Naturismegids

BLUE Wellnessresort Leiden

4.5

Gemiddeld cijfer van de laatste 14 reviews.

Adresgegevens

BLUE Wellnessresort Leiden
Bargelaan 180
2333 CW Leiden
+31 (0)718 700 266

WebsiteContact
Lat: 52.166099 / Long: 4.480448
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 185 Km / 02:00
  • Utrecht 57 Km / 00:49

Reviews van bezoekers over BLUE Wellnessresort Leiden

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met BLUE Wellnessresort Leiden. Laat het ons weten!
Erg druk waardoor je maar 1 opgieting kon meemaken. Voor die prijs is dat teleurstellend. Beleid is veranderd maar niet ten goede. Ook in het restaurant moet je erg lang wachten op je bestelling.
Ik krijg de indruk dat ze te veel mensen binnen laten waardoor de service achteruit gaat.
Helaas gaan we niet meer naar deze sauna. Er zijn betere met goede service.
Maarten | 12-02-2024
Niet schoon, restaurant eten heel matig en er was een vieze man die ons stalkte
Aimée Cornelissen | 23-01-2024
Er bleek dat er een reservering fout was gemaakt door het systeem. Waardoor de reservering niet was vast gesteld. Toen ik daar aankwam konden wij voor geen mogelijkheid binnenkomen met onze voucher. Het was vol volgens hun vol, maar als ik een dag kaart zou kopen dan was er wel plek vrij? Ze zijn niet klant vriendelijk ondanks dat ik een reis had gemaakt van 1 uur vanuit Zeeland. Hierdoor werd ik ook boos. Heb de medewerker gevraagd naar de manager. Maar ze vertikte dat te doen. Wij zijn dan boos weg gegaan. Onderweg zijn wij naar Elysium gegaan. Daar konden wij de voucher wel gebruiken. Van mij krijgen ze 0 sterren.
De bruin | 01-12-2023
Tegenvaller!!
Vandaag de AYAVAYA cabine gedaan.
Lichttherapie? Geen lichtjes, als je je ogen open doet zie je alleen een witte cabine.
Geluidtherapie? Het geluid staat véél te hard en is niet te regelen.
Aromatherapie? Nauwelijks waar te nemen.
De cabine ligt ook nog eens niet comfortabel voor rug en nek, te harde ondergrond.
Het straaltje warm water over je voorhoofd voelt alsof je bij de kapper in de wasbak ligt, maar dan zonder hoofdmassage. En is ook niet op pauze te zetten.
Ik vond de algehele ervaring teleurstellend en eerder stressverhogend ipv ontspannend.
Zonde van het geld!
Gabrielle | 25-10-2023
De uitzicht is mooi.
Ik vind de sauna complex niet schoon.
Ze hebben nu een nieuw systeem van de opgieten je krijgt 1 kaartje bij de balie als alle kaartjes bij de balie zijn verdeeld kan je 1 keer een opgieting mee maken .En het restaurant is weer duurder geworden en de portie eten worden kleiner.
Voor mij heb ik het gezien met deze sauna.
Ga voortaan naar een andere sauna toe.
Jolanda | 28-09-2023
mooie sauna, uitzicht prachtig. Massage heerlijk. Ayavaya geen geur geroken en licht flikkerde alleen aan het eind. Water op de grond waar elektriciteit ligt. Horeca 1 grote ballentent. Duurt ontzettend lang, dingen gaan fout. Zag alleen maar mensen gefrustreerd zitten en vaak hun vinger omhoog doen. Hierdoor mij niet meer gezien hier. Zonde
meta | 02-08-2023
Voor het eerst bij Blue Wellness geboekt in Leiden. Wat een heerlijke verwendag met alles erop en eraan moest worden, voor mijn dochter en mij, eindigde in een hectische race naar huis, omdat mijn man met ambulance was afgevoerd. Omdat we nog niet van al het betaalde gebruik hadden gemaakt, schreef ik hen een mail met de vraag om een voucher oid voor de nog openstaande faciliteiten ( diner en drankjes).
Tot mijn verbazing kreeg ik een supervriendelijke mail terug, waarin ze ons, na alle stress, de hele dag opnieuw aanboden!! Chapeau: ik noem dat geweldige service.
