Naturismegids

Recensies van Piet

Viilaggio Naturista Le Betulle

06-08-2019
Ondanks de uiterst aardige en zorgzame beheerder Luca, slechte ervaringen met het voortdurende lawaai op de camping. TV en geluiden van zogenaamd chalet voor de jeugd schalden tot 2 à 3 uur in de nacht. ‘s ochtendsvroeg al weer auto’s op de camping vanaf 7 uur.

Héliomonde

12-08-2016
Uitstekende camping voor een tussenstop en voor bezoek aan Parijs. Groot terrein met veel ruimte waardoor er altijd plek is. Mooie bosrijke en landelijke omgeving maar op het terrein is er een grootstedelijke sfeer. Verwacht geen hollandse gezelligheid. Veel gratis sportvoorzieningen en gratis wifi. Brood (croissants, baguettes) kan besteld worden bij restaurant. In St. Cheron kleine supermarkt.

Les Hespérides

12-08-2016
Aansluitend bij eerdere ervaringen: toegangsweg is nog steeds erg beroerd (onverhard stapvoets rijden ca. 800 meter kuilen en gaten omzeilen). Uiterst gastvrije en aardige mensen op een leuk terreintje. Maar voor ons te propperig (veel vaste bouwsels, huisjes en stacaravans). Zwembadje helaas niet kunnen gebruiken (ging om 20 uur dicht en pas om 11 uur 's ochtends weer open). Verder blijken er hoogspanningskabels over het terrein te lopen. Qua prijs waren wij duurder uit dan bij Heliomonde, dus voor ons is les Hesperides geen goede optie gebleken om vandaaruit Parijs te bezoeken.

Nature et Soleil de Normandie

12-08-2016
Terrein is het best te benaderen via Fresney le Vieux. Van tevoren bellen is aan te bevelen. Wij werden zeer gastvrij ontvangen door de dienstdoende vrijwilliger van deze kleine vereniging. Mooi bosrijk terrein met een 10-tal plekken voor gasten. Klein zwembadje en eenvoudige maar schone voorzieningen. Als je wilt mag je gebruik maken van de centrale barbecue. Op zaterdag werd er friet gebakken en verkocht voor 1 euro per portie.
Wij zijn hier helemaal onthaast en hebben het terrein gebruikt als uitvalsbasis voor bezoeken aan de invasiestranden en Mont St. Michel. In Falaise is er een uitstekend kasteelbezoek mogelijk. Iedere bezoeker krijgt een tablet met informatie en beelden van hoe het er vroeger uitzag, echt heel leuk!

Camping Naturiste Le Couderc

12-08-2016
Onze puberzoon vond het hier fantastisch, wij vonden het veel te vol en te druk (eind juli). Mooi zwembad, maar geen ruimte om een baantje te zwemmen en wachten op een vrij ligbed.

Les Manoques

12-08-2016
Heerlijke echt franse familiecamping. Veel contact gehad met franse buren. Goede sfeer, gastvrij en ongedwongen. Buiten douchen met een prachtig panoramisch uitzicht. Genoeg nederlandse gasten voor de kinderen zonder dat het zo'n hollandse enclave is geworden. Wij hebben er een heerlijke tijd gehad en komen zeker nog een keer terug om de Lot verder te verkennen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047