Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.4

Gemiddeld cijfer van 108 beoordelingen.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond
Website
Lat: 51.184824
Long: 5.934755

Informatie

Afstanden

  • Brussel 144 Km / 01:41
  • Utrecht 154 Km / 01:43

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
Ik ben er de laatste dagen geweest; een woord; fantastisch; zeer ontspannen. met de mensen die er zijn ,korte babbel en een goedendag.
pieter | 28-07-2014
Meer recensies van pieter (4)
dit is een echt prachtig stukje natuur en rust wat je moet koesteren
als er mannen opdringerig zijn zeg je gewoon dat je geen belangstelling hebt en ze zullen dat accepteren en weggaan.
deze ervaring heb ik en geniet elke keer dat ik er ben .
ger | 19-07-2014
@ 21 jaar: er komen wel wat jongeren maar niet al te veel. Ikzelf ben 27 jaar en herken wel je bedenking. Hopelijk lukt het om dit weekend nog eens te gaan naaktwandelen :)

Groetjes
steven | 02-07-2014
Ik om al jaren aan de maasplassen, Oolderplas en Isabelle greend, zowel in de winter als zomer. Wat mij ontzettend stoort aan deze naakt recreatie is het flaneren van de mannen al vooraan waar het naturisme start . Met kinderen hoef je in deze tijd niet te komen, sta je gelijk oog ij oog met een man met zijn pikkie vooruit. Mannen ga aub aan de andere kant van de plas met jullie speeltjes staan. Dan heeft er niemand last van. Wat het Isabelle Green betreft, een prachtig stuk natuur, maar ook daar lopen tegenwoordig figuren rond met een pamper aan.

Naaktrecreanten vooral blijven komen, maar laten we het wel allemaal netjes houden voor elkaar.

Groeten,

Jan
Jan | 07-06-2014
Ben geregeld op bezoek aan het strand. Een prima natuurlijke omgeving voel me prettig luierend in de zon in mijn nakie. Misschien een tip aan de stichting bij de ingang/uitgang van het FKK terrein een kleine afval bak eer te hangen en die s ávonds te ledigen of iemand die als laatste gaat de zak eruit neemt en voor op de parkeer plaatst doet deponeren. Je vind altijd toch resten van bezoekers dat problemen kan geven voor de dieren die daar grazen. Verder een schone omgeving, met veel bekijks (wat ook natuurlijk is)hoort ook bij het natuurlijk gedrag van mens en dier. Hoop op iets beter weer dan ben ik er weer.:-)
Eddy | 23-03-2014
Afgelopen zondag weer voor de eerste keer dit jaar wezen zonnen met vriendin, staat er zo rond 4uur een persoon foto's van ons te maken wou hem nog aanspreken maar fietste snel weg had zwart wielerpak met oranje randen .
Voor de andere trieste figuren die aan hun slurfje rukken als ze langs ons lopen of ineens vlak bij ons komen liggen, wij zijn er alleen om te zonnen.
dirk | 16-03-2014
Meer recensies van dirk (2)
Vandaag een paar uurtjes naar het naaktstrand gegaan omdat ik toch in de buurt moest zijn. Nog wel redelijk kaal aldaar waardoor je je moeilijk kan verstoppen of onder de voeten kan gaan voor opdringerige homo's. Vandaag weer mee gemaakt dat zo ééntje me bleef volgen wel twee uur lang, heb hem wat met zijn voeten gespeeld door me toch telkens te verstoppen en me een eindje verder weer te laten zien enz enz...uiteindelijk heeft hij het opgegeven. Ik was helemaal naakt maar dan nog hé...ik wil gewoon genieten van het naaktwandelen niet meer of minder.
Prachtig in de zomer als het begroeid is, dit is genieten puur natuur.
Blinker. | 08-03-2014
Meer recensies van Blinker. (3)
mooi gebied, alleen jammer dat de botenbezitters die daar afmeren, geen idee hebben van sociaal gedrag.
Nachtfeestjes met een overlast van veel lawaai, geluidsinstallatie buiten het schip, intimidatie door bv, ik vier hier mijn feestje dus bekijk het maar <alles na 22uur>, geen respect voor natuur en anderen, langer dan 3 x 24 uur afmeren<is een bepaalde groep> < onze steiger>, <dit zowel door Duitsers als ook Nederlanders.
Er is controle geweest door o.a. gemeente Roermond, maar handhaving moet daar echt beter.
Wat betreft lastig vallen door man only,kan ik alleen zeggen als je gewoon de wandelpaden neemt geen last hoor, en ja mocht je het zoeken, je vind het natuurlijk overal.
Dat daar ero massages worden gegeven op massagetafel voor iedereen zichtbaar,is wel door mij gezien,uitgevoerd door een van de beruchte Nederlandse boten-bezitters>
naturist Roermond | 24-09-2013
Meer recensies van naturist Roermond (2)
Absoluut niet geschikt voor kinderen
Cleomoow | 07-09-2013
Wij zijn al een paar keer geweest , we zijn allebij 30 .
Wij liggen meestal bij de boten ,daar is het wat rustiger , en niet veel kijkers .
Alleen jammer dat er niks van een winkeltje is , of wc .
Maar als je ,aan iemand vraagt met een boot , is het meestal geen probleem .
Super strand ,
Wij zijn er met mooi weer , zeker

