Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.8

Gemiddeld cijfer van de laatste 49 reviews.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond

Lat: 51.184824 / Long: 5.934755
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 144 Km / 02:11
  • Utrecht 153 Km / 02:01

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Alleen dagrecreatie

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
Hoi Tim
Je kan natuurlijk gekleed een rondje lopen en een plekje uitkiezen. op 05-06 is opendag/kennis making
Ik kom geregeld op de Oolderplas en mocht je het niet aan durven om welke rede dan ook wil ik je hiermee helpen en wegwijs maken zonder bij bedoelingen !!
Als je wilt kan je me mailen op
sexyguy64@live.nl voor vragen e.a.
Naakte groet en hopelijk neem je de stap om ook vrij en naakt te genieten aan de zo rustige Oolderplas
michel | 02-06-2016
Meer recensies van michel (5)
Hallo Tim.
Als je op de site had gekeken van de stichting had je kunnen lezen dat deze op 5 juni een kennismakingsdag organiseren waar al je vragen beantwoord kunnen worden. Je kunt gekleed een plekje zoeken.

Regelmatige bezoeker.
Bezoeker | 31-05-2016
Meer recensies van Bezoeker (9)
Ik ben een vrijgezelle jongen, begin 20 en wil voor het eerst de stap zetten en bloot van de natuur genieten. Wel vind ik het beetje eng omdat ik alleen zal gaan en dit nieuw voor me is. Ik zie online dat het terrein er van boven af uitziet als een hoofdletter H. Waar op dit terrein is naakt recreatie toegestaan? En welke delen van het terrein kan ik beter mijden om niet lastig gevallen te worden door mensen met dubbele bedoelingen? Daar zit ik helemaal niet op te wachten om mee geconfronteerd te worden. Mag ik eerst een rondje gekleed lopen alvorens ik een plekje uitkies en uit de kleren ga? Of is het gewenst dat ik me gelijk uitkleed bij het betreden van het gebied? Alv bedankt en misschien totziens.
Tim | 29-05-2016
ik wil even zeggen dat het me goed doet als ik deze positieve commentaren lees :)
Zelf kom ik ook 3 jaar op de oolderplas en geniet er daar intens van de rust de zon en mede naakt lopers
Dat er mensen zijn die op sex uit zijn vind je overal daar waar naakt gerecreëerd wordt maak mij niks wijs
Wel vind ik als ze opdringerig worden hier iets aan gedaan zou moeten kunnen worden maar dat is moeilijk
Ik zelf als ik (te) lastig wordt gevallen zeg er zelf wat van en keer hun de rug toe en dat helpt wat dan wel weer is ze blijven je dan iedere keer als ze je zien zo gezegd vuil aan kijken
Maar dat boeit me niet ik bepaal nog altijd zelf wanneer en waar ik sex wil hebben :p
Dick har dejos ik hoop jullie eens te zien daar en leuke gesprekken te hebben die ik ook met andere naaktlopers daar heb.
Zo nu de zon nog en ik ben weer van de party
sexyguy64@live.nl
Naakte groet allemaal
Michel | 25-05-2016
Meer recensies van Michel (5)
Ik kom hier al jaren. Genietend van de rust, zon en water. Geregeld een praatje maken met mede genieters. De tijd vliegt er voorbij.
Afgelopen weekend voor het eerst dit jaar weer daar geweest. Water was nog aan de koude kant maar het zonnetje daarna weer op je hele lijf laat je det snel vergeten. Heerlijk om daar wandelingen te maken.
Ik hoop hier nog jaren te kunnen komen. Hopelijk krijgen we een goed zonnig seizoen.
Har | 10-05-2016
oolderplas gratis .dat is daar dik in orde ...dank voor die mensen ,die het toch maar waar maken .
dejos | 09-05-2016
Meer recensies van dejos (4)
hoi ik kom sinds vorig jaar in ool ,ik vind het heel mooi en relaxed en erg vriendelijke mensen je word er vriendelijk begroet door iedereen.
zelf ben ik gay en wat jonger, in sommige reacties word er over sex beluste mannen gesproken en gelijk aan homo,s gedacht maar wat mij opvalt dat deze groep mannen bi of getrouwde mannen zijn.
en deze groep mensen laten stellen of jongeren niet met rust en daardoor komen die mensen niet meer terug jammer en wat mij stoort is dat soms mensen open en bloot sex hebben of vooraan bij het begin bezig zijn jammer.
mensen er zijn regels waaraan men zich moet houden ,zodat het gebied open blijft.
en ik wil ook een compliment geven aan de stichting die ook het terrein bijhouden.
dick | 22-04-2016
Hallo Dick.

