Naturismegids

Recensies van Jan en Jozefien

Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes"

29-07-2013
Troyes is prachtig! Een dag voor een wandeling, minstens een dag voor de musea, dan nog een dag winkelen: je komt ogen en tijd tekort. De camping is een prima uitgangspunt. Super eenvoudig maar met heel leuke mensen. Vijver is helaas erg vies en niet geschikt om te zwemmen.

Domaine du Petit Arlane

02-06-2018
Het sanitair werd de eerste vier dagen van ons verblijf niet schoongemaakt. Douches zijn piepkleine hokjes waar je je kont niet kunt keren (we hebben het hier over een naturistencamping !) en twee van de drie gaven twee tellen warm water voor je weer op de knop moest drukken. Warm afwaswater was er niet, afgezien van de eerste drie tellen nadat je de kraan opendraaide. Ook nadat we dit probleem aangekaart hadden werd het niet beter.
Mei is dan wel het voorseizoen, maar moeten soebatten om 's nachts een lichtje te kunnen krijgen in het sanitair is dan weer het andere uiterste. Terwijl alle lichten rondom het zwembad tot diep in de nacht wél brandden.Datzelfde zwembad was overigens niet te gebruiken omdat er dag en nacht een schoonmaakapparaat in ronddwaalde.
Het geheel wordt door Patricia, naar ons idee, liefdeloos geleid waarbij kosten én moeite worden gespaard. De overige drie medewerkers waren vriendelijk.
Dat wij hier toch nog tien dagen zijn geweest kwam door de bovenste vijver waar de hond heerlijk kon zwemmen (de onderste vijver was vies), het bos waar we lekker konden wandelen en de omgeving waar heel veel te zien is.
We gaan graag nog eens naar deze streek terug, maar beslist nooit meer naar deze camping !

Atlanta (vereniging Atlanta)

06-05-2014
Prachtige camping, super sanitair, vriendelijke mensen, fijne sauna. Alleen jammer van de snelweg: dag en nacht te horen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.076