Naturismegids

FKK-Camping am Useriner See

7

Gemiddeld cijfer van 6 beoordelingen.
FKK-Camping am Useriner See

Adresgegevens

FKK-Camping am Useriner See
D-17237 Zwenzow
+49(0)39 81 24 790
Website
Lat: 53.333102
Long: 12.957172
Google maps
OpenStreetMap (fiets)

Afstanden

  • Brussel 821 Km / 07:49
  • Utrecht 666 Km / 06:16

Reviews van bezoekers over FKK-Camping am Useriner See

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met FKK-Camping am Useriner See. Laat het ons weten!
Zijn er geweest in juni 2019.de camping was ok,naakt lopen ok was wel.een uitzondering de dag dat het slecht was dus.... Dat douches afgescheiden zijn hoeft niet warm water mocht wel een minuutje langer had koud water om mijn hoofd af te spoelen.de vriendelijkheid van de receptie was aan de magere kant
Vantvelt willy | 25-06-2019
In de periode van 3 t/m 8 juni 2013 hadden wij een caravan gehuurd op de FKK camping am Useriner See. Helaas moest ik onverwacht opgenomen worden in het ziekenhuis. Een uitermate vervelende situatie. Ik wil heel graag mijn dank uitspreken naar de campingbeheerder en zijn vrouw (de fam. Morgenstern). Mijn vrouw heeft midden in de nacht aangebeld voor hulp en ogenblikkelijk werden de hulpdiensten gebeld en alle medewerking verleend. Dagelijks werd met belangstelling geïnformeerd naar de situatie. Een noodgedwongen langer verblijf was geen enkel bezwaar. Al met al een dikke pluim voor deze vriendelijke mensen. Het verblijf op de camping werd ook als zeer aangename ervaren. Een prettig en gastvrij welkom, zeer nette sanitaire voorzieningen en meer dan uitstekende douches. Verse broodjes en heerlijke rust. Een camping waar je in absolute vrijheid (wel of geen kleding) van je vakantie kunt genieten. Wij gaan weer.
Fam. Oosting
Nederland
W.Oosting | 17-06-2013
Meer recensies van W.Oosting (4)
Wij waren hier in juni 2012. Mooie camping. Maar hier en daar erg rommelig. Vooral rond sommige vaste plaatsen.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het is er erg rustig in deze periode. Geen schoolvakanties. Naturistisch gezien een vreemde toestand. Veelal loopt met gekleed rond. Zelfs de sanitaire gebouwen zijn helemaal gescheiden en niemand loopt hier bloot. Prima saniair. Je betaalt wel 90 cent voor drie minuten, maar dan heb je ook wat.
Het kleine strandje is wel heleemaal FKK. Schoon water. Ouders pas op! Het wordt snel diep en dat is niet aangegeven. Vanuit deze camping kun je prachtige fietstochten maken. Fietspaden laten wel veel te wensen over.
We komen zeker een keer terug
bert klaver | 24-06-2012
Begin juli hebben wij enkele dagen op deze camping gestaan met onze tent. Fietsen en kano's hadden wij ook bij ons. Wij hebben prachtige dagen beleeft en vooral de ongedwongenheid sprak ons aan. Op een avond werd er spontaan op de doedelzak gespeeld door een campinggast; op een andere avond werd er opgetreden door een zangeres, de naam weet ik helaas niet meer, die haarzelf begeleidde op de guitar. 2 kleine meisjes, campinggasten, mochten naast haar zitten en ook met hun eigen guitaren optreden. Er heerste een grote kindvriendelijkheid.
Verder was het bijzonder prettig dat een ieder vrijgelaten werd om wel of niet gekleed te recreëren. Ook deze ongedwongenheid werd door ons zeer gewaardeerd.

Voor de volgende zomer liggen de plannen al klaar om weer terug te keren naar deze mooie camping en te genieten van de prachtige natuur waar deze camping middenin zit.
sybren en Monika | 24-12-2009
Wij zijn eind juni op deze camping geweest.
prachting gelegen aan het meer.
Er waren toen ondanks het mindere weer wel meer naturisten. Sanitair gebouw is mooi maar gescheiden gedeeltes voor dames en heren en de douches allemaal in hokjes en warm water met muntjes. WiFi funtioneerde maar 2 van de 7 dagen
Frans | 05-10-2009
Eind augustus verbleven wij enkele dagen op deze (fraai gelegen) camping. Mooi nieuw sanitair gebouw maar afhankelijk van waar je staat een eind lopen. Van naturisme was weinig te bespeuren, een enkeling zat bloot bij de caravan maar de meesten liepen gekleed rond, ondanks het mooie weer. Zelfs op het (mini)strand meer badkleding dan bloot. De dame van de receptie moet dringend een cursus klantvriendelijkheid volgen. Tegen 15.00 uur kwam ze slaperig aansloffen (Ruhezeit) en deed snel de deur weer achter haar op slot. Ze moest naar eigen zeggen eerst nog ''tot zichzelf komen'' en dus ging de receptie geen minuut eerder open ondanks de wachtende nieuwe gasten. Over de afhandeling van het inschrijven zal ik verder niet uitwijden. Oude DDR tijden herleven hier.
Ronald | 08-09-2009
Meer recensies van Ronald (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "FKK-Camping am Useriner See" ?
Hoe waardeer je FKK-Camping am Useriner See in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.069