Naturismegids

Isabellagriend (bij Oolderplas)

8.5

Gemiddeld cijfer van 103 beoordelingen.

Adresgegevens

Isabellagriend (bij Oolderplas)
Herten / Ool / Roermond
Website
Lat: 51.184824
Long: 5.934755

Informatie

Afstanden

  • Brussel 143 Km / 01:39
  • Utrecht 154 Km / 01:41

Open

  • Hele jaar geopend

Algemeen

  • Officieel naaktstrand

Faciliteiten

  • Meer
  • Rivier
  • Geschikt om te zwemmen
  • Bereikbaar met de fiets
  • Toegankelijk voor minder validen

Meningen en ervaringen van bezoekers met Isabellagriend (bij Oolderplas).

Hallo Teun
De plas als je door het klaphek gaat is NIET de plas waar het naaktstrand is. Hier is het verboden bloot te gaan. De plas bij het naaktstrand is bijna helemaal rond te lopen. Hier mogen ook geen boten komen. Voor de juiste gegevens en platte grond moet je naar de site gaan van de stichting naturisme Isabellagriend. Hier vind je alles.

Gerard.
Gerard | 13-10-2017
Meer recensies van Gerard (3)
Ben er vandaag geweest. Het was er heerlijk een lekker zonnetje op mijn naakte lichaam en een windje langs mijn naakte kont. Het was er rustig. Via het klapdeurtje op het terrein gekomen. Je kon maar aan
1 kant van het water komen. Ik zag er wel een bootje varen waar je denk ik mee naar de overkant kon. Als het morgen weer zo'n weer is ben ik er nog een keer, super.
Verder niet lastig gevallen.
Teun | 02-10-2017
Top!
M | 23-09-2017
Erg moo gebied, je moet er een stukje voor lopen maar bent dan ook alleen. Oppassen waar je loopt met je voeten daar hier ook runderen grazen.
Het viel me op dat hier veel mannen (homo´s ?) waren, echter geen last van gehad maar viel wel op door het vele rondlopen. Ook een donkere man gezien die voldeed aan alle vooroordelen deze werd door de hele meute achtervolgd vanwege de grote van zijn geslacht. Jammer want het gebied is werkelijk de moeite, maar goed als je er geen aandacht een besteed dan kun je echt wel lekker van de zon en de natuur genieten
rob | 10-08-2017
hi Chantal. het lijkt mij ook wel leuk te gaan naar een naaktstrand maar durf niet zo goed alleen te gaan. ik zie dat jij ook alleen gaat en heb liever dat ik dan ook andere alleen gaande daar zouw kunnen ontmoeten. graag lijkt me een babbeltje te maken met jouw wel leuk haha. wanneer zal jij in deze zomer wel weer eens gaan dan denk je..? dan zal ik dan misschiens ook wel eens kunnen komen als je dat wel ook leuk lijkt..? haha groetjes van mij X
Roy | 21-06-2017
Zeker 10 jaar ben ik er geweest en een prachtig gebied wat dankzij de stichting er nog steeds is. Jammer is dat er de laatste jaren dingen zijn gestolen door lieden die er niet horen.
Voor mij een perfecte plek om naakt te zijn.
Ad | 29-05-2017
Meer recensies van Ad (2)
Heerlijk rond gelopen en de wind langs mijn lichaam gevoeld. Van niemand last gehad was geweldig. Pas twee keer geweest maar zal zeker vaker gaan een top locatie
Bart | 23-05-2017
Eindelijk de zon en de warmte , we komen graag terug , we hebben lang genoeg moeten wachten ,
dejos | 28-03-2017
Meer recensies van dejos (4)
Wij komen er al een paar jaar en vinden het een uitstekend gebied voor naaktrecreatie. Van 'storende factoren' hebben wij in ieder geval nog nooit last gehad. De rust en het gemoedelijke maakt het voor ons telkens weer tot een uitje om er heerlijk te gaan zonnen. Het ziet er schoon en verzorgd uit. Wat ons betreft in ieder geval een aanrader!
S en D | 27-03-2017
Zondag met mijn vrouw heerlijk genoten van het prachtige weer bij de Oolderplas. Eerste bezoek en het is ons bevallen. De locatie laat toe om ongestoord naakt te recreëren. De verhouding man/vrouw zal 90/10 geweest zijn en de activiteiten van enkele heren zal hierin niet snel verandering brengen. Al kan kan je op de centrale zone ongestoord zonnebaden, de toegangsweg en de kant langs de Maas wordt bevolkt door zoekende mannen. Hoewel ze niet storen, zorgen ze toch dat velen niet (meer) naakt recreëren.
Bert | 27-09-2016
Meer recensies van Bert (2)
Welkom zou me zijn een kleine horecavoorziening: eet- en drinkkraampje of -boot, evt. met terras, en zeker met toilet.
Verplaatsbaar i.v.m. ongewenst nachtelijk bezoek.
Kan en moet geheel self-supporting zijn, het enige wat het 'kost': een overheidsvergunning en enige (kwaliteits-)controle.

