Naturismegids

Casa Amarela - Portugal Naturally

9.7

Gemiddeld cijfer van de laatste 7 reviews.

Deze locatie is niet meer naturistisch

Adresgegevens

Casa Amarela - Portugal Naturally
Sitio Ataboeira
8200-397 Albufeira
00351969005429

WebsiteContact
Lat: 37.120070 / Long: -8.263889
Google mapsOpenStreetMap (fiets)

Informatie

Beautiful old Algarvian Casa in the heart of the countryside but close to the bustling seaside town of Albufeira. Lovely pool with Jacuzzi, roof terrace, beautiful gardens, Sauna and Jacuzzi/Hot Tub. Fantastic value.

Reviews van bezoekers over Casa Amarela - Portugal Naturally

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met Casa Amarela - Portugal Naturally. Laat het ons weten!
Ik ben 5 dagen bij Jane en Stewart geweest, het was in één woord geweldig . De gastvrijheid rust en natuur , ik heb er enorm van genoten. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker.. en ook een heel leuk gezelschap, die er ook waren. Kortom Casa Amarela is voor iedereen een aanrader.

Groetjes Wilma
Wilma | 23-09-2018
Meer recensies van Wilma (2)
We hebben 9 heerlijke dagen doorgebracht bij Jane en Stuart.
Zij verzorgden elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt, wat gezamenlijk met de andere gasten genuttigd wordt.
In de appartementen zelf zit geen keukenblokje en koelkast, deze vind je in de gezamenlijke open ruimte.
Ook hebben zij een uitgebreide bbq verzorgd.
Ondanks het feit dat Stuart druk was met een nieuw te bouwen appartement, nam hij toch alle tijd voor zijn gasten.
Huurauto is aan te raden, omdat restaurants en stranden niet op loopafstand zijn.
Het motto van Jane en Stuart is: "niks moet, alles mag"
Bram en Karin | 06-09-2018
Meer recensies van Bram en Karin (2)
Wil je een relaxte, alles kan, alles mag en niets moet vakantie, dan moet je bij Jane en Stewart zijn.
We zijn tijdens onze 11 daagse vakantie verwent door ze.
Op het moment dat je door de tuinpoort loopt, en Jane je aan álle vakantiegangers heeft voorgesteld, dat zijn er op z'n meest 6, er zijn namelijk maar 4 kamers, heb je het gevoel weer "thuis" te zijn. Klopt natuurlijk niet, thuis moet je alles zelf regelen, hier doen Jane en Stewart dat voor je.
s 'ochtends na het ontbijt als ik op m'n bedje bij het zwembad lig hoor ik Stewart roepen....Ron your bed is ready. Had hij de hangmat weer opgehangen en de parasol opgezet. Stewart gaat verder met het verzorgen van de prachtige bloemen, planten en bomen in de prachtige tuin.
Er wordt iedere dag gevraagd of er nog iemand mee wil rijden naar de supermarkt waar zij dagelijks de verse producten voor het ontbijt, en soms avondeten halen. Jane heeft een paar keer gekookt voor diegene die heeft aangegeven s' avonds mee te willen eten. Wat maakt ze....de meeste stemmen gelden.
Als Stewart met een lange stofzuiger stok het zwembad staat schoon te maken, bied ik hem aan ook een stukje te doen. Dat komt goed uit Ron, dan kan ik mooi even koffie drinken. De Engelse humor is duidelijk de hele dag aanwezig.
We hadden een hartstikke leuke groep. Het leek wel of we met familie op vakantie waren. Soms gaat er een familielid weg en komt er weer een andere die gelijk in de groep wordt opgenomen. Gezellig tussen de middag in het keukentje je broodje of salade maken.
Aan deze tafel in dit keukentje verzamelen alle "familieleden" zich na het avondeten weer. Daar beginnen de fantastische verhalen waar we tot buikpijn van het lachen aan toe naar luisteren.
De koelkastjes, waarvan er voor iedere kamer één aanwezig was, stonden in dit keukentje. Daar werden spontaan door iedereen de biertjes en flessen Rosé uit gehaald en leeg geschonken. Fles leeg... dan pak je gewoon een nieuwe uit de honesty bar en noteer je dit even in het schriftje. Eerlijkheid bestaat nog.
Onze vakantie is zo'n succes geworden door uiteraard Jane en Stewart, maar zeker ook door onze nieuwe familieleden Pia en Peter, Gerda en Dirk, Pamela and Derek, Annie and David.
Heel veel dank allemaal en we hopen tot ziens.

