Naturismegids

Recensies van Ron en Diana

Casa Amarela - Portugal Naturally

02-08-2018
Wil je een relaxte, alles kan, alles mag en niets moet vakantie, dan moet je bij Jane en Stewart zijn.
We zijn tijdens onze 11 daagse vakantie verwent door ze.
Op het moment dat je door de tuinpoort loopt, en Jane je aan álle vakantiegangers heeft voorgesteld, dat zijn er op z'n meest 6, er zijn namelijk maar 4 kamers, heb je het gevoel weer "thuis" te zijn. Klopt natuurlijk niet, thuis moet je alles zelf regelen, hier doen Jane en Stewart dat voor je.
s 'ochtends na het ontbijt als ik op m'n bedje bij het zwembad lig hoor ik Stewart roepen....Ron your bed is ready. Had hij de hangmat weer opgehangen en de parasol opgezet. Stewart gaat verder met het verzorgen van de prachtige bloemen, planten en bomen in de prachtige tuin.
Er wordt iedere dag gevraagd of er nog iemand mee wil rijden naar de supermarkt waar zij dagelijks de verse producten voor het ontbijt, en soms avondeten halen. Jane heeft een paar keer gekookt voor diegene die heeft aangegeven s' avonds mee te willen eten. Wat maakt ze....de meeste stemmen gelden.
Als Stewart met een lange stofzuiger stok het zwembad staat schoon te maken, bied ik hem aan ook een stukje te doen. Dat komt goed uit Ron, dan kan ik mooi even koffie drinken. De Engelse humor is duidelijk de hele dag aanwezig.
We hadden een hartstikke leuke groep. Het leek wel of we met familie op vakantie waren. Soms gaat er een familielid weg en komt er weer een andere die gelijk in de groep wordt opgenomen. Gezellig tussen de middag in het keukentje je broodje of salade maken.
Aan deze tafel in dit keukentje verzamelen alle "familieleden" zich na het avondeten weer. Daar beginnen de fantastische verhalen waar we tot buikpijn van het lachen aan toe naar luisteren.
De koelkastjes, waarvan er voor iedere kamer één aanwezig was, stonden in dit keukentje. Daar werden spontaan door iedereen de biertjes en flessen Rosé uit gehaald en leeg geschonken. Fles leeg... dan pak je gewoon een nieuwe uit de honesty bar en noteer je dit even in het schriftje. Eerlijkheid bestaat nog.
Onze vakantie is zo'n succes geworden door uiteraard Jane en Stewart, maar zeker ook door onze nieuwe familieleden Pia en Peter, Gerda en Dirk, Pamela and Derek, Annie and David.
Heel veel dank allemaal en we hopen tot ziens.

Ron en Diana
Ron en Diana - Casa Amarela - Portugal Naturally
Ron en Diana - Casa Amarela - Portugal Naturally (2)
Ron en Diana - Casa Amarela - Portugal Naturally (2) - Dit is de mooiste buitendouche die ik ooit gezien heb
Dit is de mooiste buitendouche die ik ooit gezien heb
Ron en Diana - Casa Amarela - Portugal Naturally (4)
Ron en Diana - Casa Amarela - Portugal Naturally (4) - Prachtige bloemen en bomen in overvloed
Prachtige bloemen en bomen in overvloed
Over de site / disclaimerAdres toevoegenContactAdverterenCookiesread more


Time: 0.037