Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.5

Gemiddeld cijfer van 112 beoordelingen.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond
Website
Lat: 51.184824
Long: 5.934755

Afstanden

  • Brussel 147 Km / 01:43
  • Utrecht 144 Km / 01:34

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
Ben er nu deze week twee keer geweest
Erg rustig mooie plaats om te zonnen
Mooi om daar te zijn zal er zeker
Veel naar toe gaan
Een dikke 10
Tom | 25-05-2019
Voor het eerst geweest dit jaar ( vakantie) gezellige lieve mensen , van de 14 dgn er 12 van geweest .
Geen problemen met andere gehad , daar ben je zelf bij lijkt me ( ben een vrouw alleen )
Mooi natuurgebied veel gezien waarvan ik het bestaan niet eens wist .
Ga zeker volgend jaar weer voel er veilig
En vind het er onwijs fijn om er te mogen zijn ???? voor mij een dikke 11 ????
Monique klomp | 08-08-2018
Hoi, wij zijn gisteren geweest, was weer lekker rustig, geen last van mannen , gewoon lekker relaxen aan het water. H en A
Henk | 30-07-2018
Mooie stukje natuur. heerlijk water.
Lekker om er naakt te mogen zijn, tussen alle andere naakte mensen.
Het is de natuur, hier verblijven ook verschillende dieren die ook iets achter laten, maar het is hun gebied en wij mogen er te gast zijn.
Geef mij maar de natuur met alles wat er bij hoort.
Hier kom ik graag om naakt te zijn en om te zwemmen.
.
Gerard Dohmen | 23-07-2018
Gisteren voor het eerst hier geweest. Heb eventjes moeten zoeken en eenmaal aangekomen was het wel beetje onwennig rondlopen. Wel iemand tegengekomen die zag dat ik 'zoekende' was en goed begeleid. Broek uit, onderbroek uit en lekker naakt aan het water gelegen.

Gaf een heerlijk gevoel en ik kom zeker morgen terug. Moest er nog iemand interesse hebben in een babbel mag het mij ook altijd laten weten want met 2 is leuker als alleen vertoeven daar!
Rolf | 08-07-2018
Heer Salden.
De waterkwaliteit is niet slecht gezien de vele libelle soorten, zoetwater mosselen en kreeftjes. Bovendien is het een natuurgebied. Ga naar een zwembad en blijf daar dan weg.
Bezoeker | 06-07-2018
Meer recensies van Bezoeker (4)
De waterkwaliteit is zeer slecht, smerig dat moet veranderen.
H. Salden | 05-07-2018
Mooi uitgestrekt en talloze beschutte plaatsen ,vandaag was het rustig en alleen wat rondgelopen wel veel wind en lekker koel in het bos. Effen een rondje maken is een flinke wandel. Buiten de boten waren er geen tien bezoekers ik schat zo allemaal rond de zestig.
Ruud | 16-05-2018
Vandaag 12-5-18 met mijn vriendin (24) en ik (22) voor het eerst bij Isabellagriend Oolderplas geweest, en het was ons goed bevallen. Wij lagen op het centrale open gedeelte vlak aan het water. Waar ook veel koppels lagen van jong tot oud. Ook single dames en heren lagen er. De omgeving is super, verder hebben we de hele dag lekker in de zon gelegen. Wij komen nu zeker vaker!
Lars en Sanne | 12-05-2018
Hallo Teun
De plas als je door het klaphek gaat is NIET de plas waar het naaktstrand is. Hier is het verboden bloot te gaan. De plas bij het naaktstrand is bijna helemaal rond te lopen. Hier mogen ook geen boten komen. Voor de juiste gegevens en platte grond moet je naar de site gaan van de stichting naturisme Isabellagriend. Hier vind je alles.

Gerard.
Gerard | 13-10-2017
Meer recensies van Gerard (4)
Ben er vandaag geweest. Het was er heerlijk een lekker zonnetje op mijn naakte lichaam en een windje langs mijn naakte kont. Het was er rustig. Via het klapdeurtje op het terrein gekomen. Je kon maar aan
1 kant van het water komen. Ik zag er wel een bootje varen waar je denk ik mee naar de overkant kon. Als het morgen weer zo'n weer is ben ik er nog een keer, super.
Verder niet lastig gevallen.
Teun | 02-10-2017
Top!
M | 23-09-2017
Erg moo gebied, je moet er een stukje voor lopen maar bent dan ook alleen. Oppassen waar je loopt met je voeten daar hier ook runderen grazen.
Het viel me op dat hier veel mannen (homo´s ?) waren, echter geen last van gehad maar viel wel op door het vele rondlopen. Ook een donkere man gezien die voldeed aan alle vooroordelen deze werd door de hele meute achtervolgd vanwege de grote van zijn geslacht. Jammer want het gebied is werkelijk de moeite, maar goed als je er geen aandacht een besteed dan kun je echt wel lekker van de zon en de natuur genieten
rob | 10-08-2017
hi Chantal. het lijkt mij ook wel leuk te gaan naar een naaktstrand maar durf niet zo goed alleen te gaan. ik zie dat jij ook alleen gaat en heb liever dat ik dan ook andere alleen gaande daar zouw kunnen ontmoeten. graag lijkt me een babbeltje te maken met jouw wel leuk haha. wanneer zal jij in deze zomer wel weer eens gaan dan denk je..? dan zal ik dan misschiens ook wel eens kunnen komen als je dat wel ook leuk lijkt..? haha groetjes van mij X
Roy | 21-06-2017
Zeker 10 jaar ben ik er geweest en een prachtig gebied wat dankzij de stichting er nog steeds is. Jammer is dat er de laatste jaren dingen zijn gestolen door lieden die er niet horen.
Voor mij een perfecte plek om naakt te zijn.
Ad | 29-05-2017
Meer recensies van Ad (2)
Heerlijk rond gelopen en de wind langs mijn lichaam gevoeld. Van niemand last gehad was geweldig. Pas twee keer geweest maar zal zeker vaker gaan een top locatie
Bart | 23-05-2017
Eindelijk de zon en de warmte , we komen graag terug , we hebben lang genoeg moeten wachten ,
dejos | 28-03-2017
Meer recensies van dejos (4)
Wij komen er al een paar jaar en vinden het een uitstekend gebied voor naaktrecreatie. Van 'storende factoren' hebben wij in ieder geval nog nooit last gehad. De rust en het gemoedelijke maakt het voor ons telkens weer tot een uitje om er heerlijk te gaan zonnen. Het ziet er schoon en verzorgd uit. Wat ons betreft in ieder geval een aanrader!
S en D | 27-03-2017
Zondag met mijn vrouw heerlijk genoten van het prachtige weer bij de Oolderplas. Eerste bezoek en het is ons bevallen. De locatie laat toe om ongestoord naakt te recreëren. De verhouding man/vrouw zal 90/10 geweest zijn en de activiteiten van enkele heren zal hierin niet snel verandering brengen. Al kan kan je op de centrale zone ongestoord zonnebaden, de toegangsweg en de kant langs de Maas wordt bevolkt door zoekende mannen. Hoewel ze niet storen, zorgen ze toch dat velen niet (meer) naakt recreëren.
Bert | 27-09-2016
Meer recensies van Bert (2)
Welkom zou me zijn een kleine horecavoorziening: eet- en drinkkraampje of -boot, evt. met terras, en zeker met toilet.
Verplaatsbaar i.v.m. ongewenst nachtelijk bezoek.
Kan en moet geheel self-supporting zijn, het enige wat het 'kost': een overheidsvergunning en enige (kwaliteits-)controle.

