Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.5

Gemiddeld cijfer van 114 beoordelingen.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond
Website
Lat: 51.184824
Long: 5.934755

Afstanden

  • Brussel 148 Km / 01:42
  • Utrecht 144 Km / 01:35

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
hoi ik kom al ruim 23jr op de Oolerplas, en geniet nog steeds van het kleine mooie stukje natuur, de flora en fauna die de Oolerplas ons biedt. Waar we heerlijk kunnen wandelen, zwemmen en zonnebaden in het gras. ook zien we dat er een verandering van bezoekers. Minder gezinnen met kinderen,wat jammer is. maar daaom wel weer meer m/v stelletjes. Laten we met zn allen het gebied schoon houden. de toezichthouder de hr v.Zeeland(sec) en derden komen ook om naakt te relaxen, en niet om agent te spelen, of de rommel van minder sociale gasten op te ruimen, en sommigen er op te wijzen dat ondanks seks lekker en natuurlijk en fijn is, het niet gedoogd is om in het openbaar en in het zicht van derden te hebben. Verder valt het best wel mee met de gay populatie, en de last die de personen daar zouden veroorzaken. als je er voor open staat, en er op zoek gaat, dan misschien? maar er zijn genoeg dagen, weken dat ik nergens mannen echt bezig zie seks te hebben. Dus laten we met z'n allen de boel niet overdrijven, en vooral de mooie en goede dingen die de Oolerplas, en het groen eromheen blijven koesteren, zodat we er nog jaren lang kunnen blijven komen.
jantje annoniem | 10-08-2019
Nieuwsgierig geworden door de Reviews was ik er vorige zomer voor het eerst. Het moment dat je achter het naaktstrandbord je kleren uit kan trekken en de wind op je voorste en achterste voelt is toch iedere keer weer een magisch gevoel. Mij storen de zgn. opdringerige mannen absoluut niet want een Nee wordt bijna altijd onmiddelijk geaccepteerd. Sommigen hardleerse mannen hebben dan een tweede Nee nodig, iets barser en dat werkt altijd. En halfstijve leuters zie ik liever dan kleine verschrompelde pikkies dus die storen mij verder ook niet.
Bovendien heb tijdens een bezoek nog nooit meer dan 5 of 6 zoekende mannen gezien en dan alleen op het achterste gedeelte waar het zowiezo niet zo opvalt.
Eind juli ben ik eindelijk weer in de buurt en verheug me er nu al weer op :-)
JJ | 30-06-2019
Ben er nu deze week twee keer geweest
Erg rustig mooie plaats om te zonnen
Mooi om daar te zijn zal er zeker
Veel naar toe gaan
Een dikke 10
Tom | 25-05-2019
Voor het eerst geweest dit jaar ( vakantie) gezellige lieve mensen , van de 14 dgn er 12 van geweest .
Geen problemen met andere gehad , daar ben je zelf bij lijkt me ( ben een vrouw alleen )
Mooi natuurgebied veel gezien waarvan ik het bestaan niet eens wist .
Ga zeker volgend jaar weer voel er veilig
En vind het er onwijs fijn om er te mogen zijn ???? voor mij een dikke 11 ????
Monique klomp | 08-08-2018
Hoi, wij zijn gisteren geweest, was weer lekker rustig, geen last van mannen , gewoon lekker relaxen aan het water. H en A
Henk | 30-07-2018
Mooie stukje natuur. heerlijk water.
Lekker om er naakt te mogen zijn, tussen alle andere naakte mensen.
Het is de natuur, hier verblijven ook verschillende dieren die ook iets achter laten, maar het is hun gebied en wij mogen er te gast zijn.
Geef mij maar de natuur met alles wat er bij hoort.
Hier kom ik graag om naakt te zijn en om te zwemmen.
.
Gerard Dohmen | 23-07-2018
Gisteren voor het eerst hier geweest. Heb eventjes moeten zoeken en eenmaal aangekomen was het wel beetje onwennig rondlopen. Wel iemand tegengekomen die zag dat ik 'zoekende' was en goed begeleid. Broek uit, onderbroek uit en lekker naakt aan het water gelegen.

