Naturismegids

Recensies van Aad Oosterhof

Viilaggio Naturista Le Betulle

13-08-2019
Le Betulle was een aangename verrassing. Luca, de beheerder, is gastvrij, ontspannen op een goede manier, regelt dingen meteen die moeten worden geregeld, en denkt in mogelijkheden. Compliment. Ook aan de anderen die diensten verlenen op de camping.

De plekken zijn ruim, de sfeer is goed, flink aantal Nederlanders, maar zeker geen enclave doordat er ook Italianen en Fransen zijn.

Wij vonden het een van de beste ervaringen op naturistisch gebied. We hebben een flink aantal campings in Frankrijk gehad. Le Betulle behoort voor ons tot de top-5. We komen hier zeker nog eens terug, ook omdat we maar een fractie van de omgeving hebben kunnen zien.

Ik herken me niet in de vorige recensent die blijkbaar veel last van lawaai heeft gehad. In onze week geen noemenswaardig lawaai meegemaakt.

Dank, Luca (en anderen!)

Le Haut Chandelalar

06-08-2015
We hebben hier 3 weken gestaan dit jaar en zijn net terug. De kinderen (9,7 en 5 jaar) hebben de tijd van hun leven gehad met speelkameraadjes die er ook waren.

De omgeving is erg mooi en er zijn meer dan genoeg dingen te doen. Samen met m'n zoon van 7 de Cretes des Ferriers beklommen bijvoorbeeld.

Sanitair is van hoog niveau, en wordt dagelijks erg goed schoongemaakt. Het restaurant is ook een aanrader. Enige "nadeel" dat ik kan verzinnen, is dat de supermarkt relatief lang rijden is. Dit kan je natuurlijk incalculeren door een week vooruit te denken qua boodschappen.

Ik raad deze camping zonder meer aan.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.061