Elvira | 11-05-2023
We komen hier al jaren, vaak ook met vrienden en meestal met kortingacties. De panorama sauna en het grote zwembad met uitzicht over de stad zijn super. In het weekend zijn er veel gratis opgietingen. Wat me wel opvalt is dat er steeds slechter wordt schoongemaakt. In het weekend liggen er echt plukken stof in de kleedruimtes. En de infrarood sauna lijkt te zijn opgegeven: steeds meer lampen doen het niet en dat wordt niet gerepareerd. Het personeel in het restaurant is heel wisselend: van studenten die echt helemaal niks weten tot aan mensen die heel klantvriendelijk opereren. Maar dat lijkt tegenwoordig de standaard in de horeca. Door het grote aanbod aan sauna's en de opgietingen toch beter dan gemiddeld.
Mathilde | 07-04-2023
Dankzij de centrale ligging en het geweldige uitzicht vaak deze sauna bezocht maar met steeds meer mixed feelings…personeel receptie vaak wat hooghartig ( niet allemaal gelukkig), restaurant heel matig en klantenservice niet bepaald toeschietelijk- geld kwijt toen ik door ziekte een reservering moest annuleren ( 24 uur van te voren) want voorwaarden zijn voorwaarden en .. regels zijn regels! op de « regels »van gastvrijheid en goed sauna bezoek valt echter het nodige aan te merken… Verder inderdaad vaak luidruchtig publiek en ondanks de mooie plek teleurgesteld in de «  service »- enkele enthousiaste opgieters daargelaten.. jammer
Théo | 29-03-2023
Verschrikkelijke massa bedoening waar heel veel mensen waarschijnlijk voor het eerst naar toe gaan aangezien iedereen overal luidruchtig zit te kletsen, hygiëne ver te zoeken is en er niet eens genoeg haakjes zijn om je handdoek aan op te hangen, dus alles lekker tegen elkaar aanhangt. Het is er veel en veel te druk en het heeft helemaal niets met wellness of sauna te maken. Het fletcher gevoel ten top. Blijf er alsjeblieft ver weg van.
Karel | 18-03-2023
De enige sauna die open was op Koningsdag dus.. vooruit dan maar. Ontvangst : de volgende kan zich melden, gevolgd door: en de naam is ?, lekker gastvrij. Kom hier met tussenpozen sinds de opening ongeveer 10 jaar geleden en zie door gebrek aan onderhoud en aandacht de sauna steeds meer verloederen, losse kraan. douchekophouder, roestende drempels afgeplakt met ducktape, scheuren in de kussens van de relaxcocons en heel veel missende koptelefoons, met afzetlint afgesloten wirlpool …kan nog wel even doorgaan… alemaal tekenen van een gebrek aan aandacht. schoonmaak .. ook zo’n ding, op diverse plekken van die dotten stof en haar , sinaasappelschillen, een smeulende asbak die overvol is buiten… het eten.. matig, het bedienend personeel .. nog aan het leren het gastheer/vrouwschap onder de knie te krijgen, scrubzout op, gedurende hele verblijf geen saunamedewerker gezien om aan te vullen/schoon te maken . ondanks alles wel lekker gezweten en genoten van het mooie uitzicht … kom hier alleen voorlopig niet meer want 24,50 .. te duur !
rob | 27-04-2022
2 nachten geboekt, incl 1 wellnessdag. Hotel kamer is schitterend, je loopt zo in je badjas , met de lift, de wellness in.
Wellness zelf was wel aardig...niet super vonden wij...beetje chaotisch met allemaal smalle gangetjes, onoverzichtelijk. Saunas op zich waren wel ok.
De receptie is ronduit slecht. Al tijdens het boeken aantal problemen, daarna nog 3x erover gebeld, na uur in de wacht te hebben gestaan, 2x over iets gemaild, geen antwoord gekregen.., kom je daar aan, bleek dat er maar 1 nacht in stond, " u heeft geen ontbijt?" Ohja zeker wel bijgeboekt....receptie had t er toen handmatig erin gezet.

