Naturismegids

Recensies van willem

Héliomonde

24-08-2011
Ontspannen, gemoedelijke sfeer. We huurden een Trianon huisje. Verzorgd en met nodige comfort. Ideale uitvalsbasis voor cultuuruitstappen naar Parijs, Versailles, Chartres en Fontainebleau. Ideaal voor wie cultuur wil combineren met naturisme.

Centre Hélio-Marin Montalivet

22-09-2011
Waar was die blijheid en vrijheid dan??? Constant lopen er in het seizoen 'bodyguards' rond. Constant moet je in bezit zijn van je pasje!! (ja, er is controle). En van al het personeel dat ik op 14d tegenkwam, zei niet één een goeiedag (tenzij ze wat kunnen verkopen uiteraard). Ook onder de toeristen is het elk in zijn eigen wereldje. Vrijheid en blijheid is wel wat anders...dat bewijzen zoveel andere domeinen...

Centre Hélio-Marin Montalivet

07-08-2011
Dit domein hoort niet op deze site thuis. Het is veeleer te vergelijken met Center Parcs, waar naaktheid gedoogd wordt. Dus een heel ander denken dan de andere domeinen waar naaktheid een evidentie is. Zelfs bij snikheet weer loopt 90% gekleed. Tot zelfs mannen in pareo's. Stel je voor!. Dit domein en het publiek heeft dus niks te maken met de filosofie van naturisme. De harmonie met de natuur en medemens, de kalmte, etc... zijn er ver te zoeken. Hoezeer de directie het anders wil (foldertjes om te vragen om naakt te lopen), het mag niet baten. Weliswaar is er een ruim publiek voor dit soort domeinen, maar catalogeer het aub niet als 'naturisme-domein'. Naaktheid is hier meer uitzondering dan regel!!!
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.047