Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.5

Gemiddeld cijfer van 114 beoordelingen.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond
Website
Lat: 51.184824
Long: 5.934755

Afstanden

  • Brussel 148 Km / 01:42
  • Utrecht 144 Km / 01:35

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
Ik kom hier regelmatig, sinds twee jaar, als vrouw alleen.
Ik lig meestal op het grote veld in de buurt van de bootjes.
Dat bevalt me goed. Ik ben er nog nooit lastig gevallen. Wel ben ik een aantal keren door mensen aangesproken, maar op een normale manier.
Ik vind het een fijne plek om naar toe te gaan als ik tijd heb om er even tussenuit te gaan op mooie dagen.
Er komen redelijk wat mannen alleen.... maar daar heb ik nooit last van gehad. Kortom, wat mij betreft is het een strandje waar iedereen ongestoord op zijn eigen manier kan genieten.
El | 30-08-2014
Waar de bootjes zijn is het heel gemoedelijk,daar ie NIETS van negatieve of betast te worden.Gewoon doen .
pieter | 25-08-2014
Meer recensies van pieter (4)
ik ben beginner op het gebied van naaktrecreatie. Topless doe ik wel, vandaar dat ik aan het water voor het toegestane naaktstrand lig. Ik durf de stap (nog) niet te zetten omdat ik zoveel negatieve ervaringen hoor. Als vrouw alleen zegt men kun je niet erheen zonder betast te worden??? Wie wil mij helpen de laatste stap tot naakt zonnen te zetten?
Stina | 24-08-2014
Gisteren geweest en het was wederom goed
het weer viel een beetje tegen en het was er niet druk maar geen opdringerige types dus fijn genieten.
En er zijn er wel die van en met elkaar genieten maar dat moet kunnen als het maar niet opgedrongen word en dat is niet
Dus ik ga hier vaker komen ook al is het niet in de buurt

Greetzz
Leo | 22-08-2014
Helemaal niet woonachtig in de buurt van Herten maar tijd over in de middag vanuit mijn werk. Zelf naturist maar wel alleen dus. Het was een eindje wandelen maar was de moeite waard. Zoals al meer gelezen, vooral in het begin een aantal gay's maar zeker niet lastigvallend. Onterecht wordt er al snel van uit gegaan dat een man alleen homo zal zijn maar je kunt je zelf ook gewoon neutraal opstellen en niet het paadje in de bosjes in gaan. Na een kleine wandeling besloten om mij van m'n kleding te ontdoen en verder te lopen. Geen enkel keer ben ik lastig gevallen door een homo hoewel wel een enkeling het niet kon laten aan zijn tepelpiercing te zitten en een paar anderen sjorrend tegemoet liepen. Zelf heb ik zo iets van; we hebben dames en heren en zien er allemaal iets anders uit maar denk nou niet dat je veel anders bent. 1 kerel dacht met z'n behoorlijke formaat mij te imponeren maar helaas raak ik daar ook niet als gemiddelde van ondersteboven en krijg ook geen gevoelens. Achterin bij de boten waren een paar stelletjes die evenals ik genoten van het mooie weer en de vrijheid. Mij is het goed bevallen en wanneer ik weer in de buurt ben met wat tijd over, zal ik hier zeker weer heen gaan. Buiten het zomerseizoen zal ik dit niet doen omdat er dan vermoedelijk bijna geen stelletjes meer zullen zijn wat het juist leuk en gezellig maakt. Heb nog een gesprek gevoerd met een stel wat mij aansprak en ook zij vonden hier niet dat er vervelende gay's rond liepen.
Was leuk | 08-08-2014
Afgelopen zondag voor de 2e keer dit jaar op strandje in Ool geweest. Wat idd opvalt is veel alleengaande mannen. Helemaal niet erg, ik was ook alleen. Stoorde me wel aan de hoeveelheid ijEren cockringen die r gedragen worden. Heeft m.i. niks met naturisme te maken. Laat die dingen lekker thuis. Idd aantal mannen die constant met een erectie rondlopen, ook niet erg naturistisch. Als man van 52 en al 30 jaar naturist hoeft dit voor mij dus niet zo. Stuk aan het water waar de boten liggen wel erg leuk en relaxed. Behalve het koppeltje waarvan de man in alle openheid het kruis van zijn vrouw aan het betasten was, doe dit op een van de verborgen plekjes.
Mochten er dames zijn die hier ook graag alleen naar toe willen en dit niet alleen durven, neem gerust contact op. We houden het dan samen gewoon gezellig naturistisch. Geen bijbedoelingen
Jo | 05-08-2014
Ik ben er de laatste dagen geweest; een woord; fantastisch; zeer ontspannen. met de mensen die er zijn ,korte babbel en een goedendag.
pieter | 28-07-2014
Meer recensies van pieter (4)
dit is een echt prachtig stukje natuur en rust wat je moet koesteren
als er mannen opdringerig zijn zeg je gewoon dat je geen belangstelling hebt en ze zullen dat accepteren en weggaan.
deze ervaring heb ik en geniet elke keer dat ik er ben .
ger | 19-07-2014
@ 21 jaar: er komen wel wat jongeren maar niet al te veel. Ikzelf ben 27 jaar en herken wel je bedenking. Hopelijk lukt het om dit weekend nog eens te gaan naaktwandelen :)

