Naturismegids

Thermen Barendrecht

4.8

Gemiddeld cijfer van de laatste 23 reviews.

Adresgegevens

Thermen Barendrecht
Achterzeedijk 81
2992 SB Barendrecht
0180-614269

Website
Lat: 51.834899 / Long: 4.525784
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 137 Km / 01:28
  • Utrecht 69 Km / 00:48

Open

  • Hele jaar geopend

Reviews van bezoekers over Thermen Barendrecht

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Thermen Barendrecht. Laat het ons weten!
Top wellness, mooie sauna’s, schoon, sfeervol en overzichtelijk.
Alleen erg jammer dat het personeel niet buiten serveert. Heerlijk een dag in de bubbelbaden en zoutwaterbad en ligbedden. Maar koffie en lunch was op het buitenterras niet mogelijk vandaag 27 mei door te veel wind volgens personeel. Onzin.
A. de Heij | 27-05-2024
Heerlijke kleinschalige sauna, maar betaal niet de hoofdprijs want dat is het ook niet waard. Neem zelf een flesje bronwater mee, want nergens is een waterfontein the te vinden. Lekkere Koffie met gebak is 10,- euro. Nog een tip ga naar een dagje sauna ergens anders eten, want kwaliteit en prijs is niet in verhouding. En wc bij de sauna/ baden moeten goed behandeld worden tegen schimmel en niet een geurtje ophangen. De schimmel ruik je nog steeds.
Tine | 27-02-2024
De sauna was heerlijk, en er was zeer vriendelijk personeel.

Jammer dat het restaurant zo enorm overpriced is. Een tosti van 14,50 waar niets exclusiefs aan was is echt teveel, ook in zo', mooie omgeving.

Het avondeten was ook extreem duur voor wat we kregen, vooral het vega gerecht. Als het heel erg mooi aangekleed zou zijn is er nog iets over te zeggen maar dat was helaas niet zo. Het smaakte allemaal prima, maar wij vonden het allemaal echt overpriced.

jammer, want dat is wel een reden om niet al te snel meer terug te komen.
A van Ravesteijn | 24-01-2024
De ontspanningsmassage was werelds. Waardoor ik kom onder het gemiddelde in plaats van slecht. Daar in tegen waren de douches meer koud dan warm. Was het over het algemeen in de ruimtes koud en niet aangenaam warm. Het restaurant veel en veel te duur voor wat je geserveerd krijgt. Rustruimte met lauwe waterbedden. Heel veel sauna's werden afgesloten voor betaalde sessies waardoor de toegang tot de beperkte sauna's klein werd. De hygiëne van deze sauna was altijd de reden dat ik hier graag kwam. Was ook verre van perfect. Jammer maar voor mijn geen thermen Barendrecht meer.
Cisca Krebbers | 14-01-2024
Slecht ben nu meerdere keren geweest het is dus niet een keer opgevallen vraag wilt u een kastje voor 2 persoonen meer mensen dan kasjes er in laten, geen handboek onder de voeten,niet douchen na sauna en gelijk dompelbad in,ook niet na toiletbezoek in bubbelbad en of zwembad,staat ook nergens vermeld,dus de mensen die weinig of nog nooit in de sauna komen weet dat ook niet,ook personeel let er niet op ZEER ON FRIS.en ook het eten veel te duur en als hier boven beschreven lauw,we constateren dat dit elke keer zo is

