Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.6

Gemiddeld cijfer van 135 beoordelingen.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond
Lat: 51.184824
Long: 5.934755
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 117 Km
  • Utrecht 153 Km / 01:44

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Alleen dagrecreatie

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Reviews van bezoekers over Isabellagriend (bij Oolderplas)

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Isabellagriend (bij Oolderplas). Laat het ons weten!
Na lange tijd nog eens daar geweest. Spijtig dat het domein niet meer onderhouden wordt. Dus mensen ruim je rommel op!
Ook al was het niet zo warm toch was het heerlijk om in mijn blote piemel rond te lopen. Spijtig dat er nog altijd veel viespeuken rondlopen met totaal gebrek aan respect voor naturisme.
Clive | 27-03-2023
Ik was er afgelopen week en kreeg kontakt met een Duits stel dat daar lag met een bootje vriendelijke mensen leuk gesprek gehad en beetje wijzer geworden van het hoe en wat op Naaktstrand ,was fijne dag hoop ze nog eens te ontmoeten ,was voor mij eerste keer op Naaktstrand, is er geen site waar je in kontakt kunt komen met andere alleenstaanden die ook Naaktstrand willen bezoeken maar niet alleen willen gaan .
Verder was de omgeving perfekt voor een fijne wandeling,is een aanrader .
Alleen parkeer rotonde is vrij klein .
Geert teeuwen | 23-06-2022
Zeer mooi naaktgebied waar iedereen op zijn eigen manier ontspant. Wandelen, zonnen ,kijken actie.
Wij komen er al vele jaren. Ook nu zonder bestuur word de rommel goed opgeruimd, Hoop dat we dat zo kunnen houden.
Zongroet nudistenstel
GenA | 26-03-2022
leuke plaats veel wandelplezier vooral die galowijz vind ik chiqeu beesten moet nog eens een bezoekje brengen op een zaterdag morgen heel vroeg dan zie de meeste wilde beestjes
gerard wetzels | 04-10-2021
Vanmiddag met een leuk gezelschap een bijna rondje rondom de Oolderplas / Isabellagriend gedaan in Ool, voor het laatste stukje moest je door het water, maar we hebben het skinny dippen overgeslagen en zijn via een lus omgekeerd. Het was leuk niet alleen het wandelen zelf maar ook om anderen uit deze groep te ontmoeten. Het was lekker weertje zonnetje 23° beetje veel wind voor sommige. Het was niet druk her en der lagen wat mensen. Wat ik wel jammer vind dat je niet echt een strandje hebt waardoor je makkelijker even het water in kan om af te koelen. De parkeerplaats is wat aan de kleine kant, van mei tot september mag je de auto ook niet langs de weg zetten, tenzij je graag het CJIB sponsort.
Pasquale | 28-08-2021
Hoi.

Prachtige plek met voor het grootste deel vriendelijke mensen. Per ongeluk bij uitgekomen en nooit meer weggegaan, Nu al 6 jaar. Hier laat iedereen je in je waarde.

Groet Matje
matje | 27-07-2021
Locatie met mooie natuur.
Heerlijk om een dagje naakt te zonnen en te wandelen.
Ben er met mijn vrouw geweest.(die het ook prettig ervaarden)
Vriendelijke mensen die netjes allemaal goedendag zeiden.
Wij komen zeker nog eens terug.
Er lopen mensen van het bestuur rond die het gebied ook netjes zuiverhouden.(wat niet nodig hoeft te zijn gewoon je eigen rotzooi weer meenemen) En ons netjes aanspraken en uitlegde waar je naakt mocht liggen / lopen en ons een mooie dag wensten.
mooie oversteek die door het water goed te doen is.
En waar iedereen tijdens het oversteken wel een praatje met elkaar maakt.
Het is voor ons een eindje rijden maar meer dan waard.
Hopen op een mooie zomer op de Oolderplas
Rob | 26-06-2021
Wij zijn gisteren naar de open dag geweest op deze locatie. Sinds ik het naturisme ontdekt heb, ben ik al enkele keren naar de Isabellagriend geweest en heb dat altijd als prettig ervaren.

