Naturismegids

Recensies van Ron & Bernadette

Domaine de la Gagère

16-08-2023
Net terug van een zeer geslaagd verblijf op La Gagere.
De laatste keer dat we daar waren was in 2019. De afgelopen jaren is er veel vernieuwd wat het verblijf extra aangenaam maakten. Ook de kleinkinderen waren blij met de afwasmachine????

Het is een gezellige niet al te grote camping. De sanitair is prima en schoon. De voorzieningen zijn goed, het eten in het restaurant is prima en de zwembaden zijn top.
Een klein minpuntje is de Wifi. Die werkt echt niet lekker maar goed dat nemen we dan maar op de koop toe.
Absoluut een aanrader!

Le Perron (Athena)

04-08-2023
Wij, Bernadette en Ron Peppenster zijn al meerdere malen in Ossendrecht geweest wat altijd goed is geweest. Door deze ervaring hadden we besloten om dit jaar 3 weken te boeken op Le Perron wat ook bij Athena hoort.
Wij hebben keurig aanbetaald en waren blij om op zondag 23 juli j.l. aan te komen.

Wat echter een gezellige vakantie had moeten worden werd vrijwel meteen volledig teniet gedaan.
Aangekomen op de camping moesten we even zoeken naar de ingang. Deze gevonden waarna we zijn we binnen gereden en gestopt op het parkeerterrein. Uitgestapt en opzoek gegaan naar de ‘receptie’, dat was wat erg onduidelijk omdat er naar twee locaties werd verwezen. Gelukkig kon een vriendelijke Franstalige man ons naar de juiste plek wijzen. Aangekomen op de receptie (die overigens heel rommelig en niet schoon was) werden wij vriendelijk te woord gestaan door Corina. Tijdens de uitleg komt er ineens een man die haar man bleek te zijn op een bijzonder agressieve wijze door het gesprek, vraagt of de auto en caravan van ons zijn. (Dat wist hij, wat hij had ons uit zien stappen).
Die stond volgens hem niet goed want er kon niemand langs!

Let wel, we waren nog geen 5 minuten binnen. De auto en caravan waren dusdanig geparkeerd dat er gewoon auto’s door de slagboom konden, wat ook gebeurd is omdat er terwijl we terug liepen gewoon een dikke Volvo V90 binnen ging.

We waren eigenlijk sprakeloos en zijn naar de toegewezen plek gegaan. S’nachts wakker gelegen van deze agressieve ontvangst. We hadden toch geboekt op een naturisten terrein en niet op een strafkamp?
s’ Morgens meteen onze spullen gepakt en gegaan, op zoek naar een naturistencamping waar je wel fatsoenlijk ontvangen en welkom bent.

Wat het verhaal helemaal triest maakt is dat we voor die ene nacht ook nog eens voor twee nachten €72.- moesten betalen. Ik heb nog een e-mail naar de zgn hoofdzetel van Athena gestuurd waarop helemaal niet is gereageerd. Ik heb er geen woorden voor.

Camping Abtswoudse Hoeve (NAVAH)

16-09-2021
In juni 2021 geweest. Prima camping, vriendelijke mensen, schoon sanitair. Verder ook een mooie omgeving om te fietsen. Fietsroutes worden ook door de camping zelf verstrekt. Camping zelf wordt goed onderhouden. Komen zeken nog een keertje terug.

Naturistencamping Flevo Natuur

16-09-2021
In augustus 2weken op Flevonatuur geweest samen met mijn vrouw, dochter en twee kleinkinderen.
Mooie terrein, goed onderhouden en schoon sanitair. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wat dat betreft zeker een aanrader. Voor kleinere kinderen vind ik het persoonlijk wat minder geschikt. Een beetje jammer dat de oudere jeugd de kleinere kinderen steeds van het springkussen afjaagt. Die beschouwen dit kennelijk als hun domein.
Verder veel groot en breed geëtaleerde piercings. Nu moet ieder dat voor zich weten en ik als volwassenen stoor mij daar verder niet aan. Echter kleine kinderen hoeven hiermee niet te pas en te onpas geconfronteerd te worden.
We zullen vast nog eens terugkomen maar dan zonder de kinderen.

Achter Ut Huus

07-07-2021
Afgelopen week 9 dagen op deze camping gestaan. Heel positief ervaren. Schoon en goed onderhouden. Leuk ontvangen en mooie fietsroutes in de omgeving die al klaar liggen bij de receptie. Maria en Wiel zorgen goed voor de gasten. Gaan hier zeker nog terug.

Recreatiepark Elsendorp

12-06-2021
Dit jaar voor de tweede keer naar Elsendorp geweest. Prima camping. Vriendelijke mensen. Netjes verzorgt. John de beheerder staat voor iedereen klaar en helpt waar hij kan. Zowel voor jong als voor de oudere een prima plek om te vertoeven. Sanitair netjes en schoon. Eten in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hopelijk weer tot volgend jaar.

Athena Ossendrecht

12-06-2021
Leuke camping, rustig en netjes. Vriendelijke mensen. Gaan goed maar niet te krampachtig om met de coronaregels. Sanitair was voldoende en op sommige plaatsen geheel vernieuwd. Prima fietsroutes in de omgeving.
Wij waren hier voor het eerst maar komen zeker nog terug.

Domaine de la Gagère

23-11-2019
Dit jaar de eerste twee weken van augustus vakantie gevierd met mijn vrouw, dochter en twee kleinkinderen.
Net als vorig jaar weer erg goed bevallen. Vriendelijke ontvangst, kindvriendelijke camping. Sanitair is schoon en het eten is lekker. Het huisje is wel wat gedateerd. Zullen zeker nog terug komen bij Fleur en Tim. Wij hebben ze als erg vriendelijk en behulpzaam ervaren.
Ron &amp Bernadette - Domaine de la Gagère - Uitzicht huisje

Uitzicht huisje.

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.053