Gerrit en Willy
Gerrit van den Berge | 29-12-2023
Zo eens met Ad van der Panne (sept 2023). Ook wij zijn bezoekers van heteerste uur. Na failissement in de herkansing een 2-tal keren geweest. Wij waren niet onder de indruk; het high-end concept is losgelaten (valet-parking, al-Japans-eten-aan-een-plaat-met-kok etc, behalve de high-end prijzen. Omdat het de meest dichtbije sauna is vandaag toch een sauna gereserveerd. Bij aankomst werd gevraagd of wij 1 locker wilden delen (dan kan men meer dan de beoogde capaciteit aan mensen kwijt). Niet gedaan want waar laat je je kleding en tas????
Vandaag een dieptepunt. Ivm onweer werd alle buiten accomodatie gesloten, echter 1,5 uur na de onweer was deze nog niet geopend....
Klanksessie ging om onbekende reden niet door; biedt het dan niet aan.
Diner: Diamanthaas en zeewolf. De zeewolf en groentjes waren koud, evenals de frietjes. Deze zijn retour gedaan. Excuses en men zou nieuwe bereiden. Helaas zit je dan apart te eten; ergo niet gezellig. Als 'goedmaker' kregen we een drankje aangeboden; wij hadden eerder het speciaalbier (herfstbock) besteld en hebben aangegeven dit wel weer te willen. Nu.... dat was problematisch; een frisje of een 'gewone' bier. Het verschil was 1.75 per biertje, aangeboden dit te betalen. Toen begon een soap: Een tapbier werd geserveerd, een flesje bier werd geserveerd en telken als wij zeiden dat we de speciaalbier hadden besteld met aanbod bij te betalen ging het personeel op "error. Uiteindelijk 2 speciaal biertjes geserveerd gekregen waarvan er 1 "gratis" was. Wat een zielige vertoning.
Probleemoplossend vermogen ver onder de maat.
Gasten aan de tafel naast ons hadden mosterd soep met zalm a Euro 14,-- besteld; toen de soep op was kregen zij het mandje brood. Gasten tegenover ons hadden 1 cola, 1 koffie en een warm appelgebak bestel, na een half uur vroegen zij waar de bestelling bleef, de reactie was dat het appelgebak " wat langer: duurde.
Indruk is dat de keuken uit prefab en sous-vide gerechten bestaat waarvoor wel fikse restaurant-prijs wordt bereken. Schandalig.
Adrianus | 29-10-2023
Sauna’s zijn fijn, verschillende opgietingen, leuke rituelen. Maar wat asociaal duur is het restaurant. Ze moeten zich schamen. Slaat werkelijk nergens op. Wij pakken graag een sauna om ook lekker te kunnen eten. Maar dat gaat hem niet meer worden.
M Rackwitz | 06-10-2023
Kwam er al vanaf de opening in 2000 als frequente bezoeker. Jammer van het faillissement, maar kreeg gelukkig een herkansing. Hebben zichzelf 5 sterren toebedeeld, waar ik het beslist niet mee eens ben. Ramen en deuren van de sauna's zijn afgeplakt, waardoor je een heel onaangenaam opgesloten gevoel krijgt als je binnen zit. Bovendien worden de deuren regelmatig geopend, om dan te constateren dat de sauna vol is. Hierdoor gaat veel warmte nodeloos verloren.Ook de catering laat veel te wensen over. Heb kwartier op terras gezeten, zonder dat het door de bediening opviel en heb toen zelf maar even aan de bel getrokken. Het glaasje koffie dat ik kreeg, daar was onderweg volgens mij de helft al uitgevallen. Glaasje slagroom erbij, een veredeld stukje ontbijtkoek en dat was het dan. Kosten: 4,50 euro! ook het bestelde brood met carpaccio liet veel te wensen over. Twee bruine boterhammen met een beetje sla en de pitjes moest je zoeken. En dat voor de prijs van 16 euro! Bovendien werkte bij mijn bezoek geen van de 5 whirlpools en dat is nou ook juist zo fijn bij een bezoek aan de sauna. Bij het afrekenen heb ik om compensatie gevraagd hiervoor, maar daar werd geen gevolg aan gegeven. Ik woon op 20 minuten fietsafstand van Elysium , maar wilde graag toch weer terug naar mijn "oude vertrouwde" sauna. Kost me dan nog wel 10 euro aan brandstof, zelfs dat had ik er voor over. Maar na deze ervaring voor mij dus geen bezoek meer aan Thermen Barendrecht en blijf graag komen in Elysium.
Ad van der Panne | 28-09-2023
1x nooit weer. Veel te klein (terrein), niets luxueus aan. Menukaart beperkt en veel te duur. € 16,- voor 2 boterhammen met ei van poeder en wat zalm. Moet er niet aan denken om hier in de winter of met regen te zijn, dan kun je geen kant op. Alleen hammam gedeelte is mooi/luxe. Waarom deze sauna 5* krijgt is ons een raadsel. Gelukkig via aanbieding gedaan, anders echt prijs niet niet waard. Thermen Holiday is beter en groter!
Bianca | 17-09-2023
Super fijne sauna, heerlijke opgietingen. Een sauna waar je je thuis voelt. Doordat onze vakantie in duigenviel. Hier 6x geweest van juni t/ m augustus. Niets dan lof voor het personeel.