Het valt me op hoe groot het contrast is tussen wat ik in sommige gasteboeken op sommige sites lees. Het lijkt wel of er een online hetze/campagne aan de gang is om dit gebied in discrediet te brengen. Niemand hoeft er voor weg te lopen dat deze locatie uitdagingen te tekkelen heeft. Maar de gedeelde liefde van veel bezoekers voor deze locatie is voelbaar.

Ik ga "normaal" naar deze locatie als alleengaande man. Begin dit jaar had ik het geluk tegen iemand aan te lopen die na het horen van mijn verhaal (hoe ik naturisme voor mezelf ontdekt had en welke bijdrage dat leverde aan mijn persoonlijke ontwikkeling op verschillende vlakken), eens een keer mee wilde gaan. Ze voelde zich heel erg aangetrokken om het eens uit te proberen maar was ook wel huiverig. De open dag was daar een uitgelezen kans voor. Geen druk om meteen ongekleed te gaan maar eens een praatje te kunnen maken met de fijne mensen van het bestuur. Ze was een beetje bezorgd over het meteen ongekleed gaan en 101 andere kleine dingetjes waar het hoofd zich mee vult als je iets gaat proberen wat angst kan oproepen. We waren echter lekker vroeg gekomen zodat het nog vrij rustig was. Ze was meteen onder de indruk van de prachtige natuur en vriendelijkeheid van de mensen.

Op de plek aangekomen gingen de kleren uit en dit was voor haar een hele overwinning. Omdat het rustig was hebben we samen een klein stukje gelopen, naar het water en terug. Verder een paar uur lekker pratend vertoeft in de zon luisterend naar de vogels en de kikkers. Van de ligplek naar de "uitgang" is het een stuk lopen. Ze voelde zich hier zo op haar gemak dat ze besloot bij vertrek een stuk naakt terug te lopen.

Onderweg werden we vriendelijk begroet door de passerende mensen. Jonge mannen, oude mannen, m/v stellen, m/m stellen, op een loopstukje van 10-15 minuten hebben we bijna elke "samenstelling" gezien en vaak werden we fijn begroet met een vriendelijk knikje. Zeer aangenaam dus! Ondanks dat ik weet dat er uitdagingen zijn vind ik dat wij als bezoekers op deze plek aan de cultuur bij moeten dragen.

Groet elkaar vriendelijk, laat elkaar weten op die manier dat we er zijn uit liefde voor wat we doen en uit liefde voor het gebied. Spreek je uit wanneer er iets gebeurd wat niet door de beugel kan en deel dit met omstanders. Als we allemaal op onze handdoek blijven liggen en naar de grond staren creeeren we een ik mentaliteit.

80% van de mensen komt (ook hier) met de juiste intenties. Weet je daar als bezoeker altijd door gesteund. Ook als jezelf drempelvrees hebt en naar reviews gaat zoeken op internet weet je dan gesterkt dat, zonder uitdagingen te bagatelliseren en nare erveringen te verkleinen, dat er altijd mensen aanwezig zijn die voor je op zullen komen wanneer er iets zou gebeuren wat niet zou kunnen. Het is moeilijk om mensen aan te spreken, maar als we er samen mee beginnen dan gaat dat vast lukken.
stelmv | 24-06-2021
Meer recensies van stelmv (2)
Beste mensen, ook ik heb helaas geen fijne ervaring met die oudere man met loslopend hondje. De zemel komt gewoon ongevraagd een praatje maken en gaat vervolgens bij je zitten en hij blijft dan nog een uur doorzeveren ondanks dat je hem wegkijkt. En ondertussen je stiekem bekijken. Gelukkig heb ik hem dit jaar nog niet gezien. Erg onprettig als je daar als vrouw alleen ligt.
Dafne | 17-06-2021
Hallo Ewoud en Miranda.
Als ik jullie bericht lees krijg ik sterk de indruk dat je de eigenlijke bestuursleden niet kent maar wel het nep bestuurslid. Bovendien bestaat het echte bestuur al 1½ jaar maar uit 2 personen en deze laten zich nooit zo uit als de nepper. Kom zondag naar de open dag en kom praten met het echt bestuur.
Veelvuldig bezoeker
bezoeker | 10-06-2021
Meer recensies van bezoeker (8)
Hallo Ger.
Bij mooie dagen zijn er altijd bestuursleden aanwezig en vrijwel iedereen kan je naar hen verwijzen. Alle vragen betreffende het gebied en informatie vind je ook op https://naturisme-isabellagriend.nl.

