Naturismegids

Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes"

7.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 8 reviews.

Adresgegevens

Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes"
rue du Général de Gaulle
10390 Verrières
+33 3 25 41 70 82

Website
Lat: 48.231712 / Long: 4.137479
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Kampeer- en caravanterrein met 1 ster

Afstanden

 • Brussel 362 Km / 03:38
 • Utrecht 533 Km / 05:38

Open

 • 1 Juli t/m 30 September

Algemeen

 • NFN / INF kaart verplicht
 • Vereniging
 • Plaats voor tenten
 • Plaats voor caravans
 • Oppervlakte (ha): 9
 • Aantal plaatsen: 30
 • Aantal plaatsen met elektra: 30
 • Alle plaatsen hebben elektriciteit
 • Verhuur accommodaties
 • Aangepast sanitair voor mindervaliden
 • WIFI / internet gratis

Faciliteiten

 • Koelkast / diepvries voor algemeen gebruik
 • Zwembad
 • Rivier (geschikt om in te zwemmen)

Eten en drinken

 • Bar
 • Verkoop vers brood

Activiteiten

 • Jeu de boules

Diversen

 • Frans gesproken
 • Huisdieren welkom
 • Geschikt voor kinderen

Reviews van bezoekers over Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes"

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes". Laat het ons weten!
Alweer goed. 4 jaar terug waren we er ook, als doorreiscamping, nu dus weer. Gewoon een prima terrein, erg aardige mensen, veel Nederlanders op doorreis. Zwembad is nog steeds perfect!
Het sanitair is nog steeds tzelfde...zou in 2020 dus al vernieuwd worden zei men...helaas nog steeds het oude gebeuren. Ook niet echt superschoon helaas. Om af te wassen moet je naar binnen waar de wastafels zijn en dien je op blote voeten te lopen. Omdat ik altijd op doucheslippers loop denk je er niet aan als je gaat afwassen om ze mee te nemen, kreeg op mn donder ????
Voor de rest allemaal prima!! Lekker riviertje, stukje door tbos lopen.
Ronald | 11-06-2024
Meer recensies van Ronald (46)
Dit is een leuk verenigingsterrein met veel vaste Franse seizoengasten met mooie camper/kampeerplekken voor passanten gerund door vrijwilligers.Helaas is door gebrek aan vrijwilligers hun officiële openingsperiode in 2022 1/7 tm 30/8. Maar wij waren al eerder gast dus na een mailtje konden wij ook in juni al 2 nachtjes langskomen. Prima zwembad en gezellige bar met wijntje en biertje. 's Ochtends geen brood maar bakker op fiets/wandelafstand in het dorp. En mooie stad Troyes met de fiets via groene route of pad langs treinspoor te bezoeken. Prima stop voor paar dagen op vriendelijk naturistenterrein in Noord Frankrijk.
Martin & Els | 23-06-2022
Deze camping begin september bezocht. De ontvangst door de receptionist van dienst (Christof) was koel, neigend naar vijandig. Alleen maar vragen om resp. vaccinatiebewijs, paspoorten en INF kaarten. Verder geen enkele uitleg over de camping. Zoek het zelf maar uit! Weinig of geen contact met de vaste gasten die geen enkele poging deden met ons in contact te komen. Enkele huurcaravans met aanbouwtje maken een troosteloze indruk. Er waren een tiental gasten, voornamelijk campers. En dat is hard nodig om de vereniging aan extra inkomsten te helpen bij een sterk vergrijzend aantal vaste bezoekers. Bijna dertig euro per nacht is trouwens fors voor hetgeen geboden wordt. Temeer daar het
sanitair knap verouderd is.
fam. de Wit | 16-09-2021
Meer recensies van fam. de Wit (19)
Heerlijke camping. Goed bereikbaar zowel met camper als met caravan. Even bellen, helaas spreekt men geen Engels maar met handen en voeten kom je heel ver.
Bij aankomst meer dan welkom geheten, speciale camper-lek toegewezen gekregen. Prachtig terrein, onderhoud meer dan op orde. Aardige mensen.
Wandelen naar de seine doe je naakt. Zwemmen in de seine is wel wat koud maar wat een prachtige rivier. Troyes is op fiets afstand.
Sleutel van het hek krijg je bij aankomst en gooi je bij vertrek in de brievenbus. Hier vertrouwd men de mensen gewoon nog.
Helaas geen WiFi maar wel redelijke 4G ontvangst.
Rob | 27-08-2021
Meer recensies van Rob (4)
Fijne camping! Hartelijk ontvangen !
Mooi plekje toegewezen gekregen , van waaruit we met de hond zo het bos in konden lopen naar de Seine .
We waren hier voor de 2e keer, een paar jaar geleden waren we hier al een weekendje op doorreis , nu bewust een midweek gebleven.
Sanitair is eenvoudig, maar keurig en schoon. Zwembad is heerlijk!

