Naturismegids

Recensies van naturist Roermond

Isabellagriend (bij Oolderplas)

24-09-2013
mooi gebied, alleen jammer dat de botenbezitters die daar afmeren, geen idee hebben van sociaal gedrag.
Nachtfeestjes met een overlast van veel lawaai, geluidsinstallatie buiten het schip, intimidatie door bv, ik vier hier mijn feestje dus bekijk het maar <alles na 22uur>, geen respect voor natuur en anderen, langer dan 3 x 24 uur afmeren<is een bepaalde groep> < onze steiger>, <dit zowel door Duitsers als ook Nederlanders.
Er is controle geweest door o.a. gemeente Roermond, maar handhaving moet daar echt beter.
Wat betreft lastig vallen door man only,kan ik alleen zeggen als je gewoon de wandelpaden neemt geen last hoor, en ja mocht je het zoeken, je vind het natuurlijk overal.
Dat daar ero massages worden gegeven op massagetafel voor iedereen zichtbaar,is wel door mij gezien,uitgevoerd door een van de beruchte Nederlandse boten-bezitters>

Isabellagriend (bij Oolderplas)

06-08-2015
Deze week een paar dagen met de boot afgemeerd, Dit conform regelgeving 2 overnachtingen. Mooi weer wel druk, maar ik kon nog een plaatsje krijgen, Jammer is dat ik heb moeten constateren dat er onderlinge ruilafspraken worden gemaakt waardoor eerlijkheid en om de beurt afmeren niet ter sprake komt.
Het meeste is mij tegengevallen dat mensen daar met een voorbeeld functie, zich er ook schuldig aan maken, Jammer, ik had dat niet verwacht
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.047