Naturismegids

Recreatiepark Elsendorp

8.4

Gemiddeld cijfer van 59 beoordelingen.

Adresgegevens

Recreatiepark Elsendorp
Den Heikop 18
5424 SW Elsendorp
0492 35 18 10
Aanbiedingen Nederland

Reviews van bezoekers over Recreatiepark Elsendorp

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Recreatiepark Elsendorp. Laat het ons weten!
Heerlijk terrein, zowel 's zomers als s'winters.
Gemoedelijke sfeer. Schoon, netjes en prima voorzieningen!
Prachtige chalets, mooie campingplaatsen.
Echter een aanrader!
Else | 14-08-2012
Beste Kurt,

Wij zijn onlangs een weekendje op Elsendorp geweest en niets dan lovende woorden! Het park ziet er uitstekend uit, en natuurlijk ligt er zand in de douchekabines, dat kan ook niet anders met een zandstrand voor de deur. Overigens stonden er overdag op de tafels lunchkaarten en 's avonds bij het diner werd ons door het personeel vriendelijk de dinerkaart aangereikt.
Het eten is ruim voldoende en er werd ons gezegd als we wat frietjes of dergelijke te kort kwamen we gewoon konden bijbestellen. Wat overigens absoluut niet aan de orde was, prima portie's!
En wat betreft de snackbar, er wordt duidelijk aangegeven in de brochure dat U te allen tijde binnen bij de bar kunt bestellen.
Ik vind het erg jammer dat er mensen zijn die zulk soort reactie's plaatsen die volledig onterecht zijn! Want U geeft anderen zo een negatief beeld over de camping!
Dus misschien moet U bij uzelf ten rade gaan voordat U zo'n reactie plaatst???
Tevreden gast | 13-08-2012
een prima camping en je kunt er gezellig koffie drinken
alles is daar.Prima
Rienie Henderson | 11-08-2012
Wij komen al jaren regelmatig naar deze camping en hebben het steeds naar onze zin gehad,maar het hoge kampeertarief zorgt er voor dat we steeds minder komen en minder lang blijven.Dagprijs van bijna 40 euro voor 2 volw.en 2 kind.met toeristenbelasting er bij gerekend vinden wij niet meer normaal.Het blijft tenslotte nog altijd kamperen.Eten en drinken en slaapgelegenheid daar mag je nog altijd zelf voor zorgen.Het restaurant is er bij de nieuwe uitbaters nog meer op achteruit gegaan,je moet zelf vragen wat je er kunt krijgen want een kaart op tafel ligt er niet en het beperkte wat je er kunt krijgen zou je 2x moeten bestellen wil je geen honger hebben,de snackbar is het ganse voorseizoen dicht gebleven.Besluit:Spijtig het is mooi geweest voor ons.
Kurt | 30-07-2012
Wij hebben een paar jaar een seizoenplaats gehad op Camping Elsendorp. Wat bij ons is bijgebleven, dat gasten die jaren op de camping vertoeven de camping als hun eigen tuin gaan zien. Als je te hard rijdt (5 km) word je toegeschreeuwd. De roddelkrant is dagelijkse kost. De beheerder kan erg bot overkomen. Sanitair is zeker onder het gemiddelde. Daar zal de beheerder geen kritiek op worden gegeven, want dit werk wordt uitgevoerd door hemzelf en zijn vrouw met een hoge drukspuit. In het hoogseizoen nauwelijks nieuwe passanten. Daarom heeft de camping al gauw het idee van een bejaardencamping. Dit ook gezien de leeftijd van de seizoengasten en mensen ïn het hout"
Hans | 21-07-2012
Goed schoon park met strikte regels,vriendelijk en hard werkend personeel dat er alles aan doet om het hun gasten naar de zin te maken,heb zelf meegemaakt dat dagjesmensen die zich niet aan de regels hielden direkt op hun gedrag aangesproken werden op een professionele manier,de prijs is mischien aan de hoge kant maar denk dat het komt om het kaf van het koren te scheiden,met een goed resultaat, de uitbater van de Oase heeft helaas de boel een beetje laten verslonzen,Maar !!! met de nieuwe uitbaters is het niveau snel weer omhoog gegaan we vonden bij het betreden van het park met Pasen een uitnodiging om nadat we klaar waren met het instaleeren van onze tent,een kopje koffie met gebak te komen nuttigen voor € 2 p.p Chapeau!!!
pbos | 25-04-2012
Goede verzorgde camping maar ik vind het heel storend dat met warm weer er veel mensen gekleed rond lopen wat komen die doen op een naturisten camping????doe daar aub iets aan
want dit vinden wij echt niet kunnen
Sam en Els | 25-04-2012
ik vindt het jammer dat ze hier op de camping heel racistische zijn tegen het personeel van de oase bar ze kunnen niet waarderen hoe hardt ze daar werken wij hebben het er altijd kei gezellig jammer dat er een paar rotte appels op de camping staan en alleen maar zeiken rot lekker op
robje | 19-09-2011
hallo,we komen hier al 6jaar naar de camping met een seizoenplaats en nu hebben we een chalet gekocht.we vinden de camping zelf nog steeds heel fijn maar de laatste 3jaar is het in de oase heel erg achteruit gegaan.er komt bijna niemand meer terwijl het er vroeger altijd erg gezellig druk was in de avond.dit heeft alles te maken met de uitbater die er zich helemaal niets meer van aantrekt en enkel het volk buitenjaagd en zelfs zijn beste vaste klanten blijven nu veel liever gezellig in de voortent of in een chalet met de vrienden wat nu veel leuker is.hopelijk komt er snel een nieuwe uitbater vooraleer er helemaal niemand meer naar de oase komt.