Riesenrom
Rom | 19-06-2021
Meer recensies van Rom (13)
2 nachten hier verbleven. Een erg leuk terrein, je loopt zo door de bossen binnen 10 minuutjes naar de Seine, daar een paar heerlijk privestrandjes, maar dan ook echt prive!!
Campingsanitair is veroudert, schijnt volgende maand compleet vernieuwd te worden, zwembadis super zalig!!
Een heel rustig terrein, orima te doen, redelijke prijzen ook
Ronald | 23-08-2020
Meer recensies van Ronald (20)
Leuke vriendelijke camping. Goed ontvangst door de leden. Iedereen probeert het je naar de zin te maken. Net en schoon sanitair en een heerlijk zwembad. Als slagroom op de taart zwemmen in de Seine. Mooi en overzichtelijk terrein. De stad Troyes zeker bezoeken is meer dan de moeite waard.
Jo en Marianne | 17-08-2020
Meer recensies van Jo en Marianne (14)
Een heel fijn terrein waar we regelmatig naar toegaan; veel rust en geen lawaai. Elk jaar verbeterd er wel weer iets. Dit jaar kon je voor het eerst brood bestellen, de douche is gratis en de administratie gaat nu allemaal middels de PC. Even wennen , maar m.i. waait er duidelijk een jongere nieuwe wind door de camping. Een van de medewerkers spreek zelf prima Engels, iets wat je nog steeds niet op alle commerciële campings tegenkomt. Overal elektriciteit en prima plekken voor de camper.
Herman Jaspers | 15-09-2019
Meer recensies van Herman Jaspers (10)
Eerder waren we 2 nachten op deze camping.
Zowel dit jaar als enige jaren geleden kwamen we voor een dichte deur.
Er hing een telefoonnummer wat niet klopte.
Best vervelend dat je er niet op kunt na een lange reis.
Het ligt zo mooi op de route.
Denk niet dat we het nog eens proberen.

Juni 2017
J.Wols | 11-07-2017
Meer recensies van J.Wols (2)
Na vele jaren weer eens op doorreis hier een dagje verbleven. Het zwembad is een mooie aanwinst! Verder is alles bij het oude gebleven, vriendelijke ontvangst, mooi terrein, eenvoudig maar goed sanitair. Nog steeds ook laat lawaaierig in het weekend, zowel op het terrein als van jeugd op het strandje van de aanpalende Seine.
Harry | 05-09-2016
Meer recensies van Harry (11)
Het is een fantastische camping voor naturisten die gezelligheid èn rust voor zich zelf zoeken. Alles is er behalve een restaurantje ( friteuse zelfs niet ) maar dat is dan ook het enige. We zijn er meerdere malen enige dagen geweest maar nu hebben ze ook een zwembad, eentje die op menig commerciële niet zou misstaan. Prima Wifi in de gezellige gemeenschapsruimte of op het terras. Net en prima onderhouden sanitair gebouw. N.B. ligt vlak bij Troyes hetgeen een bijzonder leuke stad is met goede terrasjes en winkels. Ook een grote suppermarkt is niet ver weg. Zeer vriendelijke ontvangst ! Kortom ; we gaan er volgend jaar weer langs.
Herman jaspers | 01-09-2016
Meer recensies van Herman jaspers (10)
Is het verplicht een NFN kaart te hebben Vraagt men ernaar?
Nico | 23-05-2016
Alles eenvoudig ; douches etc. zijn brandschoon.
Gezellige sfeer. Bij aankomst bij de poort ; het telefoonnummer dat er op stond gebeld; en me in mijn gebrekkig Frans gemeld. Binnen een paar minuten kwam Jean-Claude de "Grille" (poort) openen, en werden we zeer enthousiast ontvangen én rondgeleid.
Wat het zwemmen betreft; in het "meertje" mocht niet gezwommen worden; zou ook niet kunnen. Er staat wel aangegeven dat er in 2016 een zwembad(je) zal komen.
Alles bij elkaar een zéér goede prijs / kwaliteits verhouding. Een aanrader dus.
A. & R. | 12-07-2015
Meer recensies van A. & R. (2)
Troyes is prachtig! Een dag voor een wandeling, minstens een dag voor de musea, dan nog een dag winkelen: je komt ogen en tijd tekort. De camping is een prima uitgangspunt. Super eenvoudig maar met heel leuke mensen. Vijver is helaas erg vies en niet geschikt om te zwemmen.
Jan en Jozefien | 29-07-2013
Meer recensies van Jan en Jozefien (3)
Dit is een leuke en fijne camping zowel als overnachtingscamping als wel om er een paar dagen vertoeven.
Pre is Troyes is erg gemakkelijk te bereiken met de fiets.Zeker de moeite waard om te bezoeken.
Op de camping zijn de plaatsen voldoende groot,ruimte zat!
Het meertje ziet er niet erg uitnodigend uit nogal wat waterplanten het water ziet er helder uit.
Al met al een goede doorreiscamping,maar zeker ook om er een aantal dagen te verblijven.De omgeving leent er zich perfect
voor, ook per fiets.