Jij bent zeer slecht geinformeerd. Deze man is wel degelijk een toezichthouder die zich uitslooft met de overige bestuursleden voor het behoud en onderhoud van het terrein. Dank de inzet van deze mensen kunnen de naaktrecreanten er verblijven. Dus hou je negatieve reactie voor je. Boven dien is het de secretaris van de stichting die dit alles mogelijk maken. Er is geen sprake van interessant doen, maar je heb altijd mensen die zich niet aan spelregels houden.
bezoeker | 12-04-2016
Meer recensies van bezoeker (9)
Hey, ik ben jonge 40'er en zou graag ook eens willen genieten van naturisme, weinig ervaring mee (enkel sauna).
Zou leuk zijn mocht ik samen kunnen gaan (m of v of beiden) om niet alleen alleen de eerste keer er te geraken :-)
Zijn er mensen die geregeld gaan en mij mee naar ingang toegang begeleiden
? Zou leuk zijn.
bartje | 11-04-2016
Meer recensies van bartje (3)
Ik kom er heel geregeld. Het publiek is gemengd. Je kunt via een pad over het hele terrein in je nakie en je spulletjes naar je favoriete plekje fietsen. Zelfs als het wat kouder is, ben je nooit alleen. Er is sociale controle. Sekszoekende mannen en vrouwen heb ik een enkele keer wel eens gezien op het speciale paadje tussen de boompjes en struikjes oostelijk in het voorste deel door maar zijn verder nergens als zodanig te vinden en zorgen trouwens ook nergens voor overlast.
Van de vrijlopende oerossen heb je geen last. Die komen nooit bij de genietende zonaanbidders in de buurt. Het mannetje met het petje is geen beheerder, maar iemand die enkel interessant wil doen, door zich als zogenaamd baasje op te werpen. Hij moet zich wettelijk kunnen legitimeren, maar doet/kan het nooit, dus wijs ik hem erop zo snel mogelijk terug te lopen naar de eerdere vrij liggende geklede strandjes en mij met rust te laten. Volgens mij is ie alleen maar uit op een gesprekje en ik geloof: in stilte een naaktgenieter.
Lig er zowel alleen als met een groepje of soms met een vrouwtje, dat vraagt om wat beschermd te worden tegen eventuele gluurders, die ik er overigens in zulk gezelschap nooit heb getroffen. Medio oktober 2015 was het trouwens erg schoon; dus mensen houden zo!
Dick Eindhoven | 11-04-2016
ik ben er vaak geweest vorig jaar ik vond het leuk ik he berichten gelezn van dat mannetje advies zorg datje met wat mensen sammen licht dn durven ze tog niets
HAR | 02-04-2016
Ik heb in2015 het strandje gevonden via internet.en heb daar heel leuke mensen ontmoet ,het is nu mijn vast plekje geworden om te genieten in mijn bloodje .Laat de zon maar komen dan vindt je me daar ik ben alleenstaande man , en ik wacht met smart op de zon .Beste vrienden tot ziens
Henk | 26-01-2016
Meer recensies van Henk (3)
Ik ben er afgelopen donderdag geweest voor de eerste keer en vond het er heel leuk. Voor de eerste keer lekker in mijn blootje gelopen en genoten van de natuur en de rust. Ik heb er ook leuke gesprekken gehad o.a. met een leuk koppel wat er ook lag te zonnen en te genieten. Ik kom hier zeker terug : zalig die groene oase van rust en natuur. Nu nog proberen mijn vrouw mee te krijgen !
Er waren heel vriendelijke mensen en heb geregeld een gesprekje kunnen voeren. Gewoonweg zalig, is mij heel goed meegevallen !
Wil | 15-09-2015
voor de zoveelste keer naar Ool geweest, paar keer mijn buurvrouw mee genomen om gewoon lekker te genieten van de rust en de zon
Geen last van opdringerige types maar dan moet ik wel zeggen je moet natuurlijk niet in dat hoge gras liggen, dan komen ze gluren en kijken of er wat te doen is.
Als je op het open veld gaat liggen dan is er niks aan de hand, je moet het niet gaan opzoeken natuurlijk en dat denk ik dat sommige bezoekers dit wel doen zoals ik lees ik dacht dat ze W en W heete
mensen zijn nieuwsgierig en als jij als stel naakt in het hoge gras gaat liggen ja dan kan je zoiets verwachten
Verder geniet ik met volle teugen ook als man zijn ik alleen daar heen ga
Veel mensen leren kennen daar en ontzettende leuke gesprekken gehad
Voor mij hoeft er niks te veranderen dan miss KOFFIE hahaha
Michel | 26-08-2015
Meer recensies van Michel (2)
we zijn { stel } 3 keer nu fkk herten ool geweest 3 keer lastige oude man met blauw petje getroffen [ toezicht houder zonder zich te legitimeren } eerste keer lag een stel wat te spelen met vrijgezellen wat uiteraard niet mag kwam hij heel leuk regels uit delen heel gewichtig hij moest daar opletten was zijn taak wij kregen dus ook regels .als hij al zo een taak wil uitvoeren dan praatjes naar het stel wat het gedaan heeft .en niet andere stellen lastig vallen 2 tweede keer loopt men rond staat dan volgens hem buiten fkk gebied krijgt hij zelfde man weer praatjes er staat toch een bord dat klopt als me naar de hoek rechts loopt is er een bord maar dan zou men van achteren door het bord de voorkant moeten lezen staat dus verkeerd om 3 de keer staat goede man voor bij de poort scooters wat uiteraard niet als parkeerplaats bedoeld is deze afgesloten scooters gewoon weg te slepen over het asvalt ik weet niet wat deze man denkt dat hij is maar als er iemand verkeerd parkeerd kan hij hiervoor bellen maar mag dat zelf niet verplatsen dus deze man moet daar dus even door de aangewezen persoon op aangesproken gaan worden en even een bijscholen hoe hij zijn taak meot uitvoeren en wat hij mag en niet mag anders kan dat verkeerd aflopen
magi1 | 07-08-2015
Deze week een paar dagen met de boot afgemeerd, Dit conform regelgeving 2 overnachtingen. Mooi weer wel druk, maar ik kon nog een plaatsje krijgen, Jammer is dat ik heb moeten constateren dat er onderlinge ruilafspraken worden gemaakt waardoor eerlijkheid en om de beurt afmeren niet ter sprake komt.
Het meeste is mij tegengevallen dat mensen daar met een voorbeeld functie, zich er ook schuldig aan maken, Jammer, ik had dat niet verwacht
Bello | 06-08-2015
Meer recensies van Bello (2)
Mijd het gebied tussen de Maas en de grindplas als je "die" mannen niet wilt tegenkomen.
Vind het wel te bont dat alle alleenstaande mannen maar voor homo als scheldwoord worden uitgemaakt.

