Naturismegids

Recensies van Gerard

Thermen Holiday Schiedam

08-08-2023
Fijne sauna. Het was druk maar niet te druk. Opgietsessies zaten vol en dat is mijn inziens een goed teken. Waren heel goed. Sauna's waren goed warm. Goed verzorgd complex. Goede ligbedden. Hoewel wij een tijdje op onze lunch moesten wachtend deed het horecapersoneel hun uiterste best. Dit is overal een probleem. Onervaren, personeelstekort etc. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Redelijke prijzen.

Vera Playa Club Hotel

05-06-2023
Gedateerd hotel, maar wel goed onderhouden. Hotelkamer werd iedere dag keurig schoongemaakt. Vriendelijk personeel. Restaurant is geen topper maar prijs/kwaliteit gewoon prima. Ligbedden bij het zwembad en zonneterras zijn aan vervanging toe. Net buiten het hotel een paar eetgelegenheden. Ca. 10 min. lopen is een klein winkelcentrum met een grote supermarkt. Prima hotel .

Naturistencamping Flevo Natuur

17-08-2020
Weekje naar Flevonatuur geweest. We hadden een prachtig Chalet op de Arend. Sfeer op het park is heel goed. Vriendelijke mensen ook de vasten gasten cq. bewoners! Uit eerdere recensies lees ik dat vaste gasten denken dat ze een streepje voor hebben, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Heerlijke vakantie gehad.

Magnolias Natura

07-09-2019
Mooi bungalowpark. Vriendelijke mensen, een medewerker spreekt ook nog Nederlands, goed onderhouden. Bungolows netjes schoon. Voldoende ligbedden bij het zwembad. Voor een redelijke prijs kun je prima eten in het restaurant. Een kleine supermarkt is om de hoek. 5 min lopen. Een grotere supermarkt is bij Faro 2, zo'n 10 min lopen. Voor plm 5 euro ben je zo met de taxi in Maspalomas en Playa del Ingles. Wij hebben genoten, geen harde muziek, lekker rustig.

Thermen Soesterberg

31-08-2019
Prachtige sauna met veel opgietingen. Alles goed onderhouden en schoon. Vlotte bediening. Wel erg druk. Op de ligweide is het opgestaan, plaatsje vergaan! Eten en drankjes niet goedkoop maar ook niet belachelijk duur. Wij hebben een heerlijke dag gehad. Komen zeker terug.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.067