Naturismegids

Recreatiepark Elsendorp

8.2

Gemiddeld cijfer van de laatste 40 reviews.

Adresgegevens

Recreatiepark Elsendorp
Den Heikop 18
5424 SW Elsendorp
0492 35 18 10
Lat: 51.577350 / Long: 5.777500
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

U kunt het hele jaar op ons park verblijven. Kamperen kan van 1 april tot 1 november. In de winter kunt u aan de Vijverrand winterkamperen.
Het huren van een chalet of een lodge kan het hele jaar door. Welkom!

Reviews van bezoekers over Recreatiepark Elsendorp

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Recreatiepark Elsendorp. Laat het ons weten!
Wij - stel 70+ - zochten voor in het naseizoen in ons land nog een terrein met huisjes o.i.d waar je naakt kunt verblijven en kwamen op "Elsendorp" terecht. En omdat de huisjes "op" waren hebben we gekozen voor een 4-pers. safaritent. Voor ons was het de eerste keer dat we op dit terrein waren. De tent was prima in orde; alles wat er moet zijn was er.
Tijdens ons verblijf (laatste week augustus) hadden we de gaskachel hard nodig: een sterk wisselend weer, af en toe een zonnetje maar vaak kil een regelmatig een bui.
Overigens heeft dat ook weer een "voordeel": mijn vrouw bleef 's ochtends wel iets langer op bed maar ik was vaak vroeg wakker maakte dan een naakte wandeling van ca 30 min over het park: Zo vanuit je warme bed met een bakje koffie als start-up aan de wandel, een beetje saunaeffect.... Je frist er heerlijk van op!

Van de faciliteiten hebben we nauwelijks gebruik gemaakt, behoudens van het restaurant waar we tweemaal gegeten hebben. Een gewone keuken, prijs/kwaliteit redelijk.

In de omgeving is het prima fietsen en als het effe kon gingen we op pad. Op het park zelf kregen we makkelijk kontakt met gasten en(sommige) vaste bewoners die eigenlijk altijd naakt waren. Wij hebben het park als rustig en netjes ervaren. Minder geslaagd vinden we de verlichting in de tent: lezen is lastig. Een ander punt was - maar dat lag - waarschijnlijk - mede aan het natte weer: in de tent werden we geplaagd door muggen.
Komen we nog és terug? Waarschijnlijk wel maar dan wel in een huisje, niet meer in een tent.
Johan en Gertie | 08-09-2023
Meer recensies van Johan en Gertie (4)
Het is een mooi park om bloot te recreeren. Dat laatste moet je wel voor jezelf doen ,want van een echte naturisme sfeer van gezamenlijk bloot is soms weinig sprake. Van kinderen en jeugd met allerlei kledingstukken tot geklede gasten in de Oase , bij 30 graden, en tot geheel geklede gezelschappen bij meerdere chalets. Die staren je dan na als je bloot voorbij wandelt. Niet zo Prettig Bloot, hoewel ze daar wel een NFN certificaat voor hebben. Hoe die waarborg werkt is mij niet duidelijk.
Het park-onderhoud laat hier en daar te wensen over. Bijna de helft van alle lichtpunten in het zwembad is permanent defect. De wanden zijn beschadigd, de ramen lek, roosters en douchekoppen verroest en de kleedruimte is vuil. Het toezicht in het zwembad is ondanks de camera’s vrijwel nul.
Men loopt geheel gekleed door de douchruimte de zwembad hal in en ook nog met de nodige versnaperingen. Compleet tegen de regels die duidelijk bij de entree staan vermeld met als doel het bad schoon te houden. En dan ook nog balspellen en grote luchtbedden mee nemen. Waardeloos.
Dan zie je nogal wat lukraak geparkeerde auto's en campers op het park en tourcaravanplekken met enorme erfafrasteringen. Allemaal tegen de parkregels, maar daar wordt niet meer op gelet.
Het beheer lijkt helemaal nergens op en dat is wel zonde voor een mooi park.
Naturist | 21-05-2023
Dit jaar niet naar France gegaan maar een hernieuwde kennismaking met Elsendorp geboekt. En met ‘hernieuwd’ is ook alles gezegd, want ‘vernieuwd’ is er bar weinig in de 9 jaar dat we er niet meer geweest waren. Wat jammer dat z’n mooi park toch gedateerd aan het raken is. Je verwacht gewoon meer om als ‘klant’ behandeld te worden, goedkoop is het namelijk ook niet. In de corona tijd konden we in het buitenland – en in Nederland- gratis naar de sauna op alle dagen van de week, in Elsendorp niet (meer). De glijbaan, het zwembad, de sauna, de horeca, de (schamele) verlichting, werkelijk alles zou eens moeten worden aangepakt. De vijver stond vol met planten, wat echt niet fris was, zeker met de toch al lage waterstand. De mensen in de horeca lopen door elkaar heen, de afwas staat pontificaal op de bar en veel rotzooi bij de vuilcontainers. Zonde voor zo’n mooie en rustgevende locatie. Er hangt geen echte sfeer meer zoals vroeger. --> Tijd voor een frisse wind door de tent.<-- Het kan zo simpel worden verbeterd.
Mick en Rita | 21-09-2022
Sanitair ben bij speeltuintje oase is gewoon smerig en die jaar de oase zeer slecht je kunt alleen frituur eten dit ivm ziekte voor de rest goede camping mooie plekken
Bea | 22-08-2022
Ongelooflijk goed schoon ,gezellig ,mooie lodge kortom een 10!
M sanders | 18-08-2022
Hartstikke leuk heb vorig jaar n safaritentgehuurd helemaal alleen voelde me niet alleen de mensen supervriendelijk
De douches netje de toiletgebouwen ook
Voor herhaling vatbaar
Een minpuntje de winkel te weinig te koop
Maar verder toppie
Nolly popelier | 15-08-2022
Prima camping. Heerlijke week gehad. Leuk veldje met een paar vaste staanplaatsen en vriendelijke gasten, ook de duitsers. Mooi en schoon sanitair. Wij komen zeker terug.
Tukkers
Tukkers | 03-07-2022
Mijn vrouw en ik vorig jaar (2021) een bungalow gehuurd. Elke dag in de Oase gegeten , was prima, Eigenlijk geen enkele aan of opmerking
Wij verbleven eind van het seizoen dat werd afgesloten met een tennistoernooi. Wij hadden een keurig chalet naast de tennisvelden, ondanks het schitterende weer heb ik twee dagen uitsluitend geklede mensen zien tennissen m.u.v. één vrouw. Ik vraag me af hoe zo naturistisch recreatie terrein, kwam bij mij heel vreemd over. Wij komen al sinds eind 70er jaren op naturistiche terreinen maar hier is de kleding graad wel erg hoog.
12 mei 2022