Maar de reden dat het onder de maat scoort, is dat de menukaart onder de maat is kwa keuze. En zeker als je vaker komt, je gewoon niet weet wat te kiezen. Omdat wat je kiest enorm duur is en het portie hebben we werkelijk zien slinken in die maanden. De hamburger is gehalveert. En niet lekker meer, werd ook rauw geserveerd. Werd vervolgens meegenomen voor nieuw. Waardoor we niet samen onze maaltijd aten. Ook de poked bol is kleiner, de cecar salade. Is sla met kip punt, echt zo jammer. Dit haalt onze waardering naar beneden. En ook de rede waardoor we niet snel weer komen. Terwijl we genieten vd sauna zelf, overwogen eerst thuis te eten. Maar dan wordt de sauna dag wel erg kort. Een eigen boterham meesmokkelen in je kluisje is in overweging.
Jacky verdoes | 05-09-2023
Wat vind ik er van de Jacuzzi is te koud. De bediening is goed alleen vind ik het erg duur allemaal glas rosé 10€ toch niet normaal. Ik was even 160 € kwijt iets eten en de sauna vind nog al wat .
Caroline | 21-07-2023
Gisteren een heerlijke dag gehad in Thermen Barendrecht tijdens het meditatieweekend. Leuke sessies voor iedereen wat. En ja, zoals de meeste mensen zeggen: veel plastic, dichtgeplakte ramen met kunst, duur etc. Voor mij mogen de ramen weer zichtbaar worden, zoals het vroeger was. De menukaart mag zeker uitgebreid worden en de porties mogen wel groter! Het personeel is heel vriendelijk, maar op zeer warme dagen mag de kleding wel aangepast worden bv. korte broek of rokje. Ze hadden het heel zwaar gisteren! Ik kom zeker terug, heb een fijne dag gehad, maar echt de term exclusief is niet van toepassing! Heb mooiere en exclusievere sauna's gezien in Nederland!
Piet | 26-06-2023
Fantastische sauna.
Sauna's en baden erg schoon, personeel erg vriendelijk en een heerlijke relaxende massage gehad door een zeer kundige masseuse.
Ook de opgietingen erg goed verzorgd.
Was ook niet druk ondanks dat het in het weekend was.
Echt een aanrader om te gaan voor een relax dagje !
Jaap | 08-05-2023
we wilden eens een keer deze sauna weer eens proberen, nadat hij van eigenaar is veranderd. Maar viel behoorlijk tegen. Vooral de prijzen in het restaurant, absurd 5 euro voor een bak thee, latte machiato 6 euro, frisdrank 4 euro. Heel weinig keus qua eten. 2 Boterhammen, met roerei en 3 reepjes uitgebakken ontbijtspek 14 euro. Normaal nemen wij voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, maar vanwege de prijzen alleen maar hoofdgerecht genomen. Interieur veel plastic planten en heel donker binnen. En in alle sauna's ramen en deuren afgeplakt zodat je niet naar buiten kunt kijken, maar ook niet naar binnen. Dus vaak wordt de deur geopend om te kijken of er plaats is. Toen wij er waren was het ook niet druk. Het zoutbad is wel een aanwinst en de ibiza lounge ook, met zand binnen geeft je een beach cabine effect om even lekker te liggen. Ook waren er veel, goede opgietingen. Maar zolang deze prijzen zo blijven, gaan wij liever naar een andere toe.
conny | 21-03-2023
We kwamen regelmatig bij de “oude sauna “ Barendrecht. Jammer dat deze werd gesloten Blij waren we dat de sauna heropend werd. Maar wat een desillusie, een zwart/ donkergroen interieur, beplakt met namaak planten. Een kunstsauna? , wie hou je voor de gek,? Een raam beplakt met plaatje van een beroemd schilderij, wil nog niet zeggen dat je “ een kunstsauna bent .Smaken verschillen uiteraard…. Het buiten gebeuren is mooi opgeknapt , met mooie nieuwe toevoegingen, zoals het o.m. het zoutwaterbad.
Het restaurant is opgeknapt, maar het aanbod op de menukaart is magertjes, 1 vegetarisch gerecht, “wel kan de kip uit de salade gehaald worden” De prijzen zijn ronduit belachelijk 12 euro voor een bordje soep…
We zijn behoorlijk teleurgesteld, de hoge entreeprijs, de hoge prijzen in het restaurant. Nee wij komen niet terug en zoeken ons heil bij andere sauna s in de buurt. Heel jammer, qua inrichting kun je natuurlijk van smaak verschillen, maar de hoge prijzen in de horeca zijn ronduit schandalig. Josien 1 maart 2023
Josien Jansen | 02-03-2023
Thermen Barendrecht een keer proberen ipv Spa One, gewoon om eens ergens anders te genietenen maar wat een verschil zit er in locaties qua luxe en prijzen.
Aardig personeel, dat zeker en vrij klein, niet bijzonder luxueus en uitgebreid maar dat zijn de prijzen wel!!!. Wat een entreeprijs en het restaurant serveert lekkere versnaperingen maar tegen prijzen die niet in verhouding zijn tot wat er op je bord of in je glas verschijnt.
Boterham zalm voor 16 euro, sateetje 24, nee dit zijn geen prijzen voor een sauna.
Ellen Oostdam | 28-02-2023
WAARDELOOS. Nu er een nieuwe eigenaar heeft. Wordt aangeprezen als Luxiueus, Culinair maar het betekent opgepimt en weinig keus om te eten en erg duur.

