Naturismegids

Recensies van bezoeker

Isabellagriend (bij Oolderplas)

10-06-2021
Hallo Ewoud en Miranda.
Als ik jullie bericht lees krijg ik sterk de indruk dat je de eigenlijke bestuursleden niet kent maar wel het nep bestuurslid. Bovendien bestaat het echte bestuur al 1½ jaar maar uit 2 personen en deze laten zich nooit zo uit als de nepper. Kom zondag naar de open dag en kom praten met het echt bestuur.
Veelvuldig bezoeker

Isabellagriend (bij Oolderplas)

01-05-2023
Beste Lianne.

Ben het helemaal niet eens met jou en kom er al vele jaren. Als deze mensen rond liepen als agente dan hadden ze klachten ontvangen van bezoekers. Betreffende sex is het nu een vrijstaat waar alles moet kunnen, wat alleen maar sterk is toegenomen en hoertjes die er hun werk doen.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

09-06-2021
Hallo Ger.
Bij mooie dagen zijn er altijd bestuursleden aanwezig en vrijwel iedereen kan je naar hen verwijzen. Alle vragen betreffende het gebied en informatie vind je ook op https://naturisme-isabellagriend.nl.

zon groet.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

10-08-2020
Hallo allemaal die negatief zijn over de uitslovende terrein toezichthouders.
Als jullie je aan de spelregels houden heb je van deze mensen geen hinder.
Als deze persoon met de overige bestuursleden van de stichting het terrein niet deden onderhouden en toezicht houden wat met Het Limburgs Landschap is overeen gekomen konden al die zeurders er niet komen en was het allang gesloten door de echte viezeriken. Bovendien als jullie het allemaal zoveel beter kunnen en doen geef je op als bestuurslid wand ik weet dat ze er nog verschillende zoeken.

Zon groet.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

01-07-2020
Beste Heer E. Hoogenboom.
Wat ik niet snap van heel wat reacties in het gastenboek is wat doen jullie zelf. Spreek je ze aan, bel je handhaving of politie. Neem je contact op met het Stichting Bestuur. Krijg sterk de indruk dat jullie over alles en nog wat zeuren maar niemand van deze zeurders zet stappen of deponeert de klacht waar ze thuis hoort. Zolang er geen initiatief van jullie uit gaat moet je hier niet mekkeren.
Groet.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

06-07-2018
Heer Salden.
De waterkwaliteit is niet slecht gezien de vele libelle soorten, zoetwater mosselen en kreeftjes. Bovendien is het een natuurgebied. Ga naar een zwembad en blijf daar dan weg.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

13-10-2017
Hallo Teun
De plas als je door het klaphek gaat is NIET de plas waar het naaktstrand is. Hier is het verboden bloot te gaan. De plas bij het naaktstrand is bijna helemaal rond te lopen. Hier mogen ook geen boten komen. Voor de juiste gegevens en platte grond moet je naar de site gaan van de stichting naturisme Isabellagriend. Hier vind je alles.

Gerard.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

31-05-2016
Hallo Tim.
Als je op de site had gekeken van de stichting had je kunnen lezen dat deze op 5 juni een kennismakingsdag organiseren waar al je vragen beantwoord kunnen worden. Je kunt gekleed een plekje zoeken.

Regelmatige bezoeker.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

12-04-2016
Hallo Dick.

Jij bent zeer slecht geinformeerd. Deze man is wel degelijk een toezichthouder die zich uitslooft met de overige bestuursleden voor het behoud en onderhoud van het terrein. Dank de inzet van deze mensen kunnen de naaktrecreanten er verblijven. Dus hou je negatieve reactie voor je. Boven dien is het de secretaris van de stichting die dit alles mogelijk maken. Er is geen sprake van interessant doen, maar je heb altijd mensen die zich niet aan spelregels houden.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.073