 03-06-2010
Komen hier al enige jaren, vinden het tot nu toe de mooiste plek wat natuur betreft waar je naakt mag genieten van het buitenzijn. Wij genieten ook graag van elkaar, ook buiten, doch respecteren de regels die hier gelden en bedrijven geen sex in dit gebied.
Ook wij vinden het oostelijke gedeelte op een homo ontmoetingsplaats lijken, hebben echter nog nooit wat ongehoords meegemaakt in ons gezichtsveld.

Vinden wel dat sex moet kunnen buiten in de natuur, zolang het dan maar gebeurd uit het zicht en er ook niemand normaliter bij uit mag/kan komen.
Maar zoals gezegd, regels zijn regels en dat heeft iedereen te respecteren en zich eraan te houden zodat nog lang genoten kan worden van de zon/natuur in ons blootje.
gevonny | 22-09-2009
Wat Marcel 09-09-09 vertelt is regelrechte onzin. Er is geen kassajuffrouw (is er nooit, want het strand is gratis) en er waren dit jaar op geen enkele datum 700 kinderen die het naaktstrand in bezit zouden hebben genomen. Als er zoiets zou zijn dan zou dit zeker en tijdig en met grote letters bij het nieuws op de site hebben gestaan. Dit moet in verwisseling zijn met een ander naaktstrand, als het niet verzonnen is.
Bestuur Naturisme Isabellagriend
Ad van Zeeland, secretaris | 21-09-2009
vervelende ervaring = ik was met mijn parner een dagje speciaal vrijaf op werk genomen - de stap gezet naar oolderplas. er was een activiteit met schoolgaande kinderen (meer dan 700kinderen) de kassadame vertelde ons dat er geen naaktstrand was die dag = dus 150km gereden en uiteindelijk niks zonnen
ik had nochtans de dag voordien hier op internet gekeken naar de openingsuren en voorwaarden .Waarom melden jullie dit niet op internet , dan vermijd je vervelende situaties
marcel | 09-09-2009
geweldige lokatie om met boot te recre-eren. Geen enkel probleem gehad/gezien met al dan niet aanwezige gay-mannen. sterk overdreven broodje aap verhalen lijkt mij
hans | 17-08-2009
leuke omgeving, lekker weer, mooie mensen en een hele goede sfeer, dat is heel belangrijk bij het naaktrecrieeren
joep | 16-08-2009
Mooi naaktstrand - of eigenlijk veel meer dan dat: een heel natuurgebied tot je beschikking als naturist. Waar vind je dat nog? Heb weinig gemerkt van opdringerige figuren of seks. Overdreven verhalen?
Erik | 15-08-2009
Ik kom er graag. Het is een stukje ECHTE vrije natuur. Natuurlijk kun je je aan sommige zaken storen maar en wil dit buiten je vizier houden. Toch ben je er naartoe gegaan en zou je je verwachtingen kunnen bijstellen. Kortom, blij dat er nog een vrije natuur is voor de mens
Ruud | 08-08-2009
Waar hebben we dat calvinistische geklaag eerder gehoord? Juist, dertig jaar geleden: de `zuivere` naturisten liepen te hoop, met rode konen, tegen geschoren geslachtsdelen, tattoos, piercings... Daar is wat over afvergaderd. Nu is dat allemaal gewoon.
Zou de volgende fase misschien ook kunnen zijn dat er gewoon gevreeën wordt, in de vrije natuur? Waar beter, trouwens. Ik heb prachtige scenes gezien, van homo´s maar ook van hetero`s. En mindere, natuurlijk. Smakeloosheid is niet ineens weg als er gevreeën wordt.
We leven in 2009. Proeftuinen te over: Cap Agde, Bois de Boulogne, Montalivet, Het Zwin, en ja hoor: een heel klein beetje: Ool. Erger je niet aan een wat mindere vertoning; kijk eens waarom je dat opzocht waarom je dat zo raakt. En voor het overige: geniet van schoonheid!
John | 29-07-2009
Best een leuk plekje alleen wel jammer dat er veel meer mannen lopen. Zelf heb ik een bootje en zou het leuk vinden om samen met een vrouw op de boot te zitten en te genieten. Dus wie lijkt het wat om af en toe mee te varen?
Laat op deze site maar een reactie achter.
Gerard | 05-07-2009
Lekker rustig, geen radiolawaai o.d, de mensen nemen ook alle rommel weer mee,
Gratis genieten in een stukje natuur, heb er gelegen tussen mint, gras, en vele wilde kruiden, met uitzicht op de plas met fuut, waterhoentjes , visjes, kikkers zwanen enz.
En die gayman, tja als je daar gevoelig voor bent ?
Daar zit ook een voordeel aan: Geen krijsende kinderen
Peter | 03-06-2009
Je moet op dit strand oppassen om niet aagerand te worden - vooral als man. Aangezien de overgrote meerderheid hier sexbelust en homoseksueel is, heerst er een smerig geil sfeertje. Het is me al regelmatig gebeurd dat mannen op mij af kwamen lopen en me bij mijn penis grepen. Iets om eigenlijk aangifte van te doen, maar als je dat doet, is het helemaal over en uit met dit naaktstrand, zeker gezien de gebeurtenissen uit het verleden. Als het namelijk drukker is in de zomervakantie is er meer sociale controle (de mensen van de stichting letten goed op, hulde aan hen!) en is het er dan veiliger.

