Naturismegids

Sauna's
Zuid Holland

Recensies

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met de naturisten accommodaties en/of locaties die je hebt bezocht in Nederland. Laat het ons weten!

BLUE Wellnessresort Leiden

Bij deze sauna aangekomen, via hotelbon, werden we niet toe gelaten, door de dame achter de balie, er was wat mis gegaan met de reservering, we mochten wel binnen voor het volle tarief. Dat hebben we geweigerd, er werd nog geen eens sorry gezegd.
Deze.....
Jacqueline | 05-05-2024

Elysium

Dagje lekker ontspannen in elysium was wel lekker even die ontspannen kort geweest maar ben wel verplan om 4 mei terug te komen en dan de hele dag van 15:30 tot 21:30 iemand interesse om gezelschap te houden samen met mij natuurlijk graag een meid????.....
Prince | 24-04-2024

Thermen Holiday Schiedam

Ik heb mijn vouchers ingeleverd en de toeslag betaald maar geen Reserveringsbevestiging per mail gehad. Je kunt ze niet bellen. Ik heb via contact de optie geen reserveringsbevestiging gehad gedaan. Ik moet dan nogmaals reserveren wat dus niet kan want de vouchers zijn al gebruikt.
Drusilla Hazelaar | 16-04-2024

Thermen Barendrecht

Heerlijke kleinschalige sauna, maar betaal niet de hoofdprijs want dat is het ook niet waard. Neem zelf een flesje bronwater mee, want nergens is een waterfontein the te vinden. Lekkere Koffie met gebak is 10,- euro. Nog een tip ga naar een dagje sauna.....
Tine | 27-02-2024

Sauna Heat

Redelijk wat parkeerplaatsen voor de deur
Vriendelijke ontvangst.....
Guus | 14-02-2024

sauna Warmond

Ik kom hier al 35 jaar met mijn vrouw, het is hier altyd goed gezellige sfeer en goede keuken
Arend Schuitemaker | 04-07-2023

Sauna Thermen 5 Mei

Voldoet aan alle eisen. Genoeg verschillende sauna s. Je kunt er een beetje rondzwemmen en er is een restaurant. Wat wil je nog meer?
Peter van de Rovaart | 04-02-2023

Orange Wellness Centre

Geen eten of drinken verkrijgbaar.
Verouderd.....
Piet | 18-01-2023
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.046