Verder krijgt het mooie terrein een volle 10.
Harry
harry | 16-09-2016
Meer recensies van harry (2)
Naakt van zon en wind genieten is gewoon heerlijk, en de natuur bij Isabellagriend is mooi, gevarieerd en uitgestrekt. Ik kom er af en toe, soms met mijn vriendin, soms alleen. Mag ik het -als eerste weilicht- zeggen dat een gezond mens van tijd tot tijd behoefte heeft aan contact, ook seksueel. Dat laatste op een vrije dag naakt in de zon eerder dan op een regendag in een grauwe straat. Laten we eens ophouden ons voor dit zo menselijke aspect te schamen, het te ontkennen of te negeren. Een probleem hoeft het niet te zijn: open en eerlijk aangeven waar je wel of niet van gediend bent moet voldoende zijn, en is dat meestal ook. Wil je echt niet gezien worden en barst je van de schaamte ( weer die religieuze opvoeding?) zet je er over heen, of blijf in je slaapkamer. Ongewenste toeschouwers dienen aan één wenk of woord voldoende te hebben, en door te lopen ! Opdringerij is en blijft uit den boze! Maar ik zou het geweldig vinden mij niet te hoeven verstoppen voor iets dat zo menselijk en onschuldig is als liefde tussen volwassen mensen. Kwaad is wie er kwaad van denkt. Kinderen dienen er niet mee geconfronteerd te worden omdat en zolang ze er nog niet aan toe zijn! Laten we met zijn allen ten volle genieten van de de mooie dingen van het leven, en die vooral niet bederven voor anderen. Dat is ware vrijheid. En zo eenvoudig zou het moeten zijn.

Harry.
harry | 16-09-2016
Meer recensies van harry (2)
Begin juli ging ik op zoek, naar een naaktstrand, niet te ver, ik vond Isabella grienden.
Op een dag er naartoe gereden, en ik was verkocht, het is de hemel op aard, zo een mooie natuur, rusig.
Ik zat aan de boten, en ik heb er dadelijk vrienden gemaakt,
Iedere dag was ik er.
de laatste dagen, een ander plaatsje moeten zoeken, vanwege de blauwalg.
Ik wil mijn nieuwe Nederlandse vrienden, bedanken voor al die mooie dagen, jongens, jullie zijn super.
Van dat belgje,met de luchtmatras op hare rug op de bruine fiets.
Tot gauw XXX
Chantal | 15-09-2016
Meer recensies van Chantal (4)
Vorige week woensdag zijn wij ook bij de Oolderplas
Geweest voor het 1st.
Was erg lekker weer en lekker relaxt, lekker aan de waterkant gelegen.
We hadden ook leuke mensen ontmoet.
Ook een leuk stelletje gezien, vrouw had lange krullen in een staart en een hoed.
We hopen jullie volgende week dinsdag 13-9 te ontmoeten.