Gaf een heerlijk gevoel en ik kom zeker morgen terug. Moest er nog iemand interesse hebben in een babbel mag het mij ook altijd laten weten want met 2 is leuker als alleen vertoeven daar!
Rolf | 08-07-2018
Heer Salden.
De waterkwaliteit is niet slecht gezien de vele libelle soorten, zoetwater mosselen en kreeftjes. Bovendien is het een natuurgebied. Ga naar een zwembad en blijf daar dan weg.
Bezoeker | 06-07-2018
Meer recensies van Bezoeker (4)
De waterkwaliteit is zeer slecht, smerig dat moet veranderen.
H. Salden | 05-07-2018
Mooi uitgestrekt en talloze beschutte plaatsen ,vandaag was het rustig en alleen wat rondgelopen wel veel wind en lekker koel in het bos. Effen een rondje maken is een flinke wandel. Buiten de boten waren er geen tien bezoekers ik schat zo allemaal rond de zestig.
Ruud | 16-05-2018
Vandaag 12-5-18 met mijn vriendin (24) en ik (22) voor het eerst bij Isabellagriend Oolderplas geweest, en het was ons goed bevallen. Wij lagen op het centrale open gedeelte vlak aan het water. Waar ook veel koppels lagen van jong tot oud. Ook single dames en heren lagen er. De omgeving is super, verder hebben we de hele dag lekker in de zon gelegen. Wij komen nu zeker vaker!
Lars en Sanne | 12-05-2018
Hallo Teun
De plas als je door het klaphek gaat is NIET de plas waar het naaktstrand is. Hier is het verboden bloot te gaan. De plas bij het naaktstrand is bijna helemaal rond te lopen. Hier mogen ook geen boten komen. Voor de juiste gegevens en platte grond moet je naar de site gaan van de stichting naturisme Isabellagriend. Hier vind je alles.

Gerard.
Gerard | 13-10-2017
Meer recensies van Gerard (4)
Ben er vandaag geweest. Het was er heerlijk een lekker zonnetje op mijn naakte lichaam en een windje langs mijn naakte kont. Het was er rustig. Via het klapdeurtje op het terrein gekomen. Je kon maar aan
1 kant van het water komen. Ik zag er wel een bootje varen waar je denk ik mee naar de overkant kon. Als het morgen weer zo'n weer is ben ik er nog een keer, super.
Verder niet lastig gevallen.
Teun | 02-10-2017
Top!
M | 23-09-2017
Erg moo gebied, je moet er een stukje voor lopen maar bent dan ook alleen. Oppassen waar je loopt met je voeten daar hier ook runderen grazen.
Het viel me op dat hier veel mannen (homo´s ?) waren, echter geen last van gehad maar viel wel op door het vele rondlopen. Ook een donkere man gezien die voldeed aan alle vooroordelen deze werd door de hele meute achtervolgd vanwege de grote van zijn geslacht. Jammer want het gebied is werkelijk de moeite, maar goed als je er geen aandacht een besteed dan kun je echt wel lekker van de zon en de natuur genieten
rob | 10-08-2017
hi Chantal. het lijkt mij ook wel leuk te gaan naar een naaktstrand maar durf niet zo goed alleen te gaan. ik zie dat jij ook alleen gaat en heb liever dat ik dan ook andere alleen gaande daar zouw kunnen ontmoeten. graag lijkt me een babbeltje te maken met jouw wel leuk haha. wanneer zal jij in deze zomer wel weer eens gaan dan denk je..? dan zal ik dan misschiens ook wel eens kunnen komen als je dat wel ook leuk lijkt..? haha groetjes van mij X
Roy | 21-06-2017
Zeker 10 jaar ben ik er geweest en een prachtig gebied wat dankzij de stichting er nog steeds is. Jammer is dat er de laatste jaren dingen zijn gestolen door lieden die er niet horen.
Voor mij een perfecte plek om naakt te zijn.
Ad | 29-05-2017
Meer recensies van Ad (2)
Heerlijk rond gelopen en de wind langs mijn lichaam gevoeld. Van niemand last gehad was geweldig. Pas twee keer geweest maar zal zeker vaker gaan een top locatie
Bart | 23-05-2017
Eindelijk de zon en de warmte , we komen graag terug , we hebben lang genoeg moeten wachten ,
dejos | 28-03-2017
Meer recensies van dejos (4)
Wij komen er al een paar jaar en vinden het een uitstekend gebied voor naaktrecreatie. Van 'storende factoren' hebben wij in ieder geval nog nooit last gehad. De rust en het gemoedelijke maakt het voor ons telkens weer tot een uitje om er heerlijk te gaan zonnen. Het ziet er schoon en verzorgd uit. Wat ons betreft in ieder geval een aanrader!
S en D | 27-03-2017
Zondag met mijn vrouw heerlijk genoten van het prachtige weer bij de Oolderplas. Eerste bezoek en het is ons bevallen. De locatie laat toe om ongestoord naakt te recreëren. De verhouding man/vrouw zal 90/10 geweest zijn en de activiteiten van enkele heren zal hierin niet snel verandering brengen. Al kan kan je op de centrale zone ongestoord zonnebaden, de toegangsweg en de kant langs de Maas wordt bevolkt door zoekende mannen. Hoewel ze niet storen, zorgen ze toch dat velen niet (meer) naakt recreëren.
Bert | 27-09-2016
Meer recensies van Bert (2)
Welkom zou me zijn een kleine horecavoorziening: eet- en drinkkraampje of -boot, evt. met terras, en zeker met toilet.
Verplaatsbaar i.v.m. ongewenst nachtelijk bezoek.
Kan en moet geheel self-supporting zijn, het enige wat het 'kost': een overheidsvergunning en enige (kwaliteits-)controle.

