Naturismegids

Elysium

4.9

Gemiddeld cijfer van 18 beoordelingen.

Adresgegevens

Elysium
Kooilaan 1
2665 KR Bleiswijk
010 - 52 411 66
Website
Lat: 51.994195
Long: 4.541392
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 161 Km / 02:01
  • Utrecht 52 Km / 00:46

Reviews van bezoekers over Elysium

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Elysium. Laat het ons weten!
Helaas van mij geen goede recensie. Qua klantvriendelijkheid hoef je hier niets te verwachten. In de maand juni ben ik met een vriend heen geweest. Bij de boeking heb ik aangegeven een diner te willen nuttigen. I.v.m. corona dacht ik dat je dit erbij moest boeken bij de reservering. De prijzen voor het diner leken normaal bij de boeking, tot we er op de dag zelf achter kwamen dat het meeste op het menu veel goedkoper was dan de prijs van het geboekte diner. Daarbij mocht je alleen koffie, thee of fris nuttigen bij het geboekte diner. Al met al 8 euro te veel betaald, omdat de maaltijd en het drinken dat wij hadden genuttigd dus veel goedkoper waren. We hadden in de middag de prijzen van de kaart geconstateerd en waren nog voor het eten naar de receptie gegaan of wij de boeking van het diner ongedaan mochten maken. Maar dit mocht met geen mogelijkheid.
Daarnaast hadden we een ritueel geboekt die nieuw was. De prijs konden we daardoor niet zien op de geprinte afbeeldingen bij de balie, omdat er nog geen reclame van ophing. De vrouw die de reservering maakte had aangegeven dat het 10 euro (afgerond) koste. Dit kwam overeen met de andere rituelen. Maar bij het afrekenen moesten we ineens 15 euro betalen.
Ik heb een klacht geschreven aan Elysium en heb teruggave gevraagd van het geld van het eten dat wij niet genuttigd hebben. Ook aangegeven dat ik de gerekende kosten van het ritueel niet netjes vond, gezien ons een andere prijs was aangegeven. Hierop heb ik een heel onvriendelijke mail ontvangen met een duidelijke boodschap: van ons als Elysium hoef je niets terug te verwachten. Nu na een paar maanden ben ik er nog van ontdaan. Zeker gezien wij een totaal andere ervaring ervoeren van het hotel the Golden Tulip die gekoppeld was aan ons arrangement. Dit hotel kreeg van ons een 10 qua vriendelijkheid en services. Elysium was hierna echt een koude douche!
Kim | 22-08-2021
Na het omkleden kwamen we in zo'n overvolle sauna, dit heb ik nog nooit gezien. Nergens plek, alles bomvol. Toen werd er tegen mijn buik aangestoten (5mnd zwanger), direct rechts omkeerd.

Bij de balie de situatie uitgelegd, ondanks dat wij niks hadden gebruikt en 5 min binnen waren geweest kregen wij geen geld terug voor zowel lunch buffet als entree.

Nooit meer.
Stefanie | 31-01-2020
Vandaag met een vriendin naar Elysium Bleiswijk geweest. Vroeger was dit een ontzettend fijne sauna waar je met liefde extra betaalde voor luxe. Vandaag met hoge verwachtingen weer eens terug.

Het was echt een abominatie; standaard in de rij voor het damestoilet, een indian headmassage die echt nergens op leek en een gesloten restaurant wegens gebrek aan personeel.
Met als resultaat dat wij gevraagd werden ons diner buiten aan tafel te nuttigen. Denk je in: 29 januari, 19.30, 7 graden. Ze kwamen het diner wel brengen, dat dan weer wel (what were they thinking).

Bij vertrek werd ons gevraagd of we genoten hadden, we hebben eerlijk gezegd wat we ervan vonden.

