Naturismegids

Plage de Tréguennec

8

Gemiddeld cijfer van de laatste 3 reviews.

Adresgegevens

Plage de Tréguennec

Lat: 47.887795 / Long: -4.362251
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 894 Km / 08:24
  • Utrecht 1057 Km / 09:49

Reviews van bezoekers over Plage de Tréguennec

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Plage de Tréguennec. Laat het ons weten!
Waar verbleven jullie als jullie dit strand bezochten?
Peter | 11-10-2020
In augustus 2020 zijn we weer 3 weken naar Plage de Tréguennec geweest.
Helaas minder positieve berichten. Misschien kwam het door Corona, misschien keken we door de commentaren van de anderen beter om ons heen, maar dit jaar was het anders. Veel starende "alleengaande mannen" en zelfs openlijk gedoe van stelletjes. Dan nog een stuk of 30 kijkende kerels op de duinen. Dan is minder leuk.
Maar dan merk je dat de normale mensen maar een beetje bij elkaar in de buurt gaan liggen. En dat is hier nog altijd zeer ruime afstand van elkaar. Dus ondanks het bovenstaande, toch wel weer erg genoten. Want het blijft een prachtig strand met een blauwe heldere zee. Wel levensgevaarlijk zwemwater. Alleen dit seizoen al 3 verdronken. Dus tot je borst en niet verder.
Wij zijn elke dag rustig in ons blootje naar het natuurreservaat gewandeld. 3 kwartier heen, tijdje vogels kijken, 3 kwartier terug. Ook een paar keer naar het zuiden tot Point de la Torche. Toen hadden wel een omslagdoek mee, voor even als we langs de surfscholen liepen. Verder de wind op je huid, de zee rond je voeten en de zon op je bolletje. Dan weet je dat je leeft!!

Algemene TIP: Als je gaat wandelen en je laat al je spullen op het strand liggen, laat dan de afstand-bedienbare-autosleutel thuis , maar gebruik een gewone sleutel die in het slot gestoken moet worden. Door de afstandsbediening kan de dief heel gemakkelijk de auto vinden die bij de sleutel hoort.
(2)
Harry en Angélique | 08-10-2020
Meer recensies van Harry en Angélique (2)
juli 2019- Samen met mijn vrouw. Gratis parkeren. Even door de duinen sjouwen naar rechts. Mooi ruim strand. Publiek was divers, stellen, mannen, ook vrouwen alleen. Alles heel ontspannen. Geen sex gezien. Natuurlijk wel een enkele kijkert op het duin, maar die heb je nou eenmaal overal.
Er zijn geen voorzieningen. We hebben ook een lange blote wandeling gemaakt naar de "Etang de Trunvel". Dat is een heel mooi wetland natuurgebied dat aansluit aan dit strand. Veel foeragerende vogels. Wij voelde ons daar echt één met de natuur. Echt naturisme.
(2)
Harry en Angelique | 11-07-2020
Meer recensies van Harry en Angelique (2)
Kilometers links en rechts een fijn zandstrand. Geen voorzieningen. Naaktdeel niet met borden aangegeven, maar de lokale bevolking trekt alle kleding uit inderdaad een paar honderd meter oostelijk van de bunkers (die duidelijk zichtbaar in het water staan). Ik was er op bewolkte doordeweekse dag, dus erg rustig, zowel op strand als in de duinen.
vincent | 05-09-2018
Meer recensies van vincent (4)
Het naturistenstrand ligt in feite wat verder naar het Noorden (a/h eind v/d D156)en dan een paar honderd meter richting noord door/achterlangs de duinen lopen.
Veel mannen alleen, maar toch ook redelijk wat koppels en enkele vrouwen alleen. Behoorlijk wat actie in de duintjes, maar ook op het strand zelf. De keren dat ik daar was (aug/sep 2013) nogal wat stellen die het blijkbaar opwindend vinden om min of meer exhibitionistisch sex te bedrijven, bekeken te worden en soms ook anderen hierbij uitnodigen, zoals mij overkwam.
Bill | 05-11-2013
We zijn er geweest maar geen naturistenstrand gevonden. Office de touriste niet erg behulpzaam
Boss | 08-07-2013

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Plage de Tréguennec" ?
Hoe waardeer je Plage de Tréguennec in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.028