Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 51 reviews.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond

Lat: 51.184824 / Long: 5.934755
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 144 Km / 02:11
  • Utrecht 153 Km / 02:01

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Alleen dagrecreatie

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
zeer mooi stukje Roermond. Veel ( oude mannen) en paar koppeltjes. Heerlijk om je zo vrij te voelen. Zag een mooie rasta in opgewonde staat alleen zitten.Voor de rest prima plek om te recreëren. Kom zeker nog eens
Terug.
Ralph | 06-08-2013
Piet, het gebied was schoon. op heel veel plekken liggen papieren zakdoeken (!). Wat ik even niet snap is het volgende. Als "trekberen" in de buurt van koppels post gaan vatten is het toch het meest handige om de gsm te pakken en de politie te bellen, of de stadswacht. Als er maar voldoende telefoontjes binnen komen... . Een andere optie zou het zijn als leden van de naturistenvereniging herkenbaar in beeld zijn. Zij kunnen , gebruik makend van hun huisrecht heren die te dicht op andere bezoekers kruipen opdragen ergens anders te gaan liggen/zitten.
Het moet wel duidelijk zijn bij het betreden van het terrein dat bezoekers zich conformeren aan dat huisrecht en aanwijzingen van de "oppassers" dienen op te volgen.
Overigens: Let op de planten, er staan wilde orchideeën (brede wespenorchis) op plaatsen waar men met papieren zakdoeken werkt. Maar ook op enkele andere plaatsen op het terrein.
Patrick | 23-07-2013
leuk gebied , erg ruim en schoon . vriendelijke mensen (de meeste )
veel wandelende zoekende mannen (leek wel Via Gladiola nijmegen ) , maar gelukkig ook stellen die een rondje wilden lopen .

storend vond ik wel het aantal mannen dat zo nodig tijdens het lopen aan hun ding moet trekken,als je ze tegemoet komt, ik hoop dat het binnen de perken blijft .
maar voor de rest een leuke naturistische dag gehad .
piet | 21-07-2013
Vandaag voor eerste keer naakt gerecreerd... was een openbaring.
Geen last van gluurders of vieze mannetjes.. het pad naar het achterste deel staat wel vol met mannen alleen die aan hun treken willen komen. Maar bij de oolsterplas zelf heb je hier geen last meer van.

Ze gaan ons vaker zien !!
Me and She | 21-07-2013
Willen er morgen naar toe gaan maar is het alleen maar naturisme?
Willen gewoon lekker zonnen en de sfeer lijkt ons namelijk wel relaxt.
Zijn honden er ook toegelaten?
Willen die van ons namelijk meenemen maar ons een hele kleine.
Patrick | 20-07-2013
Deze week voor het eerst geweest.
Voelde me op deze zonnige vrijdag toch een beetje ongemakkelijk,toen ik bij het betreden van het terrein langs al die enge glurende kerels in de struiken moest.maar toen ik bij de smalle strook achteraan kwam,was ik dit snel vergeten.
Heerlijk genoten van de zon en natuur.
Helaas op dit moment vrijgezel,maar zal hier alleen of hopelijk samen nog vaak vertoeven.
Robert | 20-07-2013
Vandaag weer eens met mijn vriendin geweest, we lagen er nog geen 5 min of er kwamen al weer mannen rond ons zitten en met hun slurfje spelen. tevens heb je ook dat vieze mannetje dat zich niet kan gedragen
hier kun je niet echt lekker relaxen je moet altijd goed opletten. ons zie je hier niet meer
dirk | 19-07-2013
Meer recensies van dirk (2)
Wij komen al jaren bij mooi weer daar.is altijd heerlijk. We genieten van en met elkaar. De mensen die hier alleen maar klagen? Ga naar een commerciële plaats met Friture, tv, en karaoke! Je weet toch waar je bent! Niet dan? Wij vinden het een heerlijke plaats waar iedereen gewoon zich zelf mag en kan zijn.met natuurlijk respect voor andere.
Erik en els | 19-07-2013
Hallo mede naturisten of beginnende naturisten,

Zelf komen wij al ruim 10 jr op het strandje.
Inderdaad lopen er overschot aan (oudere) mannen rond, maar als je er geen oog of aandacht aan geeft gebeurd er niets.
Wij hebben iedere keer wel in het hogere begroeiing beweging bemerkt maar dan zoek je het zelf op.
niet ons ding, maar zolang het binnen de perken blijft klote ze er maar raak, dat hou je toch niet tegen.
(de politie in wagen vind ik wel erg irritant, want die passen zich niet aan de omgeving, maar hun ogen krijgen ruimschoots de kost.......
zelf zijn wij net 40-igers en zitten dus in de bloei van ons naturisten leven.
We genieten wekelijks met mooi weer van leuke locaties en deze hoort daar zeker bij. lekker bootjes kijken , beetje zwemmen , wandelen en natuurlijk gezellig kletsen en zonnen.
We laden onze accu vaak daar op, en hopen dat vele met ons dat ook doen.