Altijd graag deze sauna bezocht. Kwam er zelfs voor uit Utrecht. Maar dat echt verledentijd.

- Infrarood sauna werkte niet en
bleef lauw.
- Slechte menukaart, weinig
keus en belachelijk duur
- Plastic plantjes aan de muur!
- Weinig haken voor je
handoeken.
- Donker en somber interieur.
- Afgeplakte sauna deuren, dus
altijd openen of er wel plek is.
- Laat Kunst kunst zijn en geen
plasticplaatjes op een
saunaraam. Die je dan ook nog
zitten aan te staren. Hele
vreemde keuze!
- Entreeprijs niet in verhouding.

Teleurgesteld zijn we veel eerder dan gepland vertrokken en gaan hier ook niet meer terugkomen.
Duidelijke afrader!!
Aglea | 12-02-2023
Middelmatig, ik was niet onder de indruk. Ik had meer luxe verwacht en qua eten te kleine porties en erg duur. Jammer van de lange autorit. Thermen Soesterberg is veel beter
Anke Bieleman | 15-01-2023
Meer recensies van Anke Bieleman (2)
Klein maar prima voor een dagje vermaak, alleen is de horeca veeeel te duur. En erg weinig haakjes voor badjassen en handdoeken. De helft van de douche werd niet warm. En er was geen of veel te zachte muziek in de cabines zodat alles wel erg stil werd.
Wendy | 03-01-2023
Middelmaat is hier troef, maar de prijzen zijn absurd hoog!
entree: 51 euro
breekbrood kruidenboter 10 euro
Indische kippensoep : 14 euro
glaasje huiswijn : 7 euro
De menukaart is zeer beperkt, 6 bitterballen 9 euro,
Ik had een Caesar salad, 18 euro, sloeg nergens op en kleine portie, geen dressing!
Mijn vrouw had een pokebowl, 19 euro, is niet erg als het een acceptabele portie zou zijn, en mijn liefje is geen grote eter, maar dit was schaamteloos weinig.
Het is GEEN topsauna zoals fort Beemster of Thermen Bussloo, maar wel brutaal duurder!
Echt, ga hier niet naar toe, tenzij je het leuk vind om heel veel te betalen voor
heel weinig wellness beleving.
Joep Elenbaas | 29-12-2022
Zeer teleurstellend. Sinds de overname en heropening een dure sauna, kleine porties en daardoor veel te duur eten, lelijk en met goedkope materialen opgepimpte zaak.
Geen plek binnen om lekker te liggen.
Ergenis in plaats van ontspanning.
Co Verbeek | 02-12-2022
Prima sauna, mooi en nieuw!

Restaurant is verschrikkelijk. Menu is totaal niet gangbaar en we weinig keus. Als ik een dagje naar de sauna zit ik niet te wachten op gepofte knol, een dure kreeft of een gepekelde watermeloen als avond maal.

Tevens hoorde wij iedereen om ons heen klagen over iets wat karige en te overdreven menu kaart.

Toen wij de vraag stelde of een lose bakje friet bij onze soep konden bestellen (wat bij alle hoofdgerechten erbij zat) kregen wij als antwoord in het plat Rotterdams: we geen snackbar he.

U kunt begrijpen dat die opmerkingen erg onklantvriendelijk was en voor een binnenpretje zorgde.
Do | 28-11-2022
NIET NAAR DEZE SAUNA GAAN! De helft werkte niet. Het dompelbad was lauw, de koelgrot 15 graden zonder ijs, eten het geld niet waard. Je krijgt een stukje vlees of vis van 5 centimeter dat nergens naar smaakte. Haute cuisine ????. Bediening let niet op. Er zaten 10 mensen op terras, we hebben een half uur moeten wachten voordat we een drankje kregen. Veel excuses, manager zou bellen maar bijna een week verder en niks vernomen. Ik zou een andere goedkopere sauna kiezen waar ze wel lekker eten hebben en alles werkt. Wat een belachelijke vertoning
Katja | 16-06-2022
Een van de fijnste sauna's die ik ken.
Helena | 02-08-2011
Als ik een cijfer mocht geven was dat een 9.
Ontspannen en wat een keurige bediening.
C.Blancke | 29-06-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Thermen Barendrecht" ?
Hoe waardeer je Thermen Barendrecht in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.019