Naturismegids

Recensies van Arjan en Lia

Loodsmansduin

11-05-2015
Vriendelijke ontvangst. Prachtig terrein, heerlijk rustig in mei. Zeer comfortabel sanitair, textiel camping bestendig!? Mooie infra rood sauna. Probleem met sauna werd door het personeel goed opgelost.. Het kan in het hoogseizoen wel heel anders zijn.

La Combe de Ferrière

13-03-2014
Onze ervaring is heel goed. Mooi terrein als je van eenvoud houdt.Midden in de natuur, rust en gelukkig niks te doen. Er zijn prachtige plaatsen en daar hadden wij er één van. Toen we aankwamen was het wel wat vol op het middengedeelte. De eigenaren deden ondanks tegenslag in hun persoonlijk leven hun best om alles te laten marcheren.
Dus er viel wel eens een steekje maar waar maalt een campeerder om? De maaltijden zijn landelijk eenvoudig maar zeer smaakvol,niet duur en gezellig. Het zwembadje is schattig wel erg klein in het hoogseizoen. Jur en Lisa hebben ons een heerlijke vakantie gegeven en daar waren we heel erg aan toe. Als je van een gladgepolijste vijfsterren camping houdt moet je hier niet naar toe. Laten wij nu juist van die laatste pareltjes die binnen het naturisme steeds minder zijn te vinden houden. We hopen zeker nog eens terug te komen.
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactVermelding en adverterenCookiesread more


Time: 0.056