Naturismegids

NON Aamsveen (Naturistenvereniging Oost Nederland )

9.5

Gemiddeld cijfer van 20 beoordelingen.

Adresgegevens

NON Aamsveen (Naturistenvereniging Oost Nederland )
Lappenpad 250
7536 PG Enschede
T: +31 (0) 53 461 55 10
Website
Lat: 52.180465
Long: 6.938542
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Reviews van bezoekers over NON Aamsveen (Naturistenvereniging Oost Nederland )

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met NON Aamsveen (Naturistenvereniging Oost Nederland ). Laat het ons weten!
Een geweldige camping ????? ik ben deze zomer hier geweest en het was GEWELDIG ???? ik ben hier nu nog steeds en het is te gek en ik hou vooral van Pizza En Pannenkoeken dag en ondanks m'n suiker en melk Intolerantie en allergieën Maken ze speciale Pizza's ???? en pannenkoeken ???? Voor me ik vind het erg leuk ???? hier en kom waarschijnlijk nog een keer terug naar deze camping bedankt voor de leuke zomer NON AamsVeen Groetjes Syll.10 jaar waarschijnlijk kennen jullie me wel. Groetjes Syll…
Syll | 30-08-2023
Hallo Lieve mensen van en bij Aamsveen,
Wij hebben in September nog een weekendje met onze Camper op de camping van aamsveen gestaan en wij vonden het als beginnelingen heel leuk en gezellig met alleen maar gastvrije en behulpzame leden daar!
Een goede sauna en prachtige en gezellige kantine/restaurant .
Een goede aanrader!
Hartelijke en Lieve groet van Margo en Gert Vlot.
Margo en Gert Vlot | 25-01-2023
Wij, Nell en Jef Vrancken, hebben ondanks het mindere weer een zeer aangename vakantie gehad op de camping. Zelfs nadat in onze vakantie de wet van Murphy zich regelmatig liet gelden. De hartelijkheid van de mensen om ons heen, die ons steeds maar weer hielpen heeft ons door alle tegenvallers heen geholpen. Dus dank daarvoor, en inmiddels is Jef goed aan het opknappen.
En op naar een nieuw seizoen in 2022
Nell en Jef Vrancken | 05-10-2021
Door een lang ziekte bed. Heb ik ptss opgelopen.. Geen betere psychiater dan Non Aamsveen. Het voelt als een warme deken. En ik kom hier tot rust. Wat een lieve mensen. Mijn man Ben en ik zijn voor een vaste plaats gegaan. Hier voelen we ons helemaal thuis. Ben en Ellen Peters Verhoev. ????
Ellen Verhoev | 29-07-2021
Meer recensies van Ellen Verhoev (2)
We zijn bet terug van 2 weken op deze prachtige, gezellig goed onderhouden camping.
Zowel de leden als gasten waren vriendelijk en zeer gastvrij.
Het sanitair was goed en schoon.
Er is een heerlijk zwembad.
De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige fiets en wandel tochten.
Tineke Gieben | 01-07-2021
Meer recensies van Tineke Gieben (2)
Wij zijn net terug van Non Aamsveen.
Een hele mooie goed onderhouden camping.
We werden gastvrij ontvangen en de sfeer is er gezellig.
Konden als tentbewoner de ijskast gebruiken wat natuurlijk erg fijn is.
Helaas stikt het er van de muggen, en als tent bewoner is dat niet echt prettig.
Wat opviel is dat er veel vaste plekken zijn en er maar een tentenplek.
Op de website staat dat de wifi van uitstekende kwaliteit is, nou hij is waardeloos valt vaak uit en dan heb je ook nog geen bereik.
Wel een prachtige omgeving en Enschede vlakbij waar een prima winkelcentrum is voor de dagelijkse boodschappen..