Verder krijgt het mooie terrein een volle 10.
Harry
harry | 16-09-2016
Meer recensies van harry (2)
Naakt van zon en wind genieten is gewoon heerlijk, en de natuur bij Isabellagriend is mooi, gevarieerd en uitgestrekt. Ik kom er af en toe, soms met mijn vriendin, soms alleen. Mag ik het -als eerste weilicht- zeggen dat een gezond mens van tijd tot tijd behoefte heeft aan contact, ook seksueel. Dat laatste op een vrije dag naakt in de zon eerder dan op een regendag in een grauwe straat. Laten we eens ophouden ons voor dit zo menselijke aspect te schamen, het te ontkennen of te negeren. Een probleem hoeft het niet te zijn: open en eerlijk aangeven waar je wel of niet van gediend bent moet voldoende zijn, en is dat meestal ook. Wil je echt niet gezien worden en barst je van de schaamte ( weer die religieuze opvoeding?) zet je er over heen, of blijf in je slaapkamer. Ongewenste toeschouwers dienen aan één wenk of woord voldoende te hebben, en door te lopen ! Opdringerij is en blijft uit den boze! Maar ik zou het geweldig vinden mij niet te hoeven verstoppen voor iets dat zo menselijk en onschuldig is als liefde tussen volwassen mensen. Kwaad is wie er kwaad van denkt. Kinderen dienen er niet mee geconfronteerd te worden omdat en zolang ze er nog niet aan toe zijn! Laten we met zijn allen ten volle genieten van de de mooie dingen van het leven, en die vooral niet bederven voor anderen. Dat is ware vrijheid. En zo eenvoudig zou het moeten zijn.

Harry.
harry | 16-09-2016
Meer recensies van harry (2)
Begin juli ging ik op zoek, naar een naaktstrand, niet te ver, ik vond Isabella grienden.
Op een dag er naartoe gereden, en ik was verkocht, het is de hemel op aard, zo een mooie natuur, rusig.
Ik zat aan de boten, en ik heb er dadelijk vrienden gemaakt,
Iedere dag was ik er.
de laatste dagen, een ander plaatsje moeten zoeken, vanwege de blauwalg.
Ik wil mijn nieuwe Nederlandse vrienden, bedanken voor al die mooie dagen, jongens, jullie zijn super.
Van dat belgje,met de luchtmatras op hare rug op de bruine fiets.
Tot gauw XXX
Chantal | 15-09-2016
Meer recensies van Chantal (4)
Vorige week woensdag zijn wij ook bij de Oolderplas
Geweest voor het 1st.
Was erg lekker weer en lekker relaxt, lekker aan de waterkant gelegen.
We hadden ook leuke mensen ontmoet.
Ook een leuk stelletje gezien, vrouw had lange krullen in een staart en een hoed.
We hopen jullie volgende week dinsdag 13-9 te ontmoeten.

Gr.Adam en Eva
Adam en Eva | 06-09-2016

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.043