Naturismegids

Recensies

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met de naturisten accommodaties en/of locaties die je hebt bezocht in Frankrijk. Laat het ons weten!

Pallieter

We hebben een heerlijk verblijf gehad op Pallieter. Het is er mooi groen en je kunt een leuk ommetjes maken op het terrein. We zaten in een Verona (Mobilhome), een hele relaxte vorm van 'kamperen'.
De gezamenlijke maaltijden zijn erg gezellig. Voor de.....
Maaike | 28-08-2017

Les Bruyères d'Arvor

Midden in het hoogseizoen hier een aantal dagen gestaan. Hele mooie ruime plekken midden in de natuur. Mooi zwembad op de camping. Prettige sfeer. Nagenoeg geen Nederlanders maar Franse verenigingsleden die er plezier in hadden om het ons naar de zin te maken. Is zeker voor herhaling vatbaar.
Peer | 27-08-2017

Plage de Kerminihy

Heerlijk strand van zo'n anderhalve km breed. Prima bereikbaar per fiets en auto. Ruime parkeerplaats en fietsenstalling. Er zijn geen voorzieningen. Het heeft een 9-tal strandopgangen. Daar is het wat drukker. Een paar honderd meter verderop heb je meer privacy. Aanrader!
JanB | 19-07-2017

La Pinede: Club Naturiste Bretagne Sud

Een hele leuke, relaxte en goed verzorgde camping waar we bijna niet naartoe waren gegaan door de beoordeling hieronder van Yvonne en Erik Kunst !
Wij begrijpen absoluut niet waar hun mening op gebaseerd is maar eigenlijk schrijven ze het zelf al, ze.....
Ton en Nel | 12-08-2016

Plage de Lourtuais

Prachtig stukje naaktstrand! Graag bezocht en geliefd bij lokale bevolking en toeristen. Zowel mensen die alleen komen, als met z'n tweetjes of met kinderen.
Politie ziet er bij opkomende vloed op toe dat niemand ingesloten geraakt, want er is inderdaad.....
Annie | 14-07-2016

Plage de Nantois

Ik was daar op 19 augustus en het strand was vrijwel verlaten. De enkele bezoekers hadden gewoon badkleding aan en nergens was er een aanduiding van "plage naturiste". Ben nog wel even naakt gaan zwemmen, maar dat leverde vooral verbaasde blikken op. Kortom: niet echt een aanbeveling!
Joost | 26-08-2015
Aanbiedingen Frankrijk
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.043