Groetjes
steven | 02-07-2014
Ik om al jaren aan de maasplassen, Oolderplas en Isabelle greend, zowel in de winter als zomer. Wat mij ontzettend stoort aan deze naakt recreatie is het flaneren van de mannen al vooraan waar het naturisme start . Met kinderen hoef je in deze tijd niet te komen, sta je gelijk oog ij oog met een man met zijn pikkie vooruit. Mannen ga aub aan de andere kant van de plas met jullie speeltjes staan. Dan heeft er niemand last van. Wat het Isabelle Green betreft, een prachtig stuk natuur, maar ook daar lopen tegenwoordig figuren rond met een pamper aan.

Naaktrecreanten vooral blijven komen, maar laten we het wel allemaal netjes houden voor elkaar.

Groeten,

Jan
Jan | 07-06-2014
Ben geregeld op bezoek aan het strand. Een prima natuurlijke omgeving voel me prettig luierend in de zon in mijn nakie. Misschien een tip aan de stichting bij de ingang/uitgang van het FKK terrein een kleine afval bak eer te hangen en die s ávonds te ledigen of iemand die als laatste gaat de zak eruit neemt en voor op de parkeer plaatst doet deponeren. Je vind altijd toch resten van bezoekers dat problemen kan geven voor de dieren die daar grazen. Verder een schone omgeving, met veel bekijks (wat ook natuurlijk is)hoort ook bij het natuurlijk gedrag van mens en dier. Hoop op iets beter weer dan ben ik er weer.:-)
Eddy | 23-03-2014
Afgelopen zondag weer voor de eerste keer dit jaar wezen zonnen met vriendin, staat er zo rond 4uur een persoon foto's van ons te maken wou hem nog aanspreken maar fietste snel weg had zwart wielerpak met oranje randen .
Voor de andere trieste figuren die aan hun slurfje rukken als ze langs ons lopen of ineens vlak bij ons komen liggen, wij zijn er alleen om te zonnen.
dirk | 16-03-2014
Meer recensies van dirk (2)
Vandaag een paar uurtjes naar het naaktstrand gegaan omdat ik toch in de buurt moest zijn. Nog wel redelijk kaal aldaar waardoor je je moeilijk kan verstoppen of onder de voeten kan gaan voor opdringerige homo's. Vandaag weer mee gemaakt dat zo ééntje me bleef volgen wel twee uur lang, heb hem wat met zijn voeten gespeeld door me toch telkens te verstoppen en me een eindje verder weer te laten zien enz enz...uiteindelijk heeft hij het opgegeven. Ik was helemaal naakt maar dan nog hé...ik wil gewoon genieten van het naaktwandelen niet meer of minder.
Prachtig in de zomer als het begroeid is, dit is genieten puur natuur.
Blinker. | 08-03-2014
Meer recensies van Blinker. (3)
mooi gebied, alleen jammer dat de botenbezitters die daar afmeren, geen idee hebben van sociaal gedrag.
Nachtfeestjes met een overlast van veel lawaai, geluidsinstallatie buiten het schip, intimidatie door bv, ik vier hier mijn feestje dus bekijk het maar <alles na 22uur>, geen respect voor natuur en anderen, langer dan 3 x 24 uur afmeren<is een bepaalde groep> < onze steiger>, <dit zowel door Duitsers als ook Nederlanders.
Er is controle geweest door o.a. gemeente Roermond, maar handhaving moet daar echt beter.
Wat betreft lastig vallen door man only,kan ik alleen zeggen als je gewoon de wandelpaden neemt geen last hoor, en ja mocht je het zoeken, je vind het natuurlijk overal.
Dat daar ero massages worden gegeven op massagetafel voor iedereen zichtbaar,is wel door mij gezien,uitgevoerd door een van de beruchte Nederlandse boten-bezitters>
naturist Roermond | 24-09-2013
Meer recensies van naturist Roermond (2)
Absoluut niet geschikt voor kinderen
Cleomoow | 07-09-2013
Wij zijn al een paar keer geweest , we zijn allebij 30 .
Wij liggen meestal bij de boten ,daar is het wat rustiger , en niet veel kijkers .
Alleen jammer dat er niks van een winkeltje is , of wc .
Maar als je ,aan iemand vraagt met een boot , is het meestal geen probleem .
Super strand ,
Wij zijn er met mooi weer , zeker

