Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.5

Gemiddeld cijfer van 125 beoordelingen.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond
Website
Lat: 51.184824
Long: 5.934755

Afstanden

  • Brussel 145 Km / 01:46
  • Utrecht 144 Km / 01:43

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
Beste allemaal,

Wij komen al jaren op isabellagriend en vinden het er nog steeds heerlijk, en kennen inmiddels al vele andere bezoekers. Het is alleen heel jammer dat het naaktstrand nu in het negatieve nieuws komt. De situaties die hier door velen geschetst worden zijn bij ons ook bekend. Naar onze mening is er maar 1 oplossing en dat is proberen voor deze beide mannen een gebiedsontzegging te krijgen d.m.v aangifte bij handhaving en/of politie. De beide mannen, de kalende bruine man met groen petje en de oudere man met klein bruin hondje (loslopend). Overigens de kalende bruine man heeft absoluut niets met de stichting isabellagriend of met de stichting het limburgs landschap van doen.
Naam en woonplaats van beide mannen is bij ons alsook bij vele andere bezoekers van het naaktstrand bekend.
Bezoekers | 23-09-2020
Voor ons is het een stukje paradijs op aarde. Het is echt een aanrader. En ja je hebt er mannen rond lopen die seksueel opgewonden raken van al die naakte schoonheid. Wij als koppel hebben er helemaal geen problemen mee. En we houden daar ook geen rekening mee. Wij gaan voor de Zon en de natuur en ja ook voor ons zelf. Als deze mannen zich bevredigen vind ik alleen dat ze zich discreter kunnen opstellen. Laat iedereen in hun eigenwaarde. Wij zijn echt top te vrede en zijn erg blij zoeen locatie in onze omgeving te hebben. En dat er veel mensen klagen over de beheerder. Sorry maar dank deze man dat hij ervoor zorgt dat alles daar in banen geleid word.
Roy en Petra | 11-08-2020
Hallo allemaal die negatief zijn over de uitslovende terrein toezichthouders.
Als jullie je aan de spelregels houden heb je van deze mensen geen hinder.
Als deze persoon met de overige bestuursleden van de stichting het terrein niet deden onderhouden en toezicht houden wat met Het Limburgs Landschap is overeen gekomen konden al die zeurders er niet komen en was het allang gesloten door de echte viezeriken. Bovendien als jullie het allemaal zoveel beter kunnen en doen geef je op als bestuurslid wand ik weet dat ze er nog verschillende zoeken.

Zon groet.
bezoeker | 10-08-2020
Meer recensies van bezoeker (6)
ik hier nog geen ervaring mee is er een leuke vrouw die samen wil gaan met deze 34 jarige man?
Ricardo | 25-07-2020
Hallo
Wat was het gisteren weer mooi op het strandje. Perfect onderhouden en geen afval. Component voor het onderhoud daar. Ik las de recensies en dacht toch ook even reageren. Ook ik heb last cq ongemak ervaren van zo te zien zelfde kale brede man met groen petje op die er rond liep alsof hele gebied van hem is.
Hij sprak me zomaar aan en zei dat ik in het seks gedeelte lag.nih ik lag even voorbij de boten de bocht om onder mooie boom. Ik deed of ik hem niet hoorde. Toch bleef hij tijdje naar mij kijken. Later stond hij met andere mannen te praten bij boten gedeelte. Hoorde hem zeggen dat is ze, alsof ik iets fout had gedaan.ik vond het erg intimiderend. Raar dat niemand iets aan die man doet. Ik lees dat meerdere mensen er al last van hadden. Zo jammer zeg, laat iedereen in zijn waarde aub
Josine | 25-07-2020
Hoi Bianca en Mark
Wij komen uit Belgie en waren 1 x op strandje in Roermonds cq oolderplas. Geweldig mooie omgeving. Maar helaas een zelfde ervaring als jullie gehad met die nare man.. We oriënteerden ons een beetje en gelijk stond hij bij ons eerst erg infomatief en toen zei hij nu wel graag kleren uit en hij grijnsde er ook nog bij. Mijn man werd best pissig en zei wat hij zich wel niet meent. Nou toen werd die man boos en zei dat hij alles regelde daar en anders wel even handhaving zou bellen. Nou we hadden genoeg gezien van de hollandse gastvrijheid en zijn dus huiswaards gekeerd. Dat was ons dagje strand, 15 minuen lopen en 10 miuten gepraat,zelf harde woorden gevallen daar met die kale viezerd.

Ons zie je daar voorlopig niet meer. Dat die vereniging maar eerst eens zaakjes in orde maak en die man weg stuurt.