Aart
Aart | 12-05-2022
Badkleding op het strand. Bikini's en zwembroeken in het water en geheel gekleed op de tennisbaan. Hoezo naturistisch ? Ok, als je het meldt bij de receptie sturen ze de beheerder en wel op af, maar uit zich zelf let die daar allemaal niet zo op. Hij staat liever geheel gekleed te jeu de boulen met de vaste gasten.
Maar goed het is wel een mooi park dat wel extra onderhoud nodig heeft en vele andere zaken zouden ook veel beter kunnen.
Gast | 10-10-2021
Dit jaar voor de tweede keer naar Elsendorp geweest. Prima camping. Vriendelijke mensen. Netjes verzorgt. John de beheerder staat voor iedereen klaar en helpt waar hij kan. Zowel voor jong als voor de oudere een prima plek om te vertoeven. Sanitair netjes en schoon. Eten in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hopelijk weer tot volgend jaar.
Ron Peppenster | 12-06-2021
Meer recensies van Ron Peppenster (11)
Omdat er een vakantie in het buitenland dit jaar niet in zat hebben wij er voor gekozen om een vakantiewoning te huren op recreatiepark Elsendorp.
Wat een mooi en goed onderhouden park met uitstekende vakantiewoningen.
Wij hebben een week in een vijf persoonschalet gezeten en kunnen niet anders concluderen dat dit ons erg goed bevallen is. Zo goed zelfs dat wij volgend jaar zeer zeker terug gaan komen. Wat ons ook zeer goed is bevallen is dat het naturistisch recreëren door iedereen word gerespecteerd. Het restaurant had door de coronaregels een kleinere personeelsbezetting maar je merkte dat men zijn uiterste best deed om het de gasten naar hun zin te maken.
Kortom wij hebben een heerlijk verblijf gehad en zullen hier vaker naar toe gaan om heerlijk van onze naturistische vakantie te genieten!
Peet en Roos | 03-11-2020
Mooi groot ruim opgezet park. Bungalowtjes te huur, tenten ook. Staan zeer veel vaste chalets in eigendom. Kampeerplaatsen zijn erg goed, op grasveldjes. Sanitair is uitstekend.
Zwembadje binnen is wat klein en niet superschoon rondom.
"Winkeltje" zit in de barruimte, stelt weinig voor eigenlijk.
Het zwemmeertje is wat smerig, maar eromheen liggen hele mooie kampeerplekken.

