Naturismegids

Recensies van W.Oosting

FKK-Camping am Useriner See

17-06-2013
Im Zeitraum von 3 bis 8 am Juni 2013 hatten wir einen Wohnwagen gemietet auf dem FKK-Campingplatz Useriner See. Leider musste ich unerwartet im Krankenhaus aufgenommen werden. Eine sehr ärgerliche Situation. Ich möchte mich bedanken an der Campingplatz-Betreiber und seine Frau (die Familie Morgenstern). Meine Frau hat die Glocke mitten in der Nacht um Hilfe und die Rettungsdienste waren aufgerufen und sofort zusammengearbeitet. Täglich wurde über die Situation mit Interesse informiert. Notfall längeren Aufenthalt gezwungen war kein Problem. Alles in einem dicken plume für die freundlichen Menschen. Der Aufenthalt auf dem Campingplatz war auch als sehr angenehm empfunden. Ein angenehm und gastfreundlich Willkommen, sehr sauber und ausgezeichnete Duschen. Frische Brötchen und leckeren schlafen. Ein Campingplatz wo Sie in absoluter Freiheit (oder keine Kleidung) Ihren Urlaub.
Wir gehen wieder.Fam.-Oosting
Niederlande

LBN Duisburg

30-08-2017
Zondag 13 2017 augustus gearriveerd. Een bijzonder vriendelijk ontvangst. Ronleiding en alle informatie, incl. een uitnodiging voor het grote Grill feest. Verder zeer positief is het restaurant met aantrekkelijke prijzen, zeer vriendelijke dame in de bediening en een uitstekende maaltijd.
Het terrein ziet er verder redelijk verzorgt uit met een mooie zwemplas. De sanitaire aangelegenheid is schoon maar wel gedateerd en zeker niet fris ruikend. Helaas de gastenplaats voor een caravan is zeer matig tot slecht te noemen. Het betreft een soort van achteruit gelegen knollenveld bijna tussen de midgetgolfbanen. Waarschijnlijk uitsluitend bestemd voor een camper-verblijf van een nachtje. Maar zeker niet geschikt voor een vakantie met caravan en luifel. De grond is verhard en nat en bij een sterke regenbui is het vermoedden dat het water geen kant op kan. Een geslaagde poging om hier een luifel te plaatsen hebben we dan ook maar achterwege gelaten.
Na één nacht slapen, een korte douche voor €0.50 zijn we, na het afrekenen van €25 spoorslags vertrokken naar een beter oord. Voor vaste bewoners ongetwijfeld een hele fijn plaats maar voor kampeerders met een caravan... ik zou het niemand aanraden

Recreatiepark Elsendorp

17-05-2017
Afgelopen periode mei een vakantiehuisje gehuurd.
Prima ontvangst door vriendelijke mensen. Het huisje zeer schoon en netjes en voorzien van alle gemakken.
Prima ligging met eigen parkeerplaats vooraan.
De gehele camping maakt een verzorgde indruk.
Prima zwembad en fijne sauna, en op e donderdag ook nog gratis.
Komen zeker weer.

FKK-Camping am Useriner See

17-06-2013
In de periode van 3 t/m 8 juni 2013 hadden wij een caravan gehuurd op de FKK camping am Useriner See. Helaas moest ik onverwacht opgenomen worden in het ziekenhuis. Een uitermate vervelende situatie. Ik wil heel graag mijn dank uitspreken naar de campingbeheerder en zijn vrouw (de fam. Morgenstern). Mijn vrouw heeft midden in de nacht aangebeld voor hulp en ogenblikkelijk werden de hulpdiensten gebeld en alle medewerking verleend. Dagelijks werd met belangstelling geïnformeerd naar de situatie. Een noodgedwongen langer verblijf was geen enkel bezwaar. Al met al een dikke pluim voor deze vriendelijke mensen. Het verblijf op de camping werd ook als zeer aangename ervaren. Een prettig en gastvrij welkom, zeer nette sanitaire voorzieningen en meer dan uitstekende douches. Verse broodjes en heerlijke rust. Een camping waar je in absolute vrijheid (wel of geen kleding) van je vakantie kunt genieten. Wij gaan weer.
Fam. Oosting
Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.053