Ron en Diana
(2)
Ron en Diana | 02-08-2018
Foto's (5)
Dit jaar zouden we tijdens onze vakantie naar Portugal ook 9 nachten naar Casa Amarela gaan. Daar aangekomen bleek al gauw dat het een mooie accomodatie is, met reuze aardige mensen, maar......en dat was van te voren niet bekend......een paar stevige huiskatten die vrijelijk rondlopen over het terrein. Aangezien mijn partner allergisch is voor katten was dat een groot probleem. De eigenaren hebben nog wel geprobeerd de katten wat weg te houden, maar daar was geen beginnen aan. Dus zijn we een aantal dagen de accomodatie ontvlucht (mooie wandelingen in de buurt gemaakt) en keerden we pas later in de avond terug in onze kamer. Dat was dus geen succes. Na 3 nachten zijn we vertrokken naar een andere accomodatie waar men geen huisdieren heeft. Aanrader........als je van katten houdt is dit een prima accomodatie. Zo niet...zoek wat anders.
rob en marijke | 12-05-2018
Meer recensies van rob en marijke (4)
Het was weer heerlijk in Casa Amarela! Jane en Steward zijn nog steeds super gastvrij. We voelden ons erg welkom.
Geslapen in de Green Room. Prima kamer met eigen douche en wc. Lekker koel vanwege de dikke buitenmuren.
Tuin is nog steeds prachtig en t zwembad verkoelend.
Ontbijt heel erg uitgebreid. Vooral het verse fruit was heerlijk.
Kortom een aanrader voor een naturistische vakantie in de Algarve
Monique | 01-11-2017
We hebben 12 dagen vakantie gehad in CASA Amarela wat een prachtige plaats om te verblijven als naturist je weet wat je boekt B&B maar het is veel meer, Jane en Stewart geven je echt een thuis gevoel alles kan en alles mag en als er iets niet is komt het er. De huisjes zijn knus en voorzien van al het nodige de schoonmaak perfect, ontbijt verzorgt door Jane perfect je krijgt gewoon een keuze menu. Verder is in de omgeving genoeg te doen, naturistenstranden op rijafstand het is daarom wel handig een huurauto te hebben .
Nu hebben wij de regel elke keer ergens anders heen te gaan maar hier gaan we zeker nog een keer heen .
We hebben genoten
Ruud en Annet | 07-10-2017
Wij zijn net terug van twee weken Portugal, Casa Amarela. Wat een heerlijk plekje hebben we hier gevonden! Jane en Stewart zijn super gastvrij en vriendelijk en maken dat je je al heel snel op je gemak en thuis voelt. Het plekje zelf is een paradijsje, erg mooi aangelegd en onderhouden met een heerlijk zwembad, jacuzzi, barretje, gezamenlijke ontbijttafel en een gezamenlijk keukentje. Als je geen zin hebt om weg te gaan kun je hier heerlijk je eigen lunch maken en in de schaduw, al dan niet met andere gasten, je eigengemaakte hapje nuttigen. Elk huisje, er zijn er vier, heeft zijn eigen koelkastje in dat keukentje waar je je eigen spulletjes koel kunt houden. Op dag 1 namen Jane en Stewart ons mee naar de winkel, we hadden nog geen eigen huurauto, zodat we direct voorzien waren van de eerste behoeften. Het is wel aan te raden, als je een beetje op pad wilt en wat van de omgeving wilt zien, een huurauto te nemen want je zit niet op loopafstand van Albufeira. De laatste avond hebben we met alle gasten een maaltijd op tafel getoverd en met zijn allen de avond doorgebracht, supergezellig! Wij hebben het heerlijk gehad, dankzij het fantastische plekje, gastvrouw en –heer, en de overige leuke gasten.
Hans en Margot | 19-09-2017
We verbleven van vrijdag 30 september tot 9 oktober 2016 in Casa Amarerla. Het was voor ons de vijfde keer dat weer verbleven en het is de eerste keer dat we onze ervaringen delen via de naturismegids. Navijf keer is het ons inziens ook mogelijk om een beoordeling te kunnen maken over een langere periode. De service van Jane en Stewart is voor ons constant en in punten een 10.
De accommodatie is de laatste jaren steeds beter geworden en Stewart blijft werken aan nog meer verfijningen, komende winter worden de kamers Rood, groen en Oranje opgewaardeerd. Voor ons was belangrijk dat we een constante service in schoonmaak, verschoning van beddengoed, handdoeken en zelfs het opvouwen van onze kleding werd verzorgd.Het ontbijt is voor ons al de keren dat we er verbleven het beste wat we tot heden hebben meegemaakt. Zeer uitgebreid en dagelijks met zes soorten vers fruit. Als gast vouw en gast heer gaan Jane en Stewart erg ver om het iedereen naar hun zin te maken zonder daar in te overdrijven. Duidelijk een uitmuntende plaats om je naturistische vakantie te vieren. Teja en Harrie
Teja de Jonge en Harrie Kokx | 11-10-2016
GEWELDIGE TIJD GEHAD. van 23 juli tot 10 augustus zaten wij in dit prachtige park, met de liefste, fijnste, aardigste, gezelligste gastheer en gastvrouw die je je maar kan wensen. Jane en Stewart stonden ons al op te wachten aan de weg, wat direct al een goed gevoel gaf. Het park is mooi aangelegd en Stewart moet wel van tuinieren houden zo goed verzorgd hij de planten, elke ochtend is hij hiermee in de weer. Jane is een geweldige kok, zo nu en dan geeft ze bij het ontbijt aan "ik ga vanavond koken, wie eet er mee?". En elke keer was het LEKKER, een woordje Nederlands wat Jane graag hoort.
Casa Amarela biedt rust, vrijheid, gemoedelijkheid, plezier, vriendschap, een plaats om terug te keren vinden wij.