Ria en Gerard Alferink
Ria en Gerard Alferink | 29-01-2013
Een echte verenigingscamping waar men naar je om kijkt.
Het uitgegraven meertje is vies, maar wel verfrissend op warme dagen. Er worden regelmatig gezamenlijke maaltijden georganiseerd, die heel betaalbaar zijn. Aan de bar kun je je op feestavonden mengen onder de Fransen. Er zijn ook altijd Nederlanders om contact mee te maken.
Het sanitair is schoon, er is toiletpapier, er zijn muntjes voor de douche.
Je kunt je koelblokken in de vriezer onderbrengen, zonder kosten.
Grote winkels en winkelcentra zijn op redelijke afstand. De stad biedt alle vertier en een goede winkelstand, en veel betaalbare restaurantjes.
Een ideaal uitgangspunt om Champagne in te slaan. Iets meer naar het zuiden vind je de Route Touristique du Champagne. De Champagne uit de Aube is beter dan die uit de noordelijke gebieden van de Champagne. Proeven en kopen, en thuis de sier mee maken dus.
Marjet | 16-12-2012
Deze camping is echt een unieke camping toen wij er kwamen konden ze ons geen elektriciteit geven,
Maar een buurman die wel stroom had die gaf aan dat wij van hem wel konden tappen.
We stonden helemaal achteraan en tussen de vaste plaatsen.
De plek die op de foto te zien is ook toevallig.
Het is heel eenvoudig maar meer heb je ook niet nodig toch er zijn douches die zijn schoon.
Toen was het nog gratis maar dat kan wel veranderd zijn>

De weg er naar toe hebben we echt wel even moeten zoeken we kwamen dus vanuit het dorp en door achterom te kijken hebben we het gevonden maar zeker de moeite waard hoor.
Willy en Imke | 05-01-2012
Meer recensies van Willy en Imke (6)
Herman & Analies,

Vaak hoor je dat deze camping gebruikt wordt als overnachtingscamping naar het zuiden vanwege de gunstige ligging aan een kruispunt van twee snelwegen. Maar wij zijn er zowel op de heenweg als de terugweg weer naar toe gegaan voor 2 en/of 3 nachten omdat deze camping meer waard is dan alleen maar door te rijden. Wij hebben het ervaren als een heel fijne en rustige stille camping, en een mooi stad als Troyes met heel veel goede restaurantjes dichtbij. Voor ons is een 1 ster camping vaak fijner dan een met alle sterren...........En zwemmen in de Seine is echt een must !
Heen gaan dus.
Herman.jaspers | 07-07-2011
Een eenvoudige camping, vriendelijke ontvangst alleen lastig dat er geen bel zit bij het hek maar dat je, als je aankomt, maar moet toeteren en dan hopen dat iemand je hoort. Maar daarna krijg je de sleutel en dan is er niets meer aan de hand. In tegenstelling tot wat er in de gids staat is er geen restaurant en geen winkel. In het meertje is het niet lekker om te zwemmen, het stinkt en er zijn zeer veel waterplanten, maar het zwemmen in de Seine maakt dat allemaal goed. Dat is echt een heerlijk plekje met leuke ligweides erbij. Het sanitair is voldoende, helaas wel een muntjesdouche en geen warm water bij de afwasplaats.
Ben en Sonja | 28-08-2009
Meer recensies van Ben en Sonja (16)
Wij zijn heel enthousiast over deze camping. Hij is heel basic, maar de mensen daar zijn erg gastvrij en we voelen ons daar altijd enorm welkom. Als je zelf behoorlijk frans spreekt, wordt het aan de bar erg gezellig. Geen lawaaierige disco, maar een lekker rustige camping waar ook onze puberdochters graag vertoeven.
Uniek: je kunt er in de bovenloop van de Seine zwemmen, daar waar hij nog schoon en helder is. Je moet dan zwemmen om op je plaats te blijven.
Wat ook een pluspunt is, is dat de camping relatief dicht bij de snelweg ligt, maar je er geen last van hebt.
Marja | 24-08-2009
Meer recensies van Marja (12)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes"" ?
Hoe waardeer je Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes" in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.015