Verder krijgt het mooie terrein een volle 10.
Harry
harry | 16-09-2016
Meer recensies van harry (2)
Naakt van zon en wind genieten is gewoon heerlijk, en de natuur bij Isabellagriend is mooi, gevarieerd en uitgestrekt. Ik kom er af en toe, soms met mijn vriendin, soms alleen. Mag ik het -als eerste weilicht- zeggen dat een gezond mens van tijd tot tijd behoefte heeft aan contact, ook seksueel. Dat laatste op een vrije dag naakt in de zon eerder dan op een regendag in een grauwe straat. Laten we eens ophouden ons voor dit zo menselijke aspect te schamen, het te ontkennen of te negeren. Een probleem hoeft het niet te zijn: open en eerlijk aangeven waar je wel of niet van gediend bent moet voldoende zijn, en is dat meestal ook. Wil je echt niet gezien worden en barst je van de schaamte ( weer die religieuze opvoeding?) zet je er over heen, of blijf in je slaapkamer. Ongewenste toeschouwers dienen aan één wenk of woord voldoende te hebben, en door te lopen ! Opdringerij is en blijft uit den boze! Maar ik zou het geweldig vinden mij niet te hoeven verstoppen voor iets dat zo menselijk en onschuldig is als liefde tussen volwassen mensen. Kwaad is wie er kwaad van denkt. Kinderen dienen er niet mee geconfronteerd te worden omdat en zolang ze er nog niet aan toe zijn! Laten we met zijn allen ten volle genieten van de de mooie dingen van het leven, en die vooral niet bederven voor anderen. Dat is ware vrijheid. En zo eenvoudig zou het moeten zijn.

Harry.
harry | 16-09-2016
Meer recensies van harry (2)
Begin juli ging ik op zoek, naar een naaktstrand, niet te ver, ik vond Isabella grienden.
Op een dag er naartoe gereden, en ik was verkocht, het is de hemel op aard, zo een mooie natuur, rusig.
Ik zat aan de boten, en ik heb er dadelijk vrienden gemaakt,
Iedere dag was ik er.
de laatste dagen, een ander plaatsje moeten zoeken, vanwege de blauwalg.
Ik wil mijn nieuwe Nederlandse vrienden, bedanken voor al die mooie dagen, jongens, jullie zijn super.
Van dat belgje,met de luchtmatras op hare rug op de bruine fiets.
Tot gauw XXX
Chantal | 15-09-2016
Meer recensies van Chantal (4)
Vorige week woensdag zijn wij ook bij de Oolderplas
Geweest voor het 1st.
Was erg lekker weer en lekker relaxt, lekker aan de waterkant gelegen.
We hadden ook leuke mensen ontmoet.
Ook een leuk stelletje gezien, vrouw had lange krullen in een staart en een hoed.
We hopen jullie volgende week dinsdag 13-9 te ontmoeten.

Gr.Adam en Eva
Adam en Eva | 06-09-2016
Er zijn geen toiletten in de buurt. Het is aan te raden een ligbed of matrasje mee te nemen want de ondergrond is vrij hard maar een handdoek is op sommige plekken ook voldoende. De route en verdere info vind je op:
Website van de Stichting Naturisme Isabellagriend
www.naturisme-isabellagriend.nl
Ruud | 05-09-2016
Ik had een reactie geplaatst, maar deze is verwijderd. Ik wil aankomende week lekker gaan genieten op een naaktstrand, maar ben nog nooit geweest. Ik ben er niet bekend mee en vroeg me af of ik voldoende heb aan het meenemen van een handdoek of dat ik een ligbedje moet meenemen. Is het terrein goed te vinden/goed aangegeven? Is er de mogelijkheid om ergens (in de buurt) naar een toilet te gaan? Hopelijk kan iemand me dat vertellen. Zonnige groetjes!
Meisje24 | 05-09-2016

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.032