Fam de Haan
FAm de Haan | 13-06-2021
Meer recensies van FAm de Haan (28)
Geweldig we hebben genoten komen zeker terug
De inzet en de vriendelijkheid alles
Jan en Gea Zwaneveld | 25-09-2020
Meer recensies van Jan en Gea Zwaneveld (2)
Mooie camperplek. Nette camping. Heerlijk groot zwembad.
Wilna | 03-08-2019
Meer recensies van Wilna (2)
Een kleine week op deze gezellige camping gestaan met onze camper. Er heers een open sfeer en het gevoel van welkom is snel aanwezig. De faciliteiten zijn uitstekend op deze camping. Een heerlijk zwembad. De omgeving bied voor fietsers tal van mogelijkheden.Hetgeen voor camperaars zeer van pas komt . Dichtbij een winkelcentrum en Enschede is om de hoek. Wij komen zeker terug!
Joop Kars | 21-07-2019
Wij hebben Non bezocht tussen Hemelvaart en Pinksteren. Fantastisch fietsgebied en dichtbij Enschede en Duitsland . Wij hebben genoten van de verse pizza's, de Kolnische avond met Karl, de geweldige asperges 4 gangen menu en de gezellige sfeer op de camping. Het was top!!!
Frans en Ineke
Frans en Ineke B | 10-06-2019
De ligging van de NON is tegen de Duitse grens bij een beschermd natuur-, en Vogelgebied. Je kunt er prachtige fietstochten maken (o.a. de betoverende Witteveenroute). De sfeer is goed en gezellig op het terrein; we voelden ons gelijk erbij horen; hebben heerlijke pizza's gegeten en later in de week opnieuw fantastisch gegeten tegen een geringe vergoeding. Toen liet een Culinair Kookgenootschap hun kunsten zien. We hadden nog een week extra bijgeboekt omdat de stad Enschede (dichtbij) veel te bieden heeft, maar natuurlijk het terrein ook met de sauna, het zwembad, de gezellige avonden en uiteraard door het fantastische weer van de zomer van 2018.
NON Aamsveen is zeker een aanrader!
Viktor en Hendrika | 05-04-2019
Verbleven hier voor 5 daagjes met Caravan. Rustig gelegen camping met voornamelijk vaste sta plaatsen die meestal wel erg open zijn, geen beschutting dus. Niet erg veel niet members dus van te voren reserveren is aan te raden. Voornamelijk ouderen gezien helaas, maar dat heeft ook wel zo zijn rustige kant. Leuk club gebouw en voornamelijk erg vriendelijk. De WiFi is een beetje sporadisch en ook mobiel signaal is niet echt goed bruikbaar voor data. Omgeving goed voor een beetje fietsen met veel paden en rustige land wegen. Ze vereisen NNF lidmaatschap helaas anders kan je maar 2 dagen proef staan. Groot zwembad, wel een beetje fris helaas, zou goed kunnen doen met zonne collectoren om het een beetje op hogere temperatuur te krijgen. Voorzieningen zijn goed. Houd er ook rekening mee, geen piercings onder de riem (maar ondanks de regelementen heeft niemand er iets van gezegd).
P. Spaas | 26-09-2018
Meer recensies van P. Spaas (18)
Reactie NON Aamsveen (Naturistenvereniging Oost Nederland )
Het Wifi systeem is aangepast om de bovengenoemde problemen te elimineren.
De gezelligheid en vriendelijkheid!
Marja | 30-07-2018
Pinksteren 2018,wat hebben wij genoten van jullie erg mooie camping.
Alles was tip top verzorgt ,de wapper sessie in de sauna werd uitstekend verzorgt .
Ook het zwembad en de bar was heerlijk vertoeven.
Over het algemeen erg vriendelijke mensen.
Wij komen zeker nog eens terug.
Vriendelijke groeten,
Gijs en Jolanda
Gijs en Jolanda Bijker | 21-05-2018
We zijn hier meerdere keren geweest, een echte aanrader. Leuke ontvangst, vriendelijke leden die je overal in betrekken als je dat leuk vindt.
Dicht bij het centrum van Enschede en supermarkten in de nabijheid.
Een aanrader is een wandeling door het Aamsveen, een mooi stukje natuurschoon.
Rudy en An | 18-03-2018
Meer recensies van Rudy en An (2)
Soms heb je dat wel eens. Je rijdt een terrein op het het voelt direct goed. Dat hadden wij bij deze camping. We werden ontvangen door gastvrouw Yvonne. We kregen een keurige map met alle informatie die we nodig hadden daarin. De caravan werd op de plek gezet met een soort van kleine tractor. Het was een zogenaamde gastenplaats. Groot, alle ruimte en wat leven om je heen. Precies wat wij zoeken. Een heel mooi en zeer goed onderhouden terrein. Groot zwembad. Mooie toiletgebouwen, een boerderij met bar. En alles goed onderhouden en schoon. De leden zorgen met enthousiasme voor hun terrein
We hebben de pizza avond bezocht. Zoveel als je op kunt eten voor maar 5 euro maar wat veel belangrijker was: De sfeer tijdens die avond. Je ontmoet allerlei mensen. Of zomaar in een middag dat kinderen pannenkoeken komen brengen. Een praatje hier en daar. Niets hoeft en veel kan. Als je privacy wilt is dat ook goed.
Wij komen terug en hopelijk al nog deze nazomer. (voordeel van pensioen hé)
Groetjes Harry en Marie Anne van der Meer
Harryvd Meer | 22-08-2015
Zo'n anderhalve week verbleven op deze schitterende en rustige camping in een mooie omgeving. Zeer gastvrij ontvangen en de leden van de vereniging geven je het gevoel dat je zeer welkom bent. De voorzieningen zijn wel heel erg netjes en schoon en toch gaat alles in een ontspannen sfeer. Echt een plek om nog eens terug te komen.
Johan en Monique | 02-07-2014
Meer recensies van Johan en Monique (5)
We zijn net terug van een weekje vakantie die we hebben doorgebracht op deze camping. Het was voor ons nu al weer de 3e keer dat we hebben mogen genieten van de rust en de vriendelijkheid van de vaste en "losse" gasten, echt super.
Vanwege het slechte weer midden in de week werd er op de donderdag een gratis sauna-avond ingelast. Gezellig met z'n allen kunnen genieten van de warmte en natuurlijk de gezelligheid nadien in de boerderij met koffie met wat erbij, nu wat wil je nog meer zou je zo kunnen zeggen. De omgeving is zowel voor wandelaars als fietsers een unieke plek in Nederland. Als slot wil ik iedere Aamsvener veel succes wensen met jullie prachtige verenigingsterrein en wij (Inge & Ton + Skippy)komen zeker weer terug.
Ton Koop | 11-09-2011
Meer recensies van Ton Koop (6)
Uitstekende faciliteiten, goede sfeer. Zeker een aanrader.
HarIng | 28-06-2011
Erg gemoedelijke camping, leuke mensen.
Alles is goed geregeld en loopt als een zonnetje.
Ron en janny | 02-06-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "NON Aamsveen (Naturistenvereniging Oost Nederland )" ?
Hoe waardeer je NON Aamsveen (Naturistenvereniging Oost Nederland ) in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.039