Peter en Ine
Ine en Peter | 03-07-2020
Beste Ger.
Nu doet u net alsof u die kaal gebruinde man niet kent. Ik kom ook al enkele jaren op het strandje en die man ligt en loopt daar ook al jaren. ligt altijd op de dezelfe plaats waar je goed het water in kan op het strandje.De andere leden/ bestuur van stichting liggen er vaak bij. Het is best hypocriet om bezoekers aan te sporen deze man erop aan te spreken. Ik heb het geprobeerd maar meneer is best brutaal, goed gebekt en insinueert direct dat je voor andere dingen komt dan de zon( netjes gezegd) .vind dit meer een probleem voor u dan voor de bezoekers.

Gr Bert
Bert | 01-07-2020
Beste Heer E. Hoogenboom.
Wat ik niet snap van heel wat reacties in het gastenboek is wat doen jullie zelf. Spreek je ze aan, bel je handhaving of politie. Neem je contact op met het Stichting Bestuur. Krijg sterk de indruk dat jullie over alles en nog wat zeuren maar niemand van deze zeurders zet stappen of deponeert de klacht waar ze thuis hoort. Zolang er geen initiatief van jullie uit gaat moet je hier niet mekkeren.
Groet.
Ger | 01-07-2020
Meer recensies van Ger (6)
Wij komen al 22 jaar op de isabellagriend maar zijn geen naturisten.vinden het prima als mensen naakt willen genieten.wij liggen regelmatig metonze boot op het geklede gedeelte,aan de Maaskant of overkant.tot onze verbazing liggen of lopen hier steeds meer naakte mensen,die dus lak hebben aan de bordjes met het opschrift EINDE NAAKTSTRAND. Wij zijn een keer weggestuurd omdat wij gekleed (was nergens anders plek) op het naaktgedeelte waren. Vinden dan ook niet kunnen dat er mensen naakt op het geklede gedeelte lopen of met hun boot liggen. Ron en ellen
E.hoogenboom | 30-06-2020
Voor eerste keer daar.geweldig leuk gebied en leuke mensen, behalve kaal gebruinde wat oudere man die er rondloop alsof hij decgrotecbaas daar is, zogenaamd van naturisten vereniging die ons direct aansprak voordat we plaats hadden gevonden ,we moesten niet gekleed hier rond lopen.kort gezegd uitkleden anders vertrekken.wat een nare man.rest van de dag is ons prima bevallen,ja die ouwe kale kwam nog een paar keer langs lopen( gluren) . Maar wij komen wel terug.we hoorden dat meerderen mensen al negatieve ervaringen hadden met die man,begrijp niet dat men er niets aan doet.
Groetjes Bianca en Mark
Bianca en mark | 28-06-2020
Meer recensies van Bianca en mark (2)
Voor eerste keer daar.geweldig leuk gebied en leuke mensen, behalve kaal gebruinde wat oudere man die er rondloop alsof hij decgrotecbaas daar is, zogenaamd van naturisten vereniging die ons direct aansprak voordat we plaats hadden gevonden ,we moesten niet gekleed hier rond lopen.kort gezegd uitkleden anders vertrekken.wat een nare man.rest van de dag is ons prima bevallen,ja die ouwe kale kwam nog een paar keer langs lopen( gluren) . Maar wij komen wel terug.we hoorden dat meerderen mensen al negatieve ervaringen hadden met die man,begrijp niet dat men er niets aan doet.
Groetjes Bianca en Mark
Bianca en mark | 28-06-2020
Meer recensies van Bianca en mark (2)
mooie koeien, veel jonge vis en zon en schaduw. Alleen maar aardige mensen. Leuk hoor!
barry | 14-06-2020
Heerlijk van de zon genoten op de centrale open plek, en wat een prachtige omgeving is dit. Het blijft bijzonder om zonder kleding te wandelen in de natuur, om de zon op je huid te voelen en een duik in het verkoelende water te nemen. Ik vind het gezellig om andere mensen ook te zien ontspannen, en genieten van de natuur en van elkaars gezelschap. Leven en laten leven, met rust en respect voor de natuur en voor elkaar. Deze plek is echt een paradijsje.
Nico | 01-06-2020
Heerlijke plek om naakt te recreëren de plek priema in orde gehouden door Ad en zijn vrienden o A Frits ik verheug mij er op als het weer kan
Hein | 10-05-2020
Meer recensies van Hein (3)
Mooi plek in de natuur, ik wandel erg graag naakt rond, tot nu toe rustig als ik er was, geen vervelende dingen mee gemaakt of gezien, kom er graag.
Ap | 04-05-2020