Ondanks sommige minpunten is t een lekkere camping
Ron | 05-09-2020
Meer recensies van Ron (20)
Wij zijn weer 3 weken op het park geweest. Wij komen regelmatig kamperen en hebben in al die jaren alleen maar goede ervaringen gehad. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben inmiddels weer voor volgend jaar geboekt.

Sjoerd en Feikje.
Sjoerd | 20-08-2020
Een prachtig en super goed onderhouden domein.
Vriendelijke ontvangst bij aankomst in de receptie ontvang je onmiddellijk alle nodige info en je gaat buiten met een welkom gevoel.
De Oace is top, vriendelijke bediening en prijs kwaliteit kan niet beter zijn.
Wij hebben Elsendorp vorig jaar ontdekt en hadden bij aankomst het gevoel van, dit is het.
Heel belangrijk: het naturisme wordt in Elsendorp gerespecteerd en dat maakt het verschil met sommige andere domeinen.
Wij huren een lodge, één woord TOP.
Wij hebben dit jaar in juli 6 prachtige dagen doorgebracht en 21-08 zijn we terug voor 4 dagen in onze top lodge.
Weeral genieten.
Dikke proficiat team Elsendorp.
Marc Algaba | 15-08-2020
Naar aanleiding van enkele wel heel negatieve reacties hier, willen wij ook even iets kwijt.
Dat het personeel niet vriendelijk zou zijn, zal hoogst waarschijnlijk aan de gasten zelf liggen, die het gewoon vertikken om de corona regels op te volgen.
Dat het eten beneden peil zou zijn, ga dan naar een restaurant met michelin sterren!
Wij komen hier al enkele jaren en hebben nog nooit een negatieve reactie gehad, het park is super, sanitair wordt meer dan netjes bijgehouden.
Soms zijn er mensen die daar dingen doen of achterlaten, die ze thuis zeker niet doen.
tref je dat toevallig bij een bezoek dan wordt het direct als zijnde smerig omschreven??Je kunt niet verwachten dat er de hele dag een soort van BOA bij de toiletten zit!!
Onze ervaring en van heel vele gelukkig, is super, en hopen hier nog heel vaak terug te komen!!
M en F | 05-08-2020
Hier met mijn dochter een lodge gehuurd in het hoogseizoen. We hebben een hele leuk tijd gehad. Animatie was uitgebreid, er is een flink binnenzwembad voor minder weer en het strandje is superleuk en groot.
Ik herken de verhalen van onvriendelijke vaste gasten niet, wij werden overal ontvangen met zuidelijke gezelligheid. Er waren veel kinderen, ook vee oudere kinderen (tieners) en de sfeer was goed. Wij komen terug!
cees | 28-07-2020
Voor het eerst bij Park Elsendorp geweest. En zeker niet voor het laatst. Een heerlijke plek in de natuur.
Er is inderdaad sprake van eendenpoep op het strand maar niet in extreme mate.
Een prima sfeer. Gemoedelijk en rustig.
Vriendelijke mensen en een schoon park.
Ons zien ze er zeker terug. Super!
Michael | 19-07-2020
Meer recensies van Michael (3)
Zijn hier dit jaar weer een midweekje geweest met de caravan. Terrein gaat zienderogen achteruit. Eigenaar scheurt met hoge snelheid de hele dag met een elektrisch wagentje over het terrein, reed bijna één van onze kinderen omver. Ërg onaangepaste man die zich graag laat gelden. Eten in de kantine is ondermaats voor de prijs die ze vragen.

Het strand was smerig, vaste gasten zijn onsympathiek en arrogant. De bungalows worden bewoond door mensen die hier permanent verblijven. Als recreant zit je dus tegen een woonwijk aan. Hier is ook een echte kliekvorming. Ook bij mensen die hier langer verblijven merk je een kliekvorming en afstand. Veel mensen lopen gekleed of in omslagdoek. Veel Duitsers die de hele dag voor de tent zitten te zuipen.