Al met al: een afrader. Er zijn in de buurt trouwens genoeg plekjes waar bijna nooit iemand komt en je in alle rust naakt kunt recreëren, bijvoorbeeld aan de Gerelingsplas bij Osen.
Thomas | 19-03-2009
Wij stel met kinderen zijn al aantal jaren vaste bezoeker geweest van het Isabellagriend te ool.
helaas door de aanpassing van staatsbosbeheer is het strandje niet meer bereikbaar per auto .?? Erg lastig om met volle bagage en kids een tocht van 2a3 km voet waards af te leggen..!! Als laatste hebben wij zonder de kids in Mei van dit jaar nog even een klein bezoekje gebracht om even lekker uit te waaien. wordt je rust erg verstoord door Nieuwsgierige stadswachtjes en VEEL ALLEEN STAANDE MASTURBERENDE MANNETJES ..!! Conclusie van ons..!! dit strandje is voor ons gesloten en heel zeker niet geschikt voor gezinnen met kinderen.!! omdat je de kans loopt tegen een masturberende spuitgast aan te lopen of nog erger terecht komt in een live Pornosessie.!! Sorry mensen die het goed bedoelen en er alles voor hebben gedaan dit een gezellig strandje te behouden maar voor ons niet meer.

grtjes wij.
Wij | 11-06-2008
Wij zijn een stel uit de regio en vertoeven er graag tijdens de vakantie periode.
Het leuke is dat je er gewoon eens in je blootje kunt wandelen en genieten van de natuur.
Gelukkig nog één van de weinige plekjes waar dit nog eens kan.

Groetjes
Bonnamie | 12-04-2008
Hallo, hier een reactie ook op de Oolderplas bij Ool vlakbij Roermond. Het is eenleuke plek om te vertoeven, het is allen jammer dat de overgrote meerderheid mannen (gay)? is. Wij zijn ook een stel dat er regelmatig komt als het weer het toelaat, dan liggen wij vaak aan de boot kant of ertegenover, alleen jammer dat er geen sanitaire voorzieningen zijn, die zouden er wel komen heb ik weleens gehoord, maar wanneer? Ondanks dit minpuntje leuke plek! Groeten iut Zuid-Limburg
John | 05-01-2008
Meer recensies van John (2)
hoi

wij komen er met de het is een grote u met in het midden plaats voor fkk mooi stukje strand,wel erg ondiep om er met een grote boot tegen de kant aan te komen.diepgang 160
is jamer dat aan beide zijde vrij liggen is voor niet naturisme watersporters,je word eigelijk van beide kanten bekeken

maar verder een super mooi stuk
we zijn er nu een paar keer geweest en het is ons goed bevallen gaan ditweekend weer
bart | 12-10-2007

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.113