Groet Piet en Joukje
Piet en Joukje | 25-08-2016
Ik sluit me bij alle voorgaande schrijvers aan; in 1 woord TOP! Ik was voor het eerst alleen op vakantie en vanaf het moment dat Stewart me afhaalde van het vliegveld,wist ik "dit komt goed". Kon direct aanschuiven aan de ontbijttafel en heb gedurende de 10 dagen alleen maar positieve ervaringen opgedaan! Veel gelachen,heerlijk gerelaxed, uitstekend geslapen en me geen moment "alleen" gevoeld. Voelde als thuiskomen! Thanxxx lieve jane en Stewart, ben " verpest" en kom zeker terug! Ennee. ...de MTB's zijn prima te gebruiken; )
Tanja Meijer | 12-08-2016
In juni lang weekend hier doorgebracht tijdens onze reis door Portugal. Mooie tuin met zwembad. 's Morgens een zeer uitgebreid ontbijt met vers fruit en ei naar keuze. Gezellig met zijn allen buiten aan een grote tafel. Alles goed verzorgd door Jane en Stewart.
In de buiten keuken kun je zelf iets klaar maken en is er plek in een koelkast voor elke gast.
Aldert en Grytsje Hoekstra | 08-07-2016
Meer recensies van Aldert en Grytsje Hoekstra (3)
Bedankt Stewart en Jane voor de fijne week vakantie, die wij bij jullie hebben doorgebracht.
Zelfs al is het weer wat minder, dan zorgt Stewart ervoor dat je het niet koud krijgt middels de houtkachel en kan je een keuze maken of je voor de kachel een boek gaat lezen of gebruikmaakt van de sauna.
Bert en Elise | 14-05-2016
Meer recensies van Bert en Elise (2)
Beste Jane en Steward,

