Naturismegids

Recensies van Rob

Le Champ du Moulin: Association "Club du soleil de Troyes"

27-08-2021
Heerlijke camping. Goed bereikbaar zowel met camper als met caravan. Even bellen, helaas spreekt men geen Engels maar met handen en voeten kom je heel ver.
Bij aankomst meer dan welkom geheten, speciale camper-lek toegewezen gekregen. Prachtig terrein, onderhoud meer dan op orde. Aardige mensen.
Wandelen naar de seine doe je naakt. Zwemmen in de seine is wel wat koud maar wat een prachtige rivier. Troyes is op fiets afstand.
Sleutel van het hek krijg je bij aankomst en gooi je bij vertrek in de brievenbus. Hier vertrouwd men de mensen gewoon nog.
Helaas geen WiFi maar wel redelijke 4G ontvangst.

La Genèse

15-07-2016
Dit jaar zijn we best negatief. Er is een andere beheerder, bij aankomst moesten we een contract tekenen dat we zoveel mogelijk naakt zouden. Een frans/nederlands stel. Beetje jammer dat de nieuwe bedrijfsleider van La Genèse domaine naturiste totaal niet begrijpt dat klanten zijn bron van inkomsten zijn. Omgaan met jonge puberende kinderen vraagt een iets andere aanpak dat ze uit hun broek jagen. Een handdoek omslaan mag niet, een broekje aan ook niet een pareo dan weer wel. Het zal de ruim aanwezige oudere garde een doorn in het oog zijn die pubers maar dat komt wel goed maar niet met deze aanpak.

Ben je een beetje te hard gegaan in de zon? Een shirt mag niet, je moet dan maar naakt in de schaduw...

Zo jammer dat dit paradijs aan dit soort mensen wordt toevertrouwd.... Deze man gaat het niet lang volhouden. Begrijpt totaal niet dat de toon de muziek maakt.

Verder vonden wij het restaurant matig tot slecht. De bar daarentegen heeft voor een redelijke prijs daghappen die wel oke zijn. Douches waren koud. In elk badgebouw is het invalidentoilet nu voorzien van een slot. Terwijl toch de regel is geschikt voor invaliden dus niet ALLEEN voor invaliden.

Wasmachines regelmatig in storing en de receptioniste verzuchte bij klachten van diverse mensen dat ze ze beter konden weghalen en mensen maar elders moesten wassen...

Wifi is dit jaar prima te noemen. Wij vertrekken toch dit jaar met een gemixt gevoel. Of we terug komen... De tijd zal het leren.

La Genèse

21-05-2016
Pfff nog steeds met de wifi bezig ??? Dat zijn ze al drie jaar hoor ! Wij staan er deze zomer ook weer voor de 9e keer. Maar de "smoes" dat er aan gewerkt wordt geloven we niet meer. Gelukkig missen wij door de overweldigende natuur de wifi niet echt :-)

La Genèse

26-07-2014
Het gaat rap achteruit. We komen er nu acht jaar en treffen het dit jaar voor het eerst aan in verslechterende toestanden. Dit jaar is er een nieuwe manager actief (JOS) daar waar hij vorig jaar nog achter de receptie werkzaam was is hij nu de general manager.

- Douches koud.
- Receptie onvriendelijk
- Winkel onvriendelijk, brood alleen op reservering, krant alleen na 9.30
- Internet instabiel (maar dat is reeds jaren zo).
- Kapotte toilet deuren
- Niet functionerende verlichting
- Wegen op de camping vallen enorme gaten in (let op je enkels)
- Slecht gesnoeid, takken moet je zelf maar afbreken als ze tegen de caravan aan hangen.
- Verstopte toiletten en wasbakken.
- Een dronken general manager aan de bar die lallend in een golfkarretje midden in de nacht over de camping rijdt.
- Kinderen van 15 die alcohol aan de bar geschonken krijgen.

Een positief ding. Het restaurant is goed.

Kortom dit jaar totaal geen aanrader. We zijn er nog 1,5 week mocht het nog beter worden dan laat ik dat weten. Wij weten niet of we volgend jaar nog terugkeren.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.048