Gr. J&T
J&T | 22-08-2013
Ik kom hier al jaren alle jaargetijden. Ik vind naturisme prima, waar ik mij wel aan stoor zijn de rond pararderende mannen. Zeker het voorste gedeelte, je schrikt je als vreemdeling rot denk ik als je hier voor de eerste keer komt. Wat mij betreft mannen ga wat verder doorliggen en doe daar waar je zin in hebt maar niet op het voorste gedeelte waar ik nog kinderen voorbij lopen.

Fijne zomer nog,

Jan
Jan | 16-08-2013
zeer mooi stukje Roermond. Veel ( oude mannen) en paar koppeltjes. Heerlijk om je zo vrij te voelen. Zag een mooie rasta in opgewonde staat alleen zitten.Voor de rest prima plek om te recreëren. Kom zeker nog eens
Terug.
Ralph | 06-08-2013
Piet, het gebied was schoon. op heel veel plekken liggen papieren zakdoeken (!). Wat ik even niet snap is het volgende. Als "trekberen" in de buurt van koppels post gaan vatten is het toch het meest handige om de gsm te pakken en de politie te bellen, of de stadswacht. Als er maar voldoende telefoontjes binnen komen... . Een andere optie zou het zijn als leden van de naturistenvereniging herkenbaar in beeld zijn. Zij kunnen , gebruik makend van hun huisrecht heren die te dicht op andere bezoekers kruipen opdragen ergens anders te gaan liggen/zitten.
Het moet wel duidelijk zijn bij het betreden van het terrein dat bezoekers zich conformeren aan dat huisrecht en aanwijzingen van de "oppassers" dienen op te volgen.
Overigens: Let op de planten, er staan wilde orchideeën (brede wespenorchis) op plaatsen waar men met papieren zakdoeken werkt. Maar ook op enkele andere plaatsen op het terrein.
Patrick | 23-07-2013
leuk gebied , erg ruim en schoon . vriendelijke mensen (de meeste )
veel wandelende zoekende mannen (leek wel Via Gladiola nijmegen ) , maar gelukkig ook stellen die een rondje wilden lopen .

storend vond ik wel het aantal mannen dat zo nodig tijdens het lopen aan hun ding moet trekken,als je ze tegemoet komt, ik hoop dat het binnen de perken blijft .
maar voor de rest een leuke naturistische dag gehad .
piet | 21-07-2013
Vandaag voor eerste keer naakt gerecreerd... was een openbaring.
Geen last van gluurders of vieze mannetjes.. het pad naar het achterste deel staat wel vol met mannen alleen die aan hun treken willen komen. Maar bij de oolsterplas zelf heb je hier geen last meer van.

Ze gaan ons vaker zien !!
Me and She | 21-07-2013
Willen er morgen naar toe gaan maar is het alleen maar naturisme?
Willen gewoon lekker zonnen en de sfeer lijkt ons namelijk wel relaxt.
Zijn honden er ook toegelaten?
Willen die van ons namelijk meenemen maar ons een hele kleine.
Patrick | 20-07-2013
Deze week voor het eerst geweest.
Voelde me op deze zonnige vrijdag toch een beetje ongemakkelijk,toen ik bij het betreden van het terrein langs al die enge glurende kerels in de struiken moest.maar toen ik bij de smalle strook achteraan kwam,was ik dit snel vergeten.
Heerlijk genoten van de zon en natuur.
Helaas op dit moment vrijgezel,maar zal hier alleen of hopelijk samen nog vaak vertoeven.
Robert | 20-07-2013
Vandaag weer eens met mijn vriendin geweest, we lagen er nog geen 5 min of er kwamen al weer mannen rond ons zitten en met hun slurfje spelen. tevens heb je ook dat vieze mannetje dat zich niet kan gedragen
hier kun je niet echt lekker relaxen je moet altijd goed opletten. ons zie je hier niet meer
dirk | 19-07-2013
Meer recensies van dirk (2)
Wij komen al jaren bij mooi weer daar.is altijd heerlijk. We genieten van en met elkaar. De mensen die hier alleen maar klagen? Ga naar een commerciële plaats met Friture, tv, en karaoke! Je weet toch waar je bent! Niet dan? Wij vinden het een heerlijke plaats waar iedereen gewoon zich zelf mag en kan zijn.met natuurlijk respect voor andere.
Erik en els | 19-07-2013
Hallo mede naturisten of beginnende naturisten,