We kwamen in de regen aan maar ondanks dit een zeer warm welkom.
Kamer was prima ingericht met heerlijke douche. Heerlijke tuin met zwembad, jacuzzi en een heerlijke
sauna ! Zeer goed en uitgebreid ontbijt en hadden een gezellige club mensen bij elkaar.
Kortom een hele gezellige club , Jane en Steward doen echt alles om het naar je zin te maken. Mooie stranden in de buurt en leuke plaatsjes. Lieve Jane en Steward.......thanks for your great hospitality ???????????? greetz Reina en Rob
rob | 04-10-2015
Meer recensies van rob (2)
Twee weken paradijs met Stewart en Jane als perfecte gastgevers. Alles schoon en als Jane kookte (je kon er niet van op aan wanneer !!) was het heerlijk om niet weg te hoeven. In andere gevallen bracht Stewart je weg.
Het gezelschap was gezellig en gemoedelijk.
We willen hier best wel weer terugkomen.
Louis en Marina | 07-07-2015
Jolanda en Martin
Heerlijke 10 dagen vakantie in Casa Amarela!
Jane en Stewart zijn zulke lieve aardige mensen die het iedereen naar hun zin maken.
Casa Amarela heeft alles wat je wil op zo'n vakantie.
Prachtige tuin,mooie kamers,keuken,sauna,zelfs een bubbel bad,zwembad met douche,iedere ochtend een heerlijk ontbijt,
mogelijkheden voor maaltijden of een barbecue.
De ligging van de Casa is erg prettig, je bent zo in het centrum van Albufeira of andere stadjes.
Echt een aanrader! We'll be back!
Dear Jane and Stewart again, thanxxx for everything!
Jolanda en Martin | 05-09-2014
Wij zijn net terug van een voortreffelijke vakantie bij het geweldige koppel Stewart en Jane. Voor deze mensen was niks te veel alles werd voor je geregeld of georganiseerd.Casa Amarela was een geweldige oase in het ruwe landschap.
Het ontbijt dat iedere ochtend met liefde en plezier werd geserveert was zeer goed.Kortom zeker een plek om eens te bezoeken.
Joost en Heleen | 06-07-2014
We zijn begin juni '14 een week te gast geweest in dit geweldige B&B van de zeer enthousiaste en toegewijde Jane en Stewart. Er is een mooie tuin met prachtige bomen, planten, bloemen en leuke zitjes, een mooi zwembad met voldoende ligstoelen en parasols In de villa zijn 3 sfeervol en met liefde ingerichte gastenkamers, met prima gedeeld sanitair. De overige 2 kamers, ook weer mooi ingericht en met eigen sanitair liggen tegenover de villa in een nieuwe bijgebouw, waarin ook een overdekt terras is. Iedere dag serveren Jane en Stewart op het terras van het huis een uitgebreid ontbijt met o.a. vers fruit, verse jus d'orange, eieren, toast etc. Ook kun je enige keren per week genieten van de gezamenlijke avondmaaltijd (paella, barbecue etc.): Jane vraagt dan 's ochtends aan 't ontbijt vragen of wie er mee wil eten.

Iedere dag worden de kamers opgeruimd en het sanitair heel goed schoongemaakt.

De villa ligt in een rustig, natuurlijk gebied, z'n 10 min. rijden van oud-Albufeira. Een huurauto is handig, maar je kunt ook regelmatig met Stewart en Jane meerijden als ze boodschappen gaan doen. Of gebruik maken van een taxi.

Samengevat: De vriendelijke en relaxte sfeer zorgt ervoor dat je een heerlijk ontspannen vakantie hebt. Zeker een bestemming om weer te boeken!!!
H & J | 17-06-2014
Meer recensies van H & J (3)
Karel en Marieke

Wij hebben het ontzettend naar onze zin gehad.
Helaas wat vroeg in het seizoen,het zwembad water was nog te koud.Het was er een paradijsje.
Jane en Stewert bedankt voor jullie gastvrijheid, zeker voor herhaling vatbaar.
Karel en Marieke | 03-05-2014
What à Nice people ! We came heer to rest, because we where very tyerd of our
Season on our camping in holland. We are now full of energie!
We want to thank Jean and stewart for their hospatillity and also Lydia and Simon
For their Goeth takes care for us, Hanks again!

