Naturismegids

Recensies van Patrick

Maarsseveense Plassen (gratis strand)

18-06-2013
Kleine, gezellige locatie. Erg toegankelijk voor de beginnende of gelegenheidsnaturist. Heerlijk rustig in de avonden, geen last van vervelende mensen. Ook veel jongeren, in naturistenwereld niet geheel vanzelfsprekend.

Isabellagriend (bij Oolderplas)

05-06-2013
Hans, het noteren/ fotograferen van nummerborden op de parkeerplaats heeft 0 en geen waarde, dat weet jij ook. Iedereen mag zijn auto daar neerzetten, en het bijbehorende terrein (= ruimer dan alleen het naturistenstrand) betreden. Hoe wil je weten van wie welke auto is ?
En als je het weet heb je nog steeds niets.
Hier kan alleen bij heterdaad daadwerkelijk worden opgetreden.
Preventief rondlopende stadswachten of opsporingsambtenaren in burger zijn het enige middel dat vruchten afwerpt. Het opvragen van kentekens om bv. een bestand te maken van mensen die op het gehele terrein komen zou buiten proportioneel zijn en ZAL juridische gevolgen hebben voor diegene die een zulk bestand gebruikt. Het daar hebben staan van de auto is nog lang geen "redelijk vermoeden" van het plegen van een strafbaar feit. Wat mij ten zeerste verbaast is het feit dat men nu op het terrein de muis op het spek heeft gebonden door op verschillende plaatsen paden in de struiken te hebben aangelegd, er zelfs dubbelzinnige informatie bij heeft gehangen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.061