Er zullen bij "die" mannen best veel homo's zijn, maar zeker ook hetero's, dat schelden erop maakt het ook niet beter.

Ikzelf amuseer me prima, lekker rustig
Jean | 02-08-2015
Gister weer eens daar geweest jammer dat je geen rust heb van de wandelende mannen spelend met hun stijve
W & D | 02-08-2015
In een woord fantastisch, heerlijk genoten vandaag met zijn tweeen, boekje erbij en lekker genieten!
Kim en Joep | 02-07-2015
Bijzonder gebied met leuke mensen, natuur zoals natuur moet zijn en daar geniet je het best van in je blootje. Zoals overal waar mensen samen komen heb je volk van zeer divers pluimage, ieder met zijn eigen motieven maar verenigd in het naakt zijn. Voldoende ruimte om niet zij aan zij te hoeven liggen. Leuk om rond te wandelen, mensen te ontmoeten en gewoon te relaxen. Onwaarschijlnlijk, maar waar, het mooiste stukje Nederland. hoop dat het nog lang zo mag blijven, en och natuurlijk als er onverhoopt eens wat intiems gebeurt, is ook dat maar puur natuur..
Jan | 01-07-2015
Ik kom hier regelmatig, ik vind het heerlijk om helemaal naakt rond te lopen en te zonnen.
Johan | 17-06-2015
Gister weer eens geweest lagen amper of de hoofden van die vieze mannetjes kwamen weer omhoog en ze kwamen in beweging met hun vieze leuter eene was wel heel hardhoorig bleef gewoon voor ons staan met zijn leuter spelen. Vrouw wou meteen weer gaan. Profiel van deze smerige kerel blond haar naar achter gekamt gespierd lichaam ongeveer 180
W&D | 15-06-2015
Plek volledig ingenomen door rondparaderende sex zoekende homo mannen. Zo'n 20-25, steeds dezelfde gezichten. Als je dit ontgaan is, is er serieus iets mis met je!
Zodra ik met partner een plekje zoek, staan er zo vijf lelijke kerels om ons heen aan hun geslachtsdeel te trekken, stiekem glurend in de bosjes, ons passerend aan de waterkant om nog een extra glimp op te vangen, net een stel jakhalzen.
Ik kom al ruim 20 jaar in dat gebied en weet niet beter dan dat er altijd al mannen bovenop t taluut stonden te masturberen, zichtbaar voor geklede badgasten.
S avonds vind ik het er gevaarlijk met t volk dat zich daar allemaal ophoudt.
Isa | 14-06-2015
ik heb sedert twee jaar isabellagrind ontdekt en ben er sedert dien een aantal keren geweest..Tot op heden heb ik niemand zien lopen met een piek, zoals sommigen beweren.Ik ben zeer blij dat ik eindelijk vrij kan genieten van de zon en de natuur in een gebied waar geen onderscheid is tussen arm of rijk.
arno | 02-06-2015
Heel lekker stukje nederland.

Als je aan de mannen stoort ga dan aan het water liggen.
Ons stoort het niet vinden het ook wel een beetje leuk die aandacht.
Gewoon laten genieten.

Groetjes karen en peter
karin | 27-05-2015

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.031