Naturismegids

Casa Amarela - Portugal Naturally

9.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 7 reviews.

Deze locatie is niet meer naturistisch

Adresgegevens

Casa Amarela - Portugal Naturally
Sitio Ataboeira
8200-397 Albufeira
00351969005429

WebsiteContact
Lat: 37.120070 / Long: -8.263889
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Beautiful old Algarvian Casa in the heart of the countryside but close to the bustling seaside town of Albufeira. Lovely pool with Jacuzzi, roof terrace, beautiful gardens, Sauna and Jacuzzi/Hot Tub. Fantastic value.

Reviews van bezoekers over Casa Amarela - Portugal Naturally

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Casa Amarela - Portugal Naturally. Laat het ons weten!
Dit jaar voor de 2e keer naar Casa Amarela geweest en wederom TOP!! Drie jaar terug hebben wij deze prachtige plek voor het eerst bezocht en waren gelijk verkocht.Jane en Steward zijn beide zeer gastvrij. Goede bedden,iedere ochtend een uitgebreid ontbijt met veel vers fruit. Ook bestaat de mogelijkheid om s'avonds bij het diner aan te schuiven. Een oase van rust met een heerlijk zwembad in een prachtige tuin en toch vlak bij het stadje Albufeira, waar het s'avonds erg gezellig kan zijn. Wij komen dan ook zeker terug!!
Bernard en Anneke | 22-08-2013
Onze kampeerplannen in mei 2013 werden ontmoedigd door het weer in "nabij Europa". Last minute zochten we een plekje waar de zon wél scheen en een vlucht erheen. Een mailtje om 22.00 uur werd vanuit Casa Amarela om 23.00 uur al beantwoord: You're welcome!
Dat antwoord was zeer welkom en -eenmaal daar- hebben we ervaren hoe "Welcome" we waren, namelijk geheel in lijn met de vorige schrijvers! De toegewijde zorg en gastvrijheid zijn "All Inclusive" bij deze B&B! Gelegen tussen niks en nergens: de laatste kilometer is de moeilijkste, maar eenmaal bij Casa Amarela zie je vanaf het dak Albufeira vóór je liggen.
Erg fijn zijn de tips over restaurantjes die je zo voorbij zou lopen en de plattegrondjes die je mee kunt nemen als je naar een stadje gaat. Dank aan Jane en speciaal aan Stewart, die de zaak enkele dagen in zijn uppie moest runnen!
Jacqueline en Willem | 09-06-2013
Wij zijn net terug van 2 weken bij CASA AMARELA. We hebben er ontzettend van genoten, Jane en Stuart zijn zulke lieve en gastvrije mensen.Ze doen er alles aan om het gezellig te maken. En het is er super schoon, elke dag wordt je kamer gedaan. Niets is hun te veel, als je naar t strand wil krijg je een parasol mee en eventueel ook een koelbox, ze geven je allerlei routes van de omgeving, en wil je lekker lui bij de Casa blijven zijn er zonnebedden, relaxstoelen, parasollen, het zwembad, de jacuzzi, de bar, en gelegenheid om zelf je lunch klaar te maken. HET IS ER ECHT PERFECT !! Wij willen er ook zeker naar terug , heerlijk om even bij te komen . Het is wel achteraf dus we raden wel aan om een auto te huren. Eventueel kan Stewart je ook ophalen bij t vliegveld.
Leo en Corry v d Knaap Persoon | 05-06-2013
Meer recensies van Leo en Corry v d Knaap Persoon (2)
Wij zijn begin mei 10 dagen naar Casa Amarela geweest. Het overtrof onze verwachtingen. wat een mooie plek zeg, een paradijsje. We hadden een heerlijke kamer bij het zwembad met eigen douche.
Ook de tuin is prachtig en de jacuzzi is heerlijk in de avond als het afkoelt. De eigenaren Jane en Steward zijn zeer gastvrij, niets is hen teveel. We hebben een paar keer heerlijk gegeten bij hen. Heel erg gezellig.
Ook is er genoeg te doen in de omgeving, mooie stranden en bezienswaardigheden. Ook kun je er heerlijk eten in authentieke restaurants.
Wij komen hier zeker nog eens terug!
Ellen en Xavier | 31-05-2013
In april 2013 schrijf ik met genoegen in het gastenboek van Casa Amarela. Bij het achterlaten van het adres had ik het even moeilijk. Wat was ook alweer mijn postcode? Dit geeft weer hoe relaxed we zijn na negen dagen Algarve.
We hebben ons aangepast aan hetzelfde tempo van leven als de schildpad aan het zwembad. We weten niet wat gebeurd is maar het moet te maken hebben met Casa Amarela en Jane en Stewart of Stewart en Jane. Hen danken we graag, want we reizen als herboren terug.
Fokke Wijnstra | 23-04-2013
Net,jammergenoeg maar er was geen plek meer,maar 5 nachten doorgebracht bij Jane & Stewart. Prachtige zeer rustig gelegen accomodatie,mooie kamers,alles even schoon,mooi zwembad,zalige sauna,heerlijke hottub met uitgebreide bar erbij,goed ingerichtte keukenhoek en ga zo maar door.Jane en Stewart,een paar hele fijne leuke mensen,doen echt alles om het naar je zin te maken. Alles kan en niets is te gek voor ze.Alles is aanwezig dus je grijpt nooit mis.Gister(vrijdag)avond heeft Jane voor ons Marokkaans gekookt met echt alles erop en eraan.Grandioze avond gehad met een zijn zevenen.Ontbijt is ook helemaal perfect want het kan niet op.Hier ga ik volgend jaar op zeker weer naar toe.

