Club Naturista Le Betulle

8.5


Gemiddeld cijfer van
12 beoordelingen.

Adresgegevens

Club Naturista Le Betulle
Via Lanzo 33
I-10040 La Cassa
+39 (0) 11 984 28 19
Website
Lat: 45.186816
Long: 7.513629

Lees de beoordelingen (12)Schrijf ook een beoordelingContactReserveren bij: EuronatureReserveren bij: InternatuurMaak een PDF om te printenPlaats een mededeling op het prikbord van Club Naturista Le Betulle

Informatie

80 plaatsen voor gasten

Afstanden

 • Utrecht 1207 km
 • Brussel 1047 km

Algemeen

 • NFN / INF kaart verplicht
 • Korting met NFN / INF kaart
 • Oppervlakte (ha): 12
 • Aantal plaatsen: 170
 • Verhuur accommodaties

Faciliteiten

 • Restaurant
 • Gezamenlijke maaltijden (één of meer keren per week)
 • Bar
 • Verkoop vers brood
 • Koelkast / diepvries voor algemeen gebruik
 • Internet
 • WIFI / internet
 • WIFI / internet gratis
 • Zwembad

Activiteiten

 • Georganiseerde activiteiten voor kinderen
 • Georganiseerde activiteiten voor volwassenen

Diversen

 • Alleengaanden niet toegelaten
 • Huisdieren welkom
De gegevens van Club Naturista Le Betulle corrigeren

Routekaart

Meningen en ervaringen van bezoekers met Club Naturista Le Betulle.

Het is al weer vorig jaar dat wij hier waren met ons gezin.
Er zou animatie zijn voor de kinderen. Helaas hebben wij hier helemaal niets van gezien, samen met ander gezin.
Wat vervelender was is dat de kinderen die het gezamenlijk erg gezellig hadden gemaand werden om stil te zijn tot vervelens aan toe. Zorg dan voor die animatie!!!! Geen kanoën/boogschieten etc. wat volgens site aanwezig zou zijn. Als antwoord was dat haar zoon die het zou verzorgen nog schoolactiviteiten had.....
Dan koop je maar animatie in is mijn idee. Helaas waren wij al helemaal geinstalleerd en moe van de reis om de boel weer te gaan opbreken. Dat haar zoon verhinderd was wisten ze en hadden ze voor onze aankomst aan ons kunnen melden!
Mw.Bader | 24-03-2017
Het is hier heerlijk: rustig, alle voorzieningen aanwezig of op loopafstand, vriendelijke mensen, goede sfeer. Voor kinderen voldoende te doen, zelfs die ene dag dat we regen hadden. Prachtige plekken met voldoende schaduw en privacy. En zo dicht tegen de Alpen aan toch een heerlijk klimaat. Van de naturistenterreinen in Italië is dit onze favoriet!
Nienke | 21-08-2016
Wij hebben genoten van de rust en de mooie plekken! Prima sanitair. Heel vriendelijke beheerders! Elke dag opnieuw wordt er voor een heel smakelijke maaltijd gezorgd. Geen winkeltje, wel mogelijkheid om brood te bestellen. En wat ons het meest verrast heeft is de afstand naar het dorpje La Cassa. Binen 10 min. loop je daar naar toe en kun je bovendien heerlijk eten een een restaurantje! Eindelijk eens een naturistencamping die niet als reservaat op grote afstand met moeilijk begaanbare wegen, van de bewoonde wereld ligt.
Turijn is zeer de moeite waard en ook de Alpen, alles zeer goed en vlot bereikbaar.
Wij komen zeker nog eens terug!
H. | 17-08-2015
Vanaf 1 juni al hoogseizoenprijs en dan is 38 Euro erg veel voor deze camping voor 2 personen/per nacht. Wij konden gebruik maken van ACSI-kaart en betaalden 16 Euro, dat past meer bij het gebodene.
Mooi terrein met heel behoorlijk zwembad. Je moet zoeken naar een warme douche; de warmwatervoorziening is heel matig en ongelijkmatig. Sanitair wordt nauwelijks schoon gemaakt. Weinig gasten aanwezig; daardoor wat sfeerloos. Verder ook helemaal niets te beleven; geen enkele activiteit.
Ruud van der Toorn | 21-06-2013
Wij kwamen er in de zomer van 2011 voor de eerste maal met onze caravan aan en kwamen naast supertoffe mensen van Eindhoven te staan waar we meteen een leuk contact mee hadden. Frans nam onze zoon en dochter op sleeptouw en stelde hen voor aan de Nederlandse jeugd maar verwittigde ons wel op voorhand dat we hen waarschijnlijk voor de rest van de vakantie enkel nog zouden zien om te komen eten. En dat was nog flauw uitgedrukt bleek achteraf. Onze kinderen hebben er een superfijne vakantie gehad en onze dochter wilde er al dadelijk terug naartoe.

Onze kids staan daar bekend als "de Belgen" want die vallen natuurlijk wel op tussen al die Nederlandse jeugd. Toch worden ze er heel goed in de groep opgenomen.

Deze zomer gaan we er weer naartoe en onze dochter van inmiddels 16 jaar weet nu al wie ze er allemaal terug zal zien want ze houden ook in de loop van het schooljaar contact met elkaar.

Wij vinden het zelf ook een heel aangename camping met zeer vriendelijke camping-eigenaars, een toffe omgeving en zoveel meer.