zon groet.
Bezoeker | 09-06-2021
Meer recensies van Bezoeker (8)
Wij zijn een koppel en willen vrijdag lekker genieten, is er Misch. Iemand die ons kan rondleiden en ons weg wijs kan maken ? Dan spreken we graag af en hebben samen een fijne dag ????
Ger | 09-06-2021
Hoi
Wat een mooi gebied om naakt te recreëren, ben er nu 2 x geweest. Gewoon geweldig . Ook de aardige mensen daar. Iedereen wordt in zijn of haar waarde gelaten.
Ik hoop op veel zonnige dagen .
Groet Simon
Simon | 05-05-2021
L & L Wij zijn eten koppel uit België , we zijn er al paar keer geweer, het is er echt wel heerlijk . Het valt er toch best mee en we wachten op de zon om er terug naar toe te gaan xxx
L & L | 13-03-2021
Beste allemaal,

Wij komen al jaren op isabellagriend en vinden het er nog steeds heerlijk, en kennen inmiddels al vele andere bezoekers. Het is alleen heel jammer dat het naaktstrand nu in het negatieve nieuws komt. De situaties die hier door velen geschetst worden zijn bij ons ook bekend. Naar onze mening is er maar 1 oplossing en dat is proberen voor deze beide mannen een gebiedsontzegging te krijgen d.m.v aangifte bij handhaving en/of politie. De beide mannen, de kalende bruine man met groen petje en de oudere man met klein bruin hondje (loslopend). Overigens de kalende bruine man heeft absoluut niets met de stichting isabellagriend of met de stichting het limburgs landschap van doen.
Naam en woonplaats van beide mannen is bij ons alsook bij vele andere bezoekers van het naaktstrand bekend.
Bezoekers | 23-09-2020
Voor ons is het een stukje paradijs op aarde. Het is echt een aanrader. En ja je hebt er mannen rond lopen die seksueel opgewonden raken van al die naakte schoonheid. Wij als koppel hebben er helemaal geen problemen mee. En we houden daar ook geen rekening mee. Wij gaan voor de Zon en de natuur en ja ook voor ons zelf. Als deze mannen zich bevredigen vind ik alleen dat ze zich discreter kunnen opstellen. Laat iedereen in hun eigenwaarde. Wij zijn echt top te vrede en zijn erg blij zoeen locatie in onze omgeving te hebben. En dat er veel mensen klagen over de beheerder. Sorry maar dank deze man dat hij ervoor zorgt dat alles daar in banen geleid word.
Roy en Petra | 11-08-2020
Hallo allemaal die negatief zijn over de uitslovende terrein toezichthouders.
Als jullie je aan de spelregels houden heb je van deze mensen geen hinder.
Als deze persoon met de overige bestuursleden van de stichting het terrein niet deden onderhouden en toezicht houden wat met Het Limburgs Landschap is overeen gekomen konden al die zeurders er niet komen en was het allang gesloten door de echte viezeriken. Bovendien als jullie het allemaal zoveel beter kunnen en doen geef je op als bestuurslid wand ik weet dat ze er nog verschillende zoeken.

