Naturismegids

Recensies van Bakema

Sauna & Beautyresort De Zwaluwhoeve

04-02-2019
Mijn allereerste sauna ervaring hier beleeft. Samen met mijn vriendin voor het eerst naar de blote mensen sauna. Erg spannend!
De Zwaluwhoeve is een prachtig complex met een divers aanbod aan sauna's.
De Noorderlicht sauna als eerst. Hier ging wat stuk waardoor we allemaal naar buiten moetsen. Uiteindelijk snel gewend aan alle blote billen. Dankzij de dag van de zorg is nederland weer twee saunagangers rijker.
We hebben alle sauna's geprobeerd en een heerlijk dagje gehad. Een week eerder was min vriendin naar badkleding dag geweest en volgens haar komt daar heel ander publiek.
Nu was het heel gemoedelijk.
We hebben lekker gegeten in het restaurant. De bediening is misschien niet heel snel, maar dat geeft de ruimte om lekker te ontspannen. Als je je broodje op hebt wordt je ook niet weggekeken.

Thermen Holiday Schiedam

04-02-2019
Een deel van de baden was in onderhoud en dus niet toegankelijk. Dat had ik graag van tevoren geweten. Het zou fijn zijn als zoiets op de website wordt vermeld.
Ze hebben een aantal leuke sauna's. De Hobbit (infrarood) sauna is van buiten erg mooi. Deze heb ik als eerst bezocht. Net als in de film zijn Hobbits erg luidruchtig, de saunagangers vertellen luidruchtig in geuren en kleuren.
Een vermelding waard is de grot sauna, misschien moet je even zoeken. Deze is de hele dag rustig. Hier ben ik een aantal keer terug geweest.
Verder is alles wel oke. Her personeel is vriendelijk en behulpzaam waar nodig.
Het was alleen jammer dat het publiek erg onrustig was. De rust moet je in deze sauna echt bij jezelf zoeken.

SpaWell

04-02-2019
In de afgelopen 2 jaar bij verschillende sauna's van deze franchise geweest (Thermen Holiday, Elysium, Zwauwhoeve). SpaWell is mijn favoriet, ik ben hier nu drie keer geweest.
Het heeft niet het spektakel van Elysium, maar het is er gemoedelijk, duidelijk ingericht en heeft fijne faciliteiten.
De entree en de kleedkamers zijn wat gedateerd, maar zonder meer functioneel. Het saunaplein is overzichtelijk en bied voldoende keus, hiernaast het zwembad met verstopt een klein zoutbad.
In de tuin een whirlpool en een koud bad met uitzicht op nog drie sauna's.
Alle sauna's waren schoon. Midden op het saunaplein is een fontein om uit te drinken of je dopper te vullen.
Bij de opgieting duidelijke instructie voor nieuwkomers en een stukje fruit achteraf.
Tot nu toe is het hier altijd heel goed bevallen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.067