De reactie was; jammer. Fijne avond in elk geval.
MSB | 29-01-2020
Gisteravond een avondje naar het Elysium geweest.
Wat niet op de site staat dat het restaurant gesloten is dat hoorde wij bij aankomst.
Als we wilden eten moesten wij gelijk reserveren , dus dat hebben we gedaan.
Wij hebben een uur op ons eten moeten wachten , naast ons twee dames meer dan een uur.
De salade was afgeraffeld bord met sla wat carpartio er overheen en 3 cherry tomaatjes gewoon weg schandalig, dat voor €15,90 Zo ook de koffie bleef een half uur weg op het nog wel geopende kleine terras buiten , ook daar regende het klachten.
Bij de receptie gemeld , er werd lauw gereageerd met het restaurant wordt verbouwd en we hebben nieuw personeel ,daar hebben wij geen boodschap aan.

Dit is je klanten beduvelen, geen manager die zich liet zien
daarbij vloeren vies met zand, nee niet weer
jannie v Gils | 15-06-2019
Slechte dure horeca!!!!
G. Van Dam | 27-04-2019
Heel druk, niet schoon, slecht eten (shared lunch, alles kwam uit een potje), duur, diverse faciliteiten buiten gebruik.
Dit was ons laatste bezoek aan Elysium.
We zoeken de volgende keer wel een ander sauna centrum.
J v.d. Krogt | 07-02-2019
We komen hier al jaren en het is erg jammer dat de hygiëne momenteel ver te zoeken is. Het was erg vies, er lag oa een plas bloed in de gang met een spoor en medewerkers liepen er gewoon langs, de wc's waren onder geplast, pleisters op de vloer etc. Er was veel kapot/buiten gebruik. Bij geen enkele sauna klopte de temperatuur, het was overal flink kouder.
Het was vandaag erg druk en er werd erg overdreven gegluurd waardoor wij ons niet prettig voelden(er stond er zelfs 1 id douche met zichzelf tespelen).
Je word verplicht om in een restaurant wat te eten, jammer van de belachelijke prijzen!
Restaurant Max is al maanden dicht en gaat ook niet meer open.
Zoals het er nu aan toegaat is het zeker geen aanrader!
Esmee | 27-11-2018
Gezien ik alleen op maandagen in juni kan wilde ik boeken met mijn e-tickets van dagjewelness.nl, bleek dat er geen maandagen in juni beschikbaar waren. Ik heb gevraagd of dit niet mogelijk was aangezien ik anders geen gebruik kan maken van de regeling en dit kon niet en ik kreeg ook het bedrag niet terug voor de e-tickets. Heel raar dat je een maand van te voren al alle maandagen blokkeert, anders had ik deze tickets sowieso niet gekocht. Hele onpersoonlijke behandeling vind ik dit!
Liza | 04-06-2018
Laatste 2 x slechte ervaring. Muizen in het restaurant.Niet goed onderhouden. Faciliteiten hollen achteruit.
Vroeger ging ik hier graag naar toe.
Wij gaan inmiddels naar Sauna Soesterberg en naar Sauna Binnenmaas. Allebei veel beter.
Julia | 01-03-2018
Bij binnenkomst had HET systeem maar reservering voor 1 persoon, terwijl de reserveringsbevestiging 2 personen aangaf !
Om half 7 scheen de zon, het was 20 graden, maar het was verboden om buiten op het terras te eten !
De reden hiervoor was, dat de terrassen een hele dag gesloten waren, vanwege het onstuimige weer ???
Klagen bij de floormanager horeca had geen zin, werd doorverwezen naar de receptie, omdat dit besluit door hogerhand ? was genomen
Hogerhand was ene , zeer onvriendelijke, jongeman ,genaamd Bob !!
Bob had duidelijk nog nooit van enige flexibiliteit gehoord !!
Ter afsluiting viel tot 2x toe de stroom uit buiten, terwijl we in het zoutwaterbad lagen !!
Eruit gaan was geen optie, omdat het levensgevaarlijk is in het pikdonker !!
Zo te zien aan de vele klachten, wordt deze waarschijnlijk ook afgedaan met excuses blablabla.
Bij voorbaat neem ik daar geen genoegen mee, maar wil een echte, relaxte dag !!
Anita | 02-10-2017
Kom er al jaren en altijd een goede sfeer. Afgelopen weekend voor het eerst op een zaterdag gegaan maar tien was het megadruk. Wel jammer dat mensen niet kunnen wachten met aan elkaar zitten tot ze thuis zijn. Erg vervelend als je in bad zit en ze gaan tegenover je boven op elkaar zitten.
Personeel is vriendelijk en het eten is goed. Mooie baden en sauna's...veel variatie. Maar volgende keer toch maar weer op een doordeweekse dag.
shiep | 16-11-2016
In maart 2016 2 cadeauvouchers gekregen bij een bezoek aan Elysium i.v.m. het jubileum. Meteen gereserveerd voor 11 juli. Op deze datum daar aangekomen blijkt dat ik verkeerd geboekt heb. Ik heb op de normale manier geboekt in plaats van via de link die op de voucher vermeld staat. Dom van mij. We hadden dus een reservering voor 2 personen (voor het normale bedrag) en 2 vouchers die nog een aantal dagen geldig waren. Maar hier konden ze niets mee bij de kassa. Ze verscholen zich achter het systeem. Via het systeem was het niet mogelijk om de vouchers in te nemen in plaats van het volledige bedrag. Het enige wat we konden doen is het volledige bedrag betalen of anders weer naar huis. Manager er bij geroepen, maar dat was hetzelfde verhaal. Het zat voor die dag al vol voor de vouchers dus we konden alleen het volledige bedrag betalen. In de auto de directie gebeld. Geen oplossing. Overkoepeld orgaan IWR gebeld met deze klacht, ook zij verschuilde zich achter het systeem. Geen enkele oplossing!! Zo ga je anno 2016 niet met klanten om.
Lisette | 11-07-2016
Ik twijfel tussen "gemiddeld" en "beter dan gemiddeld", omdat ik het mogelijk gemiddeld vind, omdat ik niet zoveel vertier en vermaak zoek, maar meer rust.