Het sanitair wordt ondanks de corona richtlijnen summier gereinigd. Het reinigen lijkt zich te beperken door met een slang een keer water rond te spuiten. Regelmatig moet je een aantal toiletten over slapen om een acceptabel toilet te vinden. Sanitair gebouwen zijn versleten, douchekoppen zijn verkalkte, spiegels zijn verweerd en maakt een ouderwetse indruk.

Vuil staat naast de zuilen. Lopen regelmatig gedurende "daggasten" tussen de kampeerders. Vond dit beangstigend richting de kinderen. Wij als volwassenen werden tot twee keer toe benaderd met ongepaste voorstellen alsof we op een partnerruil club beland waren.

Ben hier in het verleden regelmatig geweest maar dit was echt de laatste keer. Zeker het onsympathieke gedrag van sommige personeelsleden nodigen niet uit. We hadden het gevoel niet welkom te zijn op het door vaste gasten geconfisqueerde terrein. Ons zien we hier nooit meer.
A, J en kids | 08-07-2020
Half juni samen met mijn partner op deze recreatie camping gestaan
Prachtige camping, die helaas niet goed wordt onderhouden.
Het zwembad is niet schoon de ramen zijn smerig.
Strand ligt onder de ganzen poep.
En op één van de velden lijkt het wel een dierentuin.
Er woont daar een papegaai die vreselijk schreeuwt!
Jammer.... wij hopen niet dat deze camping verder verslonst, want dit zou jammer zijn voor deze prachtige unieke plek
Jacqueline Lukassen | 28-06-2020
gisteren weer een heerlijk dagje doorgebracht op jullie terrein, zoals altijd weer een heerlijke dag geweest, echt een aanrader, komen elke mooie dag terug, doe zo voort, pluimpje voor anita in de oase
marc rutten | 25-06-2020
Prachtig park, rustig, vriendelijke mensen, restaurant verouderd en te duur in verhouding tot het gebodene.
Zwemvijver, strand en de paden eromheen vervuild door de vele poep van ganzen die er blijkbaar broeden.
Het strand is eigenlijk niet begaanbaar door de vele uitwerpselen, dit is ronduit smerig !
Cor Brokken | 16-06-2020
Werkelijk prachtige naturisten camping, grote staanplaatsen en alles netjes verzorgd. Idyllisch meertje en heel veel groen. Vriendelijke en behulpzame campingbeheerder.
Een absolute aanrader
Brigitte | 04-06-2020
Meer recensies van Brigitte (3)
Wij komen nu al een aantal jaar tijdens de meivakantie op Elsendorp en hebben zelfs een zomervakantie gedaan.

Zelf hebben wij ook een paar tatoeages en dat wordt wel gedoogd. Dus problemen totaal niet.

Het is een heerlijke camping en ja er wordt wat gezegd als je je niet aan de regels houdt. Prima zo hoort het ook. Verder is het maar net wat je zoekt op een camping en dat de vaste clan anders is, prima leef en laat leven zou ik zo zeggen. Vriendelijk gedag zeggen doet iedereen. Het is maar net hoe je zelf met de dingen en je omgeving omgaat. Wij hebben in ieder nooit problemen en het feit dat we iedere x terug komen, zegt genoeg.

Of onze meivakantie nu doorgaat, we zijn benieuwd en wachten nog even af.
Ilona Tholenaars | 21-03-2020
Alles is top. Slechts 1 opmerking. Ik vind dat men de aanwezige gasten dient aan te sporen sowieso bloot te lopen boven de 18 graden. Ook bij bezoek aan de oase. Het is wel al verbeterd tegenover vorig jaar. Nog beter zou zijn indien ook het personeel bloot zou zijn. Naturisme is toch blootleven in gemeenschap los van de bezigheid.
Johan Segers | 23-08-2019
Meer recensies van Johan Segers (3)
Camping is goed, vaste mensen niet aardig erg snel zeuren om niets.mensen met piercings of tatoos zijn niet welkom, erg stil daar zelf saai .en de eigenaar laat ook erg merken dat je niet welkom bent. Wij gaan hier nooit meer naartoe
Debbie en Johan | 18-08-2019

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Recreatiepark Elsendorp" ?
Hoe waardeer je Recreatiepark Elsendorp in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.047