Naturismegids

Recensies van Marieke

Euronat

09-08-2014
Dit jaar voor het eerst een week naar Euronat geweest. We gaan altijd naar veel kleinere naturistencampings dus waren erg benieuwd hoe dit zou bevallen. Maar ik kan niet anders zeggen; heerlijke!
De plaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Wij kregen een plaats toegewezen (we hadden niet gereserveerd) die we liever niet wilden, toen reed een medewerkster van de camping voor ons uit om andere lege beschikbare plaatsen aan te wijzen waar we uit konden kiezen. Heel prettig!
We hebben wel een fiets gehuurd zodat we wat makkelijker naar het strand en de bakker etc konden.
Onze dochter van 10 vond het strand heerlijk, wij ook, vooral de super hoge golven.
De wachttijd bij de bakker was echt prima te doen! En heerlijk brood.
Als ik 1 minpuntje mag noemen; de luide muziek (vrijwel elke avond) van 21.30 tot 23.30. Maar dat weten we nu, dus de volgende keer een plaatsje nog verder naar achteren kiezen (want we gaan zeker een keer terug).
Oja; je hoeft niet lid te worden van een club ofzo... Wel een pasfoto nodig voor een pasje (foto kun je daar laten maken, kost 5 euro).

Centre Naturiste Le Fiscalou

22-08-2015
In augustus 2015 voor eerst naar deze camping geweest. Met man en dochter van 11. De ontvangst is zeer hartelijk en relaxed. Pascal loopt rustig met je mee om te laten zien welke plaatsen vrij zijn. Sanitair netjes. Jammer genoeg in de week dat wij er waren, heel weinig kinderen. Maar we hoorden van andere campinggasten dat dit echt toeval was. De weken daarvoor waren er heel veel kinderen geweest. De omgeving is prachtig. En de route naar de camping toe is vanaf de snelweg heel goed te doen.

Terme d'Astor

09-08-2014
Voor de 5de keer op Terme geweest dit jaar, en het was weer geweldig! Hier kom je echt tot rust. De eigenaren zijn altijd zichtbaar aanwezig, op een hele gezellige manier. Het zwembad is lekker, het sanitair voldoende schoon en op het terras is het s middags altijd gezellig.
Ook de kok kookte heerlijke maaltijden!
Ik wil weer terug.....

Moulin de la Ronde

09-08-2014
Prima camping op doorreis, heel goed te bereiken vanaf de snelweg. Mooi terrein. Klein maar prima zwembad om even in af te koelen. Sanitair is niet echt heel schoon.
Als de eigenaar zit te eten als je aankomt; gewoon zelf een plaatsje zoeken en je later melden als de etenstijd voorbij is, allemaal prima ;-)

Héliomonde

09-08-2014
In augustus 2014 hebben wij 2 nachten op deze camping gestaan, op de terugweg naar huis. Doel was Parijs te bezoeken, dat kan prima vanaf deze camping (zoals hier onder al werd gemeld).
Sommige meisjes bij de receptie doen hun best Engels te spreken en je zo eea uit te leggen, anderen spreken alleen Frans.
Jammer genoeg hebben wij alle dagen regen gehad waardoor we weinig ervaring hebben met zwembad.
Het sanitair dat bij de kampeerplaatsen staat, vond ik matig qua hygiene. Wel lekkere warme douches.
Voor ons een prima plek op doorreis en om Parijs te bezoeken maar niet voor langer.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.05