Gerrit en els
Mini camping de andere kant
Aalten
Gerrit koskamp. Els verschoor | 20-11-2013
erg naar ons zin gehad geweldige mensen jane en stuward zeer gastvrije en bijna alles is mogelijk, komen zeker nog eens terug heerlijk uitgerust.
henk en truus | 13-11-2013
Na het zoeken naar een oase, wordt je daarvoor ook ruimschoots beloond, dat is ook zo, eens je Casa Amarela hebt gevonden.
Hosts als Jane en Stew, zijn enig, wat een inzet! Wat een opoffering!Niets is hen teveel!
Om niet in herhaling te vallen met wat andere gasten schreven, ga ik totaal met hen akkoord met hun visie.
Na 2 weken verblijf in oktober dit jaar, weten wij nu al dat wij volgend jaar terugkeren.
De met smaak ingerichte accommodatie en tuin, geven je een onophoudelijk gevoel van vakantie, dat beaamde iedereen.
Door de medewerking van elkeen werd het een gezellige en plezante ervaring, die niemand gauw zal vergeten, waarvoor mijn persoonlijke dank aan allen.
Bij Casa Amarela kom je toe als gast, je wordt er vrienden, en bij het weggaan krijg je het gevoel dat je familie achterlaat, die je spoedig wil weerzien.
Wat een mooie tijd hadden we daar!
Van Jane kreeg ik de koosnaam" Mister Pissarro" omdat ik dezelfde voornaam(Camille) draag als de beroemde Deense kunstschilder.
Waarmee ik onderteken.

Mister Pissarro

5 november 2013 Mister Pissarro
Camille | 05-11-2013
In het voorjaar hier een weekje wezen bijtanken. Enorm gastvrije mensen, mooie plek. We troffen het niet helemaal met het weer maar hebben zeker genoten.
Saskia&René | 20-10-2013
het was een erg mooie vakantie,hele vriendelijke mensen die alles voor je willen doen,zeer gastvrij.
accommodatie is erg goed,je komt er goed tot je rust.
meta.pieters@gmail.com | 01-10-2013
Twee weken ontzettend genoten op Casa Amarela. Niet alleen de accommodatie was top, maar met name gastduo Jane en Stewart hebben het voor ons tot een onvergetelijk vakantie gemaakt.
Wat een leuk stel: enthousiast, persoonlijk in de omgang, gastvrij en met veel Engelse (droge) humor.
Hoogtepunt was wel elke dag het (zeer uitgebreide) ontbijt.
Je kon wel 10 variaties van een gekookt of gebakken eitje krijgen. Van 'sunny side up' tot de nieuw geïntroduceerde 'darkside of the moon'. Wat hebben we gelachen!
Kortom een echte aanrader.
O js; nog een tip: 'Don't mention the war':)
Fokke & Tryntsje | 15-09-2013
We kwamen aan op vrijdagavond en het was al te laat om te gaan eten. Geen probleem: We werden ontvangen met een grote schaal vol snacks met een lekker wijntje erbij. En de rest van de avond verliep alsof Jane en Stewart oude vrienden waren. De toon voor de rest van de vakantie was hiermee gezet.
Iedere ochtend, samen met de andere gasten, hebben we genoten van een zeer uitgebreid ontbijt. De eieren, verse jus en vers fruit ontbraken niet. Super!
Casa Amarela is een fantastische plek. De sfeer die Jane en Stewart creëren is bijzonder relaxed.
We hebben enorm genoten.
Peter en Marian | 14-09-2013
Meer recensies van Peter en Marian (2)

Geef hier jouw review

Wat is jouw ervaring met "Casa Amarela - Portugal Naturally" ?
Hoe waardeer je Casa Amarela - Portugal Naturally in het algemeen?

Over de site / disclaimerAdres toevoegenVermelding en adverterenContactOver naturismeread more


Time: 0.025