Naturismegids

Recensies van Ruud van der Toorn

Viilaggio Naturista Le Betulle

21-06-2013
Vanaf 1 juni al hoogseizoenprijs en dan is 38 Euro erg veel voor deze camping voor 2 personen/per nacht. Wij konden gebruik maken van ACSI-kaart en betaalden 16 Euro, dat past meer bij het gebodene.
Mooi terrein met heel behoorlijk zwembad. Je moet zoeken naar een warme douche; de warmwatervoorziening is heel matig en ongelijkmatig. Sanitair wordt nauwelijks schoon gemaakt. Weinig gasten aanwezig; daardoor wat sfeerloos. Verder ook helemaal niets te beleven; geen enkele activiteit.

La Genèse

13-09-2016
Wij verbleven op la Genese van 27/08 tot 10/09 2016.
Positief: Prachtige camping in prachtige omgeving. Het terrein werd goed bijgehouden; ook in deze periode. Sanitair heel redelijk; goede warmwatervoorziening. Geen geluidoverlast gehad, altijd rustig op de camping, behalve de keer dat het dronken personeel van de camping 's nachts een feestje vierde in het zwembad. Personeel overal correct en vriendelijk; óók in de winkel. Wifi ( 24 Euro voor 10 dagen) functioneerde uitstekend. Bellen ging moeizaam door matig bereik.
Negatief: Het voorzieningenniveau is slecht. In de winkel en in de bar na 1 september nauwelijks nog iets te krijgen. Het restaurant op La Genese moet je maar meteen helemaal uit je hoofd zetten; een onbetrouwbare uitbater die zich niet aan afspraken houdt; tijdens onze vakantie bleef de tent dicht om een vage reden. Het dorp Mejannes le Clap op 6 km afstand is één grote dooie boel. Je moet minimaal een half uur rijden voor boodschappen of iets te eten.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.045