Veel vertier en vermaak is er zeker: het is een belevenis waar veel mensen op af komen, maar ik vond het wat benauwend, zeker omdat ik heel de tijd de weg kwijt was.

Het personeel was vriendelijk en het eten lekker.
Marijn | 30-03-2016
Meer recensies van Marijn (56)
Helaas veel te druk we zijn ook eerder weg gegaan.
Deze klacht neer gelegt bij de receptie de dame die erachter stond kon ons alleen maar gelijk geven ook zij vind het te druk worden
De sauna gaat op deze manier hard achteruit jammer
ron | 02-11-2015
Als sauna-fan blij dat dit centrum for well-being bijna om de hoek ligt van mijn woonplaats Zoetermeer, zeker een aanrader waard voor iedereen die een dag wil genieten van gezonde rust en verwent wil worden met een weldaad voor lichaam en geest.
René | 31-03-2012
Voor ons betekent het 100 km rijden, maar het is zeer de moeite waard!! Ongeloofelijk ruim van opzet. Toen we voor de eerste keer aan kwamen rijden zeiden we tegen elkaar; de Tom-tom heeft ons toch niet naar de Efteling gestuurd, maar eenmaal binnen merk je daar niets van. De opgietingen zij grandioos ook al zit je met 75 personen in de grote sauna.
We zijn hier al verschillende keren geweest en beslist niet voor de laatste keer.
Hans | 18-03-2012
Meer recensies van Hans (4)
zeer grote sauna ook bij volle p plaats is er binnen en buiten voldoende plaats vriendelijk personeel div resto ruimte en veel heerlijke ligbedjesin de beschutte tuin
saar | 07-10-2011
Uitstekende sauna. Het aantal mogelijkheden en ruimten zijn overweldigend. Hoewel het uit de buurt is voor mijn, ga ik hier zeker nog vaker naar toe.
Jack | 30-09-2010

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Elysium" ?
Hoe waardeer je Elysium in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.031