dus denk positief en geniet zolang het nog allemaal kan.

bdw denk er ook eens aan om lid te worden van NFN vereniging zei verzetten goed werk voor ons.....

groetjes en tot ziens op het strand

Jaco
jaco | 19-07-2013
Mss kan de gemeente een aantal vuilbakken plaatsen aan de ingang van het gebied. Er wordt veel afval geplaatst op de grond bij het hek. Een vuilbak zou geen overbodige luxe zijn
Anoniem | 16-07-2013
Hans, het noteren/ fotograferen van nummerborden op de parkeerplaats heeft 0 en geen waarde, dat weet jij ook. Iedereen mag zijn auto daar neerzetten, en het bijbehorende terrein (= ruimer dan alleen het naturistenstrand) betreden. Hoe wil je weten van wie welke auto is ?
En als je het weet heb je nog steeds niets.
Hier kan alleen bij heterdaad daadwerkelijk worden opgetreden.
Preventief rondlopende stadswachten of opsporingsambtenaren in burger zijn het enige middel dat vruchten afwerpt. Het opvragen van kentekens om bv. een bestand te maken van mensen die op het gehele terrein komen zou buiten proportioneel zijn en ZAL juridische gevolgen hebben voor diegene die een zulk bestand gebruikt. Het daar hebben staan van de auto is nog lang geen "redelijk vermoeden" van het plegen van een strafbaar feit. Wat mij ten zeerste verbaast is het feit dat men nu op het terrein de muis op het spek heeft gebonden door op verschillende plaatsen paden in de struiken te hebben aangelegd, er zelfs dubbelzinnige informatie bij heeft gehangen.
Patrick | 05-06-2013
Meer recensies van Patrick (2)
Op dit strand veel vooral oude mannen die andere mensen met sexueke handelingen lastig vallen. Na diverse klachten zijn al diverse mannen aangehouden en worden ook nummerborden hier gefotografeerd om het strand voor iedereen toegankelijk te houden dan alleen sex zoekende mannen, dezelfde die hier schrijven dat hier niets aan de hand is.
Hans | 29-04-2013
Ik ben vorig jaar verscheidene malen te gast geweest op het naaktstrand en heb heerlijk genoten van de natuur en de zonnige temperaturen.

Als de zon deze week haar best doet zal ik voor dit jaar weer een eerste bezoek brengen en verheug mij nu al om gelijk te zijn met de andere natuurgenieters en de weelderige omgeving.

Enige hinderlijke taferelen van mannelijke bezoekers heb ik tot nu toe niet waargenomen.

Voor Roermond en omstreken is deze plaats voor naturisten een echte aanrader. Jezelf geheel vrij voelen.
Giovanni | 22-04-2013
Meer recensies van Giovanni (2)
Heb lang gezocgt in limburg naar een rustig naaktstrand en heb het in
Ool gevonden heb van de wilde verhalen over vrijpartijen en mastruberende mannen niks gezien heb genoten van mijn verblijf in Ool
werner | 09-04-2013
Zijn er vandaag nog leuke mensen die er heen gaan? Ik ben rob 31 jaar.
rob | 29-08-2012
Ben dit jaar voor het eerst naar ool geweest. het is een prachtig stukje natuur. ga er zeker vaker naar toe. Je kunt er heerlijk wandelen en een praatje maken met de mensen.je bent daar allemaal gelijk.
Henk | 25-08-2012
Wij komen al jaren op dit strandje.
En zijn nog nooit lastig gevallen.
Het is een heerlijk stukje natuurgebied waar je lekker naakt mag zonnen en heerlijk kan zwemmen.
Waar je vaak de zelfde mensen ontmooet
En waar iedereen elkaar groet en graag een praatje maakt.
het gebied word bij gehouden door vrijwilligers van de stichting wat zij bijzonder goed doen van opruimen van afval(wat sommige mensen laten slingeren) en het snoeien van taken voor mooie paden te maken en het bijhouden van de internet site die zeker de moeite is om een keer te bekijken.

wij hopen nog veel mooie dagen te krijgen zodat we daar lekker kunnen genieten.
J&A | 24-08-2012
@Anna,

Hoi anna, jammer dat jij er bent lastig gevallen, je kunt het beste in het midden stuk gaan liggen (daar waar je links de boten en rechts het zwemwater hebt) daar liggen wij altijd, komen veel mannen langs maar je hebt er geen last van.