Zelf komen wij al ruim 10 jr op het strandje.
Inderdaad lopen er overschot aan (oudere) mannen rond, maar als je er geen oog of aandacht aan geeft gebeurd er niets.
Wij hebben iedere keer wel in het hogere begroeiing beweging bemerkt maar dan zoek je het zelf op.
niet ons ding, maar zolang het binnen de perken blijft klote ze er maar raak, dat hou je toch niet tegen.
(de politie in wagen vind ik wel erg irritant, want die passen zich niet aan de omgeving, maar hun ogen krijgen ruimschoots de kost.......
zelf zijn wij net 40-igers en zitten dus in de bloei van ons naturisten leven.
We genieten wekelijks met mooi weer van leuke locaties en deze hoort daar zeker bij. lekker bootjes kijken , beetje zwemmen , wandelen en natuurlijk gezellig kletsen en zonnen.
We laden onze accu vaak daar op, en hopen dat vele met ons dat ook doen.

dus denk positief en geniet zolang het nog allemaal kan.

bdw denk er ook eens aan om lid te worden van NFN vereniging zei verzetten goed werk voor ons.....

groetjes en tot ziens op het strand

Jaco
jaco | 19-07-2013
Mss kan de gemeente een aantal vuilbakken plaatsen aan de ingang van het gebied. Er wordt veel afval geplaatst op de grond bij het hek. Een vuilbak zou geen overbodige luxe zijn
Anoniem | 16-07-2013
Hans, het noteren/ fotograferen van nummerborden op de parkeerplaats heeft 0 en geen waarde, dat weet jij ook. Iedereen mag zijn auto daar neerzetten, en het bijbehorende terrein (= ruimer dan alleen het naturistenstrand) betreden. Hoe wil je weten van wie welke auto is ?
En als je het weet heb je nog steeds niets.
Hier kan alleen bij heterdaad daadwerkelijk worden opgetreden.
Preventief rondlopende stadswachten of opsporingsambtenaren in burger zijn het enige middel dat vruchten afwerpt. Het opvragen van kentekens om bv. een bestand te maken van mensen die op het gehele terrein komen zou buiten proportioneel zijn en ZAL juridische gevolgen hebben voor diegene die een zulk bestand gebruikt. Het daar hebben staan van de auto is nog lang geen "redelijk vermoeden" van het plegen van een strafbaar feit. Wat mij ten zeerste verbaast is het feit dat men nu op het terrein de muis op het spek heeft gebonden door op verschillende plaatsen paden in de struiken te hebben aangelegd, er zelfs dubbelzinnige informatie bij heeft gehangen.
Patrick | 05-06-2013
Meer recensies van Patrick (2)
Op dit strand veel vooral oude mannen die andere mensen met sexueke handelingen lastig vallen. Na diverse klachten zijn al diverse mannen aangehouden en worden ook nummerborden hier gefotografeerd om het strand voor iedereen toegankelijk te houden dan alleen sex zoekende mannen, dezelfde die hier schrijven dat hier niets aan de hand is.
Hans | 29-04-2013
Ik ben vorig jaar verscheidene malen te gast geweest op het naaktstrand en heb heerlijk genoten van de natuur en de zonnige temperaturen.

Als de zon deze week haar best doet zal ik voor dit jaar weer een eerste bezoek brengen en verheug mij nu al om gelijk te zijn met de andere natuurgenieters en de weelderige omgeving.

Enige hinderlijke taferelen van mannelijke bezoekers heb ik tot nu toe niet waargenomen.

Voor Roermond en omstreken is deze plaats voor naturisten een echte aanrader. Jezelf geheel vrij voelen.
Giovanni | 22-04-2013
Meer recensies van Giovanni (2)
Heb lang gezocgt in limburg naar een rustig naaktstrand en heb het in
Ool gevonden heb van de wilde verhalen over vrijpartijen en mastruberende mannen niks gezien heb genoten van mijn verblijf in Ool
werner | 09-04-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037