Gr.Adam en Eva
Adam en Eva | 06-09-2016
Er zijn geen toiletten in de buurt. Het is aan te raden een ligbed of matrasje mee te nemen want de ondergrond is vrij hard maar een handdoek is op sommige plekken ook voldoende. De route en verdere info vind je op:
Website van de Stichting Naturisme Isabellagriend
www.naturisme-isabellagriend.nl
Ruud | 05-09-2016
Ik had een reactie geplaatst, maar deze is verwijderd. Ik wil aankomende week lekker gaan genieten op een naaktstrand, maar ben nog nooit geweest. Ik ben er niet bekend mee en vroeg me af of ik voldoende heb aan het meenemen van een handdoek of dat ik een ligbedje moet meenemen. Is het terrein goed te vinden/goed aangegeven? Is er de mogelijkheid om ergens (in de buurt) naar een toilet te gaan? Hopelijk kan iemand me dat vertellen. Zonnige groetjes!
Meisje24 | 05-09-2016
Vanaf woensdag weer mooi weer, zalig, weer genieten van de rust, de mooie natuur, en zie mijn lieve vrienden en vriendinnen weer, groetjes uit België, Chantal.
Chantal | 05-09-2016
Hoi,
Ik ben een paar weken geleden voor het eerst geweest.
Een prachtige omgeving.
Maar zou graag wat gezelschap willen !!
Alleen is ook niet alles.
Is er misschien ook iemand die morgen gaat om gezellig wat te ontspannen en van het lekkere weer te genieten ?
Carlo | 30-08-2016
Meer recensies van Carlo (2)
Ben een gescheiden man van 30, jaren hebben mijn ex-vrouw en ik de mooiste naaktstrandjes van europa afgeschuimd. Deze locatie kan niet tippen aan al die zuiderse strandjes maar is wel een zaligheid om te genieten van enkele zeldzame zonnestraaltjes in onze regio. Dit met een goed boek in een super rustgevende natuur. Morgen strijk ik er weer neer met een goed boek. Wil je eens babbeltje slagen voor of na mag je altijd via KIK contact opnemen : BramLieven. Groetjes.
Lieven | 30-08-2016
Bijna 50 jarige man maar afgelopen vrijdag pas voor de eerste keer ervaren wat naaktrecreatie is. Zeer goed bevallen, hele leuke mensen en mooi gebied.
Zou graag wat meer willen praten (gezelligheid) met andere mannen maar daarin zal ik zelf meer initiatief moeten nemen.
Voor vrijdag zijn de weersvoorspellingen weer goed en zal ik zeker weer aanwezig zijn.
En opdringerige mannen of gluurders heb ik weinig gezien. je moet ze natuurlijk ook niet opzoeken.
Ba | 29-08-2016
Vind het daar heel mooi, rustig, en fijne mensen leren kennen, groetjes van een klein vrouwtje uit België
Chantal | 22-08-2016
Meer recensies van Chantal (4)
Hoi, ik ben nog nooit hier geweest en misschien kan ik een keer met een metgezel gaan voor een fijne relaxte dag en gezellig wat te kletsen.
Met tweeën is toch fijner lijkt me.
Marco | 16-08-2016
Meer recensies van Marco (2)
Een heerlijke plek! Lekker relaxen in je blootje in de prachtige natuur. Wil je meer, kan dat ook maar doe het dan beschaafd zodanig dat niemand er last van heeft en wil je niet iets meer...zeg dat dan en je zult zien...ze laten je met rust.
Lust | 16-08-2016
Er lopen een aantal mannen rond (veelal dezelfde) die altijd een aantal keren langslopen op zoek naar "meer". Ook bewust dichtbij komen liggen om meer te kunnen zien. Erg jammer. Vandaag ook gezien dat een vrouw een man aansprak op vreemd gedrag. Plek is top, je kan er heerlijk zonnen en zwemmen.
Anoniem | 16-08-2016
Meer recensies van Anoniem (2)
Hele weekend lekker van het weertje genoten en paar gezellige mensen tegen gekomen. Helaas toch een aantal mannen moeten aanspreken op hun brutaliteit... blijft toch jammer dat hierdoor meer jongeren/stellen niet meer terug komen morgen zijn we er weer :)
jongstel | 14-08-2016

Geef hier jouw beoordeling

Wat is jouw ervaring met "Isabellagriend (bij Oolderplas)" ?
Hoe waardeer je Isabellagriend (bij Oolderplas) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.019