Gr. J&T
J&T | 22-08-2013
Ik kom hier al jaren alle jaargetijden. Ik vind naturisme prima, waar ik mij wel aan stoor zijn de rond pararderende mannen. Zeker het voorste gedeelte, je schrikt je als vreemdeling rot denk ik als je hier voor de eerste keer komt. Wat mij betreft mannen ga wat verder doorliggen en doe daar waar je zin in hebt maar niet op het voorste gedeelte waar ik nog kinderen voorbij lopen.

Fijne zomer nog,

Jan
Jan | 16-08-2013
zeer mooi stukje Roermond. Veel ( oude mannen) en paar koppeltjes. Heerlijk om je zo vrij te voelen. Zag een mooie rasta in opgewonde staat alleen zitten.Voor de rest prima plek om te recreëren. Kom zeker nog eens
Terug.
Ralph | 06-08-2013
Piet, het gebied was schoon. op heel veel plekken liggen papieren zakdoeken (!). Wat ik even niet snap is het volgende. Als "trekberen" in de buurt van koppels post gaan vatten is het toch het meest handige om de gsm te pakken en de politie te bellen, of de stadswacht. Als er maar voldoende telefoontjes binnen komen... . Een andere optie zou het zijn als leden van de naturistenvereniging herkenbaar in beeld zijn. Zij kunnen , gebruik makend van hun huisrecht heren die te dicht op andere bezoekers kruipen opdragen ergens anders te gaan liggen/zitten.
Het moet wel duidelijk zijn bij het betreden van het terrein dat bezoekers zich conformeren aan dat huisrecht en aanwijzingen van de "oppassers" dienen op te volgen.
Overigens: Let op de planten, er staan wilde orchideeën (brede wespenorchis) op plaatsen waar men met papieren zakdoeken werkt. Maar ook op enkele andere plaatsen op het terrein.
Patrick | 23-07-2013
leuk gebied , erg ruim en schoon . vriendelijke mensen (de meeste )
veel wandelende zoekende mannen (leek wel Via Gladiola nijmegen ) , maar gelukkig ook stellen die een rondje wilden lopen .

storend vond ik wel het aantal mannen dat zo nodig tijdens het lopen aan hun ding moet trekken,als je ze tegemoet komt, ik hoop dat het binnen de perken blijft .
maar voor de rest een leuke naturistische dag gehad .
piet | 21-07-2013
Vandaag voor eerste keer naakt gerecreerd... was een openbaring.
Geen last van gluurders of vieze mannetjes.. het pad naar het achterste deel staat wel vol met mannen alleen die aan hun treken willen komen. Maar bij de oolsterplas zelf heb je hier geen last meer van.

Ze gaan ons vaker zien !!
Me and She | 21-07-2013
Willen er morgen naar toe gaan maar is het alleen maar naturisme?
Willen gewoon lekker zonnen en de sfeer lijkt ons namelijk wel relaxt.
Zijn honden er ook toegelaten?
Willen die van ons namelijk meenemen maar ons een hele kleine.
Patrick | 20-07-2013
Deze week voor het eerst geweest.
Voelde me op deze zonnige vrijdag toch een beetje ongemakkelijk,toen ik bij het betreden van het terrein langs al die enge glurende kerels in de struiken moest.maar toen ik bij de smalle strook achteraan kwam,was ik dit snel vergeten.
Heerlijk genoten van de zon en natuur.
Helaas op dit moment vrijgezel,maar zal hier alleen of hopelijk samen nog vaak vertoeven.
Robert | 20-07-2013
Vandaag weer eens met mijn vriendin geweest, we lagen er nog geen 5 min of er kwamen al weer mannen rond ons zitten en met hun slurfje spelen. tevens heb je ook dat vieze mannetje dat zich niet kan gedragen
hier kun je niet echt lekker relaxen je moet altijd goed opletten. ons zie je hier niet meer
dirk | 19-07-2013
Meer recensies van dirk (2)
Wij komen al jaren bij mooi weer daar.is altijd heerlijk. We genieten van en met elkaar. De mensen die hier alleen maar klagen? Ga naar een commerciële plaats met Friture, tv, en karaoke! Je weet toch waar je bent! Niet dan? Wij vinden het een heerlijke plaats waar iedereen gewoon zich zelf mag en kan zijn.met natuurlijk respect voor andere.
Erik en els | 19-07-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.033