Ps Als je er heen gaat de beschreven route exact opvolgen en NIET NIET NIET de navigatie-apparatuur gebruiken. Ook niet als je de coördinaten hebt. Echt NIET doen !!!!!!!!
Dit is geen grapje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guus Vis | 13-10-2012
We hebben niet veel toe te voegen aan alle lovende reviews. We zijn net terug van een verblijf van 11 dagen bij Jane en Stewart en hebben er genoten. Het is een bijzonder prettige vakantiestek, maar vooral ook een bijzondere vakantie door de wijze waarop Jane en Stewart daar invulling aan geven. Mooie mensen: enthousiast, persoonlijk in de omgang, gastvrij en met veel (droge) humor. Wij hebben er van genoten!

31 juli 2012
Paul en Nelly | 31-07-2012
chris en mart

wij hebben het bijzonder leuk gehad bij dit ontzettende
gastvrije stel Jane en Stewart.
heerlijk compleet ontbijt met verse jus d'orange, fruit ,
gebakken ei etc...
prima bed, goede sanitaire voorzieningen en een heerlijk zwembad in een prachtig verzorgde tuin.
ook de maaltijden die Jane desgewenst verzorgd zijn uitstekend en vooral heel erg gezellig.
qua ligging ook prima, Albufeira is niet ver en een ander
groot winkelcentrum is op loopafstand ( ong. 20 min. )
zeer zeker de moeite waard.
christa van der Meer | 27-07-2012
Meer recensies van christa van der Meer (2)
Portugal Naturally.

Leuke bestemming op aanraden van vrienden. Wij raden dit iedereen aan. een echte naakte ontspanning bij de zwembad / bar / sauna. De nieuwe bubbelbad was aangenaam in de avonduren.
wij zijn echt ontpannen terug in Nederland. En spreken vaak over Casa Amarela en niet te vergeten onze gast vrouw Jane en haar echtgenoot Stewart.
Linda en Joel | 11-07-2012
Leuke vakantie week in Portugal. Wij hebben het leuk gehad in Huize Casa Amarela. Jane en Stuwart zijn gastvrij en vriendelijk. De kamers en zitkamer zijn leuk ingericht.

Volgende lente komen wij terug
ciska e henk | 11-07-2012
Casa Amerela is echt een naturistische oase in het even zo mooi Algarve. Bij Jane & Stewart ben je verzekerd van een goed,aangenaam en gezellig verblijf. Als je wilt wordt je van het vliegveld opgehaald maar handiger is het als je tijdens je verblijf een auto huurt. De ochtend begint met een zeer uitgebreid ontbijt met altijd vers fruit. Albufeira is op 5 autominuten afstand en het naaktstrand op 15 min autominuten afstand. Wil je naar het strand dan vraagt Stewart of je een parasol mee wilt en een koelbox, echt handig. 's avonds kan je als je dat van te voren afspreekt met Jane op Casa Amerela eten, maar er zijn ook in de omgeving tal van goede en sfeervolle restaurantjes. Verder een prachtig zwembad, heerlijke ligstoelen in een mooie tuin en niet te vergeten een heerlijke Hot tub!

Het was onze 1e keer maar wij komen zeker terug.
Kees & Yvonne | 10-07-2012
Gaan dit jaar terug , iets wat we nog nooit eerder deden bij een vakantiebestemming.
Heel gastvrije mensen ,heerlijke locatie , voor ons alles wat een vakantie nodig heeft,echte aanrader, Marcel & Anja
Marcel & Anja Jansen | 01-07-2012
Ontzettende lieve mensen, die echt alles voor je doen, zodat je echt een vakantiegevoel hebt. Iedere ochtend een uitgebreid ontbijt. Desgewenst bereidt Jane een heerlijk 4-gangen menu of organiseert een barbeque! Mooie kamers met goede bedden. Een prachtige jacuzi en een buitenbar waar je 's avonds gezellig kunt zitten. De prachtige tuin met zwembad en de sauna maakt het compleet. Slechts 4 km van het centrum van Albufeira verwijderd. Een aanrader! Wij gaan zeker voor de 3e keer terug!
Frans en Anita | 03-04-2012

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Casa Amarela - Portugal Naturally" ?
Hoe waardeer je Casa Amarela - Portugal Naturally in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.026