ZEKER een aanrader voor gezinnen met adolescenten!!
Heidi | 12-06-2013
Heerlijke plek om te vertoeven. Hadden een houten bungalow/mobilhome gehuurd. Prima.
Mooi zwembad, aardige mensen, leuke sfeer. Prachtige omgeving, Turijn echt een aanrader!
Kortom we komen nog eens terug
Else | 14-08-2012
Leuke ervaring, we komen er nèt vandaan. Gezonde sfeer en prima mensen. Zaterdag en dinsdag heerlijk pizza eten, zó uit de oven, andere dagen kan je gezamenlijk eten aan lange tafels. Dan wint de gezelligheid het van de smakelijkheid van de maaltijd. Al met al zijn we zéér tevreden over LeBetulle!
Neil | 02-08-2011
Mooie terrassencamping. Behulpzaam en gastvrij. Aanraders als je er bent, in Ceri is een ijsfabriek met 3 vitrines ijs en ze maken er een prachtig bouwwerk van, heerlijk, en in Turijn is in de la Mole (oude synagoge) een prachtig filmmuseum.
Fred en Lianne
Fred en Lianne Coppens | 11-07-2011
Heel fijne ,gezellige camping voor gezinnen met pubers.Ik ben er zeker 4 keer op vakantie geweest. De enthousiaste en zorgzame leden van deze club komen meestal uit Turijn
De 3 jongens van ons wilden altijd graag mee,omdat ze het er zo naar hun zin hadden.
Er is niet zozeer een superdeluxe accomodatie(welvoldoende en een heerlijk zwembad) alswel een betrokken, sociale sfeer die voor hen leuk is.
De jongelui doen spelletjes samen,halen elkaar op om mee te doen met zwemmen.Ze hebben een vaste plek ,meestal het boogschietveld,waar ze 's-avonds bij elkaar komen.
Of ze lopen samen naar het dorp om ijs te halen of samen uit eten te gaan.Er gaat dan altijd iemand mee van de camping en die is ook bij het afspreken hoe ze het gaan doen en alles in de gaten houdt en ze wijst opde ongeschreven gedragsregels zowel van het naturisme als buiten de camping.Dat klinktheel saai, maar ze doen dat op een ongedwongen manier.
De activiteiten die georganiseerd worden(o.a.miss en mister verkiewzing,volleybal,tennis ,playbackshow)zijn leuk,omdat iedereen uitzichzelf meedoet ofwel komt kijken.

En natuurlijk heb ik het er ook altijd naar mijn zin gehad.
Omdat er op de camping geen winkel was moest je wel naar die leuke Italiaanse dorpjes en marktjes;daar waren nog weinig toeristen.

Meestal gingen we met onze "De Waard tent",maar we hebben ook een keer een houten chaletje gehuurd.Dat beviel goed dus dat doen we de volgende keer weer.
Mari | 30-06-2010
het is een mooie camping maar die eigenaars praat alle talen door elkaar
Jelle v. Doren | 16-12-2009
Wij kunnen ons aansluiten bij het vorige bericht.
Zeker is een rit naar de alpen zeker aan te raden.
Val di Ala en Val di Viu deze laatste vonden wij het mooiste alleen de toegangs weg is smal en stijl maar goed te doen op het eind punt kom je bij een stuw meertje.
Wij zijn 4 dagen op deze camping geweest.
Toen wij er waren (tweede week aug.2008)was de helft nederlanders op de camping en er werd veel gedaan voor de jeugt (speurtochten wedstrijden e.d.)

Het is zeker een aanrader
als enig min puntje er is niet altijd warm water beschikbaar.
tema | 11-08-2008
Camping:
Een prachtige camping en veel mogelijkheden voor uitstapjes.

Sanitair netjes, aardige mensen, grote en kleine tent- of caravanplaatsen.
Veel voorzieningen zoals: zitjes, heerlijk zwembad, groot aantal zonnestoelen, bibliotheek, recreatieruimte, restaurant (wel standaard maaltijden), sauna, whirlpool, tennisbaan en speeltuintje. Op een aantal kampeerplekken een dikke grindlaag (haringen inslaan moeilijk).
Caravan of luxe nieuw houten chalet huren kan ook.
Rustig voorseizoen.

Omgeving:
Piemonte is nog niet toeristisch en veelzijdiger dan Toscane. Het kan er heet zijn maar ook wel eens flink regenen.

Turijn (30 min.) is prachtig en heeft veel oude paleizen, musea, kerken, pleinen en winkels. Parkeren in het centrum (parkeergarages) is niet duur.

Tips: binnen een straal van 1 tot 2 uur rijden:
De mooie wijngebieden Asti, Barolo en Barberesco, Avigliana met de bergabdij San Michel, Susa, Milaan, Het nationale park Grand Paradiso met sneeuw, gletsjers, marmotten, gemsen en veel wandelpaden
Klaassen | 11-07-2008

Geef hier jouw beoordeling van Club Naturista Le Betulle.

Wat is jouw ervaring met "Club Naturista Le Betulle" ?

Hoe waardeer je Club Naturista Le Betulle in het algemeen?

Je naam

Het e-mail adres is alleen voor controle en komt niet op de site te staan.

E-mail adres

Het veld hieronder svp leeg laten.

-

Achtergrondfoto: © Dartigeas

Le Haut Chandelalar, ultieme ontspanning

http://www.le-haut-chandelalar.com


Time: 0.015