Zon groet.
bezoeker | 10-08-2020
Meer recensies van bezoeker (8)
Hallo
Wat was het gisteren weer mooi op het strandje. Perfect onderhouden en geen afval. Component voor het onderhoud daar. Ik las de recensies en dacht toch ook even reageren. Ook ik heb last cq ongemak ervaren van zo te zien zelfde kale brede man met groen petje op die er rond liep alsof hele gebied van hem is.
Hij sprak me zomaar aan en zei dat ik in het seks gedeelte lag.nih ik lag even voorbij de boten de bocht om onder mooie boom. Ik deed of ik hem niet hoorde. Toch bleef hij tijdje naar mij kijken. Later stond hij met andere mannen te praten bij boten gedeelte. Hoorde hem zeggen dat is ze, alsof ik iets fout had gedaan.ik vond het erg intimiderend. Raar dat niemand iets aan die man doet. Ik lees dat meerdere mensen er al last van hadden. Zo jammer zeg, laat iedereen in zijn waarde aub
Josine | 25-07-2020
Beste Heer E. Hoogenboom.
Wat ik niet snap van heel wat reacties in het gastenboek is wat doen jullie zelf. Spreek je ze aan, bel je handhaving of politie. Neem je contact op met het Stichting Bestuur. Krijg sterk de indruk dat jullie over alles en nog wat zeuren maar niemand van deze zeurders zet stappen of deponeert de klacht waar ze thuis hoort. Zolang er geen initiatief van jullie uit gaat moet je hier niet mekkeren.
Groet.
Ger | 01-07-2020
Meer recensies van Ger (8)
Wij komen al 22 jaar op de isabellagriend maar zijn geen naturisten.vinden het prima als mensen naakt willen genieten.wij liggen regelmatig metonze boot op het geklede gedeelte,aan de Maaskant of overkant.tot onze verbazing liggen of lopen hier steeds meer naakte mensen,die dus lak hebben aan de bordjes met het opschrift EINDE NAAKTSTRAND. Wij zijn een keer weggestuurd omdat wij gekleed (was nergens anders plek) op het naaktgedeelte waren. Vinden dan ook niet kunnen dat er mensen naakt op het geklede gedeelte lopen of met hun boot liggen. Ron en ellen
E.hoogenboom | 30-06-2020
mooie koeien, veel jonge vis en zon en schaduw. Alleen maar aardige mensen. Leuk hoor!
barry | 14-06-2020
Heerlijk van de zon genoten op de centrale open plek, en wat een prachtige omgeving is dit. Het blijft bijzonder om zonder kleding te wandelen in de natuur, om de zon op je huid te voelen en een duik in het verkoelende water te nemen. Ik vind het gezellig om andere mensen ook te zien ontspannen, en genieten van de natuur en van elkaars gezelschap. Leven en laten leven, met rust en respect voor de natuur en voor elkaar. Deze plek is echt een paradijsje.
Nico | 01-06-2020
Heerlijke plek om naakt te recreëren de plek priema in orde gehouden door Ad en zijn vrienden o A Frits ik verheug mij er op als het weer kan
Hein | 10-05-2020
Meer recensies van Hein (3)
Mooi plek in de natuur, ik wandel erg graag naakt rond, tot nu toe rustig als ik er was, geen vervelende dingen mee gemaakt of gezien, kom er graag.
Ap | 04-05-2020
hoi ik kom al ruim 23jr op de Oolerplas, en geniet nog steeds van het kleine mooie stukje natuur, de flora en fauna die de Oolerplas ons biedt. Waar we heerlijk kunnen wandelen, zwemmen en zonnebaden in het gras. ook zien we dat er een verandering van bezoekers. Minder gezinnen met kinderen,wat jammer is. maar daaom wel weer meer m/v stelletjes. Laten we met zn allen het gebied schoon houden. de toezichthouder de hr v.Zeeland(sec) en derden komen ook om naakt te relaxen, en niet om agent te spelen, of de rommel van minder sociale gasten op te ruimen, en sommigen er op te wijzen dat ondanks seks lekker en natuurlijk en fijn is, het niet gedoogd is om in het openbaar en in het zicht van derden te hebben. Verder valt het best wel mee met de gay populatie, en de last die de personen daar zouden veroorzaken. als je er voor open staat, en er op zoek gaat, dan misschien? maar er zijn genoeg dagen, weken dat ik nergens mannen echt bezig zie seks te hebben. Dus laten we met z'n allen de boel niet overdrijven, en vooral de mooie en goede dingen die de Oolerplas, en het groen eromheen blijven koesteren, zodat we er nog jaren lang kunnen blijven komen.
jantje annoniem | 10-08-2019

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.054