hoi ik kom al ruim 23jr op de Oolerplas, en geniet nog steeds van het kleine mooie stukje natuur, de flora en fauna die de Oolerplas ons biedt. Waar we heerlijk kunnen wandelen, zwemmen en zonnebaden in het gras. ook zien we dat er een verandering van bezoekers. Minder gezinnen met kinderen,wat jammer is. maar daaom wel weer meer m/v stelletjes. Laten we met zn allen het gebied schoon houden. de toezichthouder de hr v.Zeeland(sec) en derden komen ook om naakt te relaxen, en niet om agent te spelen, of de rommel van minder sociale gasten op te ruimen, en sommigen er op te wijzen dat ondanks seks lekker en natuurlijk en fijn is, het niet gedoogd is om in het openbaar en in het zicht van derden te hebben. Verder valt het best wel mee met de gay populatie, en de last die de personen daar zouden veroorzaken. als je er voor open staat, en er op zoek gaat, dan misschien? maar er zijn genoeg dagen, weken dat ik nergens mannen echt bezig zie seks te hebben. Dus laten we met z'n allen de boel niet overdrijven, en vooral de mooie en goede dingen die de Oolerplas, en het groen eromheen blijven koesteren, zodat we er nog jaren lang kunnen blijven komen.
jantje annoniem | 10-08-2019
Nieuwsgierig geworden door de Reviews was ik er vorige zomer voor het eerst. Het moment dat je achter het naaktstrandbord je kleren uit kan trekken en de wind op je voorste en achterste voelt is toch iedere keer weer een magisch gevoel. Mij storen de zgn. opdringerige mannen absoluut niet want een Nee wordt bijna altijd onmiddelijk geaccepteerd. Sommigen hardleerse mannen hebben dan een tweede Nee nodig, iets barser en dat werkt altijd. En halfstijve leuters zie ik liever dan kleine verschrompelde pikkies dus die storen mij verder ook niet.
Bovendien heb tijdens een bezoek nog nooit meer dan 5 of 6 zoekende mannen gezien en dan alleen op het achterste gedeelte waar het zowiezo niet zo opvalt.
Eind juli ben ik eindelijk weer in de buurt en verheug me er nu al weer op :-)
JJ | 30-06-2019
Ben er nu deze week twee keer geweest
Erg rustig mooie plaats om te zonnen
Mooi om daar te zijn zal er zeker
Veel naar toe gaan
Een dikke 10
Tom | 25-05-2019
Voor het eerst geweest dit jaar ( vakantie) gezellige lieve mensen , van de 14 dgn er 12 van geweest .
Geen problemen met andere gehad , daar ben je zelf bij lijkt me ( ben een vrouw alleen )
Mooi natuurgebied veel gezien waarvan ik het bestaan niet eens wist .
Ga zeker volgend jaar weer voel er veilig
En vind het er onwijs fijn om er te mogen zijn ???? voor mij een dikke 11 ????
Monique klomp | 08-08-2018
Hoi, wij zijn gisteren geweest, was weer lekker rustig, geen last van mannen , gewoon lekker relaxen aan het water. H en A
Henk | 30-07-2018
Mooie stukje natuur. heerlijk water.
Lekker om er naakt te mogen zijn, tussen alle andere naakte mensen.
Het is de natuur, hier verblijven ook verschillende dieren die ook iets achter laten, maar het is hun gebied en wij mogen er te gast zijn.
Geef mij maar de natuur met alles wat er bij hoort.
Hier kom ik graag om naakt te zijn en om te zwemmen.
.
Gerard Dohmen | 23-07-2018
Gisteren voor het eerst hier geweest. Heb eventjes moeten zoeken en eenmaal aangekomen was het wel beetje onwennig rondlopen. Wel iemand tegengekomen die zag dat ik 'zoekende' was en goed begeleid. Broek uit, onderbroek uit en lekker naakt aan het water gelegen.

Gaf een heerlijk gevoel en ik kom zeker morgen terug. Moest er nog iemand interesse hebben in een babbel mag het mij ook altijd laten weten want met 2 is leuker als alleen vertoeven daar!
Rolf | 08-07-2018
Heer Salden.
De waterkwaliteit is niet slecht gezien de vele libelle soorten, zoetwater mosselen en kreeftjes. Bovendien is het een natuurgebied. Ga naar een zwembad en blijf daar dan weg.
Bezoeker | 06-07-2018
Meer recensies van Bezoeker (6)
De waterkwaliteit is zeer slecht, smerig dat moet veranderen.
H. Salden | 05-07-2018
Mooi uitgestrekt en talloze beschutte plaatsen ,vandaag was het rustig en alleen wat rondgelopen wel veel wind en lekker koel in het bos. Effen een rondje maken is een flinke wandel. Buiten de boten waren er geen tien bezoekers ik schat zo allemaal rond de zestig.
Ruud | 16-05-2018

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.026