Naturismegids

Recensies van Harry en Angelique

Plage de Tréguennec

08-10-2020
In augustus 2020 zijn we weer 3 weken naar Plage de Tréguennec geweest.
Helaas minder positieve berichten. Misschien kwam het door Corona, misschien keken we door de commentaren van de anderen beter om ons heen, maar dit jaar was het anders. Veel starende "alleengaande mannen" en zelfs openlijk gedoe van stelletjes. Dan nog een stuk of 30 kijkende kerels op de duinen. Dan is minder leuk.
Maar dan merk je dat de normale mensen maar een beetje bij elkaar in de buurt gaan liggen. En dat is hier nog altijd zeer ruime afstand van elkaar. Dus ondanks het bovenstaande, toch wel weer erg genoten. Want het blijft een prachtig strand met een blauwe heldere zee. Wel levensgevaarlijk zwemwater. Alleen dit seizoen al 3 verdronken. Dus tot je borst en niet verder.
Wij zijn elke dag rustig in ons blootje naar het natuurreservaat gewandeld. 3 kwartier heen, tijdje vogels kijken, 3 kwartier terug. Ook een paar keer naar het zuiden tot Point de la Torche. Toen hadden wel een omslagdoek mee, voor even als we langs de surfscholen liepen. Verder de wind op je huid, de zee rond je voeten en de zon op je bolletje. Dan weet je dat je leeft!!

Algemene TIP: Als je gaat wandelen en je laat al je spullen op het strand liggen, laat dan de afstand-bedienbare-autosleutel thuis , maar gebruik een gewone sleutel die in het slot gestoken moet worden. Door de afstandsbediening kan de dief heel gemakkelijk de auto vinden die bij de sleutel hoort.
Harry en Angélique - Plage de Tréguennec
Harry en Angélique - Plage de Tréguennec (2)

Plage de Tréguennec

11-07-2020
juli 2019- Samen met mijn vrouw. Gratis parkeren. Even door de duinen sjouwen naar rechts. Mooi ruim strand. Publiek was divers, stellen, mannen, ook vrouwen alleen. Alles heel ontspannen. Geen sex gezien. Natuurlijk wel een enkele kijkert op het duin, maar die heb je nou eenmaal overal.
Er zijn geen voorzieningen. We hebben ook een lange blote wandeling gemaakt naar de "Etang de Trunvel". Dat is een heel mooi wetland natuurgebied dat aansluit aan dit strand. Veel foeragerende vogels. Wij voelde ons daar echt één met de natuur. Echt naturisme.
Harry en Angelique - Plage de Tréguennec
Harry en Angelique - Plage de Tréguennec (2)
Harry en Angelique - Plage de Tréguennec (3)
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.066