Wij hopen snel weer eens tijd te hebben om ook langs te komen, helaas door het werk is er deze week niks van gekomen. Isabella griend is gewoon een prima strand !
stelzuidlimburg | 28-07-2012
2 hele zielige mannen moesten weer zonodig de boel verpesten voor de rest van de naturisten. En dat op het strand waar kleding wel gewenst is. Er wordt door de gemeente roermond geen cent gestoken in de aanwezigheid van enige sociale controle op dit punt. Wat zulke mannen doen kan gewoon niet. Voer je masturberende zaken uit op straat wordt je hiervoor opgepakt. Hier komen ze er gewoon mee weg. Ik zal de volgende keer er persoonlijk zelf voor zorgen dat die 2 gasten geen zon meer willen zien deze zomer.
Jaques | 26-07-2012
Ik was hier met Pinksteren voor het eerst en ben helaas maar liefst vier keer vervelend lastiggevallen door opdringerige mannen. Een man die bij mij kwam en bleef staan gluren met een lid in opgewonden toestand, een "spelende"man die dat deed terwijl hij mij begluurde, een man die een keer of tien langliep en zijn handdoek vervolgens een meter van mijn plek neerlegde. Ik zag ook nog een stelletje dat elkaar vond in het beleven van seks in de vrije natuur.Ik begreep van een ouder stel dat er veel door stadswachten (haha) gesurveilleerd wordt en dat er gedeeltes zijn om te spelen, een deel voor homo's , een deel voor exibitionisme(??) en een veilig en rustig deel op het terrein. Maar ja,dat zou dus officieel niet mogen en mocht dat kloppen, hoe kan ik dat weten waar dan het veilige gedeelte is, daar staan geen borden over. Jammer, want ik ben uiteindelijk vertrokken met een vervelend en teleurgesteld gevoel.
anna | 27-06-2012
Relaxter genieten in alle rust midden in de natuur gaat in Nederland nergens. Geen voorzieningen, maar daardoor rustiger, veel stellen, meiden, jongens en weinig kinderen. Over het algemeen komt hier iedereen om gewoon te genieten, te zonnen en mensen te ontmoeten. Leeftijden van 16 tot 80 jaar, erg gezellig en iedereen laat elkaar met rust. Natuurlijk wel eens wat vrijende stelletjes tegen de avond, maar nooit storend. Het verhaal van de homo's is volgens mij een een beetje broodje aap verhaal. Achter die APV zal de lokale CdA fractie wel zitten (leven nog in kuisheid)
Mark en Kim | 07-06-2012
Hoi ik ben een regelmatige bezoeker van het strandje, vind het heerlijk vertoeven daar en om lekker naakt te kunnen wandelen en een praatje te maken met de mensen. Verder heb ik nog nooit last van de mannen gehad. geniet gewoon van het water de omgeving en je hebt nergens last van toch?
een naturistische veertiger nu lol | 20-03-2012
Ik heb gisteren, op een uitzonderlijk zomerse zondag in de herfst, voor het eerst een bezoek gebracht aan het naaktstrand en met een lange wandeling kennis genomen van al hetgeen daar aanwezig was.

Je kon voelen dat de mensen, die massaal aanwezig waren, met hun naakte lichaam genoten van de natuur, de zon en de omgeving. Ook velen die naakt een wandeling maakte door het natuurgebied straalde duidelijk een vrijheid uit en gaven aan niemand enige aanstoot van onbegrip.

Van de aanwezige gay's heb ik geen gedragingen waargenomen die ook maar enigszins hinderlijk noch aanstotelijk voor anderen waren.

Vanaf volgend jaar zal ik zeker in de zomerse periode meerdere keren een bezoek brengen om zodoende met een natuurlijke uitstraling van het lichaam een eenheid te vormen met en te genieten van de vrije natuur.

Een echte aanrader voor iedereen die graag naakt en ongestoord van de natuur wil genieten.
john | 03-10-2011
Meer recensies van john (2)
lekker stukje strand waar je goed kunnen zonnen en lekker naakt lopen.
met vriendelijke mensen.
mastruberende mannen zijn er wel maar wij hebben er geen last van gehad.
wij houden als hetrostel ook wel van om de liefde in de buitenlucht te bedrijven.
en zolang er niemand geen last van heeft moet het kunnen.
lekkertje69 | 24-09-2011
Wij komen al jaren met de boot op dit strand en vinden het het paradijs. De natuur is er erg mooi en er staan prachtige bloemen waaronder orchideeen. En natuurlijk lopen ook mannetjes, maar op alle stranden komen zij. Dat is vervelend omdat sommige zich niet kunnen beheersen en het verpesten voor anderen. Wat wel jammer is dat je er maar 3 dagen met de boot mag vertoeven maar de boten als het mooi weer is weken blijven liggen.
Mw. W.S. Majoor Jansen | 13-09-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.033