We hadden een arrangement incl eettijden doorgegeven, stonden óók niet in t systeem.
Was incl 5 drankjes per persoon....stonden er óók niet in....ook dat werd handmatig ingevoerd.
Er waren nog meer klanten die aan t mopperen waren over dit soort dingen....ook bij uitchecken na dagje Wellness waren er klanten waarbij de rekening totaal niet klopte...

Restaurant: lunch-eten was wel lekker maar vóórdat je t kreeg......duurde echt wel 3 kwartier. En pas na 20 min kregen we ons drankje.
Savonds lag t automatische bestelsysteem eruit, toen was t helemaal een drama, ruim een uur later hadden we pas ons eten en drinken. Veel klanten gingen ook mopperend weg.
Bleek dat ze al ruim een half jaar problemen met dat systeem hebben...

Al met al was t niet echt super, deze 2 dagen, een behoorlijke tegenvaller voor ruim 400 euro!!! Excl parkeren van 30 euro..

Geen aanrader
Ronald | 01-03-2022
Meer recensies van Ronald (37)
Gisteren dekt sauna en welness complex bezocht

Super locatie in een super Flatgebouw , mooi : strak qua interieur en moderne look
Verschillende sauna’s : de Panorama sauna is een topper , de opgietingen zijn leuk en goed georganiseerd , wel best aan het onthaal direct de serveringskaartjes vastleggen.
Het restaurant qua eten is lekker en gevarieerd , voor het diner of lunch dien je wel te reserveren .

Verscheidenheid aan publiek en leeftijden , het naturisten bloot lopen leek ons in het begin wat terughoudend , maar na enige tijd lopen verschillende mensen toch gewoon lekker naakt rond , wat voor ons als naturisten leuk en een aangenaam gevoel heeft , ( niet altijd de badjas aan en uit enkel in het restaurant )

Het uitkijk zwembad op het centrum van Leiden is echt zalig en rustgevend , het rondlopen in het complex kan je vaak naar buiten kijken , maar de mensen kunnen je op zich van op de grond nooit echt zien ( zou me ook niet storen )

Verschillende ligplek punten , verspreid over het totale complex , kubus ligplekken is een aanrader .
Het flatgebouw is qua locatie hip en exclusief is wel een beleving apart
Nadeel is mss dat je moet 15,- euro betalen voor de parking

Voor ons een top ervaring
Steve | 25-07-2021
Meer recensies van Steve (4)
Bijzondere sauna door de spectaculaire plek op de 12e etage van een flatgebouw naast het station van Leiden, er is een panoramasauna en vanuit het zwembad zie je de hele stad liggen. Ook verder zeker een bezoek waard, verschillende grote sauna's, stoombad, rustruimtes en een kleine buitenplaats voor afkoelen en douchen. Het is in het weekend best wel druk, je kunt dan reserveren via de website. Op zo'n drukke vrijdagavond was het toch nog heel plezierig, ook omdat wij aangenaam verrast werden door een behoorlijk vrije houding ten opzichte van het blootlopen. Er is een centrale ronde doucheruimte en iedereen loopt in het saunadeel gewoon naakt heen en weer, ook door de gangen naar het wat verderop gelegen fraaie zwembad, waar je lekker kunt naaktzwemmen, met ook een jacuzzi. Voor de grote ramen maakt het ook niet uit dat je naakt bent, het is nogal hoog en de hoek maakt de bezoekers vanaf beneden onzichtbaar. Een flinke meerderheid van de gasten waren vrouwen. Heel lekker gegeten in het restaurant (met badjassen), daar kun je ook vragen om een tafeltje te reserveren. Bijzonder dat je ook op de beruchte "badkledingdag" (dinsdag) gewoon naakt mag zijn, je mag dan ook alleen beperkte strakke badkleding aan en sommigen schijnen die na een tijdje ook maar uit te trekken, waarom ook niet. Volgens ons een prima sauna voor naturisten.
Cornelius | 22-10-2019
Meer recensies van Cornelius (7)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "BLUE Wellnessresort Leiden" ?
Hoe waardeer je BLUE Wellnessresort Leiden in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.051