10/09/11
luc | 10-09-2011
Wij zijn de afgelopen jaren regelmatig een paar dagen tot een paar weken op deze camping geweest. Het is helemaal geweldig. Personeel is supervriendelijk, John is behulpzaam waar hij maar kan. Toiletten en douches zijn brandschoon (wij komen wel alleen in voor- en naseizoen). Als er al een minpuntje is dan zou dat zijn dat de winkel wat meer artikelen zou kunnen hebben (de dichtsbijzijnde super is vrij ver weg, zeker voor fietsers) en zoals je nagenoeg overal op de buitenlandse campings ziet is het (zeker voor ouderen) handig als er bv per 4 plaatsen een waterpunt is. Zo is er altijd wel wat te verbeteren. Wij hebben het in ieder geval altijd geweldig naar onze zin. Scoon, rustig, mooi met grote plaatsen!
Josje | 28-06-2011
Wij waren er dit jaar(juni2011) voor het eerst,en het is ons zeer goed bevallen,we hadden natuurlijk geluk met het mooie weer,maar los daarvan,was iedereen er vriendelijk,het is er zeer proper en dit vinden wij heel aangenaam,vanaf 22 uur is het muisstil op de camping en dat vonden we goed want we kwamen echt om te rusten.
wij komen er zeker nog terug.
Geert en Dorine vanuit Belgie.
familie guillemijn | 06-06-2011
Ik vind het een geweldige camping!
Maar... als we gaan, boeken we ook alleen de vijverrand... Ik moet er niet aan denken om op de velden er achter te staan, dan merk ik niet meer op welke camping ik sta!

De vijverrand... gewoon de hele dag genieten van het mooie uitzicht, de faciliteiten dichtbij. Heerlijk.

We kwamen er vooral toen onze kinderen nog wat jonger waren. Ze speelden dan heerlijk op het strand terwijl wij ze vanuit onze tent in de gaten konden houden.

Inmiddels verkiezen we onze zomervakantie toch naar het buitenland, omdat we daar meer garantie hebben op mooi weer...
Maar... we weten Elsendorp nog prima te vinden als dagrecreatie!

Deze camping zou eigenlijk ook bij de naaktstrandjes moeten staan!

Het enige naaktstrand waar je na het betalen van de entree de hele dag kan genieten en je kan je heerlijk lekker warm afdouchen, daar je gebruik mag maken van alle faciliteiten.

Ook is het heerlijk om na een dagje strand te eten in het restaurant.

En dit is het enige naaktstrand waar je gewoon geen last hebt van vunzige stellen, alleenstaande mannen die 'ergens' zin in hebben.... Dus... heb je kinderen en je zoekt een leuke camping, of ook naaktstrand: Kom maar hier naar toe!

Dus neem deze camping maar snel op in de rubriek naaktstranden, daar wij juist voor dit heerlijke naaktstrandje en fantastische zwemwater komen!
van Dijk | 03-06-2011
Meer recensies van van Dijk (5)
Net en schoon terrein, vriendelijk personeel, prima voor een dagbezoeker zoals ik. Hoop er nog vaak te komen.
Peter | 13-04-2011
Wij hebben de laatste drie jaar een seizoenplaats in Elsendorp en vinden het geweldig.
We tellen de dagen af tot 1 april want dan gaat ons vierde jaar in.
Rosemarie | 23-03-2011

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Recreatiepark Elsendorp" ?
Hoe waardeer je Recreatiepark Elsendorp in het algemeen?

Aanbiedingen Nederland
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037