Naturismegids

Recensies van Fred

Viilaggio Naturista Le Betulle

04-09-2022
Mooie camping en helaas inderdaad geen brood service en geen restaurant jammer. Zonde van zo mooi terein met mooi zwembad, hebben met de eigenaar gesproken en hij zei dat ze volgend jaar alles weer gaan opstarten. Laten we het hopen wij waren hier half augustus.

Camping naturista Ca' le Scope

04-09-2022
Wat een gezellige camping met lekker eten en natuurlijk de heerlijke pizza's en super schoon sanitair Jasper en ilaria doen verschikkelijk hun best om het naar je zin te maken en zijn erg behulpzaam. Wij stonden op een mooie plek (nr 14 ) met uitzicht over het dal, jammer dat het weer niet mee werkte best veel regen gehad voor Italiaanse begrippen.

Le Coteau de l'Herm

06-10-2021
Hier nu voor de tweede keer geweest en weer goed bevallen. Helaas hebben we een paar dagen regen gehad voor we weg moesten.Dus best modderig maar geen probeem toen we weg gingen Aswin gelijk zijn bus er voor gezet en onze caravan er uit getrokken, nog bedankt en wie weet tot kijk.

Le Coteau de l'Herm

10-09-2021
Leuke camping nu voor de tweede keer hier geweest mooie omgeving waar genoeg te zien is. Elke morgen vers brood en ook gezamenlijke maaltijden altijd gezellig. Wie weet tot een volgende keer.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.048