Naturismegids

Recensies van Johan en Monique

Minicamping De Kikker

16-07-2014
Hele leuke, sfeervolle en schone camping. Op het veldje waar wij stonden groeien o.a. courgettes welke onder de gasten worden verdeeld, echt bijzonder. Het sanitair heef vloerverwarming om te zorgen dat het vocht verdampt, zeer netjes. Arie en Ineke zijn bijzonder vriendelijk en zeer gastvrij. De camping ligt op een mooie plaats en is ideaal om te fietsen en te wandelen. Kortom, wat ons betreft een echte aanrader.

Dwingelderhof

24-05-2016
Tijdens Hemelvaartsdag en Pinksteren voor het eerst deze camping bezocht. Lekker rustig gelegen en een zeer ongedwongen sfeer. Eigenaars zijn bijzonder gastvrij. We hadden wel het mooiste weer dat je deze tijd van het jaar kan hebben. Sanitair is prima in orde. Voor de liefhebbers is er ook nog een sauna. Als het dan toch te fris wordt is er nog een open haard vlak bij de bar. Een absolute aanrader.

Domaine de la Gagère

20-12-2015
In juni hier een week gestaan. Een mooie, goede camping gelegen in een schitterende omgeving. De camping is prima voor elkaar met goed sanitair. De eigenaars zijn buitengewoon vriendelijk. Het eten is goed voor elkaar en dat voor een schappelijke prijs. In september nog een aantal dagen een chalet gehuurd waar er aan niks ontbrak. Voor ons een plek waar we zeker vaker heen zullen gaan. Voor fietsers wel de waarschuwing dat de laatste 200 meter voor de camping weel erg stijl zijn.

Het Zwarte Gat

20-12-2015
Een mooie, rustige en kleine camping gelegen in een schitterende omgeving. De eigenaresse is zeer vriendelijk. In mei hier een week gestaan. Een absolute aanrader.

NON Aamsveen (Naturistenvereniging Oost Nederland )

02-07-2014
Zo'n anderhalve week verbleven op deze schitterende en rustige camping in een mooie omgeving. Zeer gastvrij ontvangen en de leden van de vereniging geven je het gevoel dat je zeer welkom bent. De voorzieningen zijn wel heel erg netjes en schoon en toch gaat alles in een ontspannen sfeer. Echt een plek om nog eens terug te komen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.066